Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
szab0729
üzenetére
Azért csak óvatosan azzal a Delta táppal. Ha PFC-és netalán aktívPFC-és
.......... de ha nincs képes az egész gépet egy ilyen táp gallyra vágni! Volt már tapasztalatom hasonló nagy márkájú táppal. Szerencsére PFC-és volt és megúsztam. Annak idején pont egy 3870x2 volt nálam kölcsönben tesztelgetni. Az ütő megállt bennem amikor vagy fél óra Crysis után elfüstölt a táp! 
-
Complic
csendes tag
válasz
szab0729
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Amúgy pont BFBC2 miatt vettem. Ha már 40-50 FPS körül hajlandó menni, örülni fogok.
Szóval ha felbontásfüggő a dolog, akkor a mostani full hd (1920*1080) monitorommal natív felbontásban, kisebb CPU intenzitással tudok játszani, mint mondjuk egy régebbi CRT (1280*1024) monitorral? -
polonic
félisten
-
Silex
aktív tag
válasz
szab0729
üzenetére
A mag órajel jó eredmény, a memória tud gyorsabb is lenni. Ami engem érdekel, hogy a gyári hűtéssel feszelted fel 1.225-re?
Mennyire futott fel a GPU hőmérséklete?Meg generál is kérdezem, mi az az egészséges hőfok, amit tuningnál, mondjuk játék alatt meg lehet célozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.......... de ha nincs képes az egész gépet egy ilyen táp gallyra vágni! Volt már tapasztalatom hasonló nagy márkájú táppal. Szerencsére PFC-és volt és megúsztam. Annak idején pont egy 3870x2 volt nálam kölcsönben tesztelgetni. Az ütő megállt bennem amikor vagy fél óra Crysis után elfüstölt a táp! 
Szóval ha felbontásfüggő a dolog, akkor a mostani full hd (1920*1080) monitorommal natív felbontásban, kisebb CPU intenzitással tudok játszani, mint mondjuk egy régebbi CRT (1280*1024) monitorral?

Mennyire futott fel a GPU hőmérséklete?