- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Remélem nem maradok egyedül a karimmal
-
törölt tag
Hát új GeForce ide vagy oda én vettem a 4890 helyett egy Sapphire 5870 1GB DDR5 Vapor-X karit. Szerintem nem fogtam mellé.
Nem hiszem ,hogy jobb az Nvidia (lehetetlen
)
-
ndlx
aktív tag
DIRT 2 rángatás....
Kinek van még? Van rá egy tippem, amit nem oly rég kaptam egy fórumtárstól (azóta is hálám érte), és a rohadtul idegesítő rángatás egy pillanat alatt megszűnt... én meg csak örvendezem vala.
Ha kell megosztom.
-
Gerisz
addikt
Megérkezett a T-rad2 GTX!
Húúúú, gyönyörű. Képeken is tetszett, de így!
Ez illeni fog a kártyára. Nem nehezebb érzetre mint a gyári hűtő.
Ha minden jól megy akkor holnap már a VRM-R4 is megérkezik és lehet szerelni. -
katt777
félisten
válasz
Goldmen75 #9787 üzenetére
Azért ez a "pár ezer Ft-tal drágább VGA"-beszólás tetszett.
Szegény usernek nem futja egy HD5870-re, bár nem tudom, az minél drágább csak "pár ezer" Ft-tal.
HD4870-re anno szerencsésen sikerült beruháznom 51k-ért (utána még hónapokig 65k fölött volt), de ma ilyesmire esély sincs, a DX11-es progik bezzeg jönnek kilóra, ami még hagyján, de mindegyikből kihagyják a normális DX9-DX10(.1) megjelenítést, hogy muszáj legyen lecserélni az egyébként még elég izmos 48xx karikat is. És akkor most látom, hogy az 1 hónappal ezelőtti HD5850 árak körül csak a HD5770-nél alig erősebb HD5830-akat kapni csak, a HD5850-ek meg szintén drágábbak lettek, bár nem annyival, mint a nagy tesók. Talán majd húsvét után...
Neked nem elég, ha szórakoznak veled?
Éppen ma törölték egy írásomat még a blogomból is, amely a ma zajló magyar holocaustról szól az egészségügy "fényében". Aludjon csak a langymeleg akolban a rabszolga, ne tudjon semmiről.
Jut eszembe, milyen jó alternatív hűtő van HD5850/70-re? (Jókor, éppen kimerül a mobilnetem adatkerete.) Az MSI-nek pöpec ez a Twin Frozer-es megoldása, de +10k-t nem adok érte. Lehet, HD5770 Hawk lesz, mégiscsak van olyan erős tuninggal, mint a HD4870-em, de még annál is jobban tuningolható, jónak látszik a hűtése, és DX11-es. Bár az MSI-től a lapjai miatt erősen ódzkodom.
-
Goldmen75
őstag
-
katt777
félisten
1 valamit magyarázzon már meg nekem valaki: ha régóta ilyen erős nem volt a Ft, hova az isten f.szába mennek felfelé a HD5870-árak? A szar forinttal 82k-ért lehetett HD5870-et kapni, ma nincs 95k alatt. Valakik már megint átb.sszák a népet.
-
kasa85
őstag
válasz
polonic #9773 üzenetére
Sajnos igen mint minden játékon már manapság
Szép,hogy a konkurencia ilyet megengedhet mert az ember nem azért vesz 100ezerért karit mert szaggason azért mert nem Nvidiát vettél.A fizikát meg jólenne Atira is megoldani,hogy ő is kezelje a steam procijai mert legalább a GTX480 nak harmad anyi steam procija sincs mind a HD5870 nek.Atinál a driver el nem vagyok megelégedve mert ha kijön 1-2game akkor 2-ik vagy a 3-ik drivel el hajlandó működni normálisan fagyások textúra hibák stb-stb nélkűl.Én is Ati fan vagyok már évtizedek óta,de sajnos ha a szemét Nvidiát részesítik előnyben sajna az ember lehet rájuk kényszerűl mert nem hiszem,hogy az Ati labdába rughat hiába jó az ár érték aránya.Bízok benne 1-2 hónapig még várok hátha lesz csoda driver az Ati boszorkány konyhájáról ami a véleményemet megváltoztatja.Olvasva itt is nagyon sok fórumtagok hsz ét őkis driver-driver hátán gondokról írnak ami megrendít egy kicsit.A Just Cause 2 a Dirt 2 is időnként rángat valami miatt,és nagyon sokan erre panaszkodnak én is
A Just Cause 2 nél a függőleges frissítést kell kikapcsolni mert akkor ha fordulok a karakterrel mintha belasúlna 60fps ről 30ra és szaladgálok vele ugrálva megy a folyamatos frame mint a Dirt 2 nél az ugrálások menet közben.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #9775 üzenetére
Hát van benne igazság én a DX11 menü ben 1 dolgot nem pipáltam ki a Tesselation felet volt valami Advanced mert az a beállítás tényleg nagyon kajálta 1920-1080p felbontáson a karit akkor a Fraps al 18-30FPS mértem de az elsimítást átrakod 16x os ra jól tudom AF en van alapból akkor megy ahogy leírtam,de ha a másik elsimításra váltok könnyen meglehet amit leírtak a tesztekben.Sajnos a játékot letöröltem mert már kitoltam igaz nekem is GT220as om van fizikáral,és játszható értékeket kaptam min22FPS max 50Fps nagy átlagban.
-
voodoo98
addikt
válasz
Robi BALBOA #9781 üzenetére
Már a 10 is drasztikus! Sőt úgy egyáltalán 30 alatt.
Stabil 60 az igazi!Q9505-tel és 5850-nel nekem is volt (minden maxon, 4xAA-val) 5 fps már a menüben!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #9775 üzenetére
Én is maxon játszom FullHD élsimítás nékül, DoF, Tesseláció és Advanced PhysX on és még soha nem láttam 2-3fps-t, neha van amikor lemegy 15-16fps-re, de általában 25-35fps megvan, a 15-16fps is csak a PhysX kari hiánya miatt van nagyrészt.(ezért is veszek majd egy PhysX karit)
De ez az 1-2-3fps-es stori nem tudom honnét jött, de felejtse már el mindenki mert KAMU!
(még élsimítással sem voltam 10fps alatt) -
szab0729
tag
válasz
Complic #9763 üzenetére
Hát mondjuk azt, hogy felbontásfüggő.., attól függ, hogy a vga mennyire van igénybe véve, a felbontás növelésével nő a megjelenítendő pixelek száma, ezzel pedig nő a GPU terhelése is.
Azonos részletességen és szűrőkkel a felbontás növelése a legkönnyebb taktika a GPU terhelésének növeléséhez. Én jártam úgy például S939-es Athlon64 X2 4200+@2.2GHz procival, hogy 8800gt-vel UT3-ban 1280x1024-ben 30-40fps körül kószált, CPU pedig 100%-on volt és a játék ennek köszönhetően kicsit szaggatott. Lecseréltem egy E8200-ra, felhúztam minden nehézség nélkül stabil 3.6GHz-re és az UT3 beállt stabil 60fps-re(v-sync on) és 25-50% CPU terheléssel szép simán ment 1280x1024-ben.
Lényeg, hogy akkor se lett volna több fps-em az Athlon-nal, ha csökkentem a grafikai részletességet.
Szal ha már a cpu-limit 20fps-nél beüt például, akkor nincs mit tenni, az adott játéknak jobb procira van szüksége. Erre úgy lehet gyanakodni, hogy megnézel egy vga tesztet a te kártyáddal és ha adott beállításokkal te jóval kevesebb fps-t kapsz, mint a tesztben, akkor elég valószínű, hogy CPU limites a dolog.
Meglehet, hogy nálad is ez lesz a helyzet, főleg BFBC2 esetében. Arról már nem is beszélve, hogy a procid pörgeti a villanyórát is mint a fityfene.(régebben gyakran használták tápok és prochűtők teszteléséhez, mert olyan szépen tudott terhelni)
DE ha pl. adott játék 1280x1024-en fut 130fps-el, 1920x1080-on 60fps-el, akkor a CPU terhelése valamelyest csökken a magasabb felbontásban és inkább a VGA-ra helyeződik a hangsúly.(kevesebb képkocka, kevesebb számolás a procinak, a GPU-nak viszont több pixelt kell megjelenítenie, így több számolás neki). Ha így érthetőbb
A mellé a VGA mellé már minimum javasolnék egy valamire való E8400-ast, de a BFBC2, mint azt a fórumtárs és én is már néhány hozzászólással korábban említettem jobban komálja a 4 magos CPU-kat. De nem kell pánikba esni, nézd meg, vond le a személyes tapasztalatokat és csak aztán cselekedj, pl. CPU-csere. -
adatfalo
senior tag
Hello volt az a problémám, hogy lassú volt az 5870es vga-m és kiderült 1x es en megy nem 16x osan. Nos mikor megcsináltam egy hétig minden jó is volt, most viszont, hogy új drivert pakoltam fel...stb minden indításnál visszaugrik 1x-es re. Mi a fene lehet a baj? Most 10.3a van fent. Rakjam vissza a 10.3-at vagy 10.2-t mert ezekmellett még az is gond, hogy fekete kerettel indítja el azokat a játékokat amiket nem full felbontásban játszok.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Hát az új teszteket nézve nemigazán tudok eligazodni GeForce GTX 480 +HD5870 teljesítménye között.Átlagban azt írják,hogy 10-15% körűl van.A Metro2033 meg nagyon durva,hogy az Ati HD5870 2-3FPS max dx11 en a GeForce GTX 480 meg 18-28% körűl teljesít.Állítólag azért van mert az Ati Tessellation sokkal gyengébben muzsikál mint az Nvidia GTX 480-as é.Ezt azért osztom meg veletek kicsit tanácstalan vagyok,hogy megéri-e a másik karira beruházni a HD5870-et meg eladni a GT220 fizikára használt karival együt vagy,azon is töröm a fejem,hogy a GT220 at leadom és veszek egy 400széria Nvidia lególcsobb tagját,hogy a dx11 es fizikai számítást is tudjam használni mert a Supersonic Sled is panaszkodik a dx10 miatt hiába dx10.1 et tud a kari sajna dx11 et nem tudja ezért siránkozik.Ha lényeges a különbség vagy tudnátok a két kariról valami érvet adni megköszönném.A HD 5870 es karimat meg eladnám míg még nem veszteséges,elkébzelhető,hogy 2-3Hó és lemegy mély zuhanásba az ára az Atinak.A karit dx11 miatt vettem és nem szeretnék a többi DX11+Tessellation eljárással együtt kompromiszumot kötni a HD5870 el mert kicsit drága volt ,hogy megfingassa amire tervezték.
-
CptMisi
őstag
Alapból a 9600GT az erősebb, szerintem ez PhysX alatt sem változik meg
jilian: leginkább sehogy, CPU-n számolt fizikával jó esetben 15FPS lesz...a kérdés az, hogy fontosabb -e a PhysX, mint a többi beállítás, mert az 5970el kétségtelenül több FPS-sel játszhatnál max. beállításon / menne ott is max.-on, ahol az 5870el már nem igazán szerencsés max.-on játszani, persze PhysX nincs, esetleg később mellé teszel egy nV karit
-
jilian
addikt
Kérném a közönség segítségét:
Egy full hd-s monitort és tv-t szeretnék kihasználni, (MAX settings)
Érdemes lenne-e 5970-re gyüjtenem...
vagy jobb alternatíva /bőven elég/ lenne egy 5870 + vmi Nv-t a fizikára.
Egy 5870, hogy viselkedik ha a fizika be van kapcsolva? -
radi8tor
MODERÁTOR
Köszönöm a segítségeteket, rendeltem egy Palit GT220-at PhysX célra.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Complic #9763 üzenetére
Az az igazság, hogy a Pentium D nagyon nem illik az 5850 kártyához, mert ezzel a processzorral szinte állandó CPU limited lesz, tehát ha teheted, minél előbb cseréld le legalább egy Core 2-re. Ha pedig a BFBC2 a szempont, akkor érdemes lehet akár 4 magos processzort választani: [link].
-
Complic
csendes tag
válasz
szab0729 #9760 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Amúgy pont BFBC2 miatt vettem. Ha már 40-50 FPS körül hajlandó menni, örülni fogok.
Szóval ha felbontásfüggő a dolog, akkor a mostani full hd (1920*1080) monitorommal natív felbontásban, kisebb CPU intenzitással tudok játszani, mint mondjuk egy régebbi CRT (1280*1024) monitorral?
-
szab0729
tag
válasz
polonic #9761 üzenetére
dx9 és dx10-es játékokban biztosan, dx11-ben nincs túl sok tapasztalatom.
Nem melegszik annyira, viszonylag keveset fogyaszt és jól teljesít.
Másrészt ezen a felbontáson a procid inkább a meghatározó tényező, 3.0GHz-ig meg lehetne húzni sztem és azzal is nyernél jó pár fps-t játékokban. -
szab0729
tag
válasz
Complic #9759 üzenetére
radi8tor1 kolléga mondta meg a tutit, felbontásfüggő. Ezt úgy kell érteni, hogy minél inkább növeled a felbontást, a részletességet és a szűrőket, annál inkább a VGA-t kezdi el igénybe venni a játék.
Pl.: Vegyünk egy fiktív játékot azonos grafikai részletességen különböző felbontásokkal és tételezzük fel, hogy a játék kitűnően skálázódik a CPU-n:
CPU limit:
Pentium D945@4.1GHz+HD5850+1280x1024=80fps
E8200@2.66GHz+HD5850+1280x1024=100fps
i7 920@2.66GHz+HD5850+1280x1024~220fps
VGA limit:
Pentium D945@4.1GHz+HD5850+1920x1200=50fps
E8200@2.66GHz+HD5850+1920x1200=51fps
i7 920@2.66GHz+HD5850+1920x1200=53fps
Válasz a kérdésedre: alacsony felbontásban limitálni fogja, de emellett bőven játszható marad a játék, kivéve olyan játékok(BFBC2;Far Cry 2;GTA 4), amikben jobban igénybe van véve a CPU, ott természetesen jobban visszafogja.
polonic: nekem is 1280x1024-es monitorom van, és van most nálam egy HD5770 is, ami azt kell, hogy mondjam minden igényt kielégít ezen a felbontáson. Az már más dolog, hogy az 5850-hez elég jó áron jutottam hozzá és lehet megtartom, mert nyár elején tervezek egy monitorcserét(ha jó árban lenne lehet kipróbálnám a zalman új 3D-t tudó monitorát). -
Complic
csendes tag
No és egy Pentium Dual Core 945 (3,4Ghz - @4,1Ghz) mennyire limitálja a VGA-t? Tudom, nem mai darab, de szükségem volt egy normális graf kártyára ( 7900 GS-t cserélem le, mert már élvezhetetlenek voltak a játékok - ez se mai darab). Pénteken remélhetőleg megérkezik az ASUS HD 5850-em. Szóval erős CPU limitre számíthatok?
-
polonic
félisten
-
szab0729
tag
válasz
polonic #9754 üzenetére
Jóféle E8400 alatt ILYENRE gondoltam, E8600 felesleges. A ramokat én lecserélném 2x2GB 1066-osokra, akkor húzhatnád a procit is jobban(az alaplapod elég jó fajta). A 800-as ramjaidat eladnád és akkor ez az egész fejlesztés kerülne összesen 40-45k-ba, tehát egy E8600-as árába. Kihajtani még ez sem fogja tudni teljesen az 5850/5870-t, ahhoz minimum 4magos proci kell 4GHz-en, de játékokhoz bőven elég. Milyen monitorod van, milyen felbontáshoz akarod használni?
-
szab0729
tag
Hát a memóriának 1175 a vége sajna, a karin levő chipek nem tudnak többet, 1200-on már befagy. Igen, gyári hűtésen követtem el a merényletet, MSi szőrmókját futtatva nem ment 70fok fölé, igaz a venti már pörgött rendesen, olyan 60-70% között. A neten 85 fokot szoktak megadni, ami fölé nem érdemes menni. A mag amúgy menne szerintem többet is, de tegnap éjjel már csak ennyire volt időm. (előtte kellett csinálnom windows reinstallt.., jó tanács: ha megy az afterburner és az amd gpu tool, akkor ne töröljétek le a catalystot közben, mert utána nekem sehogy se(értsd.
river Sweeper, RegSupreme használatával se) lehet a catalystot újra telepíteni.)
Polonic: nekem i5 750@3.36GHz-en 1600-as ramokkal 3Dmark06 alatt CPU limitem van.., de ez nem játék, játékok alatt ebből nem érzel semmit, VGA limites helyeken úgysem a proci számít, viszont néhány újabb játéknál már az sem hátrány ha van legalább 4 magja a CPU-nak. E8600-ak 35-45-ért mennek itt PH!-n, ennyiért már érdemesebb megfontolni egy Q9450-Q9550-t, vagy ha kicsit kedvezni szeretnél a pénztárcádnak, akkor már érdemesebb egy jóféle E0-ás E8400-at kiszemelni 25-30k-ért.
-
polonic
félisten
Üdv!
Melyik az a minimális processzor, ami mellett jól érezné magát egy 5850 vagy 5870? Core 2 duo e8600 kihajtaná?
-
Silex
aktív tag
válasz
szab0729 #9752 üzenetére
A mag órajel jó eredmény, a memória tud gyorsabb is lenni. Ami engem érdekel, hogy a gyári hűtéssel feszelted fel 1.225-re?
Mennyire futott fel a GPU hőmérséklete?
Meg generál is kérdezem, mi az az egészséges hőfok, amit tuningnál, mondjuk játék alatt meg lehet célozni?
-
szab0729
tag
Hi emberek!
Ma került hozzám egy Sapphire 5850 1GB Game Edition kártya.
Kicsit megcibáltam és érdekelne, hogy tuning terén milyen eredménynek számít a következő:
1000/1150 magfesz._1.225V
3Dmark06 lefutott mindenféle glitch v. szemetelés nélkül, úgyhogy sztem stabil.
Elég nagy procilimitben vagyok, de a jelenlegi tápommal, ami egy Delta DPS-400 nem tudom egyszerre a karit és a procit is jobban húzni, mert 375W a maximuma 12V-os ágon, elértem, futott 1 percig a teszt, aztán lekapcsolt a táp. Mellesleg csoda, hogy bírja, azt hittem el se fog indulni az 5850-el.. -
megema
őstag
Üdv!
Én is idetévedtem végre egy Asus 5850-nel
4870X2 után felüdülés, mind fogyasztásban, mind zajszintben. Mivel a procimat nem húztam X2 mellett és még most sem, így azonos (, sőt néhol jobb) teljesítményt produkál az 5850 alapórajelen.
-
Az 5-ös szériának melyik modelljei azok, amelyek csak egy slot-nyi helyet foglalnak el a gép hátulján?
Egy izmosabb (játékra is bőven elegendő) HTPC-t akarok építeni és MINDENKÉPP az új széria egyik kártyáját akarom beletenni, csak ugye a helyhiány... -
Gerisz
addikt
válasz
LordDarkness #9746 üzenetére
Ez zseb kérdése. Én tuti nem vennék 4890 helyett 5830-at mert van ahol még a 4890 erősebb is. De 5850-et sem mert amennyit rá kellene fizetni annyival többet nem tud.
-
Gerisz
addikt
válasz
LordDarkness #9744 üzenetére
30-ra nem!
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Szerintetek Sapphire 4890 (New Edition) érdemes lecserélni erre az 5830-ra? Vagy esetleg az ugyanolyan hűtős Sapphire?
Gerisz:5830kb 55600 Ft-ért tudok szerezni 5850 ami nem refhűtős meg 65200 Ft megéri azt a plusz 10000 Ft-t? -
adatfalo
senior tag
Olyannal még mindig senki sem találkozott, hogy a nem full ba játszott játékok fekete kerettel indulnak el és nem lehet állítani CCC-ben a scale options-t mert egyáltalán nincs is benne? Ez azóta van, mióta 10.3a-t feltettem,de már törlésre kelrült és most megint a sima 10.3 van de maradt a hiba.
-
CptMisi
őstag
-
fsb1000
nagyúr
kasa85:
Hsz-ed olvasva rájöttem, hogy hasonló okból nem sikerült tegnap a PhysX teszt.
A GPU-z végig azt mutatta, hogy aktív, de játékban vagy demóban kikapcsolt egy idő után.
Most másik kártya van a gépemben és a FluidMark egészen másképp fut le. 50% környékén nincs az a felfröccsenés, hanem végig egyenletesen ömlik az az izé.Sajnos már nem tudom kipróbálni másik módszerrel a PhysX hekelést, mert közben akadt vevő az 5870-re.
///////////////
Minden topictársnak köszönöm a segítséget és a sok infót.
Azért lehet még benézek párszor (kicsit okoskodni....)
Zöldebb lett a világ! BOCCCS! -
Silex
aktív tag
Physx-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Milyen videokártya elég kiegészítő kártyának (5850 mellé lenne). A 7xxx-es szériából nézegettem, ezek már nagyon olcsók, kell ennél erősseb, ha igen, mit javasoltok?
-
törölt tag
Sziasztok most váltanék XFX4890-ről Sapphire 5870 1GB DDR5 VAPOR-X -re
Érdemes ezt a karit venni vagy valami más gyártó -
kasa85
őstag
Sziasztok.
Nos sikerült a 197.13Nvidia Drivert felrakni úgy,hogy a Hybrid_PhysX-működjön!
Akinek fent van a 169.21 mert én nem töröltem le letöltöttem erről az oldalról:
http://physxinfo.com/news/2643/hybrid-physx-197-xx-drivers-and-physx-performance-fix/
Ról ezt a fájlt: http://rapidshare.com/files/369586787/Hybrid_PhysX_197.13_ED___LP_Fix_V1.01.zip
Utána a www.nvidia.com-ról a 197.13 -drivert az adott videó kártyához.Feltelepítettem az 197.13 driver utána a letöltött(Hybrid_PhysX_197.13_ED___LP_Fix_V1.01)driver-en egér jobb klikk Futtatás Rendszergazdaként telepíted és kérdezni fogja felül írod a már telepített fájlokat vagyis katints a Yes to All-ra!Mikor ezzel is kész vagy asztalon jobb egér Képernyőfelbontás itt megjelenik 2 monitor nekem így volt mert már amint írtam fentvolt a 169.21 driver patch elve.A Több képernyőre kattints rá egérrel és kiválasztod az: Asztal megjelenítése csak itt:1.
Gépet utána egyből újra indítod csökkentet módban!PhysX-mod-1.02 ot telepíted egér jobb klikk Rendszergazdaként telepíted utána Cake re katt ki irja done a lefutó ablakban rendben van a patch elés utána Burn és újra indítod a gépet nekem teljesen lefutott a Physx FluidMark 1.1.1 anélkűl,hogy 40-50% náll elszált volna!!A Just Cause 2 is normálisan megy.Asztalon jobb egér Képernyőfelbontás itt megjelenik most már nekem 1 monitor, a driver megy tökéletesen. -
dani_golf
tag
Hello All.Kéne segitség.Vettem egy Asus 5850 et.Eddig minden jó.Win 7 64 bit ,és 10.3 driver és CCC van fent.Olyan gondom lenne hogy a win alatt 157/300 on megy mivel nincs terhelés.Eddig oké.De párszor csinálta már azt hogy felment vmi oknál fogva 400/900 ra pedig nemis terheltem ,hanem max videot néztem a gépen.De nemakar vissza menni 157 re és ha elinditottam a Heavent akkor meg szaggatot és néztem a gpu-z vel hogy nemis ment fel 725 re sem tehát mindha beragadna ilyenkor azon a 400on.Ilyenkor a gép újrainditása volt megfelelö,aztán elinditottam a heavent és minden rendbe volt ment 725 ön és utánna visza is állt 157 re.Tehát az a kérdésem mi oka van ennek hogy néha meggajdul?driver hiba?egy srác azt mondta neki is volt ilyen ,leszedte a CCC-t és mindha ezután nemcsinálná.ezt majd ha újra csinálja énis kiprobálom de gondoltam irok ide is hátha tud vki vmit.Amugy egy 24 pro volt elötte de leszedtem a drivert ha az bezavarna,vagy lehet ezis?elöre is köszi mindenkinek,helloka.
-
kpal
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9695 üzenetére
A Furmark is elég vga tépázó.
-
Bojár
csendes tag
Hi mindenki egy gyors kerdesem lenne Sapphire a normal hutos vagy a Powercolor kozepventis a jobb Ati radeon HD 5850 melyiket valasszam?
-
fsb1000
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9713 üzenetére
Kipróbáltam.
Fel is ment 460Wattig a terhelés 132-ről 500as táp egész jól bírja!
-
fsb1000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest