Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
Tapasztaltam, (kétszer is ) meg is sült a cucc. Garanciában cserélték (8800GT). Veszélyes dolog, nagyon érzékenyek ezek a memóriák, ha nem kapnak megfelelő hűtést.
Így hogy még nem történt baj, szerintem megér egy telefont...szerk: Ha garis, inkább nem nyúlnék hozzá. Akár bele is köthetnek ha észreveszik, hogy nem a gyári megoldással van rögzítve a hűtés.
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
Most legutóbb a R9 270x zafiromon is csüngött. valószínü elég gagyi a felhelyezés. Én olyannal raknám fel mint amivel a takarásban lévőket hűtik azzal a hütö gél vagy mi a tökömmel. a höcső meh úgy is oda nyomja a ramhoz a bordát és nem esne ki
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Nuada herceg
őstag
Hát azért ez szerintem így nem konkrétum.
Sújtanak azok a bugok mindenkit!De a zöldek viszont jobban tudnak játszani.
Érdekes, hogy mennyire Nvidia párti lett a játék, nem tudom hogy mennyit fizettek érte.
De ismerőseim közül többen is próbálgattuk. Lényeg, hogy közel azonos teljesítményű kártyákkal, az Nvidiákon sokkal jobban fut a játék. Több fps, folyamatosabb, nem akad.Na nem akarok belefolyni semmilyen vitába, és ez nem törvény amit leírtam, csak tapasztalat.
De a lényeg, hogy az 1 optimalizálatlan fos!
Szánalmas, mit meg nem mertek adni minimum gépigénynek...
És azon tényleg éppen csak elfut, de szinte játszhatatlan.(#52606) Tibroo:
Szerintem nem hangos. Alapjáraton.
Bár konkrétan nem ilyen kártyám van és nem láttam/hallottam ilyen hűtést.
Nekem Giga 7870 van, windforce 3x. Szóval 3 ventillátoros. De ilyesmi kinézetűek.
Alapjáraton szép csendes. Filmnézés netezgetés közben semmi nem hallatszik szinte.
Pedig a házam oldala sincs felrakva.
De ha terheled, játszol, akkor nyilván azért pörögnek, hogy hűtsenek, olyankor már van hangja, de szerintem elviselhető. Főleg ha a játék üvölt.(#52608) Reno7:
Nagyon helyes! Inkább őket sújtsa jobban, mint minket!
[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs