Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Szerintem javasoltam neked már máskor is, de a "parancssoros Linux" helyett tényleg próbálj ki egy mostani, friss grafikus felületű Linux disztrót. Felhasználói élményed, sikereid kezdőként az utóbbival lesznek és ez teljesen rendben van. Nem várható el, hogy nulláról indulva az előbbivel bármilyen reális fejlődésed legyen, ez klasszikusan az a helyzet, amikor nemhogy hegymászói tapasztalatok, hanem bemelegítés nélkül is szeretnéd megmászni az Everest-et.
Én úgy 2009 óta próbálkozom Linux disztrókkal. 2016-ban jutottam el odáig, hogy másodgépre napi használatra feltegyem hosszú távon. Talán 2020-ban odáig, hogy szívesebben ülök le mondjuk egy Linux Mint-es gép elé, mint egy Windows-os elé. Ha a játékok terén a Windows-nak nem lenne valamennyi előnye, akkor már akár teljesen száműzni tudnám az életemből.
Ez egyben nem jelenti azt, hogy utálom a Windows-t, de több apró nyűgöm van vele, mint egy Linux Minttel.
fatpingvin kolléga védelmében, a megnyilvánulásai semmivel sem kirívóbbak, mint egy Windows-"fannak". (Idézőjel azért, mert igazából szerintem értelmezhetetlennek kellene lennie, hog egy OS-nek "fan"-jai vannak, mégis úgy néz ki, hogy vannak...) Ha ő Unix-like rendszereket látott otthon, azokon szocializálódott és se a tanulmányaihoz és kutatásaihoz (ha jól emlékszem, bioinformatika), se a napi munkájához nem szükséges Windows, miért kellene ismernie? Mi nyilván más módon szocializálódtunk (DOS, majd Windows nálam, a Linuxszal való ismerkedés csak később jött), de attól még, mert a végfelhasználók nagy része a mienkhez hasonló szocializációval rendelkezik, nem csak Windows van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun