Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

válasz fsb1000 #9552 üzenetére

Kiváncsian várom a teszteket a GTX285-el. Szerintem elsősorban játékok alatt érdemes letesztelned(pl. Batman AA, Metro 2033, Dark Void, stb...)
    A lényeg az, hogy játékok alatt mennyivel teljesít jobban. Szerintem úgy tesztelj, mint ahogy én a cikkben, és akkor lesz összehasonlítási alap, illetve a Metro 2033-at úgy ahogy a Metro tesztemben csináltam. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb.

Ha van kedved tesztelhetsz 1-2-t Fluidmarkkal, és természetesen 3DMark Vantage-el is. It biztos sokkal nagyobb különbségek lesznek majd.

Amit linkeltek(asszem Leon-T), az nem friss driver, hanem egy olyan driver, amihez nem kell végigcsinálni a "hacket". Még nem frissítettem vele a cikket, de INNEN le tudod tölteni.(azóta már van friss driver, 197.25, amivel nem tudom, hogy működik -e rendesen, mert nekem a sima 197.25-ös driverrel "hackelés" után, csaak rövid ideig ment a Physx, utánna elszállt.)

kasa85:

Még nem foglalkoztam ezzel a játékkal ugyhogy nem tudok benne segíteni sajnos. Érdekes, hogy a GT220-at használja, bár annyira nem meglepő, mert Nvidia sponzorált játék. Más kérdés, hogy ebben nem Physx van, hanem CUDA effektek.
    Azt próbáld meg, hogy átnevezed a játék "exe"-jét, mondjuk "Dirt2_game.exe"-re :DDD Hátha így működik. Majd ha lesz időm utánnanézek, hogy mi, hogy, merre. :)

Új hozzászólás Aktív témák