- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mody123 #40699 üzenetére
kb le se kéne törölnöd a zöldet (persze nincs értelme fennhagynod, csak a helyet foglalja), de a zöld driver nem fog összekeveredni a pirossal azt tuti. viszont ha már letörlöd, akkor érdemes alaposan (DDU-val). hátha kerül fel még majd fel másik zöld és nem fogod tudni, hogy mi a baja.
ha minden zöldet leszedsz, akkor ne lepődj meg, ha pár játékhoz manuálisan kell majd visszatelepítened a physix-et.
-
mody123
tag
Sziasztok!
Hétfőn fogom beüzemelni R9 270x-emet és ez az első piros kártyám eddig zöld volt mindig. A kérdésem az lenne hogy ha a legújabb drivert töltöm le hozzá az úgy jó? Telepítés elött persze kitörlök minden nvidia programot ami van. Mostani kártyám gtx 260 oc szóval lesz teljesítményben növekedés -
válasz
Pancsermeste #40696 üzenetére
nem minden chip egyforma és még nem csak nem is bináris az, hogy milyen egy chip. azaz nem vagy jó, vagy rossz, hanem egy minimum szint felett már jónak számít valami, de ebben a tartományban is vannak jobb chip-ek és rosszabbak. akiknek problémája van, azoknál a szilícium lapkák nem bírják követni a driver fesz. és frekv. dobálást annyira, mint a jobbak. a probléma az, hogy a driver (vagy esetleg a bios), nincs hozzáigazítva a chip-ektől elvárt minimum-hoz, hanem kicsit magasabbra van becélozva, azért egy csomó kártya a határon mozog és időnként "hibázik" (de nem az összes).
fontos, hogy a screen flickering az csak 2D-ben jön elő és amiatt, mert túlságosan vissza akarja venni a kakaót a kártya és ezt nem mindegyik bírja hibamentesen. ettől még a terhelés alatt ezek a kártyák is ugyanazt tudják, mint a szerencsésebbek, csupán -- jellemzően -- nem lehetne őket addig tuningolni, vagy alulfeszelni, mint a jobbakat.
akik nem akarják a kártyát húzni, vagy alulfeszelni (mint pl. én), azoknak ha a szoftveres hibát javítanák, akkor "tökéletes" lenne a kártya. (és mivel ezt már most is meg lehet javítani egy kis mokkolással, nekem már most is "tökéletes")
-
válasz
M@rdel #40694 üzenetére
ne gondolkozz MÉG. szemben a korábbi sapphire féle BS hibán, ezek teljesen driver problémák (esetleg nagyon kis valószínűséggel VGA BIOS hibák), tehát ezeket idővel biztos javítani fogják és a kártyát nem kell emiatt visszavinni majd. mellesleg én nem bántam meg a cserét, mert már most van (több) workaround is amíg rendesen megoldják, addig is tudom élvezni a teljesítménynövekedést (ami elég számottevő 5770-ről váltva).
-
asvald
senior tag
válasz
BogyóBP #40687 üzenetére
nekem operám van ,és amikor görgetem lefelé az oldalt akkor középen alul ,meg néha a szélén bevillan ugyan ez a kockázódás , de nem ekkora mértékben kb 10x10 cm helyet foglal el
Az is igaz hogy nem dvga-van a gépben , jelenleg alaplai hd3000series .
Szal amd- felköthetné a gatyáját driver téren , mert ezért pártol majd el mindenki , és most nem akarom isteníteni az nv-t ,de ott soha nem volt driver problémám kopp- kopp -
bombibmw
veterán
Nekem semmi gondom nincs Asus 270X-szel,ha ez számít véleményként.
Se szemetelés,se laggolgatás,semmi. -
DI3S3L90
csendes tag
Sziasztok!
VGA kártya cserén töprengek és szeretnék véleményt, tanácsokat kérni.
Jelenleg egy Giga féle HD5770-es kártyát hajtok (900MHz/1250MHz), a CPU egy i5 760 (@3,5GHz), 8GB 1600MHz memória mellett, 1440x900-as felbontásban játszok és 570W-os Giga SuperB PSU dolgozik a technikában.
Amikkel játszom: BF3, BF4, Crysis 3, AC IV, Max Payne 3, Dirt 3, Tomb Raider (2013).
A HD5770-es kártyám magasabb részletességek és AA mellett BF4-ben de leginkább Crysis 3-ban már-már "vért pisál" néha, úgy gondolom hogy így durván 3-4 év után eljött az ideje hogy VGA-t cseréljek.Én HD7850/70-nél nagyobb kártyának nem látom értelmét, figyelembe véve a gépem és a felbontásom. Január körülre időzíteném a dolgot hátha addig még jobban "jóárasodnak" az érintett típusok. Amiket legelső körben kiszemeltem: Giga féle HD7850 OC 2GB és HD7870 OC 2GB.
És még lenne egy olyan kérdésem hogy az érintett típusok meddig lesznek fellelhetőek a boltok polcain?Minden választ köszönök!
-
belinho
senior tag
válasz
PPal89 #40683 üzenetére
Üdv!
Több megoldás is lehetséges, de én inkább az alulfeszelést javasolnám. Én is sokáig használtam a kártyát a gyári hűtővel, amíg nem volt alulfeszelve a kártya, addig tényleg hangos volt, és gyorsan melegedett, de amint az 1.225v helyett belőttem kereken 1v-ra már kevésbé melegedett a kártya, és még hangos sem volt.
Én is szereztem viszont egy Zalman VF3000-et, így még alacsonyabb lett a hőmérséklet, viszont ez egy picit hangosabb mint a gyári hűtés.
Nálad az okozza a VRM melegedését, hogy mivel túl alacsony a fordulatszám, így csendes a venti viszont nem kelt elég nagy légáramlatot, és így a VRM-ek nem tudnak megfelelően hűlni. Ha alulfeszeled, akkor nem kap akkora terhelést a VRM sem, így alacsonyabb lesz a hőmérséklet is. A másik választás, hogy csinálsz egy ventiprofilt és magasabb fordulaton járatod a hűtőt, így hangosabb lesz, viszont a VRM rész jobban fog hűlni. -
BogyóBP
addikt
Egyre jobb a firefox meg a 13.9 es driver. Sehol nem látni ilyen csak ebbe a b**zi böngészőben. Ha kikapcsolom a hardveres gyorsitást eltünik de akkor meg egy hajitofát sem ér a böngésző. Jóvolna tudni azért hogy a kártya szar e vagy a böngésző hibája ez. Tesztnek feltettem az operát is, de ott nem volt ez. IE ben sem találkoztam vele. Viszont 3D alatt sem. Se Java(pl pirategalaxy,minecraft) se OpenGL-t igénylő játék(minecraft) alatt sem.
Nem értem.
Természetesen ha felteszem a legujabb drivert akkor a gond elszáll, megszünik de az annyira homályossá teszi a képet vagy nemtudom ilyen nagyon fakóvá hogy kiég tőle a szemem és ha leveszem a fényerőt vagy a kontrasztot akkor sem javul a helyzet ergo nem a fényerővel van a gond hanem akkor mivel???
-
jenner
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem volna, hogy a sima 270-es kártyáknál is tapasztalható ez az úgynevezett "screen flickering" vagy ez csak a 270x-ek sajátossága?
-
PPal89
újonc
Sziasztok! Már fél éve van egy PowerColor HD7870 2GB PCS+ Myst edition kártyám, a hűtése játékok alatt olyan mértékben felpörgött, hogy zavarta a játékélményt, plusz 83-85 fok körül mozgott a GPU hőmérséklete. Ezért vettem egy Arctic Cooling Accelero Xtreme III-at. Gondolva, hogy valóban extrém, az útmutató alapján, többször ellenőrizve felszereltem. Viszont csalódtam, de csak részben, mivel nagyon halk, a GPU mindössze 60 fokig melegszik és a ventilátorok nem pörögnek gyorsabban, viszont a VRAM 1-2 a 85 fokot súrolja sokszor ( Fur Mark-kal teszteltem, minden kakaót ráeresztettem ). Mi lehet a probléma? A kis süniket is felragasztottam, ahogyan a papír írta és hagytam 60 percet száradni. Köszönöm előre is a válaszokat/tanácsokat.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Hogy lehet letesztelni a Direct2D & DirectWrite funkciót? Kiv vagyok hogy vajon csak a firefox hardveres gyorsitása szar e, vagy valami más is (pl hardver). kicsit elbizonytalanodtam a sok hibás VGA olvasgatásán.
-
rígel
őstag
válasz
Pancsermeste #40678 üzenetére
szinte semennyire, brutál halk!
-
asvald
senior tag
Hy!
Lehet tudni valamit a mantle megjelenéséról ?
Csak mert amíg nem látok teszteket nem szeretnék beruházni 270x-re
Előre is köszöntem
-
rígel
őstag
válasz
Pancsermeste #40674 üzenetére
-
Pancsermeste
őstag
válasz
tboy93 #40670 üzenetére
Akkor kb. ugyan az, mint nálam. Én egyből GPU 1150MHz-el indítottam, de nem volt stabil, így nem is kísérleteztem többet, mert ebből min. 50MHz-et illik visszavenni, ami ugye csak 1100MHz, ez alig több, mint a gyári OC.
Mivel feszt semmiképp nem akarok emelni, így marad a gyári beállításokon.(#40671) rígel : Neked milyen is a sima 270-esed?
Kicsit bánom már, hogy nem a Giga 270-est vettem BF4-el, 8K-val olcsóbban, valószínűleg tudta volna az is ezt a teljesítményt, és a hűtője sem hiszem, hogy hangosabb lenne..... -
mitya98
csendes tag
Az lenne a problémám, hogy az R9 270x-re 13.6-os driver van de a battlefield 4 13.9-eset vagy újabbat kér, de én amikor letöltöm az új verziót és telepítem semmi nem lesz és megmarad a régi, ez miért van?
Tud valaki segíteni? -
BogyóBP
addikt
Na feltettem a 13.9 es drivert és most probálgatom. A 13.12 valahogy még mindig nem tetszik..
-
válasz
Pancsermeste #40657 üzenetére
Jaja Amd overdrive. Egyetlen problema hogy feszt nem lehet benne emelni, igy nem sokat lehet huzni. 1150/1500 fesz emeles nelkul mar nem ment. 5 perc alatt kifagyott C3 alatt. 1110/1450 stabil, de gondolom fesz emelessel tovabb is lehet huzni.
-
Dany007
veterán
No, most egyeztetek a PCX-szel a rendelés kapcsán. Hogy megjönne-e Január 3.-ig a cucc - addig vagyok itthon.
És úgy néz ki mindenféle előítéletemet félretéve, hogy Sapphire R9-270X- OC - Vapor verzió lesz rendelve! (többek között)
De még változtathatok, szóval ellenvélemények is jöhetnek. Csak azért nem Asus-t rendelek, mert rohadt nagy és vastag. Épphogy beférne. -
miresz
veterán
válasz
BogyóBP #40667 üzenetére
Ha Firefoxot használsz,annál szinte mindegyik AMD kártyánál szarul működik a hardveres gyorsítás. Nekem is volt már olyan,hogy pl kockásodott a szegély. Én nem használok Firefoxot,de az asszony azt használja,nála is kikapcsoltam a hardveres gyorsítást,azóta minden ok.
-
BogyóBP
addikt
válasz
miresz #40665 üzenetére
Vicces mert nekem pl hogyha nem teszek fel drivert hanem csak azt amit az MS kinál akkor jól megy a mozilla, felteszem a 13.9 et, akkor összeszarja magát a hardveres gyorsitója de csak FB-n láttam eddig látványosan, majd ha a legujabbat felteszem akkor minden megszűnik. Nehéz így kiszurni mi lehet a hibás és mi nem az. Szerintem marha nagy tömegbe nyomták ki a kártyákat és hanyagolták a minőségellenőrzést ezért csúszhattak ki a hibásak is. Ez a tömeggyártás hátránya sajnos
-
miresz
veterán
válasz
Steve198310 #40661 üzenetére
Látod,nem csak vaktába beszéltem(tünk). Most még várnád az újabb,és újabb drivert. Aztán egyszer csak végleg összefosta volna magár a GPU. Inkább minél előbb gari.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steve198310 #40663 üzenetére
Kihez?
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steve198310 #40661 üzenetére
ÉS most visszaküldöd gariba? Vagy mi lesz? Gondolom ahol laksz ott nincs számtech bolt. Csak egy bazirabüdös csirkebontó onnan nem messze.
-
miresz
veterán
válasz
Steve198310 #40658 üzenetére
Mi eredt neki?
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #40551 üzenetére
Na a fejlemény az ,hogy hardveres lett a nóta vége
Teljesen legyalultam a AMD drivereket és nolám neki eredt vagy 30 perc után
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dark KillerX #40649 üzenetére
Úgy a kártya HD 7870 - R9 270X szint. 280X vagy HD7950-7970.
-
M@rdel
őstag
válasz
Steve198310 #40652 üzenetére
Ha jól emlékszem neked csak pár ezer forintodba volt a váltás.
Annyit természetesen megér, de másnak 10-15eFt is kerülhet, annyit meg nem ér. -
Steve198310
őstag
válasz
én egy zafír 7850 oc (1200/1400) ról váltottam zafír r9 270x re. és van javulás. már csak azt veszem alapul hogy sokkal simábban mennek a játékok. most megint a Crysis 3 tolom mert rákkattantam megen oszt gyönyörüen megyen . Metro LL stabil 60fps minimum nem ment 50 alá max 85 fps. na azért a 7850 nem ment ennyit. ott 45-50 stabil. Igaz voltak gebaszok most talán nincs a driverrel kopp-kopp
én meg vagyok elégedve vele. igaz a 7850 is meg voltam elégedve.
-
Repsol600
addikt
válasz
Ahhoz,hogy látványos legyen csak egy 7950 v. 290-re esetleg 7870 Tahiti-re lenne értelme váltani.
-
M@rdel
őstag
válasz
R9 270x és fölött.
Én is gondolkodtam a váltáson, de mivel a Bf4 multi is szépen megy vele, letettem róla. -
Dark KillerX
addikt
Mire érdemes váltani egy elég jól húzható 7850-ről,ami 1,215mV mellett megy 1170Mhz-en a ramja pedig 1385Mhz--en(Elpida ramos).
-
BogyóBP
addikt
Ti milyen tesztprogramokat futtattok le hogy kiprobáljátok hibás e a vga?
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #40575 üzenetére
Ja csak amikor én megvettem az APU-s konfigot eszembe se jutott, hogy valaha megint elkap a játékláz.
Most is játszok, csak elég régi játékokkal. Kb 4-5 éve ugyanazokkal... És meguntam. Illetve megjött a kedvem a komolyabbakhoz.
Így most ez a kényszermegoldás lesz. ITX alaplap. Asus. Sajnos Asrock-ot elvből nem vásárolok.
Az a nyamvadt hangkártya meg annyira jó választás volt, hogy egyáltalán nem bánom hogy helyet foglal.
Elvileg beférne az Asus, de lehet mégis Sapphire lesz belőle. Még agyalok. Az fél centivel kisebb meg rövidebb is. -
Dany007
veterán
válasz
BogyóBP #40631 üzenetére
Ne értsd félre, jelenleg fogalmam sincs. Én most is azt használom amit anno márciusban felraktam.
Hogy mért? Mert kifogástalan. Nem volt vele semmi probléma. Egy új driverrel legjobb esetben is csak pár százalékot nyerhetsz játékban ha egyáltalán nyersz... Tehát ha nincs kifejezett indok, hibajavítás az adott driverben fölösleges felrakni. Ugyanígy van ez a béta driverekkel is.
Sok esetben javítottak már problémát ilyen driverek. Itt a fórumon is lehetett olvasni. Ez rendben is van. De egy amúgy tökéletesen működő kártya-driver párost lecserélni nem látom értelmét. Legalábbis így hirtelen. Ha eltelik 2-3 hét és olvasom a fórumokon hogy az én kártyámnál ez meg ez az új driver ennyi meg annyi sebességnövekedést hozott és amúgy problémát nem okozott akkor okés, felteszem. De amúgy minek... -
Dany007
veterán
válasz
Milka 78 #40627 üzenetére
Csak tudnám ha van egy normális stabilan és jól működő driver, akkor minek kell megjelenés után egyből felrakni az aktuális legújabbat? :S
Komolyan azt hiszi valaki, hogy érdemi 10-20%-os gyorsulást fog hozni egy driver? Vagy mégis miért? Mert eddig ebből csak a szívás volt a legtöbb helyen.
Persze ahol eleve gond van a kártyával, ott hozhat hibajavítást az új driver, de ha minden okés akkor minek? Főleg minek béta driverekkel bajlódni? Amúgyis lehet várni 1-2 hetet - ha amúgy minden rendben a kártyával - és elolvasni a tapasztalatokat mielőtt az ember felrak egy szar drivert. -
mrhitoshi
veterán
Nem találkozott valaki ilyennel ?
Próbálgattam állítgatni az órajelét a VGA-nak. MSI AB-val, de egy rakás fos volt, mert egyrészt nem engedett feszültséget állítani, másrészt meg az volt a baja, hogy beállítottam egy értéket, aztán GPU-Z-vel megnéztem, és 300MHz-et írt, és azon a frekvencián is ment a VGA, mikor 1100MHz-t adtam meg Core Clock-nak.
Aztán Sapphire Trixxel próbáltam, de most oda jutottam, hogy hagyni akarom a fenébe. Az ACC-ben megadnék egy jól bevált 1050MHz-t, de valami miatt 1100MHz-t ad meg alapbeállításnak.
Ez még hagyján, de nem is tudom átállítani a frekvenciát bármit is csinálok. Teljesen megbolondult az egész. -
Repsol600
addikt
válasz
Bjørgersson #40536 üzenetére
Az első a legelső szériás 7850 (ilyen volt nekem is) ennek még jobb a hűtése, és van VRM hűtés is, általában ezek nagyon jól mennek tuningban. A másik a Dual-X ez már spórolósabb, nincs VRM hűtés.
-
Tarill
őstag
hy, szerintetek mért van az hogy win7 reinstall után eszközkezelőben videovezérlőt sárga kérdőjellel ismeretlen eszköznek írja? cataclyst fent van minden, gpu-z is látja a karit, minden szépen megy csak ismeretlen eszköznek rja és pl az asztelon lévő gadgetek nem mennek amik a gpu-t monitoroznák :/ alaplapon a legfrissebb bios van!
-
BogyóBP
addikt
válasz
Landor1992 #40619 üzenetére
Nem biztos elég érdekes jelenség. Csináltál már reinstallt? Jó volna ha valamivel feltudnád venni a jelenséget, mondjuk mobillal és feltölteni valahova úgy egyszerübb lenne.
Ha fekete képernyőt dob játék alatt akkor valami túlmelegszik és lekapcsol. Honnan veszed a VGA kat?
-
Landor1992
csendes tag
válasz
BogyóBP #40615 üzenetére
de ez most nem lényeges mert a probléma az a hd7870 es vga val elinditom a gépet asus logo betölti és bekéne töltenie a windowst de nem tölti be fekete képernyő az egeret látom de nem mindig néha van néha nincs meg egy idő után vissza dobja középre és a bal alsó sarokba néha elöjön egy kis számító gép ikon fél másodperce jön csak elő utána eltűnik és ezt csinálja
szerinted a bios frissités megoldaná a problémát ? van már 2 vel újabb bios néztem asus honlapján -
Landor1992
csendes tag
játszottam bf3 al és fekete képernyőt bedobott egy idő után se kép se hang nem tudtam semmit se csinálni utána újraindítottam és utána meg bedobott egy full sárga képernyőt detto ugyan az mint elöbb másnap vissza küldtem a vga-t ....
-
- = Zk = -
félisten
nah, urak, a CF részemről kimarad idén. majd jövőre talán
nem adjuk fel -
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #40538 üzenetére
titok
-
BogyóBP
addikt
válasz
Landor1992 #40612 üzenetére
Lefagyott tőle a gép??? VGA tól nem tud lefagyni. Az vagy elindul vagy nem.
-
BogyóBP
addikt
válasz
milszab #40606 üzenetére
Szaggat?
Milyen HDMI kábelt használsz? A monitorod analog azt hogy kötöd össze HDMI vel? Milyen monitorod van? HDMI-n nekem is sokkal intenzivebbek a szinek és sokkal világosabb a kép, vibráló hatást kelt, bár nekem HDMI-s monitorom van és a HDMI csatlakozoból hozom ki a jelet, szerintem nagyban függ attól is hogy milyen kábelt használsz. DVI-n tényleg simább a képtovábbitás én is azt vettem észre de nemtudom miért.
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
válasz
Landor1992 #40604 üzenetére
Milyen tápegységed van? És hány Wattos? Milyen kártyát cseréltél előtte?
-
milszab
senior tag
7850-em hdmi kimenetére kötök egy kijelzőt és szaggat rajta a játék. Fele annyi fps-el megy kb. Itt lehet valamit állítani vagy azon alapban ilyen. Dvi kimeneten jó, csak ugye sima vga bemenet vagy csak az eszközön így a kép kicsit vibrál. Van még rajta ez a Mini dp azzal kéne esetleg összekötnöm? Mármint olyan kábel hogy mini dp meg hdmi?
-
Jolet
őstag
azt vettem észre az új kártyánál, hogy a win8.1 a kék ablakok és a színes kezdőképernyő között vár vagy 10-15 másodpercet...
előtte pikk-pakk betöltöttez mitől lehet?
-
Landor1992
csendes tag
Hello!
Van egy asus hd 7870 2gb-s vga-m egy asus m5a97 evo r2.0 alaplapon és amikor elindítom a gépet nem tölt be a windows ... full fekete képernyő és kb. a bal alsó sarokba néha megjelenik fél másodpercre egy kis számítógép ikon nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? -
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #40602 üzenetére
Hiába nem telepíted a CCC-t, a Catalyst telepítő és sok apró szarság így is, úgy is felmegy.
ATT sajna nem fog működni, mert nem ismeri a drivert.
Az elmentett előbeállításhoz rendelhetsz billentyűkombót. -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #40601 üzenetére
Hmmm.. ez is érdekes... nekem szerencsére soha nem pakolta fel a telepítő a CCC-t. Egyszerűen kiveszem a pipát előle, és nem reklamál érte. Most, hogy ráfanyalodtam, újra elindítottam a telepítőt ami érzékelte is, hogy az még nincs telepítve, így automatikusan bepipálta, így szépen fel is rakta.
Köszi, megtaláltam a profilkészítőt, csak nem volt világos, hogyan működik, főleg, hogy az először próbált digitális síkképernyőnél lévő színprofilt valamiért nem tudja kezelni, hiába mentettem el, de az asztalkezelésnél lévő színkezelésnél létrehozott profilt már igen.
Na, ez így már használható... azért kár, hogy nem lehet folyamatosan állítani.
Lehet visszateszem az ATT-t is, és ha a hardveres beállításokat nem is használom, a színkezelés része talán még működhet?? -
katt777
félisten
válasz
miresz #40600 üzenetére
Hát nekem úgy pakolta föl a CCC-t is, de majd ránézek, hátha a mostanival éppen megoldható.
Szoft nélkül viszont elveszik a CCC-be épített "optimalizálás" is (helyes kifejezéssel: hibaelfedés), ahogy Abu85 szokta mondogatni, ezek után az ember ne csodálkozzon a bugokon. ATT azért volt jó, mert ott a legapróbb részletekig testre lehetett szabni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest