- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
ricsi8800gt #52868 üzenetére
a legviccesebb az amúgy, hogy a GPU-z honlapján se írja ki teljesen a gpu tipusát
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
De egyebkent az nem lenne jobb driver ha a gigabyte oldalarol toltenem le es azt hasznalnam ??
Tehat rendesen a gyartotol ajanlott drivert hasznalni mert gondolom azt leteszteltek es jó
-
Frozzy
őstag
válasz
katt777 #51958 üzenetére
ne haragudj, hogy linkelek csak sok lenne egybe leírni
probléma: Link1,
Link2 a videó, hogyan futott,
Illetve ebben a csopiban is össze szedtem, hogy miújságAzóta Win8.1 PRO van fent 64bites és egy 14.1-es driver mantleban futtatom de most sem lett jobb..
-
Frozzy
őstag
válasz
katt777 #51954 üzenetére
hát a BF4-es problémáim még mindig nem oldódtak meg.. pedig már 14.1-es drivert is vissza raktam.. ennyi gondom még egy vidi karival sem volt.. 2. AMD-m de lehet az utolsó, ennyit szívni vele :@
gariba meg hiába vissza küldöm iponhoz vissza küldik, hogy működik azt csá
-
Frozzy
őstag
válasz
Tournament #51874 üzenetére
értelek. akkor tehát ne is próbálkozzak a mantleval ?
most raktam újra a gépet friss win 8.1 illetve 14.9 driver. majd most ugrik a majom a vízbe, hogy jobb lett-e
-
Frozzy
őstag
BF4 csopiba írtam:
valaki nem tudja, hogy melyik a legjobb driver jelenleg R9 270X-re ? illetve win7 vagy inkább win8.1? (win8)
Februárban amikor ugyan ezzel a configgal játszottam nem volt semmi gond. goldmudrailway-en 100fps alá nem nagyon esett be.. inkább ilyen 120 volt az átlag (mantle alatt úgy, hogy nem is akadt) erről mindjárt rakok fel vidit is, hogy mennyire durva volt és folyamatos a játékmostanában örülök ha 60 fps fölött tudok játszani illetve állandóan akad beakad nem csak a kép hanem a hang is.. mostanában szokott olyat is hogy befagy a játék és kb 5perc míg kilép..
most nem tudom, hogy mi romolhatott el... de ez mi, hogy 7-8 hónapja még isten brutál élményt nyomtam ezzel a géppel most meg kb olyan mintha a vidikarit ki se cseréltem volna
Jelenleg: Win7 x64 ultimate van.. 14.7-es béta driver és dx és mantle sem jobb sokkal..
valaki esetleg tapasztalt ilyen hibát ilyen kártyával vagy valami ilyesmi ? amúgy gigabyte a gyártó.
BF4 With Mantle (R9 270X) <- itt pedig látható, hogy milyen brutálisan jól ment februárban..
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #41433 üzenetére
ugyan ekkora lenne a mellény csak másik fázisban.. kb már a gépet kidobtam volna az ablakon.. és még szent este is a garancia miatt hívtam volna a boltot.. de szerencsére bejött a giga.. klántársamnak 7950 giga van.. áradozott róla.. én meg igazából első normális gamer kártyám mondom akkor legyen giga.. alapból bejött, hogy 3 ventis nagy dög tényleg van "terpesztése
aztán a felépítés is begyere volt.. úgy voltam vele, hogy ha relatíve olcsóbban veszek jobb kártyát hülyének is megéri.. ÉS TÉNYLEG
de egyébként sapphire-t is szivesen vennék de minimum Vapor-x vagy Toxic.. a DUAL-X nekem anyira "fapados" verziónak tűnik mintha éppen, hogy referencia hűtő helyett rálökték volna ezt, hogy "nézzen is ki valahogy" címszóval eladják.. MSI-ről alapból rosszakat hallottam/olvastam.. így inkább nem (klán társnak 7970 MSI lighting van.. panaszkodik is néha, hogy olyan mint valami porszívó.. meg néha zörög.. már csak ezért is nem MSI lett..) XFX sem lett volna rosz.. tápot vettem most belőle 550-est.. seasonic belsővel szereltek és ADDA venti van bennük.. kb elnyűhetetlen páros.. megérte az árát nagyon is.. de VGA terén nem tudom, hogy ott, hogy teljesítenek.. ASUS fronton nekem a DC2 TOP alapból nem tetszik.. egyszerűen csak rá van lökve a hűtés és csókolom.. tehát nekem a szememet szúrja.. így inkább maradtam a gigánál.. az minden szempontból "kielégítő" volt számomra
-
Frozzy
őstag
valaki nem tudja hogy az msi afterburner progit wifi remote ként, hogy lehet használni ?
próbáltam megcsinálni már telefonon is fent van. de valamiért azt írja ki, hogy nem tudja indítani a szervert gépről mert a file-t már progi használja :S valahogy nem sikerül..
valaki tudna segíteni ??
illetve nincs olyan progi, hogy így telefonon keresztül tudnám nézni hőfokokat használatokat stbstb ?
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40786 üzenetére
pont a napokban járt így egy ismerősöm. csak neki 7950 dual-x van.
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #40452 üzenetére
semmi javulás vagy külömbség.. szerintem a bétát át írták simán és kapott egy whql-t
-
-
Frozzy
őstag
válasz
kovsol #40319 üzenetére
hát nem tudom.. direkt mutatott a srác egy progit, hogy amikor azt futtatja magas fpsnél (kb. 1000) ő halja hogy idegesítően zúg.. na én tegnap este rá is próbáltam egy csomó tesztet játszottam is stbstb. én nem hallom.. ergo nem is ad ki ilyet a vidikari.. pedig már az oldalát az elejét is leszedtem a gépháznak hátha anyira halk hogy nem hallom.. de semmi
-
Frozzy
őstag
válasz
lowzor #40317 üzenetére
itt is írták nem egyszer fórumon.. pont kaptam privit is, hogy msije van a srácnak és magasfrekis hangokat hall magas teljesítményél.. szóval tudom miről beszélek..
pontosan nem tudom, hogy milyen karija van havernak csak anyit tudok, hogy asus..
de jól látom, hogy te egy elvetemült asus párti vagy?
mert akkor több kérdésem nincs is.. olyan mintha egy apple júzernek magyaráznám, hogy 300ezret miért ad ki egy telefonért amikor csak fészbukozik rajta
-
Frozzy
őstag
válasz
kovsol #40315 üzenetére
hát látod még is itt fikázzák, hogy inkább asus-t.. még a radiátorok is szépen fel vannak osztva 3 felé és abba rézcső vezeti el a hőt.. ennél már csak vapor hűtés lenne jobb.. vagy még az sem szerintem..
sapphireből alapból nem vennék Dual-x-et hangos és nem is egy hűvös kártya..
asus alapból kilőve nem teljesen vagyok kibékülve a vidikariukkal.. (alaplapban jók inkább szvsz)
MSI-t meg tényleg nem vennék írták több tesztben is, hogy mindig az volt a gyengébb hangosabb valakinek még magasfrekvenciás zúgó hangot is ki ad magas teljesítménynél..ezek tudatában mérlegeltem és vettem meg a gigát.. bár mindenki a saját pénztárcája szerint dönt. de így is ez volt szinte a legolcsóbb megoldás hardveraprós kollégától 3év garival zsír újonnan (bontatlanul)
ami jobban megérte volna talán az a sapphire toxic lett volna.. de nem egy ár/érték arány.. így inkább a giga maradt.. vapor se lehet rossz amúgy ( eléggé fasza technológia
)
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993 #40313 üzenetére
nem tudom amúgy miért anyira gigabyte ellenes mindenki
én nem bántam meg, hogy gigát vettem.. sőtt állítom jobb is a hűtése mint az asusnak.. egy ismerősöm inkább hangosnak találta az asus kártáyját mint sem halknak.. úgy vélem, hogy az asus kártyák körül túl nagy a Hype
de hát nyugodtan vegyétek drágábban az asust!
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40191 üzenetére
szerintem csak ennél a játéknál ilyen rossz :S eléggé régi már a maffia 2... lehet már nem is lesz jobb.. bár várj meg újabb drivert mindenképp!
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40188 üzenetére
miért nem jó ?:/
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40128 üzenetére
akkor itt csak nincs akkora hiba.. majd jön driver azt javítja
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40124 üzenetére
nem-nem játék közben nem csinálja.. azóta mióta írtam nem is csinálta windowsban sem.. érthetetlen
-
Frozzy
őstag
kezd előjönni a problem
filmezés közben. meg most böngészés közben ugrott egyet a kép.. nem nagyon értem, hogy miért. hátha későbbi driver megoldja a problémát!
-
Frozzy
őstag
válasz
DonThomasino #40100 üzenetére
szerintem nem éri meg. bőven elég a 2 gigás is.. ultrán a bf4 sem eszik többet 1700nál.. felesleges
-
Frozzy
őstag
válasz
DonThomasino #40096 üzenetére
van gigánál is.. csak magyarországon még nem lehet kapni
-
Frozzy
őstag
AMD Feature Manager másnál sem működik 270X-en ? egyáltalán ez mi lenne ?
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40088 üzenetére
anyira nem volt olcsóbb
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #40084 üzenetére
úgy, hogy 50ből vga + jó pár doboz sör is kijött
(#40086) asdxv: meglehet.. bár amilyen teszteket olvastam az msiről inkább nem vettem meg.. pedig első "ránézésre" szimpatikus volt
de az biztos, hogy nem bántam meg a gigát. 100%-osan elégedett vagyok vele
-
Frozzy
őstag
válasz
asvald #39995 üzenetére
most bf4-eztem 2 órát végig 44-46°c ment a kártya.. (1680*1050; ultra)
Windowsban netezve 35% venti és 28°c
(#39997) R3laX: ha a gigabyte hangos akkor én meg süket vagyok.. 60%-tól van kb hangja.. de játék közben is 50% körül mehet mert csak a gépház hűtők hangját hallom
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #39983 üzenetére
így van. proci miatt. jó ha 50% ki tudom hajtani a vga-t
-
Frozzy
őstag
válasz
GeneraL_XTX #39933 üzenetére
playclaw
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #39608 üzenetére
55ért 7850?
48,5K-ért veszem a giga 270X-et
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993 #39548 üzenetére
Valami olyasmi.. nem felvàgni akartam vele
csak véleményeket olvastam volna.. módosítani még tudnám.. csalódás nem hiszem hogy erne
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
jövőhéten jön amit megrendeltem karit Gigabyte R9 270X kártyát.
tudnátok valami véleményt írni róla. hűtés halk-e meg ilyesmi
illetve rendeltem mellé egy XFX PRO-SERIES 550W tápot. (seasonic belső és ADDA venti) jól gondolom, hogy bőven elég lesz neki ?
Köszi előre is a tájékoztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest