Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
fsb1000 #9552 üzenetére
Kiváncsian várom a teszteket a GTX285-el. Szerintem elsősorban játékok alatt érdemes letesztelned(pl. Batman AA, Metro 2033, Dark Void, stb...)
A lényeg az, hogy játékok alatt mennyivel teljesít jobban. Szerintem úgy tesztelj, mint ahogy én a cikkben, és akkor lesz összehasonlítási alap, illetve a Metro 2033-at úgy ahogy a Metro tesztemben csináltam. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb.Ha van kedved tesztelhetsz 1-2-t Fluidmarkkal, és természetesen 3DMark Vantage-el is. It biztos sokkal nagyobb különbségek lesznek majd.
Amit linkeltek(asszem Leon-T), az nem friss driver, hanem egy olyan driver, amihez nem kell végigcsinálni a "hacket". Még nem frissítettem vele a cikket, de INNEN le tudod tölteni.(azóta már van friss driver, 197.25, amivel nem tudom, hogy működik -e rendesen, mert nekem a sima 197.25-ös driverrel "hackelés" után, csaak rövid ideig ment a Physx, utánna elszállt.)
kasa85:
Még nem foglalkoztam ezzel a játékkal ugyhogy nem tudok benne segíteni sajnos. Érdekes, hogy a GT220-at használja, bár annyira nem meglepő, mert Nvidia sponzorált játék. Más kérdés, hogy ebben nem Physx van, hanem CUDA effektek.
Azt próbáld meg, hogy átnevezed a játék "exe"-jét, mondjuk "Dirt2_game.exe"-reHátha így működik. Majd ha lesz időm utánnanézek, hogy mi, hogy, merre.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest