Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hovika81
tag
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy van egy 5850- s kártyám. Kaptam hozzá egy Dirt 2 kupont, de nem tudok vele játszani? A steamen sikerült regisztráln,i fel is telepítette, de a gwliveban nem fogadja el a serialt?Ha tudtok segítsetek. köszi
-
rocket
nagyúr
-
TomiLi
addikt
Egy kis tapasztalatomat megosztanám veletek.
Van egy 5870-em 10.2-es catalyst, egyenlőre alapon egy 920-as cpu... (nincs még normális hűtőm), két megjelenítő, egy monitor, meg egy tv. Ez utóbbi okozott egy kis galibát. 2D üzemben el kezdett a kép vibrálni náha, meg szellemképes lenni a monitoron (ez az elsődleges).
Cseréltem catalyst-ot, arra gyanakodtam, hogy tulságosan visszaveszi az órajeleket a vga...
Hát az volt a baj, hogy a képernyő megjelenítés, az "elsődleges képernyő kiterjesztése"
-re volt állítva. Ahogy átálítottam "klonozásra" megoldodott a probléma.
Azért örülök, mert már frászt kaptam, hogy annyi a vga-nak....
-
ffodi
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
-
Stukker1987
senior tag
Kivéve ffodi kolléga aki 32X is leírja szivesen ugyanazt

-
Stukker1987
senior tag
MSI Afterburnert próbáld ki,legtöbben azt használják/használjuk.

Egyébként olvass vissza mielőtt ilyen "egyszerűbb" kérdést teszel fel,mert ha sokszor megválaszolt,kitárgyalt dolgot hozol föl akkor az idegbajosabb emberek nagy vehemenciával oltanak le....("google a barátod","olvass vissza" és ezek finomított,de alapvetően bújj vissza nőnemű ősödbe utaló leszólásokkal)

Egyébként tényleg jó ha az ember visszaolvas

-
ffodi
veterán
MSI Afterburner. De ebben is csak akkor tudod a CCC értékek fölé húzni, ha átálítasz egy dolgot a progi cfg-jében, viszont ebben az esetben nem működik a powerplay(nem veszi vissza az órajeleket). Tudomásom szerint jelen pillanatban csak egy unlockolt bios flashelése a megoldás erre a problémára. Tudom ajánlani az ASUS biosát, feltételezve, hogy a Vapor-x a hűtésen kívül nem tér el semmiben a ref. 5870-től.

-
Kirtam
tag
Hello!
Valakinek valami ötlet, hogy milyen progival lehetne tunningolni viszonylag biztonságosan egy 5870 Vapor-X-et, mert 10.2-es catalyst a GPU-t 900-ig a memet meg 1200-ig engedi húzni, ezeket meg röhögve kibírja

Előre is kösz.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Elképzelhető, meg persze az is, hogy a Dirt2 és szóljatok ha nincs igazam eléggé egy ATI/AMD-re optimalizált game.

-
Stukker1987
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Az a baj h nálam az ultra beállítások akasztják meg nagyon,szűrést jól bírja,de ha ultrára tolom fel az egyes cuccokat akkor 30-ra esik az fps.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nemtom, sztem a te procid és az enyém a saját maguk gyári alap órajelén azonosak kb

-
Zoli-206
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
hát akkor nemtom, nekem 10.2-vel 1680*1050 minden ultra, full szűrések, AVG: 74 , ennyivel nem jobb az 5870 sztem
-
Stukker1987
senior tag
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Stukker1987
üzenetére
És FPS-ben van különbség?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stukker1987
senior tag
Az Asus 5850-emnek + 500 pöttyöt jelentett Vantage-ban a 10.3

-
Goldmen75
őstag
Nem értem mi a bajotok? Legalább jobban látni hol az egérmutató

:Viccet félretéve, nálam is előjött még valami régebbi driverrel, jót röhögtem rajta, aztán leszedtem egy újabb meghajtót s elmúlt a meghízás

NEM VGA HIBA!
Csak a szokásos Ati driver bénaság....
1-2 driver író fickót át kéne nvidiától igazoltatni atiékhoz, hátha meglenne az összhnag a király kártyák s hozzá való driverek megirásában!
-
omikron23
senior tag
Hi mindenkinek...
Én a 9.12-es drivert használom, és annál nem jött még elő soha a nagy kurzor probléma... bár lehet, hogy ez kártyafüggő???

-
voodoo98
addikt
válasz
slett27
üzenetére
Kinn van rá elvileg a hotfix driver
* Resolves the issue when mouse cursor becomes enlarged at random while using Windows 7
-
slett27
addikt
Nagy egérkurzor hiba azért előjött.
Mi ez a hülyeség ? 
-
slett27
addikt
Megvan az 5850 ! Öröm é bódottá. Eddig minden ok, fogyasztásom a 4870 után idle 50W-al csökkent 38C GPU hőmérséklet. PowerPlay szépen működik. Eddig nagyon megvagyok elégedve.
-
Atomgeszi
nagyúr
[5830 tesztgyűjtemény, alul további linkek]

Az a vicc, hogy egy refencia kari sem lesz és ezek a mókoltak kb 5850 ár közelében lesznek. Semmi értelme nincs ennek a karinak.. -
front3r
őstag
Melyik 5870-es kártya éri meg legjobban a vételt teljesítmény és halk hűtés szempontjából? Vapor-x? Mindegyiket lehet valamelyest tuningolni?
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Én már mértem:
A rendszerem alapban 130 W -ot zabál, terhelve meg 310 max! (egy két mobil töltő, routerrel párosítva, elosztóban)
Ezé is vettem 450w-osat, s most még tervezek az ati mellé egy gt220-at, de még azt is el kell vigye vígan! -
balcsy
aktív tag
radi8tor1 neked sokat fogyaszt a géped vagy annyira nem vészes?

-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Ha minden stimmel akkor 2x5870 fogyasztásnak kellene lennie

-
omikron23
senior tag
Ez sem lesz piskóta, főleg ha az ára is olyan ütős lesz, mint a design...

Csak nehogy ez is úgy járjon, mint a MARS... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
lsc
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
TAVALY...

-
Robi BALBOA
őstag
Van 80-ér is csak jó helyen kell kopogtatni, én pl 80k-ért vettem zsír újonan egy itteni kollégától még tavaj október végén rendesen garival minden, Asust ráadásul Kuponosat!
Boltban is lehet 8x ezerért venni csak nagyon kell figyelni.
(majd utánna nézek hol volt 82k, már nem most láttam) -
LEON-T
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nezte mar a 10.3pre drivert 5xxx-es szeriaval?
-
slett27
addikt
Holnap boldog tulajdonosa leszek egy Sapphire HD5850-nek, remélem jó szolgálatot teljesít. Sapphire HD 4870-ről váltok, én úgy vettem észre hogy ez megéri, no meg erre van pénzem.

-
Zoli-206
senior tag
-
Mlnr To'm
tag
Üdv mindenkinek!
Annyi lenne a kérdésem, hogy 5870 befér-e egy CM600 Gladiator házba?
Mettől meddíg kéne mérnem és mennyit?Előre is köszönöm.
-
Zoli-206
senior tag
HD 5830: Az első tesztek egyike
-
lsc
nagyúr
válasz
Translator
üzenetére
Én itt látok 77-ért is [link], hogy mennyire valós a hirdetés azt nem tudom, viszont 87 körül több is van.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hol? linket légyszives

-
Goldmen75
őstag
Na ja ez enegem is érdekelne! Majdnem ennyi a beszára...
-
Translator
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
:: 82k-ért már 5870-et is kapsz!
hol?
-
Nincs látványos különbség, azon kívűl hogy 1-2 szintetikus teszt gyorsul tőle.
Nekem is volt pár hétig 2gb, és nem nagyon volt gond.
Viszont ami inkább gond lehet az az hogy pár erőforrás igényesebb gém alatt már elfogy a 2gb, sőt már a 3 is van hogy kevés. (AVP, elég sokat swappolt nekem 3gb-al.) -
Stirbi
addikt
hirek az 5830 rol

-
balcsy
aktív tag
5870+ i7 elfut 2giga ramon?

-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére

Az egészet szeretném nikkeleztetni, de ha rontja a hatásfokát, akkor inkább elvetem ezt az ötletet.
( Azért döntöttem a nikkelezés mellett, mert egységes színű hűtőbordákat szeretnék a gépbe. Az már más kérdés, hogy nem lehet olyan arzenált összeállítani, ami minden kritériumnak megfelel
)
Szerinted ez a setsugen akkor a négy hőcsővel elég lesz az 5870-nek úgyis, ha szeretném majd egy picit megpiszkálni a vga-t.
Természetesen a különálló a VRM hűtéssel.Ez a setsugen azért tetszik nekem is nagyon, mert be van süllyesztve a lamellák közé a venti

-
gyiku
nagyúr
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hát két bibi van.... Pont a chipset hűtő, de erről még le tudnék mondani.... A memóriák hűtője is nagy....

Még egy elvetemült ötletem támadt.... Van egy setsugen hűtőm, az elegendő még egy 5870-hez... A modding hülyeségem miatt, meg érdeklődöm, hogy lehet-e ezt a réz alu keveréket nikkelezni-e....
Természetesen minden variánshoz evidens a külön álló VRM hűtő.Más:
Nah ma mennyire amatőr voltam... hosszas szünet után végre összeraktam megint az x58-as rendszerem az 5870-nel.... Teljesen meg voltam ilyedve, mert amíg nem volt fent a catalyst addig szépen pörgette a ventit....
Amint feltettem a catalystot elcsendesült a vga... -
Gerisz
addikt
Van olyan, hogy Milyen asztali gépet vegyek? topik, ott segítenek.
De ezek még nem most lesznek árak amiket elképzeltél
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

Min:56 fps,AVG:60fps

az eredményektől, pedig már gondolkodtam a kártyacserén.