Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz polonic #9773 üzenetére

Sajnos igen mint minden játékon már manapság:(Szép,hogy a konkurencia ilyet megengedhet mert az ember nem azért vesz 100ezerért karit mert szaggason azért mert nem Nvidiát vettél.A fizikát meg jólenne Atira is megoldani,hogy ő is kezelje a steam procijai mert legalább a GTX480 nak harmad anyi steam procija sincs mind a HD5870 nek.Atinál a driver el nem vagyok megelégedve mert ha kijön 1-2game akkor 2-ik vagy a 3-ik drivel el hajlandó működni normálisan fagyások textúra hibák stb-stb nélkűl.Én is Ati fan vagyok már évtizedek óta,de sajnos ha a szemét Nvidiát részesítik előnyben sajna az ember lehet rájuk kényszerűl mert nem hiszem,hogy az Ati labdába rughat hiába jó az ár érték aránya.Bízok benne 1-2 hónapig még várok hátha lesz csoda driver az Ati boszorkány konyhájáról ami a véleményemet megváltoztatja.Olvasva itt is nagyon sok fórumtagok hsz ét őkis driver-driver hátán gondokról írnak ami megrendít egy kicsit.A Just Cause 2 a Dirt 2 is időnként rángat valami miatt,és nagyon sokan erre panaszkodnak én is:(A Just Cause 2 nél a függőleges frissítést kell kikapcsolni mert akkor ha fordulok a karakterrel mintha belasúlna 60fps ről 30ra és szaladgálok vele ugrálva megy a folyamatos frame mint a Dirt 2 nél az ugrálások menet közben.

Új hozzászólás Aktív témák