- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Hát egyelőre FAIL a BIOS csere ügyben. Nincs egyelőre szürke halál mentes BIOS voltmoddal? Vapor-X karim van, talán ha valakinek van ilyen kártyája, az tudna segíteni, akkor megköszönném! RBE-ben hiába állítom át az értékeket a Voltage registers résznél mind a 2 opció szürke, gondolom ez fontos hogy elérhető legyen. Várom a segítségeteket!
Természetesen afterburnert használnék mellette, de ha nem tudom a feszültséget állítani, akkor hiába minden...
-
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt #8895 üzenetére
Szívesen!
Tudom a kérdés nem nekem szolt, nem is belepofátlankodni akarok, csak én úgy emléxem hogy mind a 38XX mind a 48XX sorozatban letiltások voltak a számolóegységekben XX30 XX50 XX70 s nem csak az órajel visszavétel adta meg a különbséget. Na kíváncsi vagyok hogy rosszul emléxem-e?? Robi BALBOA ?
Na úgy látom nem csak nekem rémlik úgy: TTomax
-
viktor82
őstag
Na ,úgy néz ki jövő héttől boldog tulajdonosa leszek egy 5850-es MSI OC karinak!utoljára 1650xt-m vol azóta a zöldek oldalán álltam,de ideje kipróbálnom ujra!
Mit kell tudnom ami fontos,milyen drivert,tuningprogramot érdemes használni mert gondolom az evga precision nem nagyon fog működni! -
Hobbbyt
őstag
és Robi BALBOA:
Igazából ez csak egy mi lenne ha..? Már egy HD4870 teljesítményével is megvotlam elégedve.. csak ez olyan.. amit letiltottak.. azt engedélyezni is lehet valahogy(ha egésséges a gpu) Mert eddig nemigazán volt jellemző az atinál a letiltogatás.. mindig csak az órajeleket butították. Azt meg tuninggal könyedén helyre lehet hozni
Köszönöm a tesztet. Ez tényleg jó.
-
Giot
addikt
""Nem nagyon tudok nem ref-ről. Szerintem egyformák.""
Egy pár nem ref 58XX kártya a Sapphire műhelyéből:
Sapphire 5870 Vapor-X.
Sapphire 5850 Toxic itt a Sapphire saját tervezésű nyák-jára épül az 5850.
Ebben a tesztben látható hogy egy kicsivel hosszabb az Toxic nyák-ja mint az OEM 5850. .
De biztos van az Asus-tól is vagy az MSI-től is nem OEM. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Hobbbyt #8891 üzenetére
A nyomtatott áramkörben a Vrm gyengébb, de így is nagyon jól bírja a tuningot, flasheléssel viszont nem tudod elővarázsolni a letiltott 160sp-t, mert hardveresen vannak tiltva, ha minden igaz, de hidd el nem nagy veszteség, azonos órajelen max 10%, de valahol jóformán semmi kölönbség nincsen a két kari között.
-
Hobbbyt
őstag
Hmm
Lehet hogy valaki már feltette ezt a kérdést.. és kapott is rá választ. De azzal én nem találkoztamSzóval:
"A HD 5850 mennyivel butább mint egy HD 5870? Leginkább itt a nyomtatott áramkörre gondolok.. mert azon gondolkozok ,hogy mivan ha olyan példányt kapok amiben mind a 1600sp tökéletesen müködik? És milenne ha egy HD5850-re WinFlassel egy HD5870-es biost nyomnék? Ha nem müködik max benyomok mellé még 1 vga-t és újra flasselem.. igaz?"
Ez egy gondolat menet akar lenni.. remélem érthető
-
CptMisi
őstag
válasz
DroneZ^ #8885 üzenetére
75°C fölé szerintem ne engedd...én már 60nál meghúztam a határt...nem akarom, hogy később baja legyen miatta
finest: nekem nem jött elő 10.2vel... viszont 1,5hónap alatt 2szer volt kékhalál, nem tudom, hogy ez most lehet -e valamilyen ati driver hiba, vagy a windóz (7) a sz@r....
-
finest
addikt
Srácok! Mi a helyzet a szürkehalállal, sikerült megoldani a driverfrissítésekkel?
h.adam.92: Szerintem mind ref., egyformák az esélyeid.
-
h.adam.92
őstag
üdv
érdeklődnék, hogy 5870-ből melyik fajtát érdemes megvenni ami a legmegbízhatobb?(gondolok itt asus, sapphire, gigabyte meg még amik vannak...)
nem szeretném visszavinni 1 év mulva memo hibával vagy kifüstöléssel....
én az asuson gondolkodom, de öteleteket kérnék, és ha van akk saját tapasztalat is jöhet. -
DroneZ^
őstag
Mivel ez egy kicsit kisebb csíkszélességű gpu mint a korábbiak, másak a hőmérsékletek is. Hány fok felé ne menjek, ami még mindennapi használatra elég lesz?
-
front3r
őstag
Nekem nem ref. kártyám van, ez most gáz? Saját BIOS-omat módosítanám...
Még valami, hogy hány voltig mehetek el kb? Szeretném az 1000-1050Mhz-et elérni, ha lehetséges.Előjött egy szürke képernyő csíkokkal, az egyik BIOS-nál játék alatt, meg is ijedtem, hogy akkor tönkretettem a kártyámat. De visszaraktam a BIOS-omat, amit előtte természetesen lementettem, és semmi gond sincs vele. Másnál is előfordult hasonló?
-
CptMisi
őstag
válasz
DroneZ^ #8881 üzenetére
settings->Fan-> ott beállítod mondjuk, hogy 60°C-on 50%on menjen a venti (vagy 70°C-nál, ahogy akarod) és akkor nem fog tovább menni már....nekem legalábbis (60°C->50% venti) 63° volt azóta a legmagasabb hőmérséklet, amit elért....pedig Bad Company 2, minden maxon (felbontás 1280*1024) 3-4 órán át...meg amúgy engem nem is zavar, hogy hangos, mert vagy a játék hangja, vagy a zene elnyomja
-
DroneZ^
őstag
MSI Afterburnerben hogy tudom beállítani hogy ne engedje a GPU-t mondjuk 70fok felé?
-
LEON-T
aktív tag
válasz
front3r #8875 üzenetére
[link]
Msi afterburn [link]
A felso link hogy lehet biosban voltot/mhz et allitani.En is megcsinaltam mert msi afterburnbe-bol csak a ventiszabalyozas kell.
Also link pedig h lehet mas kartya szamara is elerni a voltage controlt msi afterburnbe
En azt mondom magad lockold ki a biost. Ergo leszeded a gpuzt lemented vele a gyari biost es RBE editorral magad tolod feljebb a mhz limitet.
Todynal mukodik, igaz o sapphire 5850 nel csinalta meg.Megjegyzes. Lehetoleg az ne csinalja ezeket a dolgokat akinek nem referencia kartyaja van
.
-
DroneZ^
őstag
Hali mindenki!
Furcsa dologgal találkoztam az 5870-em vásárlása után. Az eddigi összes VGA-mtól eltérően Counter-Strike 1.6-ban kásás a kép. Olyan koszos/pixeles/homályos. Rondább mint a korábbi VGA-kkal. (8800gts 4870 4870x2 gtx280..)
Beállításom: OpenGL - 640x480@32bit
Mindenen legújabb driver, friss windows7. Minden más játék tökéletes.
Lehet hogy azzal van a baj hogy nemkapcsol fel 3d teljesítményre a kártya? Vagy köze nincs hozzá? Vagy DX11 miatt van? Vagy mi miatt van ez mégis?
Akinek van tippe segítsen
-
front3r
őstag
Tudtok egy olyan BIOS-t Sapphire 5870-re, amelyiknél a voltot lehet állítani afterburner alatt?
Egy MSI BIOS-t találtam amelyiknél lehetett(Ennél is olyan 1,3 körüliig, sajnos 1000 Mhz-en még itt is hibázott a szőrös fánk alatt), a többit meg már nem volt kedvem végignézni, ASUS-t is próbáltam de afterburner alatt nem lehetett állítani a voltot. RBE-vel flashelem a BIOS-t. -
TomiLi
addikt
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8864 üzenetére
auton van, miért?
-
CptMisi
őstag
válasz
viktor82 #8868 üzenetére
olvasd el ezt ffodi szépen leírt mindent a témáról...
Gerisz: na majd én is kipróbálom
-
Gerisz
addikt
Mekkora király, hogy az Asus úgy reklámozza az "új" Direct CU-s 5850-et, hogy Voltage Tweaker-rel 50%-al többet ki lehet hozni a kariból. A baj csak az, hogy nekem még soha nem működött rendesen a Voltage Tweaker (nem vagyok egyedül ha jól emlékszem)
-
viktor82
őstag
Hy,rászántam magam ,és befektetek egy 5870-re,de lenne 1 ultrám a 8-as szériából érdemes fizikára bent hagynom vagyis egyáltalán működik fizika ként az ati mellett?
-
Giot
addikt
A 4870-emen is volt anno Arctic Cooling Twin Turbo, de VRM-ek túlmelegedtek vele (főleg furmark-nál jött elő) így egy hét után száműztem róla!
Ha valami elszállt volna rajta pld VRM annak szaga van nem gyengén így azt megéreznéd!
Szerintem reggelig pihentesd! Hátha megjavul ilyenre is van példa!
Ha nem s nincs külsérelmi nyom a kártyán akkor garanciában meg kell nézniük szó nélkül. A lényeg hogy ne legyen sérült vagy ne látszódjon rajta hogy szét lett kapva a kártya!
Hogy hova érdemes vinni? Oda ahonnan vetted hiszen oda szól a garancia. -
Giot
addikt
válasz
00roli00 #8862 üzenetére
Valóban!
De egyrészt nem csináltam még BIOS-cserét, így hát kissé ódzkodok tőle előbb körül kell járnom a témát majd rá kellene szánnom magam de, (másrészt) a teljesítménye eddig elégnek tűnik így csak a saját kíváncsiságom hajt meddig menne az overclocking, s ez hajtóerő most kevés a tettekhez, harmadrészt nem itt ültem a ph-án egész (éjjel) este, így időm sem lett volna rá! -
Dex_5
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni (kicsit hosszú lesz).
Nemrég vettem egy Gigabyte HD5870-et, idle-ben elég hangosnak tűnt, úgyhogy beszereztem egy Arctic Cooling Twin Turbo hűtőt. Mivel ilyen van a régi 8800gts512 kártyámon is, ezért már gyakorlottan helyeztem fel az 5870-re is minden részét.
Teljesen jó is volt, minden minimum 10-15 fokkal kevesebb is volt a gyári hűtőnél tapasztaltaknál, halk volt, viszont játék közben állandóan fagyott a gép. GPU-Z-vel logolva azt láttam, hogy amint a VDDC átlépi a 104-105 fokot, onnantól fagyás.
Amikor legutoljára indítottam el a gépet, akkor csak a logokat néztem meg, minden ment rendesen, leállítottam, hogy megnézzem a kártyát. Kivettem, hogy minden a helyén van-e és akkor láttam, hogy az egyik VRM borda nincs a helyén, elmozdult. Helyére nyomtam, viszont nem akart ott maradni, állandóan eleresztette a ragasztós felülete, ezért egy gumigyűrűvel odafogattam.
Visszatettem a gépbe és azóta se kép se hang, visszaraktam rá a gyári hűtőt és semmi. A hűtőventi elindul rajta, melegszik is a kártya, viszont nem ad ki képet egyik kimeneten sem.Tudtok valamit ajánlani, hogy ilyenkor mit érdemes csinálni vagy mindenképpen szervíz? Ha az, akkor hova érdemes vinni?
Üdv,
Péter -
Robi BALBOA
őstag
Na ez aztán az idegesítő, hogy egy szer úgytűnik mintha meghalt volna visszaviszed és jó, aztán othon sincsen már semmi baja
, csak nehogy megint előjöljön a hiba, mert gondolom nem igazán élvezed ezt az ide-oda ingázást?!
Amúgy a hűtés auton van vagy állítottál rajta egy kicsit?
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8851 üzenetére
Megy itthon is a kártya.
Pff, nem értem -
Giot
addikt
Dirt2
8x msaa
horvát pálya, nekem úgy tűnik ez a pálya kicsit jobban igénybe veszi a kártyát.
60FPS átlagban!
Jó ez az 5850 Toxic
Amúgy gyönyörű grafikája van a Dirt2-nek!
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #8855 üzenetére
Na hát pont ez az haegyszermááá Toxic akkor elég gyatra bioszt kapott, Sapphire-nak egy fekete pötty ezért!!
-
-
TomiLi
addikt
Nekem nem tud valaki segíteni?
Köszönöm!
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #8851 üzenetére
Na ez jól hangzik!! Csak a CCC nem engedi a magot 775Mhz felé tolni
. Jelzem ez Toxic verzió az 5850-ből
szóval elég hülye bioszt kapott! Nem tudod hogy az ATi tray tools-ból van e olyan verzió ami lekezeli az 5800-as szériát?
Ja leszaladt egy kis Dirt2!
FullHd felbontás.
4xmsaa
all high beállításokkal:
60-80fps között
menüben 100fps környéke. -
Kristof86
tag
Sziasztok !
Én Most vettem egy 5850 estet mert a régebbi 8800 gts-emnek a ramja beszart!
Olyan probléma merül föl nekem , hogy amikor játszom 10-20 percet a számítógép képernyője beragad és az egész képernyő befeketedik , közben még rendesen búg a videokártya ventije amíg nem restartolok. Leteszteletem a videkari stabilitását és 20 percen keresztül futtatam a FurMark-ot , de semmi probléma nem merült fel, a videokártya stabilitásával kapcsolatban.Szerintetek mi leht a prbléma?
(Gépem
rossair 520 watt, 2gb memóra ddr2, intel q6600 3,185 MHz négymagos proci, Gigabyte ds3-p alaplap.)
-
Giot
addikt
Okés! Kösz. Ezzel tisztában vagyok hogy biosz téma a a CCC-s overdrive, csak én az előző kártyáimnál Ati tray tools-t használtam a tuningra emiatt kérdeztem ezt hogy megjelent e, 5800-as kártyát is lekezelő verzója?
De akkor utánanézek ennek a proginak amit te ajánlottál!
Meg visszaolvasok. Amúgy nem hiszem hogy ebben a kártyában csak +10Mhz lenne. Főleg úgy hogy állítólag az OEM 5850 is lazán hozza a 800Mhz-et
-
ffodi
veterán
Ha nem raksz rá másik biost, akkor CCC-ben nem is nagyon tudud jobban tuningolni.
Afterburnerben tudod húzni rendesen, csak módosítanod kell a cfg-jét. De ekkor nincs powerplay. Ne haragudj de most nem írom le még 1x, mert már vagy 20szor leírtam. Ha rákeresel tuti megtalálod.
-
Robi BALBOA
őstag
-
ffodi
veterán
Szerintem nyugodtan felrakhatod a 10.2-es drivert, mert álltalában jó szokott lenni. Nekem speciel ezzel fagyogatott, de másnak tökélestes vele. Ha biztosra akarsz menni, akkor tolj rá egy 10.3 pre-t(10.3 beta), ez szerintem az eddigi legjobb driver az 5870-hez, nekem is ez van, és minden tökéletes vele, aztán ha kijön a 10.3 végleges, akkor felrakod neki azt, de addig ez is jó nekem, már több mint 2 hete használom, és eddig semmi gond . Emellett a játékok is gyorsabbak valamivel.
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8843 üzenetére
Mit nem szeret?
Otthon konkrétan sípolt indításnál, és no signal.
Tehát a bekapcsolást nem szereti.Átraktam másik foglalatba, másik tápcsati, lehúztam mindent blabla, szóval ez megint egy olyan dolog, hogy soha nem jön rá senki, hogy mi történt a kártyával a szekrényen este 10-től reggel 8-ig amitől megjavult
-
S*Tom*
aktív tag
Win7 x64 és Giga 5870-hez melyik Catalyst drivert érdemes felrakni? Gainward 4870-hez 9.9-et használok ami bevált, a 10.2-es nem volt jó hozzá. 4870-en szép kékahálokat dobált nekem. Rokonomnak rakom össze a gépet friss Win7-es rendszerrel, nem akarok anyázást pár nap után.
-
Robi BALBOA
őstag
Hát az komoly (pont ez a legrosszabb ha othon sehogy sem megy, a szervízben meg akár mi van megy!
) akkor hahazaviszed akkor jól nyaggasd meg a kicsikét, hátha újra előjön és akkor már úgy viszed vissza, hogy tudod, hogy mit nem szerert!
A tápodat nem is kérdezem, hogy jó-e mert ha a másik ment róla akkor ....
-
P00By
nagyúr
MSI HD 5870 Lightning(tpu)
Csend kedvelőknek nem ajánlom! -
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8837 üzenetére
Behoztam szervízbe, most itt megy.
Pedig tegnap kipróbáltam két foglalatban is másik tápcsatival stb.
Szóval nem értem.
Lehet mégsem halt meg vagy pihennie kellett egy kicsit -
-
RI/OS
addikt
Na, a krosszfájör alól kidőlt az egyik 5870..
Sípol azt csókolom.
Elvileg szerda környékén megkapom az újat. -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Hátha találkozott már valaki ilyesmivel és tudna segíteni.
Gridben normál fps-ek mellett laggolás van.
Adott i7920@3.2GHz, SSD Raid (Ezen van a rendszer is, meg a játék is), 5870 900/1250/1,174V; Windows 7 64bit
Grid beállítások: Minden kiegészítő graf. beállítás maxon; 1920x1080; 4xAA; függőleges szinkronizáció bekapcsolva.
Fps; min:55; max:64; avg: 60
(ugyanezen beállítások mellett, csak az élsimítást 8x-ra állítva: 42/63/50)Szóval ezekkel az értékekkel nem nagyon kellene akadnia a játáknak, nem?
Már a meüben, a betöltés közben megjelenő, és cserélödő szövegek is meg-meg akadnak.
Ha kikapcsolom a függőleges szinkronizációt, akkor javul a helyzet, de nem az igazi... Vannak pillanatnyi kihagyásai a játéknak....Valakinek, ha van ötlete, tapasztalata ossza meg velem legyen szíves!
Előre is köszönöm!!!!
-
FRENK1988
veterán
Én az XFX-ék 5850 Black Edisünét rendelem meg holnap. Van valakinek róla infója hogy milyen? Meg az érdekelne, hogy DiRT2 kupon van-e hozzá illetve hogy a Barna képernyő elő jön-e még vagy már az új Cata már javított rajta?
-
Giot
addikt
Üdv! sikerült beújítanom egy Sapphire 5850 Toxic-ot ami piszkálja a csőröm hogy a Catalyst Overdrive-ján csak +10 Mhz-et lehet fentebb tolni a magot 775-ig. A kérdés az ATT nek van már olyan változata ami kezeli az 5800-as kártyákat s tapasztalata van e valakinek mennyire megbízható??
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
yodamastah #8829 üzenetére
Valami ott nincsen rendben, 50%-os venti mellett 70fok nak kellene lenni max furmark alatt, gaméban meg 65fok körül.
Az lenne a normális ha furmart alatt 33-37% között mene 80fok körül, gaméban pedig 75 fok körül. -
jegenye77
addikt
válasz
yodamastah #8829 üzenetére
Nekem ugyan ez volt egy új 4890-es kártyával.Vissza is vittem és csere szó nélkül.
Sapphire 5850-en 34%-on pörög a ventim és emelve van az órajel de még soha nem ment 90 fok ig. -
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamastah #8828 üzenetére
Nézd meg, hogy kb 75 fokhoz mennyire kell belőni a ventijét és lődd be úgy, amúgy mihez képest hangos, nem hallottál még szerintem X2-t, nálam 90 fokig megy fel a kártya játék közben ami teljesen normális és kb 50-55%-ig a venti, de így is baromi hangos, 100%-ra rakva meg, mint egy repülő
-
yodamastah
őstag
Igazabol az a kerdes reszemrol, normalis-e hogy furmarkkal 90 fok fole tudom zavarni a gyari orajel/fesz/venti beallitasok mellett az 5850-et, ami igen gyorsan (1-2 perc) heves villodzasban vegzodik
-
yodamastah
őstag
Jo de igy is porog a venti mint a barom ha kuldom neki 3d-ben. Ha z ilyen hangos lesz hasznalat kozben akkor kijahitom az egeszet a francba. Kint van a konyhaban a gep es meg igy is idegesit ugy zug mint az allat
Furmarkkal kb 40 sec mulva mar 90-92 fokon van, a venti meg 50% korul ugral es jo hangos hogy a franc essen bele
-
CptMisi
őstag
válasz
yodamastah #8826 üzenetére
állítsd be afterburnerben, hogy mondjuk 60foknál ennyire pörögjön a venti, 70foknál annyira és így tovább.... én mióta beállítottam 60-62 fok volt a maximum
ezt több óra játék után, tesztekkel nem próbáltam, de 70fölé nem menne, szerintem
-
yodamastah
őstag
Szitu a kovetkezo: ASUS 5850, ref huto. Alap orajel, alap feszek > mag furmarkkal hipp hopp 90 fokra felmegy, ott kb megall. Persze ekkor mar neha villog is a kep ossze vissza, szoval ez gondolom kicsit sem normalis.
-
LEON-T
aktív tag
10.3 beta?
en azt hasznalom. Mondom lehet h valtoztattak a biosba vmi.
kicsit off. Tudja vki hol lehet itthon kapni Zalman ZM-RHS70 vga mosfet skint?
thx -
P00By
nagyúr
ASUS HD 5870 Matrix 2GB & ASUS HD 5870 "V2" Sneak Peek
Nekem tetszik! -
tom_77
tag
Sziasztok,
Mi a velemenyetek a POWERCOLOR 5850-es kartyakrol? Nem ajanlott?
Koszi
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Nagymelák #8810 üzenetére
Elkepzelheto valami moka, h ne legyen gsod ill eger kurzor hiba. Ahogy kulfoldon olvastam sok embernek az oldotta meg a gondjat, h kicsit felpakolta az alaporajelet 157/300 rol 400/900 ra..
Msi afterburnbe sosem tudtam beloni a 150/300-at. Aztan csinaltam bios 900/1200@1.175 orajel mellett.Igy jelen pillanatban csak cooler szabalyozasra hasznalom. Ugy olvastam, h driver hiba,de lehet meg kellene csekkolnod 1 masik biost. -
CptMisi
őstag
link egy asus vagy gigabyte féle 5850et elfogadnék
-
strebacom
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget...meg nyugodtam hogy másnál is ilyen....
subaruwrc:
Persze tudom hogy igazad van, csak vicceltem.....köszi szépen... -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A következő problémám lenne van nekem egy Asus 5850-es kártyám, a gond a következő alapon tehát amikor csak böngészek, nem veszi vissza a GPU órajelét se pedig a ramokét 157/300-ra. Már két drivert is próbáltam de mindeggyikkel ezt csinálja.
Valami ötlet vagy megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest