- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #86916 üzenetére
Azt elhiszem
Szerettem azt a kártyát, és ő is engem, mert miután eladtam egyszer még visszajött hozzám.
Sajnos a Phenom 9500 mellett nem volt kihajtva, egy HD4850 is ugyanannyit ment, viszont az kisebb volt, sokkal kevesebbet fogyasztott, és kevésbé melegedett, jgy praktikusabb döntés volt. Hátránya volt, hogy a CF-et nagyon kevés játék támogatta, így az egyik mag szinte állandóan kihasználatlan volt. Ami extrája volt talán az, hogy 1GB VRam volt rajta, amihez akár egytlen mag is teljesen hozzáfért... csakhogy akkoriban meg még 512MB is bőven elég volt, így sem volt igazán érv a megtartására.
Ma már persze eszemben sem lenne eladni, de akkoriban kellett a pénz, és csak egy elavulófélben lévő nagy fogyasztású "most még jó áron eladható, később kacat" volt a szememben. Ma már sajnálom a kétfejű sárkányomat, hogy már innen messze szolgál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- PlayStation 5
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Hálózati / IP kamera
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest