- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Pancsermeste #40297 üzenetére
Nem, ez csak 1 tápcsatis = nem is igazán tudod majd húzni, bár ezt ugye nem nagyon lehet előre megmondani. Csak azért ne vegyél lassabb kártyát, mert Asus...
-
Pancsermeste
őstag
Nah, akkor erről az ASUS-ról van valakinek konkrét tapasztalata, vagy csak mint Márka ajánlott?
Ezen is 2 táp csati van? Tuningban mennyit szoktak ezek menni? -
Jolet
őstag
válasz
BogyóBP #40294 üzenetére
erre lenne most pénzem hirtelen
http://www.aqua.hu/chieftec-500w-tapegyseg-iarena-gpa-500s8-12cm-oem-165169.html
-
Jolet
őstag
-
rígel
őstag
válasz
Pancsermeste #40282 üzenetére
Mondom hogy 50-ért vegyél egy MSI r9 270 oc-t (kupon nélkülit) nem kell bajlódni az eladással.
-
bombibmw
veterán
válasz
Pancsermeste #40282 üzenetére
Szerintem megér egy kis plusz pénzt,hogy a jobbat vedd,még ha nem is megy el a BF4 annyiért,mint amennyire számítasz.
(#40283) asdxv: +1
-
Pancsermeste
őstag
válasz
lowzor #40276 üzenetére
Rendben... akkor megszületett a döntés!
-ha valaki priviben ajánl érte 5K-t, akkor már rendelem is! Ha viszont nem kell senkinek, akkor mindenkit figyelmeztetek, hogy a Gigát fogom megvenni!, amiért felelősséget nem vállalok, vagyis minden felelősséget rátok hárítok, mert hagytátok megvenni! -
Jolet
őstag
bocsi a hülye kérdésért előre is
meg lett az r9 270x, de ahogy látom két 6-os külső tápcsatlakozó van rajta, de csak egy átalakító kábelt adtak hozzá...
a tápegységen kellene lennie a másiknak? kell mind a kettő az induláshoz?
-
marcusa
addikt
válasz
lowzor #40279 üzenetére
Az, hogy ennyien kapnak kupont, nagyon lenyomja az árakat. Nézd meg a Splinter cell Blacklist-et, vagy az új batmant, 2-3k között lehet kapni már őket aprón, boltban meg mégis 8-10k körül van az áruk. Nem azt mondom, hogy lehetetlen eladni 6k-ért, de nem hinném, hogy annyiért kapkodnának érte, bár ne legyen igazam.
-
Steve198310
őstag
na ez mennyire fér bele: zafir r9 270x ha nem adok +20 tdp limitet akkor 60 fok tesztek alatt játékban fingom sincs még barátozok a cuccal. de ha meg kapja akkor elszabadul. akkor veret neki teszt alatt 65-80 fok között. de viszont meg is látszik mert megváltoznak az eredmények. próbálom kitesztelni hol nem melegszik de
lassan megy. 1100/1400 ban veret emellett olyan 80 fokig elballag. itt azért már van hangja is. át akarom költöztetni egy ilyen házikóba most kaptam.
talán majd a 12cm venti több friss levegőt szállít neki előröl -
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #40275 üzenetére
6-7k
-
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #40271 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve...
Itt van Asus 53-ért BF4-el: [link]
Ennél jobb ajánlat szerintem nem kell. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Repsol600 #40269 üzenetére
Sajnos Asus már nem fér az 50K-s keretbe.
Ezek még, amik szóba jöhetnek:
Sapphire Radeon HD7870 2GB
MSI Radeon R7870 2GD5T/OC
Sapphire Radeon R9 270 2GB
De nehéz a döntés! -
kovsol
titán
válasz
Pancsermeste #40267 üzenetére
Ezek a 2 ventilátoros Giga kártyák nem a legjobbak ahogy olvastam még anno a 7850-el kapcsolatban. Három ventisek hűtése jobb. Szerintem plusz pár ezer forintot megérne egy sapphire, msi vagy asus pluszban.
-
Repsol600
addikt
válasz
Pancsermeste #40267 üzenetére
Nekem volt pár Giga kártyám (most is az van) nem volt egyikkel se semmi bajom eddig.
Ezt a típust konkrétan nem ismerem mert nem volt ilyenem, de ha sokkal olcsóbb én biztos kipróbálnám.
Ha viszont nem ezt veszed, akkor Asus.
-
R3laX
addikt
Hali, semmi xtra nem volt, olyan 1.41V-ra lőttem be Asus P5kc lapban a procit, akkor ment winben droppolva 1.34-1.35 körül így nem volt túl meleg sem. De ezt úgyis neked kell majd kitapasztalni, mennyit, meg hogy bír a proci. G0-ás procit vegyél mindenképp, az jobban húzható.
-
Pancsermeste
őstag
Ezzel a kártyával mik a tapasztalatok?
Ezt tudnám a kategóriájában a legolcsóbban beszerezni, de ha gázos, akkor inkább választok pár ezerrel drágábbat... -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nemtudom hogy volt e már ilyen kérdés de valaki találkozott már olyannal hogy a facebook csevegőben ilyen fekete négyszögök meg sávok jelentek meg? Ezelőtt sose tapasztaltam ilyent, na persze most van először 7870 es radeonom.
-
korai volt az öröm, megint csinálja...
olvastam valahol, hogy van a Sapphire (meg MSI, meg Asus) kártyákhoz BIOS frissítés, ami emeli a 2D órajeleket és az segít. de nem találtam csak a techpowerup fórumon bios-okat, onnan viszont a papíron megfelelő nem megy fel. atiwinflash azt írja, hogy failed a folyamat végén (igazából nem is csinál semmit.)
-
edeleny
őstag
Van egy érdekes jelenség.
Van egy Gigabyte HD7850-em.
Tuningolgattam, az MSIAfterrel. Nagy nehezen eljutottam oda, hogy 1.175 V-on, 1150 Mhz mag, és 1300 Mhz memóval ment stabilan.Na de kicseszett velem az MSI! December 14.-én lejárt az After valamilye, és ujra kellett telepíteni. Azóta szinte nem tudok játszani, mert az atimkg folyton kifagy. Ha leuninstalálom, akkor is olyan mintha megtartaná a beállításokat. Ami még érdekesebb, hogy hiába nyomok resetet, Nem az eredeti beállításokra áll vissza, hanem 1065 magórajelre (975 lenne a gyári)
Ez miért van? -
-
nem tudom mennyire számít, de tulajondképpen én már nem a driver sweeper-t használtam, hanem ezt az UUD-t, ami helyette van. nem volt semmi problémám. először uninstall a wiundows programs and features listájából, aztán uninstall a DDU megfelelő gombjával, aztán restart aztán a beta driver telepítése.
-
embe
nagyúr
Nekem a driver sweeper lerendezett valamit, úgy hogy a drivert ezután nem sikerült sehogyan sem normálisan feltelepíteni. Win újra rakásra került sor.
-
válasz
Steven #39398 üzenetére
Akinek vibrált villódzott ugrált a képernyő r9 270x nél mint nekem 2d nél főleg netezés közbe, itt a javítás ez megoldja.... nálam is megoldotta!
13.11 beta 9.5 driver
És akinek mégse oldja meg -- mint pl. nekem -- az szedje le, driver sweeper-rel takarítsa le a nyomait is és utána tegye fel újra. Legalábbis egyelőre tünetmentesnek látszik, de még talán korai az öröm.
-
asus1
aktív tag
Na esetleg valaki?
Hawk vagy a Top asus? -
uvbull
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Van jelenleg egy ilyen masinám:
alaplap: GIGABYTE GA-EP45T-DS3R
processzor: Intel Q9550
vga: GAINWARD HD 4870 GS
ram: Geil blackdragon 4x4g
Táp: Chiefteck 460WAz lenne a kérdésem, hogy kinéztem magamnak egy R9 270X-es videokártyát, szerintetek a CPU elég erős, hogy kihajtsa ezt a VGA-t?
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy AMD R9 270x-et, csak nem tudom, hogy melyiket válasszam.
ASUS R9270x TOP vagy MSI R9 270x HAWK?
Esetleg valaki segítene nekem ebben?
Nagyon nem tudom eldönteni.
Most egy asus HD7770-em van, de kevés nekem így ezért szeretnék erősebb kártyát. -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Ma rendeltem egy Giga 270X OC Rev.2-t,nemsokára meglesz.
Most már mindegy,mert megrendeltem,de azért megkérdezem...
...milyenek a vélemények erről a típusról?
Illetve láttam,hogy néhol megszorongatja a 760-at is.
Igaz ez? -
Jolet
őstag
megrendeltem, holnap megyek érte:
-
Algotis
addikt
válasz
FragMaster #40217 üzenetére
PlayClaw 5!
-
katt777
félisten
válasz
FragMaster #40217 üzenetére
Afterburner, HwInfo, mindkettő képes az OSD-re is, + még sok mást.
-
FragMaster
addikt
Mivel lehet a legegyszerűbben kiíratni a gpu és cpu terhelést?
-
djmorphy
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asus HD7870 2GB videokártyát ami egy Samsung Syncmaster P2770 27" monitorra van rákötve HDMI-vel.
Az a problémám, hogy Windowsban az ikonok (pl az óra mellettiek) nagyon rondák de úgy összességében is az egész kép az a Win8-ban. Mintha egy 800x600-as felbontást néznék a mostani monitorokon és nem lenne élsímítás.
Játékok/film közben tűéles. Szerintem valami beállítás gondja van. Felraktam a Catalystet de nem találtam erre utaló beállítást.
A windows is 1920x1080-nak írja a felbontást
Tudnátok ebben segíteni? -
Ano
senior tag
válasz
Steve198310 #40207 üzenetére
nem kívánok fél gépet cserélni ... apróhirdetésben látok ilyet:
Q6600 5db (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) 15 000 FtEnnyit most még tudok áldozni rá ... no meg kis tuning még úgy is jön mellé szal remélem az már kihajtja a VGA-t rendesen ...
-
Ano
senior tag
válasz
Steve198310 #40205 üzenetére
Tudom hogy kevés ... azért kérdeztem hogy mit lehetne helyette
-
Ano
senior tag
Van egy ilyen alaplapom: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2627&dl=#ov
Jelenleg egy E5200 proci (2,4GHz, 2MB cache 2 core 2 thread) van benne ami 3,7-re van tuningolva, de úgy tűnik kevés a proci a Gigabyte PCIe AMD R9 270 2GB GDDR5 - GV-R927OC-2GD alá ... tudtok ajánlani valami olyan procit ami belemegy az alaplapba és ki is tudja hajtani a VGA-t? -
miresz
veterán
válasz
kovsol #40202 üzenetére
Persze,csak érdekesnek találtam,hogy fele akkora proci terheléssel is ugyan úgy hajtotta a VGA-t az FX.
Az nem igazán VGA limit. Ez a jelenség jelentkezik általában minden AMD GCN kártyánál. Pont ezt néztem meg én is. BF4-ben ha ablakba tettem 1024-be akkor a VGA 50-60%-on ment csak az i5-el is meg az FX-el is. Teljes képernyőn meg 100%-on.
De ez itt tényleg off.
-
kovsol
titán
válasz
miresz #40201 üzenetére
BF3-4 motorja tipikusan olyan amit FX-re optimalizáltak, már a kezdetek óta.
3dmark pontokkal, meg vga -t szoktak hasonlítani nem procit szerintem, mert köztudottan ram érzékeny. Azzal, hogy 1600 ról 1866 -ra raktam fel a ramot már nyertem is majdnem 400 pontot cpu pontszámban.Amúgy vannak olyan programok amik ha meg gebednek se fogják az FX -t 100% -on terhelni, mivel lebegőpontos számításokra építenek és a modulonkénti 2 integer feldolgozó meg malmozhat csak. Pl a Dirt3 ban is hiába raktam le 1024x768 low -ra akkor se ment 60% fölé az FX cpu használata, pedig akkora cpu limit volt, hogy a vga 30-40%-on tekert csak.
De ez itt nagyon off.
-
miresz
veterán
válasz
kovsol #40200 üzenetére
Aha. De ahogy nézegettem a 3Dmark listát a topicjában ott sem sokkal jobb a helyzet. Na mindegy majd kiderül,hogy mit mutat majd a 4670K.
Míg volt itt nálam egy lap,addig tesztelgettem vele egy kicsit,de elégé vegyes a kép. Pl. BF4 multi alatt ki volt akadva mind a 4 mag,mig a 8320 magjai ~ 60-70%-on mentek"csak". De volt olyan game is,amiben jóval jobb volt az i5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest