Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
4 variáció retro tesztre :
-Win98/3DM2001/madness gép : 61077
-Win11/3DM2000/madness gép : 87059
-WinXP/3DM99/madness gép : 71855
-Win98/3DM99/madness gép : 70665Ezekben tartom a csúcsot. Win98 a mégmodernebb gépre nehéz, vagy nem megy fel, Win11/3DM2000, vagy a WinXP/3DM99 azonban megoldható. A Win98/3DM2001 persze csak 98 alatt csúcs, XP alatt az NV79xx feletti kártyák driverei lenyomják, tehát ott kitétel a 98, a többinél akármilyen vas-kombináció lehet. 3DM99 esetén nem kell default, ugyanis gépenként, felbontás/bitmélységgel nagyon változik a pont, el kell találni hol ideális. Egy eredményt találtam külföldi fórumon, mely lenyomja az enyémet, 99 alatt. 3DM2000- ből viszont nem, az úgynézem abszolút első.
Ezek miatt említettem hogy kíváncsi vagyok hogy a későbbi, modernebb konfigod mit tud ilyentéren.
A siker komponensei : moddok szintjei a megfelelő oprendszerhez, sync/async függőleges szinkron sem mindegy(Win11), CPU összetett set variációi, nem mindíg a magasabb FSB, RAM freki nyer, valamint van hogy default+turbó, van hogy allcore manual, vagy éppen 4core manual(Win98) jön be. Variációk az egekben, nagyon sok, vagy szinte végtelen. Jó sokat teszteltem, mire kijöttek az eredmények.Tehát a fenti eredmények adottak, ezek fölé kéne menned, vagy bárkinek aki belevág ebbe, sok idő, türelem kell hozzá, hogy mi értelme?, semmi, csak érdekesség, mivel a 2001 körüli cuccokhoz már egy 775 is overkill, de a kíváncsiság győz, a retrós tudni szeretné hogy a legmodernebb gépek is mit tudnak a korabeli címekkel, és mivel a PC X86/64 vonal rendelkezik a legátfogóbb kompatibilitással, emiatt lehetségesek ilyen hasonlítgatások, melyek semmilyen más vonalon nem megvalósíthatók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun