- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
Nah én is indítottam egy heavent íme az eredmény: (Az alap extremeHD-n kívül még bekapcsoltam a vsync-et)
Ezenkívül tényleg nem egy tökéletes széria lett ez a 7870 tisztelet a kivételnek. Szerencsére nálam nem megy 53Cfölé mint ahogy olvastam valakinél de azért egy füldugó elkél(még szerencse hogy heavent ritkán futtatok) mert ez a 4400RPM fülsüketítő. Ezen kívül nem tudom mi okozhatja azt hogy a teszt során egyszer kb 10s-re elment a kép, villogott párszor a kurzor elhalkult a vidikártya majd mint ha misem történt volna haladtunk tovább a tesztben. Ez még egyszer előfordult de akkor csak 5s-re. A másik dolog amit nemtudok hova sorolni az hogy véletlen szerű időközönként változó hosszúságú és szélességű vonalak villannak fel a képen(ezek időnként a textúra színével egyeznek időnként pedig kék színűek)ezt a hibát először minecraftban vettem észre semmi más komolyabb játék eddig nem produkálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest