Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #86740 üzenetére
Nem olyan sok cooler az. Csak a minimálisan tényleg szükséges.
Ha jól megnézed, akkor a hátsó fémvázas Spire ventilátor is halkítva volt a tövénél van az LM317 + poti. A chipset hűtőt is érdemes megnézni. De a Zalman is Quietre volt állítva a saját tekerentyűjével.
Biztos, hogy nem volt üres a RACK.Amikor a kép készült, már volt 2db IDE 200GB-s Barracuda 7200.7 + az egyik régi 80GB-s Barracuda IV. Volt egy másik is egy másik fiókban a keret meg a munkahelyi gépembe. Ja nem, abba is volt egy Barracuda IV. Becsempésztem és raktam rá XP-t... Volt sok Barracuda IV-es HDD-m. Azok voltak az első, HDD-k, amik megütötték azt a a szintet, hogy 3-4db-ot el tudtam viselni belőlük (hang miatt). Márpedig szükség volt a helyre, mert akkoriban is mindent full HD-ban szedtem, ami elérhető volt úgy, márpedig az anyagok a japán TV-ből legtöbbször simán elérhetőek voltak. Nagyrészt MPEG2 1440x1080 60fps vagy 1920x1080.
Egy Promise PCI 2x SATA + 1x IDE kártyára volt kötve a 80-as HDD és az egyik 200-as volt a RACK-ben az alaplapra kötve. Vagy fordítva.
Mindegy, az biztos, hogy használni csak úgy lehetet, ha rajta van a gép oldala és a hátső ventilátor átszívta a levegőt a RACK-en, különben megsült volna a HDD.
A RACK sarka a ki volt fűrészelve, hogy kompatibilis legyen a nagyméretű alaplappal.
Két DVD író is volt, akkoriban sok DVD-t írtam. Sokszor kettesével.
SMC gigabites LAN és az Audigy 2.
Az 1.44"-es Panasonic FDD még az első PC-mből származik 1993-ban vettem bele. (miután az elődjére félre dugtam rá a tápot és vitte magával a 2 FDD-t + a kártyát is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest