Új hozzászólás Aktív témák

• fatpingvin

addikt

Tiszteletem a társaságnak!

Rég írtam mert nem nagyon van mit, most selejtezek, és ahelyett hogy az eladásával szívatom magam, inkább megkérdezem, hogy valaki szeretne-e kapni tőlem egy Gigabyte GA-EP45-DS3L deszkát, benne 2 GB-nyi DDR2 tuning rammal: asszem Kingston de rajtuk van valami OEM réz hűtő, nem szedtem le, már így kaptam anno. a kit 1066MHz default, időzítéseket nem tudom. Ezenkívül van benne még egy C2D E8500 proci is.

Szeretném előrevetíteni, a működése bizonytalan, szóval aki eljön érte az erre számítson. a ramok jók, másik deszkában teszteltem, ez a deszka van hogy elindul van hogy nem, nem jöttem rá minek a függvénye.

Szórakoztathatnám magam a buznyákért való eladásával, de most ennek a plusz stressze nem igazán hiányzik úgyhogy inkább itt dobom be a közösbe, aki kapja marha, váljék egészségére.

Ennek megfelelően ez a fórumszabálynak megfelelően nem egy hirdetés (burkoltan sem az, tényleg nem kérek érte egy baráti kézfogásnál többet) hanem egy felajánlás annak aki lát benne fantáziát.

szerk: fontos részlet lemaradt: Kispesten van helyileg, aki először itt van érte annak adom a kezébe, részletekért bátran lehet rámírni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés