- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robi BALBOA #25413 üzenetére
hát a Q6600 már régen volt (3.éve) és nyugi volt a M2F be Q9550(nem is egy kb 4-5.db) de még időben el adtam a cuccost mikor még ért is valamit!
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Robi BALBOA #25413 üzenetére
Szerintem regebben volt neki az a konfig
-
dangerzone
addikt
válasz
Robi BALBOA #25364 üzenetére
Naja.
Nekem anno volt 2 is. Az egyik elég jól ment. 1,392V-tal ment 3,6ghz-n. Viszont 3700 fölé nem tudtam vele menni, mert egyszerűen nem tudtam lehűteni TRUE-val. Na meg megolvasztotta az alaplapom is, de ez már egy másik történet... -
3RROR
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #25295 üzenetére
ramot,procit ki tudom próbálni nála a többit nem.Előző gép:
Gigabyte X48-DS5 alaplap
Corsair 4x1gb ddr2 ram
E7400
HD5850Minden tökéletesen ment a HKC táppal
Csak az alaplap és ram változott meg
Asus P5P43TD
Geil 2x2gb ram (az alaplap kompatibilitási listáján rajta van a ram)Tuningolva egy gépem se volt soha.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #25271 üzenetére
Beleraktam egy régebbi PCI-E kártyát aminek táp se kell de azzal se ad képet.Holnap a ramok lesznek kipróbálva másik gépben.Addig valami ötlet?
-
3RROR
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #25271 üzenetére
Felpörögnek a ventik.sípolni nem sípol.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Robi BALBOA #16211 üzenetére
Van még rá gari, de inkább lecserélem a hűtőt, nincs most kedvem vesződni azzal, hogy felvigyem Pestre. Ez a Zalman hűtő miért ilyen ritka? Egyetlen egy boltot találtam, ahol lehet kapni. Nincs esetleg más jó alternatíva, amit könnyebb beszerezni?
-
HSM
félisten
válasz
Robi BALBOA #16199 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Bár ha lenne egy erőltetett mód, ami tényleg ki tudná elemezni az éleket, és csak azt kisimogatni, amit kell, az tetszene.
A dián nem néztem olyan nagyon meg a képet, csak a technikai leírást... -
válasz
Robi BALBOA #15756 üzenetére
full cover blokkot tervezek rá, szóval meglesz a VRM-ek hűtése is...
...És akkó a lényeg hogy ref NYÁK-os kártya kell ,hogy lehessen feszt anni...
Jólvan köszönöm szépen urak a segítséget
Majd ha meglesz a kártya, akkó' rakok fel eredménytet -
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15756 üzenetére
Amugy is kell tenni fagyállót a rendszerbe mert különben algatelep lessz az egész egy idő mulva... De én személy szerint a szin tiszta fagyállót nem ajánlom nagy az alkoholtartalma, kicsit higitani kell vízzel!
Viktor82:
Csinbálj ventiprofilt afterburnerben, és akkor megy az a ventifordulat még feljebb is a gyári csak mutatónak van a kártyában!, az 1ghz szvsz szép eredmény! -
horig
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #15525 üzenetére
Hali!
Tök alapon van minden, a tápra vonatkozó kérdéseidre sajnos nem tudok érdemben válaszolni, de kikerestem mim van:
Az alaplapra 1 sárga fekete vezetékes dolog van rádugva, és kettő a kártyára.
-
válasz
Robi BALBOA #15534 üzenetére
i5-7
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #15525 üzenetére
550-es Chifi van az adatlapja szerint az meg áganként tud 20A-t. Az elég kell, hogy legyen.
-
torma1981
veterán
válasz
Robi BALBOA #15451 üzenetére
Az biztos hogy még egy jó darabig nem fogják olcsón adni. Pláne ha nincs konkurencia.
De azért én is kíváncsi vagyok rá.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15441 üzenetére
én csak akkor fogok cserélni, ha közvetlenül a megjelenés előtt eladva nem kell egy vagyont ráfizetnem
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15434 üzenetére
én ezért nem adtam el....Lenne integrált 4290, ellennék azzal is, jelenleg nem sok mindennel játszom...de azért ott jó, ha van kraft
-
Cybertrone
veterán
válasz
Hmmm még hamar eladtad a jó kis zsugát az ujat várva
!
ffodi: Egy privátot én is kérhetnék régen haverral megpróbáltunk egy p35-ds4-ben 2db 8800gtx-et de nem volt sli... -
ffodi
veterán
válasz
Ment PÜ ezzel kapcsolatban.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #15367 üzenetére
Jaja valszeg vihar előtti!
Azon gondolkodom hogy lehet egy 6850 lesz az utolsó VGA-m ha jól sikerül a 68XX sorozat. Egyrészt az az utsó ATi Radeon széria, másrészt egyre kevesebbet játszok így egyre kevesebb szükség van az erős VGA-ra. Azt még használom 1 max 2 évig aztán APU-ra váltok esetleg laptopra.
Kíváncsi vagyok még hogy vajon tényleg úgy fog e alakulni a PC piac ahogyan azt az elemzők gondolják. Értve ezalatt az integrációt. Szóval az elkövetkezendő évek igazán érdekesek lesznek a PC világban, nagy átalakulások előtt állunk. -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #15365 üzenetére
Hát még én!
Kösz neked is a helpet kolléga! -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #15348 üzenetére
Az adaptív multi sampling AA azért dob az élsimításon igaz "kakóbol" is több kell neki. A többit én is így használom.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15348 üzenetére
Nekem hozzányúlás nélkül is ez a gyári érték... a többi csak lassítja a cuccot!
-
válasz
Robi BALBOA #15342 üzenetére
Fú ,ez nekem kinai ,én nem szoktam a catalist-ban semmit matatni ,felrakom a drivert és kész.
Nem 3dmark -al szoktam játszani az nálam csak viszonyitási érték, simán játékok alatt nézegetem az fps- számot
Jah és én 1600*1200-ban játszom ott nem érzékelen hogy a szürök javitanának a kép minöségén... max 2* es antialisangot vagy mit szoktam engedni játékokban -
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15338 üzenetére
Ebben egyetértünk, én is az 1 kártyás megoldások híve vagyok!
-
válasz
Robi BALBOA #15340 üzenetére
Milyen procikat használtok ti? Nekem i750 4,1ghz-n a 4870cf et nem hajtotta ki... játékok alatt sem volt sose 100% terhelés szinte...max alacsony felbontáson 25 millio szűrövel,de ugy meg elmosodott volt a kép.... igaz nekem crt-m van.... tft-n annyira jobban mutat a sok szűrővel? A mostani 5830-at már ki tudom hajtani ,de ez lassabb is 20%-al kb
-
cyberkind
félisten
válasz
Robi BALBOA #15338 üzenetére
Mi a problémád a 2 gpu-val ?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15335 üzenetére
De ha olcsón akarja meguszni megvárja a 6870-et, és egy 5850 cfx is szépen tudná a dolgokat... :R
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15315 üzenetére
Megjött a táp, szóval már tudtam tesztelni. Mafia benchben ugyan azon beállítás mellett +5fps(40fps felett bőven), 1920*1080, minden full, physx high, AA off.
Fluidmark 1.1
GT220: ~6500
GT240: ~11000Vantage Physx:
GT220: ~80ops
GT240: 130 opsMindez 3k-ért.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15315 üzenetére
Én is kíváncsi leszek. A gt220 elkelt már, szóval csak a régi teszteket tudom majd alapul venni. Ha valaki ad kölcsön egy gts250-et akkor szívesen letesztelem.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Robi BALBOA #15303 üzenetére
Igen? Azt hittem legalább olcsóbb annyival
Akkor ott a pont
Amerikai ürge tesztelte
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15300 üzenetére
Úgy se volt jó, de rápróbálok egy kis fesszel jó lesz-e.
Ahogy ismerem magam addig tuti nem lesz meg úgyse. -
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15284 üzenetére
Ramot sajna vissza kellett raknom 1200-ra mert bc 2-be fagyi volt egy idő után, de legalább a proci megy most 4gigán és nincs gond. Én se értem miért kevés a 20amper neki, de most külön a moduláris résztől kapja a kakaót nem a többi mellől ami kijön a tápból.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15253 üzenetére
Úgy tűnik sikerült megoldani a problémát átraktam a 25amperes ágra a 6pines tápcsatit is és most megy a 4giga + auton hagytam biosba a pci-e meg ioh feszeket és most a ramok se hibáznak 1300-on. Remélem jó is lesz játékok alatt is mer furmarkot bírta.
-
mandju
senior tag
válasz
Robi BALBOA #15261 üzenetére
teljesen referencia, 725/100. nincs húzva. amúgy semmi bajom nem volt vele, crysis, maffiaII, mindkettőt próbáltam, talán jobb is volt, mint a gtx285, de ez a powerplay nem hagy nyugodni...
-
mandju
senior tag
válasz
Robi BALBOA #15257 üzenetére
Na, újraraktam a wint, feltettem a 10.8-as drivert és most sem működik...
egyéb ötlet?
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #15257 üzenetére
"Hát ha NV kari után csak betetted az új Ati karit akkor nem kell azon meghökkenni, hogy nincsen minden rendben........."
+1 a postodhoz. -
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15250 üzenetére
Azt hittem már ez is egyedi probléma nálam. Én arra tudok még gondolni, hogy jobban kihajtja a vga-t, de furmark alatt még alapon is ugyanúgy van terhelve a proci, hiába adtam feszt a PCI-E-nak meg az IOH-nak nem segített, de nem adom fel.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15247 üzenetére
Ja hagytam is, bár érdekes az is, hogyha a procit megrántom 4gigára, akkor a furmark pár perc után eldobja magát, 3.8-on meg egy óráig is futott meg több óra játék után sincs gond, nem értem ezt, hogy mi köze van a vga stabilitásához a procinak.
Megnézem a progit.
-
tom_tol
addikt
válasz
Robi BALBOA #15220 üzenetére
asusnál bármi elképzelhető
1,5v-os ramfesz beállításához bele kellene nyúlnom a biosába amivel csak annyi a probléma hogy nem igazán működik egyik flash progi sem
de adnak rá 3 év garit ami talán elég idő hogy kiderüljön ha nem bírják a ramok -
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15225 üzenetére
Hát nálam nem ért semmit annak az emelése főleg, hogy most 1200-n járatom mer furmark lehal 1300-on meg még 1250-en is pedig más más tesztekbe nincs gondja.
Arn: Ez se jó megoldás mivel a 400MHz asszem a hd gyorsításhoz kell cáfoljon meg valaki ha nem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15223 üzenetére
Jah onnét gondoltam, hogy 1.5.
VDDCI-nek van értelme feszt adni? Elvileg attól is jobban megy a ram, nem?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15220 üzenetére
Szerintem 1.165-re gondolt csak elírta, 1.6v-tól szvsz azonnal eldurrannának a ramok.
Bár, ahogy nézem a Tracker-es progit a képen, lehet még se...
-
tom_tol
addikt
válasz
Robi BALBOA #15210 üzenetére
hát asus a matrixon a ramoknak alapból ad 1,65v-t pedig ezek is samsung ramok a gpu "alapfesze" pedig 1,2v
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15213 üzenetére
Valami ilyesmire számítok én is, de gondolom nem véletlen adnak a kártyához oc tool-t és miel 1.165 a max ami adható vele valszeg ezt fogják írni, csak akkor nem tudom minek írnak itt olyat, hogy 1ghz-ig a mag a ram meg 6ghz-ig.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15210 üzenetére
A jó hűtés megvan furmark alatt a magok 50 fok fölé nem mennek, úgy hogy alig forognak a ventik a radin. Közbe írtam az xfx-nek kíváncsi leszek mit mondanak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15206 üzenetére
Van erről valami hivatalos infó, hogy meddig szabad elmenni fesz ügyileg? Mer csak a szóban forgó max 1.2v-ról tudok.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15168 üzenetére
Ha alapban halk a gép, akkor simán kihallod te is szerintem. Ajánlom a Zalmannak, hogy olyan halk legyen a hűtő, hogy ne halljam, mert különben kénytelen leszek eladni. Bár legalacsonyabb fordulaton csak nem lesz hangos....
Majd kiderül.............
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15147 üzenetére
Reméljük hamar megjön. Elvileg jövő hét elejére van ígérve. Majd kiderül.
Azt is remélem, hogy alacsony fordulaton egyáltalán nem lesz hangja, mert ha igen, akkor kidobott pénz. Gyári hűtőt 5%-on hallom.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15130 üzenetére
Hát, különben nincs csere....részemről legalábbis....van még sok minden, amire tudnék költeni....ha lesz annyi pénzem,, cserélek
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14964 üzenetére
Van itt akkor memória sávszélesség rendesen
.
Giot:
és Xtremebe futtatva hány pontot kapsz? -
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #14964 üzenetére
Jól megtolták a ramot valóban.
Ütni fog ez úgy érzem.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14961 üzenetére
Találtam irományt is a fentebb linkelthez, és azt írják elég impressziv a teljesítménynövekedés. A HD5870 hez hasonlítva 3000ponttal, a GTX480hoz viszonyítva pedig 2000 ponttal kap többet 3DMark Vantageban. A forrás pedig hivatalos helyről: news.ati-forum
-
cyberkind
félisten
válasz
Robi BALBOA #14947 üzenetére
Szerintem nagy hülyeség lenne most kiszállni, mikor lenyomta az Nvidia-t !
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #14949 üzenetére
2011 vége felé indulnak a gyártósorok a 28nm-en. Még 40nm-es lesz. Valami olyat lehet várni ha lehet hinni az infóknak mint a 4890-nél.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Robi BALBOA #14949 üzenetére
Én úgy tudtam hogy az egész 6xxx sorozat 40nm-es, és nem igazán hoz jelentős sebességkülönbségeket csak a gpu jobban áttervezték... több tranzisztor... kevesebb feszültség magasabb órajel...de nem igazán lesz 40% gyorsabb a mostani 5870 nél szerintem.
-
zsole84
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14947 üzenetére
Én úgy tudom 6xxx széria az 5xxx-nek amolyan finomhangolt/turbózott változata lesz, és majd a 7xxx lesz teljesen új alapokon.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14945 üzenetére
Én úgy tudom nem 28nm-en érkezik, majd a 7XXX széria. De úgy tűnik annak már nem is ATi lesz a márkája. [link]
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14943 üzenetére
A 68XX széria miatt adtad el? Most még jó árat kaptál érte.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14590 üzenetére
Ott a topicja nézz szét benne keresőbe névhez Sárpac és meglátod az eredményt!
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14475 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
-
LW
őstag
válasz
Robi BALBOA #14475 üzenetére
10.3 rulez?
Nekem pont az ellenkezője a bajom, csíkoz 2 monitornál így is-úgyis (már-már alig észrevehetően). -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14267 üzenetére
De csak akkor vihető ha meglesznek az új vgak!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14263 üzenetére
1.1Voltra lőttem be 24/7-re de még ez nem a vége csak nem kínlódtam tovább!
-
Silex
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #14195 üzenetére
Kihagyhatatlan hogy leírjam a hőfokot vízhűtéssel.
Furmark+prime95 alatt olyan 30-31 fokos szobahőmérséklet mellett, 47-48 fokig ment föl a VGA. -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14122 üzenetére
Én is csak akkor váltok ha csíkszélesség csökkenés is lesz. De úgy tudom hogy a 68XX még nem lépi meg a 28nm-ert marad a 40nm-er. De optimalizálják a tesszelálásért felelős részt és hasonlók. Na de majd kiderül............
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14118 üzenetére
Shaderben nagyon erős, igazából reménykedem, hogy az új hd6XXX széria komolyabb mem sávszélt kap majd mondjuk alapon 1500MHz OC-ban meg 1600-1750!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Biztos, hogy jobb az AC, de nem annyival mint amennyi helyet és pénztöbbletet igényel!
50%-ig nem hallom ki a vf3000A hűtőt 70%-körül már van hangja olyasmi mint a vapor x volt 50%-on. 100%-on is kis zúgás mellett igazából a nagy szélzaj az ami kihallatszik, olyan szinten teker, hogy a memók közelében is érzem, hogy mozgatja a levegőt! -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Ballagásra?!
mikor ballagsz te?
Gerisz: de neked gondolom 5850el alapfeszen ennyi
várom az OC-s eredményt
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14012 üzenetére
Én a PCGeartól rendeltem és most már rendesen lehet kapni is.
Ha berendeled 1hét alatt megjön 11270FT+posta(1090). -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14012 üzenetére
Már csak arra lennék kíváncsi hogy az AC Twin Turbo-ja 92mm-es ventikkel mire lehet képes.
Igaz az sincs benne a kompatibilitási listában az 5850-él. Valszeg a mert rövidebb az 5850 nyák-ja az 5870-él, és ahogy Misi is említette a két egymáson lévő DVI csati miatt nem fér el.
Hm az enyém hoszabb a referencia nyáknál. Srácok lemérné valaki milyen hosszú a referencia 5870 nyákja?
szerk: Ez érdekes a PCgear-nél a a Twin Turbo Pro-nál ott van hogy a kompat listában az 5850 [link] .
Miközben az AC hivatalos oldalán nincs: [link] -
Baga1983
senior tag
válasz
Robi BALBOA #13887 üzenetére
Oké de akkor a specifikációk között miért ez van?
2 x PCI Express 2.0 x16 slots (Single at x16 or Dual at x8/x8 mode)
Tehát single-ben X16-nak kellene lennie és csak crossfire-ben x8
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13825 üzenetére
Hmm érdekes talán én is kipróbálóm meggyőztél csak lenne rá már kessem
A Q9550 es procim meg egy nagy fos.Annyira droopol,hogy az nem igaz már bánom nem egy Core i7-et vettem csak ott a továbbiak lettek volna gondok, lap+DDR3 memória ami + jelentős anyagi költség lett volna.Q9550 proci 1.3V a vidje 1.39V bios: Cpu Vcore feszt kér valós persze 1.34-1.36v max, de akkor is lehetne ezen a feszen már 4.2GHZ nagyon fáj a szívem mikor látom a másikét ekkora feszen tuning alatt barátságos fesszel körítve.A procid teljesen jó várjunk csak a 6-8magosra
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13820 üzenetére
Akkor lehet én is ki próbálom a ramokat amiket vettél csak az áruk elég húzós 34000FT azért már DDR3 is jöhetne szóba csak itt jön a 22es csapdája,hogy DDR2 a lapom sss.. :
O A S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat is érdekes volt mikor megjelent az elején szép kis fekete gabonakörök jöttek utánam, valami cfg ben a sun.-t kellet 1-re módosítani aztán a követő gabonakőr eltűnt az igazság biztos hogy oda át van
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Amúgy a Gamet végigtoltad milyen a legújabb:S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat?Csak 2-órát toltam eddig.Ezelőttit nem toltam ki a Clear Sky mert bugos volt mint atom.Az egy tényleg kultusz volt átadta kitűnően a képzeletbeli zóna világát.
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Hali.Ritka értékes ramot vettem amit lehet nyugodt szível 1080MHZ ig tuningolni.Sajnos 1066MHZ is meg van a probléma vele amúgy a ram nem nagyon számít kivéve ha Everest pontszámokat szeretne nézegetni az embör.Majd veszek valamikor 2év múlva valami Core i X 6-8magos procit, sokat nem áldozok rá a jelenlegire mert várok a megváltásra szerény véleményem azt súgalja,hogy 4mag Qad ról 4mag Core i7re váltani hülyeség akinek van már Quad rendszere majd a 6-8 magos éri meg mert ott aztán ha lesz rá cucc meglesz a különbség bőven persze oda már nemártana tényleg egy 2400MhZ es DDR3 ram
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13785 üzenetére
Pedig jó nálam minden, ha nem valami Driver bug már megint igaz már akkori driverel sem ment normálisan mikor a game megjelent.Akkor untam az egész játékot az egyet átvittem az előzőt hagytam a mostanit meg kitudja még milyen nagyon az elején vagyok remélem jó lesz mint a legelső bár a grafika ahhoz képest hogy dx11-is van benne nem jött át nekem ez az érzés egyedül a villámok jönnek be a sötétben.
-
TTomax
félisten
válasz
Robi BALBOA #13785 üzenetére
Márpedig a STALKER az úgy lagol mint a huzat... szaladsz egy kört és szépen megakad tölteni egy kicsit...az összes része produkálta...
(#13787) Sárpac
Hát igen,persze csak ha a gém is oda van telepítve...Nézegetem én is őket,de egy 80-100G-s kéne azokat meg még kicsit drágállom...
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13610 üzenetére
Hát, sokat már nem nőne a gpu score, de arra gondolt
Gerisz: az egy dolog, de PhysX-es eredményeket sehol nem nézik
Még a Prohardver 3DMark Vantage toplistára sem kerül fel....
Persze, hogy olcsóbb...
De például, ha Phenom II X4et lecserélsz i7-re/Q9xxx-re, akkor 2k+ gpu score már biztos
-
Silex
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #13602 üzenetére
-
Silex
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #13581 üzenetére
Mint írtam csak egy vantage erejéig toltam föl a feszt, azt is csak óvatosan 1,4V fölé (bár pontosan nem tudtam ezt a határt, de bíztam a vízhűtésemben) aztán le is szedtem.
Tuning is legfeljebb a Metro2033-ban kell, ha minden maxon van.
Arra meg az afterburner tökéletesen megfelel. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13541 üzenetére
Én is feltettem a lightning fáziskapcsolóját, tök faja volt 10W- idle fogyi 0.6Volt idle 3fázis ment csak a 12ből. Aztán meg netezek és jé a fesz max 1.65V is volt már! Mondom lol törlés lefele de izibe!
-
p87
senior tag
válasz
Robi BALBOA #13541 üzenetére
Az még a kevésbé rosszab eset, külföldi fórumon valakinek még 1,9xV-ra is felnyomta.
Azért elég idegesítő, hogy ilyen megtörténhet. -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #13523 üzenetére
Na ha így akkor még én sem váltok az tuti.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13523 üzenetére
hát majd meglátjuk
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13521 üzenetére
hát amit te használsz, az sem sokkal újabb, mint a februári, viszont az asus 10.6ban vannak újabb dolgok
-
torma1981
veterán
válasz
Robi BALBOA #13332 üzenetére
Az jó mert eddig kb 50 fok volt a max.
Kemény a kártya nagyon. Igaz a proci már öreg hozzá de Full Hd-ban nem számít annyira
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13322 üzenetére
azért írtam, hogy HaZsolt azért nem kezdő, nem ad neki akkor feszt, amivel kinyírja a karit....nekem legalábbis úgy tűnik, hogy otthon van a témában
Grat
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13223 üzenetére
ohh, bocs
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13219 üzenetére
e-pénisz?
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13212 üzenetére
nekem ez a phenom II x4 955 proci bevált, bár vantage alatt jobb lenne egy i7, de ez van, többet játszom, mint tesztelek
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13209 üzenetére
az a proci még télen is képes meleget varázsolni
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13207 üzenetére
Jah de nekem alapon ment az i7!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13194 üzenetére
Jah i7-el 1óra 12perc 1pass!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Robi BALBOA #13102 üzenetére
Amúgy jó a magyar helyzet!
Az autópályák felét elmosta a víz a fűútvonalak 80%-a pedig járhatatlan szintre süllyedt a kátyúk miatt.Mindezt arany árak mellett!
Nekem eddig egy lengéscsillapító csere volt...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13091 üzenetére
Nem tudom még tart a helyszínelés, nem a Samuban melózom hanem Gödöllőn!
Szerintem ahogy néztem inkább hirtelen kátyúkerülésből jött a tragédia, de majd a szakértők eldöntik(nem láttam előtte autót megállni kivétel rendőrség mentő tűzoltó). -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13062 üzenetére
Ares cikk
ez sem rossz cucc
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13054 üzenetére
gyári hűtővel, automata venti szabályzáson
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13046 üzenetére
majd, ha így megy alapfeszen, akkor szóljatok
durva is lenne
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #13043 üzenetére
csak már egyszer írtam hogy töltse le a kolléga ezt a kis progit de nem tette meg. Így hát növelni kell a pszichikai nyomást
hátha megteszi.
Amúgy meg szégyen lenne ha nem menne ezen a feszen neki 1Ghz felett ha az enyém ami 1.090-en hozza stabilan a 950/1200-at pedig ez "csak" egy 5850 Toxic. Sőt mint már említettem is a vantage 975/1250Mhz-en még lefutott, igaz második próbálkozásra megfagyott.(#13044) players111: Köszi
, kíváncsian várom mit tud a nagytesó.
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #13036 üzenetére
Ha kiad a Sapphire új biost mint az5850Toxic vátozathoz akkor lehet majd próbálkozni a feszemelésével. Giot kolléga már régen az uj biost használja. Remélem hamarosan kiadnak az 5870Toxic karihoz is.
És ez az eredmény 1000/1300 még egyáltalán nem biztos hogy a vége alapfeszen. Egyszerűen nem lehet tovább emelni(bios nem engedi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest