Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
A kártya problémamentes, tuningolható, és halk. Szerintem jó választás.
-
Womb
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni Zsohival, kivétel talán a Toxic kinézetét.

Nekem nagyon tetszik.
Nagyon stabil kártya, és meglehetősen halk. Csak a próba kedvéért a tuning nálam 1250Mhz a GPU, 1550Mhz memória beállítással volt még stabil, alapfeszen. A ramok Hinyx gyártmány, bírja a gyűrődést. -
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Így is egy gyárilag tuningolt kártyád van, simán belefér, hogy nem bír több órajel emelést.
-
Womb
senior tag
válasz
danicsenki8
üzenetére
Véleményem szerint elég a kártyához a processzor ereje, de mások szerint multiban már lehet, hogy kicsit kevés. 200e-ért már intel platformra is építhetsz...
-
Womb
senior tag
-
Womb
senior tag
Nálam elég gyenge az ASIC, 72,4%

-
Womb
senior tag
Grat a kártyához!
A hozzáadott Sapphire Trixx-el tudod tuningolni. tesztelni meg a szokásossal: 3D Mark, Unigine programok, Furmark. De gyakorlatilag minden játék szépen fut vele magas beállításokkal, húzni nem nagyon érdemes, mert nem igazán nyersz vele annyit, hogy számottevő legyen. Kezdetnek mehet a GPU 1200Mhz-re, a memória mondjuk 1550Mhz-re. Aztán szépen lassan emelgeted őket külön- külön, de mindig tesztelj le egy beállítást alaposan.
-
Womb
senior tag
válasz
hellboy0415
üzenetére
Az AMD Catalyst Control Center is kiírja neked.Minden VGA-ra tökéletes még a GPU-Z.
Az első mondatom hüleség...
A GPU-Z elvileg megmondja, ha van olyan szenzor a kártyádon... -
Womb
senior tag
válasz
Hoorus
üzenetére
Szia!
Tulajdonképpen Steve198310 kolléga elmondott mindent.

Mesélhetnél róla, hogy muzsikál a kártyád.
Nálam pld. a GPU majdnem 1300Mhz-ig húzható, de a memória 1565Mhz felett már meghal.
Na nem mintha így használnám, csak az érdekesség kedvéért próbáltam ki.
Sok sikert a kártyához, jó választás!
-
Womb
senior tag
Igen, mindkét 6 pinest rá kell kötnöd.
Elvileg jó a gyártó honlapján lévő driver (én is azt használom), de a 13.12-es általában mindenkinek bevált.
Nem kell babrálnod, valószínűleg dual bios...de majd sz MSI tulajok pontosítanak.
Önállóan szabályozza magát, ha a boost órajelre értetted.
Afterburner: MSI tulajok véleménye kell neked, de a ACCC-ben is lehet tuningolni.szerk: M@rdel-nél nem vált be a 13.12...

-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Még nem találkoztam vele. Mennyi idő múlva nem akar felébredni?
Szerk: Hülye a kérdés részemről, mert tegnap egész éjszaka seed-eltem, de reggelre felállt rendesen a gép.
Le kell, hogy kopogjam...
Nem alaplapi beállítás kérdése? -
Womb
senior tag
válasz
lukaszokni
üzenetére

Nagyon ott van! -
Womb
senior tag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Minőségi alkatrészek alatt pontosan azt (is) értem amit írtál. Persze, ma már szilárd kondik a jellemzőek, de a silányabb megfelelőik is majdnem olyan könnyen elszállnak, mint a régi típusúak. Nyáron, kb. 35-38 fok van itt, a tetőtérben. sorra haltak meg a szar hűtésű videókártyáim (jellemzően memória) és a "ultra durable" szilárdtest kondik az alaplapon. Hát nem. Még egyszer nem. A toxic hűtőburkolata ugyan műanyag, de robusztus, és a feketére eloxált része viszont fém. Mind a nyák, az elkók, a hűtés olyan igenis olyan, hogy bizalmat szavazok nekik a többi, olcsóbb társaival szemben. Az alaplap ugyanaz. Katonai szabvány, tökömtudja reklámszöveg persze túlzó lehet, de esetemben az asus Vanguard 5 év garanciát vállal, ami azért sejteti a tartósságát. Legalábbis bízom benne...mi mást tehetnék?

Lehet, hogy beleültem a marketingek hintájába, de kénytelen vagyok elhinni, és adni ezekre a dolgokra.
Nem akarok megint úgy járni, mint eddig. -
Womb
senior tag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Pedig pont, a minőségi alkatrészek miatt fizettem felárat. Mind a videó, mind pedig az alaplap vásárlásánál ez volt a fő szempont. Három videókártyám és egy alaplapom ment a levesbe, a szar alkatrészek miatt. Nem tuningolok, nem érdekel már ez a téma, tehát nem azért mentek tönkre, mert a végsőkig túlhajtottam őket.
-
Womb
senior tag
1200/1550, Furmark 66 fok

Itt már azért van zaj.... -
Womb
senior tag
válasz
hellboy0415
üzenetére
Dehogynem. Ott kell letiltani, arra gondoltam én is.
-
Womb
senior tag
válasz
hellboy0415
üzenetére
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére

Gratula hozzá!! -
Womb
senior tag
Csak így tudom felrakni...
-
Womb
senior tag
Sajnos csak 166x900 a monitorom

Eh... nem megy ez nekem
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Be szíp

Megvan az egérakadás akadás oka. Biosban a smart funkció engedélyezve volt, az meg ugye állandóan figyeli a winyót. -
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Még nem, nem is éreztem szükségét. Egyelőre minden jól megy nálam.
Azaz nem, de az nem videókártya hiba. Akadozik az egerem.
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
És igazad van...

-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Toxic-on is csak három van [link]
-
Womb
senior tag
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
A Toxic-omat lenyomja az Asus

Igaz magasabb órajelen jár a kicsike
-
Womb
senior tag
válasz
üzenetére
Azért nem ölném meg a reményhalat. Ha tényleg igaz, amit a mantle api-ról mondanak, ha tényleg elterjed, sok játékot fejlesztenek rá, sokáig használható lesz a jelenlegi kártyánk. Hisz a lényege az, hogy minőséget produkál, kevesebb erőforrásokat igényelve. Legalábbis az én szempontomat alapul véve

-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Toxic jó. Nagyon jó...

-
Womb
senior tag
BUÉKOK, meg hasonló...

Sapphire 270X Toxic kártya tünetmentes, az R9 betegségeitől. Ha esetleg valaki fontolgatná a vásárlását...

-
Womb
senior tag
válasz
Tüphón
üzenetére
Tapasztaltam, (kétszer is
) meg is sült a cucc. Garanciában cserélték (8800GT). Veszélyes dolog, nagyon érzékenyek ezek a memóriák, ha nem kapnak megfelelő hűtést.
Így hogy még nem történt baj, szerintem megér egy telefont...szerk: Ha garis, inkább nem nyúlnék hozzá. Akár bele is köthetnek ha észreveszik, hogy nem a gyári megoldással van rögzítve a hűtés.
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
valóban, míg a flicker az egész r9 szériát érintette, a 3D-ben történő hibák inkább csak a 270x-re jellemző, de azok jóval kevesebb arányban. eddig úgy néz ki, hogy a sapphire dual a legrizikósabb, de olvastam már hasonlót vapor-röl is.
szerk: de toxic-ról nem. így hát azt kell venni

-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Hm...pld a Prohardver! által tesztelt refkártya hynix chip-es.
-
Womb
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Nyálazgatom a témával kapcsolatos infókat a neten, és igazából nincs kivétel, mindegyik gyártó R9-ese érintett lehet. Januártól várja mindenki a megoldást, legyen az Vbios, vagy driver.
szerk: leginkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen ramokkal vannak szerelve a problémás kártyák.
-
Womb
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Melyik játék?
-
Womb
senior tag
Hm...ezek szerint 270x-re, úgy en-bloc jellemző ez a hiba. Mindegy, már megrendeltem egy Toxic-ot, elébe megyek a dolgoknak, leszedek hozzá mindent, ami kellhet.
-
-
Womb
senior tag
Üdv!
Kicsit beleolvastam a topika...most akkor a sapphire kártyákkal van gond, vagy mindegyik 270x-nek van gyermekbetegsége?
Vásárlás előtt állok, nem akarok luftot rúgni...Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi