- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #41433 üzenetére
ugyan ekkora lenne a mellény csak másik fázisban.. kb már a gépet kidobtam volna az ablakon.. és még szent este is a garancia miatt hívtam volna a boltot.. de szerencsére bejött a giga.. klántársamnak 7950 giga van.. áradozott róla.. én meg igazából első normális gamer kártyám mondom akkor legyen giga.. alapból bejött, hogy 3 ventis nagy dög tényleg van "terpesztése
aztán a felépítés is begyere volt.. úgy voltam vele, hogy ha relatíve olcsóbban veszek jobb kártyát hülyének is megéri.. ÉS TÉNYLEG
de egyébként sapphire-t is szivesen vennék de minimum Vapor-x vagy Toxic.. a DUAL-X nekem anyira "fapados" verziónak tűnik mintha éppen, hogy referencia hűtő helyett rálökték volna ezt, hogy "nézzen is ki valahogy" címszóval eladják.. MSI-ről alapból rosszakat hallottam/olvastam.. így inkább nem (klán társnak 7970 MSI lighting van.. panaszkodik is néha, hogy olyan mint valami porszívó.. meg néha zörög.. már csak ezért is nem MSI lett..) XFX sem lett volna rosz.. tápot vettem most belőle 550-est.. seasonic belsővel szereltek és ADDA venti van bennük.. kb elnyűhetetlen páros.. megérte az árát nagyon is.. de VGA terén nem tudom, hogy ott, hogy teljesítenek.. ASUS fronton nekem a DC2 TOP alapból nem tetszik.. egyszerűen csak rá van lökve a hűtés és csókolom.. tehát nekem a szememet szúrja.. így inkább maradtam a gigánál.. az minden szempontból "kielégítő" volt számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- PlayStation 1 / 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest