Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25
üzenetére
Végül is van okostelefonom tehát amit nagyon kell azt meg tudom nézni. Szerintem megvárom az új Radeonokat és hogy a 7es széria kikerüljön a raktárakból és utána beadom gariztatni hátha kapok egy jobb vga-t érte. Amúgy most szétszedtem a gépet meg a videókártyát kiportalanítottam a venti csavarokat meghúztam (még régebben olvastam hogy ha zörög akkor érdemes meghúzni) meg kicsit megmozgattam a ventiket és most egy kicsivel jobb. Minden esetre köszi a biztatást!

-
törölt tag
Hello!
Utóbbi hetekben elkezdett zörögni a 7850-em 'vinyó felőli' venitje. Pontos típus: Sapphire HD7850 2GB Elpida Alapjáraton, játék közben nem igazán hallani, talán picivel hangosabb a megszokottnál, de rezgeti a házat és amikor ki vagy bekapcsolom a gépet, egy ilyen 'brümmögő' hangot ad ki. Ahogy megpörgetem ujjal a ventit, akkor is hallani halk, de jól hallható susogást, de csak az belső ventilátornál. iPon-ból vettem még február közepe fele, eddig nem volt gond vele, az elődjének, Sapphire HD4850 Vapor-X-nek sem volt ilyen problémája. Mit csináljak vele? Gari van még rá, de nem szeretnék egy hónapig gép nélkül maradni. (FX6300 van mellette tehát igp sem játszik, másik PCI-E-s vga meg nincs itthon)
Beolajozni nem szeretném, mert akkor a garanciának annyi. Mi tévő legyek? Húzva sosem volt, tehát lehetetlen hogy + hőtől hajtódott szét az egyik venti.

Egyébként ilyen miatt beveszik gariba, vagy azt mondják hogy működik, mással meg nem foglalkoznak?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Sapphire HD 7850 2GB (nem oc-s)
Ha már a monitor témánál vagyunk...
DVI->DSUB átalakító, vga kábel a monitorba (sajnos csak ez van rajta) (SyncMaster 2243NW)
Ha magas az FPS-em, akkor látni vízszintes csíkozódást. Ezt írták mások is iPon fórumban, HDMI-vel megszűnik nekik. Vsync bekapcsolás valamennyit segít, de nem sokat. Far Cry 3 alatt nagyon idegesítően látni. A régi ASUS 8600GT-vel (szintén így volt rákötve) és a Sapphire 4850-el (rendes vga port) nem csinálta ezt, bár lehet hogy azért mert túl alacsony volt már az fps-em.
Kérdés: lehet ezzel valamit csinálni? -
törölt tag
Nekem elég hideg a vga.

Sapphire HD 7850 2GB semmi OC rajta. Codegen házban van, úgy nézzétek, de a szellőzése elég jó, felsőtápos (chieftec ctg-500 12 cm ventivel) és úgy van kitalálva hogy a procihűtő (coolermaster hyper tx3 evo) a VGA-ról szívja a levegőt, a táp felé fújja. Gondolom ez is sokat számít neki.
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
3-4 hete amikor még nem volt infó erről a reloaded bundle-ről, akkor vagy ipon-on írták hogy kaptak hozzá, vagy én kérdeztem meg a fórumban, és azt mondták, jár hozzá far cry 3 (a nem reloadedben szerepelt is az iPON hungary az amd oldala szerint, a reloadedről ezt már nem lehet elmondani)
-
törölt tag
Egyébként az normális, hogy 02.06. rendeltem a Sapphire HD 7850 2gb-ot és nem kaptam hozzá játékot? iPON-ból rendeltem, gondoltam hogy Bioshockot, Tomb Raidert nem fogok kapni, de Far Cry 3-ban szinte biztos voltam.
-
törölt tag
Hello!
Ma beléptem a 7850 userek klubjába!
Egy Sapphire HD 4850 Vapor-X-et váltott, mellesleg Hynix ramos, de az E5200 meg a 2 giga ram már biza kevés volt!
Most AM3+ köré építettem a gépet!
ASUS M5A97 R2.0
FX-6300
Sapphire HD 7850 2GB DUAL-X (elfelejtettem megnézni a ramot rajta, de gondolom Elpida)
8 Giga 1600mhz Corsair memória.
Most telepítem a BF3-at, kiváncsi vagyok 1680x1050 felbontás mellett multiban hány FPS-t tud produkálni High/Ultra-n! A régi géppel lowon 1280x800ba játszhatatlan volt. Na meg szedem a Crysis 3 MP-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi