Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is így voltam a 290-el. Megtartom, nemtartom,megtartom, elkelt

-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
65-öt ír, eközben 70-700 közt van álltalában. 70 alá nagyon ritkán megy Mantleval.
Egyébként 580-al rohadt mikrolaggos, hiába van 60 felett az fps, Radeonnal sokkal simább a kép, dx-el is. Mondjuk nem túl friss technika, gondolom 0 optimalizálást kap.
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mantlera még nem találtak ki benchet 
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem teljesen mindegy ki gyártja, gari legyen, a többit meg oldom

Csináltam pár alap órajeles tesztet, hátha hasznos lesz valakinek. GTX 580 vs R9 270:
BF4 ultra setting AA off Shanghai map 1920*1200:
580:
2015-02-15 17:37:09 - bf4
Frames: 30765 - Time: 500000ms - Avg: 61.530 - Min: 30 - Max: 120270:
2015-02-25 20:15:51 - bf4
Frames: 33887 - Time: 500000ms - Avg: 67.774 - Min: 31 - Max: 138BF3 ultra setting AA off Caspian Border map 1920*1200:
580:
2015-02-15 17:49:36 - bf3
Frames: 31341 - Time: 500000ms - Avg: 62.682 - Min: 28 - Max: 161270:
2015-02-25 19:14:29 - bf3
Frames: 34673 - Time: 500000ms - Avg: 69.346 - Min: 32 - Max: 156Crysis3 ultra setting AA off Airport map 1920*1200:
580:
2015-02-15 18:06:13 - crysis3
Frames: 20583 - Time: 500000ms - Avg: 41.166 - Min: 29 - Max: 68270
2015-02-25 19:57:48 - crysis3
Frames: 21701 - Time: 500000ms - Avg: 43.402 - Min: 31 - Max: 73 -
odorgg
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
"melegtől le esik majd"
Ugyan ilyen a 7870-em, ugyan ilyen kis bordával

-
odorgg
addikt
válasz
zsizsef
üzenetére
Persze, mert általában mind 2 típusú memóriához tartalmazzák a beállításokat a biosok. Viszont van ellen példa is.
Egyébként bios cserélgetéssel nem fog változni a memóriák OC potenciálja, kipróbáltam már többb tucat biost anno 7850-en, és antituning memóriákkal megáldott Giga 7950-en is, de sosem sikerült eggyel sem + Mhz-hez jutnom. Szóval teljesen felesleges a dolog. -
odorgg
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Nálam jól müködik a Mantle BF4-el, 14.2-vel. Valamelyik topikban olvastam én is, hogy nagyobb a Memória igénye, mint a DX-nek, valószínüleg magasabb grafikai beállításokkal ezért akad be néha, mert elfogy a Vram.
Én low graffal tolom, egyedül a látótáv van ultrán, és egy 2x élsimítás van rajt, így átlag 100FPS felett van folyamatosan, míg DX-el elég sűrüen benézeget 100FPS alá a multiban ezekkel a beállításokkal. -
odorgg
addikt
Bedobtam, most várok a gyakorlati tapasztalatokra.

Alapértelmezettként 10 perc tétlenség után kapcsol ki a monitor, 20 perc után a konfig alvóba megy.
Sajnos sokszor van hogy elmegyek iszok egy kávét, vagy átugrok szomszédba és hasonlók, közben tullépem a 10 percet, de a 20-at még nem, vissza érve egérmozgatásra a monitor nem ébred fel. Vagy épp torrent fut a háttérben éjjel, és monitor lekapcsol, de reggel már nem ébred... -
odorgg
addikt
válasz
hellboy0415
üzenetére
Remek, kb egy éve 7850-el ugyan ezzel szívtam. Az a vicces, hogy 7970-el meg működött rendesen.
Legalább Catalystben lehetne rá egy kapcsoló, hogy kívánom e használni vagy nem.Legalább a Mantle müködik a BF4-ben, low graffal jobb mint a DX.

-
odorgg
addikt
Zero core-t mivel lehet offolni? 7970-el semmi baj nem volt, de most 7870-el kifagy mikor ébreszteném a monitort.
-
odorgg
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Ne reszelj! GPU lenyomata ott a hűtőn, látszik hogy van kontakt. Vagy a hőcsövek, vagy a hőszenzor hibás.
-
odorgg
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Noname pasztáktól nem is kell sokat várni, de abban biztos vagyok, hogy egy MX2 vagy MX4 jobb a Niveánál, illetve a rendes paszta, valahol ott kezdődik. A nvíveát meg bacsis cikkei ellenére nagyon csak el kellene felejteni szerintem

Sokan azt hiszik hogy vágják a pasztás témát, meg mindenki az ultravékony filmrétegért van oda, csak azt nem kellene elfelejteni hogy ezekből a hűtőkből több millió darabot gyártanak, és a felület megmunkálása márcsak a költség hatékonyság miatt is, nem egy esetben enyhén szólva igénytelen. Lehet domború, homorú, hullámos, érdes stb. Ha pedig ilyen felülettekkel van dolgunk, akkor a filmréteg szerű pasztázást nem ártana elfelejteni, mert több kárt csinál mint hasznot. Másrészt a hővezető pasztát pont azért találták ki, hogy az egyenletlen felületek közti hézagokat kitöltse, ezzel elősegítve a hőátadást. Szóval nem kell mindíg feltétlen spórolni a pasztával.
-
odorgg
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Valamiért gázra emlékeztem, de ugye az a sima hűtőben van.

-
odorgg
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Ha egy félbevágott, üres, sörös doboz lenne azon a GPU-n, akkor azt is lehetne rá mondani hogy egész jó eredmény
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nagyon egyenletelen a hűtő felülete, akkor inkább több pasztát használj mint keveset.
-
odorgg
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Ha a csövek langyosak, akkor vagy nem érintkeznek rendesen a hűtő talpával, vagy gyárilag hibásak, vagy el vannak repedve valahol, és kiszökött belőlük a gáz. Persze szenzor hiba is lehet, de ezt másik hűtés kipróbálása nélkül, nem foglyuk megtudni.
Olyan meg nincs, hogy "túl lett hajtva" és azért melegszik ennyire.
Max még feszültség szabályzó áramkör hibásodhat meg, és nagyobb feszt kap a GPU, az okozhat ilyen extrém melegedést.
A hiba leírás alapján viszont 99%, hogy vagy a hűtéssel, vagy a GPU-ban elhelyezkedő hőérzékelővel lesz a probléma. -
odorgg
addikt
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Bios csere a ventin nem fog segíteni, csapágyzsír vagy garancia annál inkább. Mivel garis a kártya, legegyszerűbb ha visszaküldi a srác. Persze ott az érem másik oldala, hogy ez esetben jódarabig VGA nélkül marad.
-
odorgg
addikt
válasz
RECSKA
üzenetére
Nincs hozzá bios szerkesztő program. Beszélj DroiDMester-el, itt a PH-n kb ő tud egyedül 7xxx-es szériás biosokat modosítani. Talán tud segíteni

-
odorgg
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Memóriák a GDDR5 óta nem igényelnek külön hűtést, szinte semennyire nem melegszenek, ezért nem is hütöttem külön. VRM-et biztos néztem, de sehol nem dokumentáltam, szóval fogalmam sincs mennyi lehetett. Sapphire 7850 annó nem mérte az biztos, ilyenkor az előlapi venti szabályzó hőszenzorával szoktam méregetni.
-
odorgg
addikt
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Felesleges is lenne. Egy jól szellöző házban passzívan is megkellene bírkóznia annak a bordának egy7850-el alap órajelen. VRM miatt meg nem kell izgulni, nem véletlenül nincs rajt gyárilag sem borda, ez nem gtx480
. Giga 7950-nél is ami azért többet zabál, 70 fok körül van a VRM nálam, és ezen sincs borda. OC-val már elkelhet a venti, de 600-800RPM szerintem elég oda is bőven. -
odorgg
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Akkor tedd off -ba

Játék szempontjából, szinte semmit nem számít az 1333Mhz feletti DDR3 (max 1-2 fps). A mennyiség is csak akkor lényeg, ha az adott gamenek van rá igénye, pl BF3 a min 6 Gigát jobb szereti a 4 nél, de ez sem az fps-re van hatással, hanem a játék gördülékenységére (gyorsabb betöltés, kilépés, ilyesmik).
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajnálatos. Ezekkel a több GPU-s megoldásokkal, amúgy is csak a szívás van szerintem.
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
FPS huszárokat a low graf érdekli, szal engem is

-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jah hát pörgés van

Tökmindegy végülis, nálam minden mapon mikrolaggolt, szal az kérdés tapasztalsz e mikroakadást vagy nem? Illetve lowon mit produkál a cucc?
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
BF szereti az FX-et, attól én nem félek. Viszont a CF/SLI-vel nem annyira barátkozott össze.
A kedvencem, mikor low grafon kevesebb fps-t adott cf-el mint egy vga-val
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ziba Conquest Domination 32 playerrel, vagy a felett. Laggosabb helyek: A-rol kiugorva C-re nézve, B feletti balconos rész, és A hosszúfolyosó vége nagy előtér.

-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bf3 multi legyen a tesztben pls, érdekelne tapasztalsz e mikrolaggot. Zibatower a legmikrolaggosabb, többin nem mindenhol jön elő.

-
odorgg
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Ugyan ezért váltam meg én is a 7850 CF-től, csak az indokolatlan FPS esések mellett nekem mikrolaggolt is. Most egy GTX295-el vegetálok. Az a vicces ez is mikrolaggol mint a fene, és itt is vannak indokolatlan fps droppok. Arra jutottam, hogy ritka szarúl megírt egy játék ez a BF3, és a több GPU-s megoldást nagyon csak elkell nála felejteni. Ami még felettébb érdekes, az hogy minnél lejebb veszi az ember a grafikát, annál szarabb lessz a skálázódás, és gyakoribbak az FPS droppok. Esetemben most viszont a grafot sem tólhatom fel, mert akkor a Vram fogy el

-
odorgg
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Ha nincs húzva, akkor miért ír 1254Mhz-et GPU-nak?

-
odorgg
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
-
odorgg
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
1-2 nap még amire lejön az 1 megás nettel originről, aztán elkenem vele én is a 7850 száját

-
odorgg
addikt
-
odorgg
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Van! Az a lényeg hogy akár egy táp is lehet a BS forrása, ezért is lehet az egyik ok, hogy a szervízekben gyakran nem tudják reprodukálni a hibát. A tápod nem gyenge, de megeshet hogy zajszürés tekintetében nem áll a helyzet magaslatán, és a tápből jövő zajokra különössen érzékenyek ezek a VGA-k.
Kapcsolj ki minden tuningot, és OC illetve monitorozó programot. Épp nem rég írtam én is, hogy nálam MSI AB, Fraps, GPU-Z, HWinfo,X-fire, és ezek kombinációja is okozott már kékhalált, illetve csontra fagyást is, fekete képernyővel karöltve, Nvidia-val(GTX480-580-680) is. Amióta csak akkor használom ezeket a progikat, amikor feltétlen szükségesek valamihez, azóta nem tapasztaltam hasonló hibákat. Lényeg az hogy kapcsolj ki minden felesleges alkalmazást, és játsz sokat. Ha lessz BS akkor az jó esélyel hardver hiba, ha nem, akkor az egyik szoftver a BS forrása.
-
odorgg
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Nekem is vólt már jópár VGA-m, nem egyszer elfelejtettt tápkábel is, de ilyet még én sem tapasztaltam, hogy ettöl tönkre mennyen egy VGA. Minden esetre ez esetben, ez következett be, mert elötte mind kettő tökéletessen müködött, de miutánn elfelejtetem a tápkábelt a VGA-ra csatlakoztatni, már hiába dugtam vissza, egyik sem adott képet. 1 nap alatt kettő 7850-est vágtam haza így, és pislogtam én is nagyokat mindezek utánn. Az a vicces, hogy a másodikat csak azért őltem meg, mert szintén nem akartam elhinni, hogy az első ezért adta be a kulcsot. Miután kipróbáltam azzal is a tápkábel nélküli indítást, az utánn nem volt több kétségem. Annyi külömbség van, hogy én nem oc verziós VGA-kal jászottam ezt el, hanem egy sima elsőszériás Hynixessel, és egy Dual-x-es 7850-el.
-
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ahogy többiek is írják, a 7850 gyári órajele, jelentősen alacsonyabb a 7870-hez képest, miközben a VGA-k képességei órajelben megegyeznek. 7870-nél persze ott az 1,3V os opció ami 7850-nél nincs, ezért 7870-el nagyobb az esély az 1200 feletti órajelre.
c2c teszt éppen ezért a kiváncsiságom kielégítésére szolgált, mert felettébb érdekelt, mekkora külömbség van a 2 VGA közt, azonos órajeleken ebben a játékban.Mivel gondoltam mást is érdekelhet a téma, ezért született a hsz.

-
odorgg
addikt
Kicsit teszteltünk Kockaharcossal, 7850 vs 7870 clock to clock BF3 multi:
Caspian Border ultra MSAA off 1920x1080:
Kockaharcos ASUS 7870 DC2 GPU: 1100 Mem: 1350 CPU: 4,6Ghz 2600k:
2013-02-12 17:32:04 - bf3
Frames: 38355 - Time: 500000ms - Avg: 76.710 - Min: 56 - Max: 177-odorgg Sapphire 7850 Dual-X GPU: 1100 Mem: 1350 CPU: 4,4Ghz 2500k:
2013-02-12 17:32:04 - bf3
Frames: 34459 - Time: 500000ms - Avg: 68.918 - Min: 43 - Max: 158-Aztán néztünk max OC-t, Gulf of Oman-on ultra MSAA off -al 1920x1080:
Kockaharcos ASUS 7870 DC2 GPU: 1300 Mem: 1450 CPU: 4,6Ghz 2600k:
2013-02-12 17:59:23 - bf3
Frames: 39602 - Time: 500000ms - Avg: 79.204 - Min: 32 - Max: 130odorgg Sapphire 7850 Dual-X GPU: 1180 Mem: 1350 CPU: 4,4Ghz 2500k:
2013-02-12 17:59:23 - bf3
Frames: 33647 - Time: 500000ms - Avg: 67.294 - Min: 29 - Max: 152Üres mapokon, egyszere mentünk helivel, illetve tankal.Az eredmények nem meglepőek, kb ilyesmire számítottam. A második tesztnél kicsit többet nézhettem az ég felé, ennek köszönhető a magasabb max fps. Az kiderült, hogy felesleges 1050-1100Mhz felé tolni a 7850-est, mert AVG 2-3 fps-t nem ér meg az a 80 Mhz illetve + fesz.
[ Módosította: CoolMan ]
-
odorgg
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
Itt van Xfire mint irtam szinte nonstop, illetve COD4+BF3 legtöbbször és ezek a programok szivattak már meg game közben. Xfire +AB monitoring gtx480-580-680-7970-el is crashelt játékok alatt..
Konkluzió: nálam kékhalált, és hirtelen fagyást okozhatnak, ezért nem használom őket, csak ha nagyon kellenek valamihez. -
odorgg
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
7850-ed sincs, és gondolom Xfire sem megy szinte éjjel nappal.

-
odorgg
addikt
Ujabb progi, a " BS "-t, egyéb furcsa hibákat produkáló progik listáján:
GPUZ barátunk hajlamos kép megállós feketeképernyős leállást produkálni, ha olyanja van. Felkerült a fekete listámra, MSI AB OSD monitorja mellé, ami Xfire-el megspékelve halálos kombináció, de nélküle is hajlamos kiakasztani a rendszert. Ezenkivül Hardwer infó, és jó öreg Fraps barátunk mellett is tapasztaltam már furcsa kékhalákokat, fagyásokat.
-
odorgg
addikt
válasz
Karesz2300
üzenetére
Az 1Gb-os VGA, kifogy a Vramból azokkal a beállításokkal. 2Gb-osat kellett vólna venni, 1GB-al az élsimítást felejtsd el BF3-ban.
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Olvastam már itt 7850-et is, bár kb itt minden hibás VGA-ra azt mondják hogy BS, legyen az 7850 vagy 7870. Hivatalosan, valóban csak a 70-eseket érinti a hiba..
-
odorgg
addikt
2013-02-02 06:28:35 - Crysis 3 MP Open Beta
Frames: 8527 - Time: 114312ms - Avg: 74.594 - Min: 50 - Max: 1001920-ban high--on 1100-as 7850-el, AA off, nem is rossz. Bár minimális egér laggolás még mindíg van, de fura is lenne beta játék, beta driverrel, hiba mentessen.
-
odorgg
addikt
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy CF esetén is hoz e javulást az új driver, a mikrolaggok terén?
Ha valakinek van CF-e, ossza meg a tapasztalatokat pls, mert pár hónapja azért offoltam a 7850 CF-et, mert borzalmassan mikrolaggos vólt nálam a BF3. Crysis 3-ban pedig az egér laggol mint a barom 13.1-el. Mindgyárt leszedem az új betát, kiváncsi leszek megoldja e
-
odorgg
addikt
válasz
glspeter1
üzenetére
File/beállítások/lcd. Bekapcsolod az lcd támogatást, majd lcd elemeknél beállítod, hogy mit hova írjon ki.
Exportálással el tudod menteni a beállított ki írandó adatokat, importálással pedig betölteni.
Nálam így néz ki, letöltöd majd importálod. Kezdésnek ez is jó lehet, persze egyénileg is konfigolhatod, csak eltart 1 darabig .
-
odorgg
addikt
válasz
Destroyer91
üzenetére
Próbáld meg, hogy eszközkezelőben letiltod az AMD High definition audio-t, hajlamos összeakadni a Realtekes hangdriverrel.
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Le kell tesztelni egy másik konfigban, ez az eggyetlen megoldás. Főleg olyan konfig lenne jó, ahol szintén 78xx-as VGA teljesít hiba nélkül.

A gyárilag hibás kártyák amugysem órák, meg napok alatt dobnak BS-t, hanem perceken belül, szóval én még mindíg driveres problémákra fogadnék, vagy az alaplap nem nagyon szereti a VGA-t valamilyen okból.(#18418) FaTHI
Höfokok milyenek terhelés alatt?
-
odorgg
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Z68 pro 3 Gen3, de helyi kiskerből vólt a lap, nem Ipon.
Viszont Ipon a teljesen döglött 7850-esemen, 3 hétig ült rajt "vizsgáljuk a hibát" indokkal

Pénzt vissza lehet kérni persze, csak hajlamosak a 30 napos visszafizetési határidőt tartani, de legyen szerencséd.
-
odorgg
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az alaplap is lehet hibás. 1 hónapja gariztattam egy Asrock lapot ezzel a hibával, hogy nem látott semilyen PCIE-os VGA-t. Az vólt a legszebb benne, hogy 2 hónapig nemláttam a lapot, mert Kínába küldték javításra, majd vissza...

-
odorgg
addikt
Én speciel ezért downgradeltem 7970-680-ról, mert azt látom, hogy az új gamek max élsimítással mindegyiken játszhatatlanok, míg nélküle egy 7850-en is mennek szépen

Másrészt évekig NV kártyákkal tóltam, de a Radeonok alap színbeállításai, sokkal jobban tetszenek mint az Nv-s. -
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor nincs más, mint a driverekkel jászás. Vagy ha van rá lehetőség, szüz win akár 1 másik meghajtón, ahol csak az alaplapi, VGA, és hangkártya driver van + az a game ahol jelentkezik a hiba. Esetleg ha a Realtekes alaplapi driver is lehet probléma, akkor érdemes lehet ezközkezelőben letiltani az AMD High Definition Audio hangkeltőt, hogy ne zavarjon be véletlenül sem.
-
odorgg
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nálam sincs problem, az új szériás Dual-x Sapphire-al. Viszont régebben, MSI Afterburner On-Screen Display része, okozott mindenféle relytélyes fagyásokat, és textura hibákat NV és AMD kártyákkal eggyaránt. Szóval aki ilyen monitorozó, illetve OC programokat előnyben részesít, az nem árt ha offolja őket ha rendellenes müködést tapasztal

Ugyan ide sorolom, az alaplapokhoz gyárilag adott tuning, monitorozó, és egyéb teljesen felesleges szoftvereket, amik ugyancsak sok fejfájást okoztak már, ezért nálam alapból tiiltó listán vannak.
-
odorgg
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
+(#14474) kovsol
Még tavasszal Vaterán vettem, az akkori ref GTX480-amhoz 5k-ért. 480-at eladtam, hütő maradt, és marad is még amíg müködik, ugyanis a legtöbb AMD+NV VGA-val kompatibilis, csak a ventikhez kellet kábelt csináltatni, hogy minden VGA-ra rálehesen csatlakoztatni. Már kb fél éve a polcon porosodott, gondoltam újra munkára fogom

-
odorgg
addikt
válasz
miresz
üzenetére
Tényleg nem rossz, és a ventiket is a VGA vezérli, gyári profillal nem lépte át a 20%-ot. Saját profillal 30% és 45-46 fok volt max, hangja is rendben van. Gyári hűtőt elcsomagolom, és ha majd egyszer eladásra kerül a VGA, szinte új gyári hűtéssel kapja majd az új tulaj.
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De van, csak picikét drága. Max 5k-t költenék rá én is, de 16-ért nem is olyan zavaróak azok a csíkok

-
-
odorgg
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Akkor csak engem nem szeret

Jólenne már valami Bios editor, mert nagyon unom már az OCskaprogramokkal való bohóckodást.
-
odorgg
addikt
GPU twake tényleg nem tudja viszaállítani az OC-t magától restart utánn, vagy csak én nem találok errre opciót?
Hihetetlen hogy van 8 féle tuning program, de valami mindegyikben elvan b....a

-
odorgg
addikt
válasz
Hoorus
üzenetére
Igazad van! Nincs is roszabb 1 félig meddig müködő hardvernél, amit hónapokig odavissza kell küldözgetni, mire belátják hogy szar.
Leggutobbi esetem Ipon-al:
3 hétég vizsgálták a teljesen döglött VGA-t,(minden héten rákérdeztem, amire az vólt a válasz hogy még vizsgáljuk a hibát) mire sikerült rájönniük hogy ez valóban nem müködik

El is képzeltem a dolgot, ahogy 2 agyonképzett szaki, körbeálja a tesztpadot, majd ráfekszik az egyik a power gombra, ezek után indul a gép, a VGA-n felprörög a venti, de nincs kép

Nagy fej vakargatás, aztán hibaelemzés:-Te Béla, nem ad képet a cucc, lehet hogy valóban rossz?
-Há nemtudom Józsi, aszondják az idő mindenre gyógyír, adjunk neki 3 hetet, oszt nézzük meg akkor is, hátha a jóisten segedelmével, addig helyregyün magától is ez a videjókártya.
-Igazad lehet Béla, nem véletlenül te lettél a főnök. Na de van itt még néhány hibás hardver amit meg kellene vizsgálni, hozzam a következőt főnök?
-Lassítsál Józsikám! Mint mondottam, az idő mindenre gyógyír, és kölümbeni is, messze van még a nap vége, na akargyá mán az elején megszakasztani!
-Oké fönök, bocs főnök! -
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Az nálam is bugos vólt CF-nél. Eszközkezelőben tíltsd le, a felesleges hangezközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mantlera még nem találtak ki benchet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)