Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Hat sracok nagyon szepen koszonok mindent
A VGA-m problemajabol adodoan a cikket meg fogom irni azonban elkoszonok mivel zoldre valtottam majd belinkelem a cikket valamint reszben meg jelen leszek

-
Raidon
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Rakjam ujra a rendszert mar mindenhogyan kipucoltam mindent de nem jo.... Totallal is toroltem a maradekokat Cracp Cleaner is ment de semmi se CCC ben se GPU tweakkel semmi....
De meg terhelesnel sem emeli meg a fordulatszamot....Elotte volt Nvidia a gepben.... nem tudom szamit e valamit
-
Raidon
őstag
Sracok az hogy se GPU tweak se az ATI CCC ben nem tudom allitani a venti fordulatszamot az mitol lehet?
-
Raidon
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Ha arra a kerdoivszeru cuccra gondolsz ott irtam es nemigen reagaltak ra....
Egyszeruen irtam le pedig....
Eleg vicces mar tobb mint 3 honapja tart ez a sz@r....Allitasuk szerint 2 szer kikuldtek de ezen a papiron kivul semmit nem adtak...
a kisker dumalt itt mindent tulfeszrol meg hasonlokrol....
megvontak a garanciamat arrol se kaptam jegyzokonyvet hogy miert meg hogy stb....ilyenkor ki a szent urhoz lehet fordulni?
-
Raidon
őstag
válasz
katt777
üzenetére
En ertem bizony nem lattam hogy kikuldtek... pedig elvileg ezt a papirt Lengyelorszagban keszitettek....
Azonban ezt a hibat nehezen eszleltem volna es fenykepeztem volna le!Ez miatt kuldtek vissza 2 szer is...
Bar az hogy 2D-ben hibazik nem tudom lehet e ez miatt...
Semmi papirt nem kaptam hogy megvontak a garim....
Mit irjak le?
Meg hova?
Valaszodat koszi
-
-
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Beszeltem f27 kollegaval. O szokott BGA-zni.
Amiket linkeltem neki hogy miket produkalt a kartya neki az jott le hogy maghiba...
Elkuldom neki megnezni hatha segit.
Mint emlitettem a kartyan mar akkor is igy volt az alkatresz de mivel nem latok mikroszkopikusan es nem volt vele gond nem tulajdonitottam neki jelentoseget mivel mukodott.Nem ezzel a hibaval kuldtem el gariba. mindegy koszonom a segitseget majd lesz valami max decemberben veszek egyet.

-
Raidon
őstag
Skacok reg jartam erre masodjara is visszakuldte a gyarto a kartyamat...
Elsore mikor elkuldtem azzal az ervvel kuldtek vissza hogy serult egy alkatresz....
A kisker annyit mondott hogy tulfesz bevizsgaltattam a biztositom szervizevel ok azt mondjak hogy koze nincs a tulfeszhez....Szeretnem legalabb megjavittatni.
Problema a kartyaval a kovetkezo:
2D-s orajelnel hibazik. Tomb Raider toktokepernyon leginkabb a tipp szovege vibral illetve csikoz.
Terhelesnel nincs problema jatek kozben csak toltokepernyonel.League of Legend Launcherben valamint War Thunderben jatek kozben szoveg vibralasa illetve launcherben detto.
Probaltam megemelni a 2D-s orajelet a hiba csokkent de nem szunt meg, de idegesito.
Okozhat ilyen gondot egy ilyen?
Leejtve nem volt tulfeszt sem kapott... A gyarto megsem csinal semmit
kerlek ha tudtok segitsetek.
Lehet a hiba attol hogy esetleg a gpu alatt kontakthiba van?
Valaszaitokat koszonom.

-
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Hat igazabol mar beszeltem a fogy.vedelemmel is mondta a srac kuldjem el megegyszer mmint a kiskernek ok elkuldik a nagykernek es a nagyker a gyartonak...
A kartya mukodik az mar mas tema hogy hibassan... 2D-s orajelnel hibazik toltokepernyokon csikos meg vibralnak a betuk jatek kozben semmi...Mondta a srac hogy ha a gyarto nem reagal semmit akkor majd kiverik a balhet a nagykernel... Mondtam hogy azert igen jo hogy gyakorlatilag szivatnak ket oldalrol is STOP....
Szoval orulnek ha legalabb levasarolhatnam mert max rafizetnek ha lenne ra mod azt mondta megoldjuk valahogy,..Erdekes kor lesz ez is ....
-
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az egy masik papiron van amit meg kaptam mikor visszajott garibol... Az meg a biztositom szervizeben van a kartyaval egyutt....
A tulfeszultseget a kiskereskedo mondta ez a papir volt a masik meg amit mondtak ott....
-
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A gyartotol kaptam megegy papirt ott az all hogy nem tortent kulso behatas hanem tulfesz....
ilyenkor mivan? -
Raidon
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Kifizettem volna ha megcsinaljak... De a kepbol nem kiveheto hiaba vilagositasz hiszem a megvilagitas felso reszbol jon... az lehet az on is ha meg a folia az a labhoz kepest igencsak elvan csusszanva....
-
Raidon
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
A huto meg a nyak kozott annyi hely nincs hogy igy meg legyen taszigalva...
Masik kerdes az egyedulallo lab hogy a fenebe ugrott ki a forraztasbol? Ha rendesen be volt forrasztva az igy nem hajlik el.... Ha meg nem akkor gyarilag ilyen volt...
Nincs egy eves a kartya volt ra meg 2 ev gari... de a gyarto megvonta.... nem tudom mit lehetne tenni kiskerbe mondtak kuldjem vissza megegyszer. -
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Ergo ha tenyleg tulfesz vagy egyeb.... Az lehetseges ugy hogy a gepben minden mas mukodik? Honnan kaphat tulfeszt? A tapom minosegi. Van tulfeszvedos elosztom bar nem tudom mennyi koze van a dologhoz...
Kerdes ha lehet javittatni valoszinu hogy megszunik a problema? Kep van csak 2D-s orajellel hibazik.
Mert ha meglehet akkor nem kuldom sehova aztan decemberben veszek masikat.
Csak tudjatok bizonyos okok miatt ez a hobbim es eleg erzekenyen erint
Bocs ha ertetlenkedek csak probalok rajonni. Mert ha tulfesz akkor a biztositos szerviznek is azt kellett volna mondania ergo ok is kerestek az egesnyomot...
-
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Figyi nezd mar meg a Collector labat... ott a lab a forrasztasi pont tetejen csucsul....
Ha jol van beforrasztva es utes eri amit nem ertek... mert mikor vettem is olyan volt es ment a kartya.
Akkor nem hiszem hogy kiszakad a lab a forrasztas tetejere....
Gondolkodj mar! A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve.... Szoval megy vissza gyartonak aztan eljatszunk meg kicsit mig vegre kicserelik.Az ASUS meg azt nyilatkozta hogy kulso behatas nem erte szimplan csak tulfesz de a biztositom kirendelt szervize meg nem ezt mondja....
-
Raidon
őstag
válasz
belinho
üzenetére
Amikor vettem ilyen volt de mivel mukodott nem foglalkoztam vele. Lehet nem az az SMD tanyo a baja.... Csikoz de csak amikor nincs terheles alatt... Nem tudom... Elkudltem ezt kuldtek vissza.
Lehet ki se mertek semmi csak leszedtek meglestek ezt talaltak es rafogtak erre... Nem tudom nem vagyok annyira hozzaerto.Bar ha meg lenne piszaklva akinek nincs meg a hozzaertese es a kello miosegu muszere akkor tuti nem ilyen lenne a forrasztas ha meg meg van akkor nem igy forrasztja bele....
Hat akkor megint elfog telni egy honap jatek nelkul xD
-
Raidon
őstag
Na Sziasztok megjott a VGA-m szakvelemenye abbol a szervizbol ahova a biztositom kikuldte a kartyat velem.
Megallapitottak hogy se villamkar se tulfesz nem volt jelen. Se egesnyom se semmi.
Aki nem emlekezne: Ezt a gyarto keszitette. A tobbit majd hetfon kapom meg a fuggetlen szakszerviztol.
Szoval felhivtam a pesti kiskert ugye mivel naluk lett veve hogy ilyenkor mivan.
Mondtak hogy kuldjem el megint aztan elkuldig megint a gyartonak ki.Szerintetek mennyi az eselye hogy igy talan kicserelik vagy hogy egyaltalan foglalkoznak vele?
Valaszaitokat koszonom

-
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Ertem koszi a segitseget! Ismerosom javit mindenfele cuccokat. TV,Hifi, egyebek.
Van eleg sok szerszama ki is tudna merni a cuccokat meg hasonlok.Bizom benne hogy sikeres lesz a dolog mert azert sokaig VGA-nelkul lenni eleg durca xD
Kepi hibam gyakorlatilag amit tapasztaltam az a Warframe login kepernyo csikozott. Jatekokon belul semmi a War Thunder launcher meg a betuk a toltokepernyon ugraltak,League of Legend szinten ugraltak a betuk nem mind csak par igy villogott.
Valamint tomb raider toltokepernyojen voltak ilyen feher harmoszogek de amugy egyik jatekban sem volt mmint jatekon belul hiba.Bizom a legjobbakban
-
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Jah lehetseges... de mondom nem volt semmi nyoma hogy le lett volna szedve a burkolat mert azt a hutobel egyutt lehet csak... Gyarto kiszurta volna azert hogy mar le lett szedve amugy meg annyi hely ott nincs hogy marmivel meg lehessen utni... ugy....
Csak meg akkor nem tudom hogy ha ujraforrasztatom megszunik e a hiba.
Gyarilag meg nemhiszem hogy igy raktak ra.... mivel gep ulteti be.... Bar az is fel tudja venni rosszul ha a vakumpipetta elvan tomodve...
-
Raidon
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Es ilyenkor mivan? Fenyegessem meg oket?

En is hasznaltan vettem. Szetszedve nem volt mert a matricak mindenhol a helyukon voltak en sem szedtem szet...
Huzva volt az igaz de neztem a homersekletet. Max 65 fokos volt a kartya.
De mindig csak akkor volt huzva ha 1-2 jateknal az alap orajel nem volt eleg.... Nem allando szinten.Feszultseg emelessel meg nem hiszem hogy ilyen lehetne utanajartam megkerdeztem lehet e hiba milyen erteken teszteljem stb.
En mindenre ugy vigyazok mint az allat mert nem vagyok olyan helyzetben hogy hu ez elromlott akkor vegyunk masikat ....
Meg gyari dobozba jott, abba is kuldtem el....
-
Raidon
őstag
Udv Urak! Kerdes a kovetkezo lenne szerintetek szerviz javit hibas VRM-es VGA-t?
-
Raidon
őstag
válasz
csabi0805
üzenetére
AZ en 7850 em is ilyeneket csinalt ha bevolt kapcsolva a hardveres gyorsitas ha nem... toltokepernoknel meg launchereknel villogott a betu meg a szoveg... jatek kozben semmi en visszakuldtem gariba.
Mivel se az iGPU-val se masik karival nem csinalta raadasul kiprobaltam az osszes drivert.... -
Raidon
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nekem is van de jatek kozben semmi de masik VGA-val nincsen ilyen gond szal megy vissza garba....
inkabb rafizetnek es vennek masik tipust... -
Raidon
őstag
A video nem az enyem amugy tegnap vettem a jatekot Steamen osszes DLC-vel friss patch. minden.
Amugy tobben panaszkodtak lehet vmi szoftveres dolog lesz de mindenesetre eleg erdekes.
Mas jateknal semmi. Jatek kozben sem. Csak a Regiovalasztas meg a toltokepernyokon villog a felirat...Raadasul tuningnal sincsen mas anomalia.
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Mar kezd elegem lenni az ATI-bol... nemhogy driverekkel szivas van de meg johogy nem kell minden jatekhoz mas driver vagy vga.... Mivel nem volt meg Nvidiam lehet hogy decemberbe beujitok egy 770-re....
Tomb raiderben is csak a menuben meg a toltokepernyon villog meg csikoz.... de olvastam hogy jatek bug....
de ennyinel? -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Hat lassan ott tartok hogy feladom.... Rohadtul nem tudom mi lehet a gond...
Mar probaltam tobbfele drivert ujat regit win reinstall etc...Valamiert LoL-ban War Thunderben masnal nem tapasztaltam toltokepernyon vagy regiovalasztasnal pl lolban a betuk villognak de nem allandoan csak neha neha bevillannak de allando jeleggel...
Diablo III , Tomb Raider-ben semmi....
Heaven Benchmark Catzilla lefutott ott nem villogott semmi textura ha huzva van sincs csikozodas semmi egyeb csak ezek az apro hibajelensegek es nem tudom mi okozza oket...
-
Raidon
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
a vga az tavalyi februari amugy minden uj es garis. Monitor is uj.
Kabelek rendesen ossze vannak kotegelve nem mozog semmi portalanitom kb 2 havonta kifujom....A feher szemeteles is jelen volt nalad ??
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Mindegy melyik driverrel hasznalom... mindegyiknel jelentkezik jateknal is a video amit linkeltem nem csak az asztalon de jatekban is elofordul nem mindegyiknel de pl Sniper Elite 2 be menuben is villog a feliratok korul a feher....
Diablo 3 is villog.... League of Legend War Thunder Battlefield ezek jok....
Erdekes anomalia nem tudom mikor melyik Vram megy nem tudom hogy muxik de van amikor megy es semmi de pl van amikor nem pl 2d windows indulas betorik a kep meg hasonlok.....
Kivettem azota 3570K HD4000 el semmi mosodas tores -t nem eszlelek -
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
kivettem a kartyat a gep indulasanal nem jelentkezik a hiba...
De anno ha jol emlexem akkor a feher csikozast alaplapi vga val is csinalta...
Mar nem emlexem... Es nem tudom hol kezdjek neki TV-vel nem tudom kiprobalni masik kabel jatszik de mar kivettem a vga-t alaplapit meglesem.Ilyeneket csinal allandoan. De csak Prohardver, Facebook
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Valamikor ha all a gep elso inditasnal a windows logos kepernyonel felvillan a kijelzo jobb felen egy lila csik vegig a monitor aljatol a tetejeig valamint neha ugyanugy win logonal a kepernyo jobb also resze 1/4 e megtorik feketen meg hasonlok az is Vram hiba lehet?
Esetleg fontolgassak egy win reinstall-t hatha vmi reg v dll bekever? VGA drivernel?
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Csak azert kerdem mert mikor megmozgatom a HDMI kabelt elmegy neha a kep most benyomtam kabelkotegelohoz ami a monitorom hatuljan van azota nem tapasztaltam....
Erdekes dolog ez a szamitastechnika.....
De remelem azert nem alaplap hiba.....
Memtesztet futtattam azzal nem volt gond kb 3-4 korben nyomtam le. -
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Eleg randomszeruen csinalja van egy idoszak hogy semmi nem tortenik aztan elkezdi....
mi miatt lehet meg ez a hiba? Csak mert szeretnek kiszurni mindent....
Mivel Szombathelyi vagyok a VGA meg pesten lett veve kiskerben.....Igen jatek kozben is..... meg meg el szokott mosodni a felirat facebookon meg prohardveren is meg bekockasodik elcsuszik ilyenek.....
-
Raidon
őstag
Sziasztok megint elojott az a gondom hogy jatek kozben elkezd vizzintesen elkezdenek ugralni ossze vissza feher csikok.... Valakinek lenne otlete hogy tudnam kiszurni a hibat hogy mi okozza?
Ha kell a jelensegrol rakok fel vidit is....
Valaszaitokat koszonom

-
Raidon
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Igazabol amiota kijott a firefox frissitese azota csinalja meg nem de kiprobalom.... Ha kikapcsolom a hardveres gyrsitast is ezt csinalja.... Oks akkor meglesem masikkal

Eleg surun csinalja a hibat... foleg a Prohardver meg a Facebook a tobbinel nem tapasztaltam ilyet de most iE alatt is job mint a firefox alatt.... nem ugralnak az ikonok nem mosodik el a textura stb....
Lehet a firefox frissitese baxta el? -
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A monitor kulso tapja cicereg a minitor hatuljanal es egesz halhato ha a monitor mellett a fejem az nem tudom egeszseges e....
Hardver nem hiszem integralt vga-val is neztem... proci nem volt huzva hofokok rendbe vannak nem igen ment nalam ilyesmi tonkre az elmult tizen x ev alatt....
Most pl este ota nem csinalta ....
-
Raidon
őstag
Nah sracok kivettem a VGA-t radugtam iGPU-ra es utanna kb 3 szor elment egymas utan a kep meg becsikozott vizsszintbe.... Ismerosom azt mondta hogy probaljam ki masik monitorral hatha gyengelkedik benne a panel. Meg annyit mondott hogy 99% hogy nem proci vagy alaplap.
Otletek?
-
Raidon
őstag
válasz
fasterware
üzenetére
Meglestem... kivettem nem lattam rajt semmit. Driver le lepucoltam teljesen majd beraktam egy fekete hatteret es mar az elso 1 percben kijon igazabol allandoan csinalja vekony kis feher vizszintes ugralo csikok.
Amugy a kartya mikor nincs dolgoztatva is 29 fokos.
Szoval lehet valami forrasztas elengedett a VRAM-nal....Remelem akkor kis rafizetessel tudok intezni egy ASUS 270X-et.

-
Raidon
őstag
válasz
fasterware
üzenetére
Jah bocsi elneztem...
Nem surun fordul elo a hiba szerintetek igy is erdemes szervizbe kuldeni?
Teljesen random jon elo valamikor napokig jo aztan csak csinalja parszor es megint jo....
Otletek?
Mert ha elkuldom akkor 2-3 hetig nem lesz vga-m...
-
Raidon
őstag
válasz
fasterware
üzenetére
Nekem volt a minap eppen ilyen gondom... Hirtelen elfeketedett a kep meg lattam ilyen apro kics feher vizszintes csikokat... de nem csak jateknal csinalja az asztalon is volt mar ilyen effekt...
Most kuldhetem Pestre vissza kivancsi vagyok ha ok elkuldik szervizbe az kb mennyi ido.... -
Raidon
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Az komoly xD Akkor nem er annyival tobbet

De amugy 1050 az alap orajel a turbot hogy ertsem az 1100-at? Az rendszerinditaskor hasznalja vagy hogy? -
Raidon
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
A ZeroCore csak DVI-al megy. Ha jol tudom en HDMI-vel hasznalnam.
A fem boritas az csalogato a korabbi Vapor 5770-em meg muanyag volt.Annyi erdekelne hogy a G20 meg a G40 es jelzes a neveben az mit takar? Mert eleg sok a diferencia
penzben.!?XFX mennyire ajanlott kategoria?
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Most valtanek 7850-rol R9-270X-re.
Az lenne a kerdesem hogy pl ASUS a sima meg Top verzio kozott mennyi lehet teljesitmenyben?
Illetve hogy Sapphire VaporX-rol lenne e valami velemenyetek?
Regen volt VaporX kartyam azzal meg voltam elegedve.Koszonom a valaszokat!
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A VGA-m problemajabol adodoan a cikket meg fogom irni azonban elkoszonok mivel zoldre valtottam majd belinkelem a cikket valamint reszben meg jelen leszek