Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Elvileg 5 napja megkaptam, jött is a levél, hogy átvéve, de akkor megpróbálom külön is visszaigazolni.
Edit: sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #65112 üzenetére
Bocs a duplázásért, már nem engedte szerkeszteni:
firefox és chrome alatt is ugyanazt dobja (ezt azután írja ki, hogy kiválasztottam a terméket és a felugró ablakba beírtam a kérelmem, mail címem, bepipáltam alul amit kellett és feltöltöttem az alátámasztókat)
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Elérem és fel tudom tölteni, csak miután mindent leokéztam dobja fel a chat ezt az üzenetet.
Szintén firefoxban próbáltam.
Pdf helyett próbáljam meg inkább jpg-vel?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #65007 üzenetére
Sziasztok, péntek óta próbálom az összefoglalóban írtak szerinti chat TCA áfa visszatérítést végigvinni, de folyton azt a választ kapom, miután feltöltöttem a bizonylat pdf-eket, leírtam a problémát és megadtam a mail címem, hogy:
Sorry, the system was busy. Please try again later, thank you.És kész, semmi válasz azóta se (48 órát írnak válaszként az összefoglalóban).
Eddig vagy 10x próbáltam, de mindig ez a hibaüzenet fogadott, mi lehet a baja?
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz Debilon #65001 üzenetére
12.34$-t fizettem alinak VAT-al, posta 5858ft-re árazta be (3414+2444 szállítás) és összesen 1981ft-t fizettetett velem pluszban.
Ali mit ad vissza: amit nekik vagy amit a postának fizettem?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, alis rendelés amire áfát fizettetett velem a posta.
Eddig oké, bár ugye alinak megfizetve.Most jött meg ténylegesen a csomag, rajta hatalmas pecsét, hogy aliexpress vat paid, ioss számmal, így még nem is kaptam csomagot.
Ezt nem kellett volna figyelembe vennie a postának?Írjak alinak és postának is ahogyan az összefoglalóban szerepel?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #44714 üzenetére
Mókás ez az eladó.
Ma hazamentem és két csomag fogadott Németországból: mind a kettő 11.11i rendelés és az egyik az ez a csomag, ami még mindig nem feladottként van jelezve alin.
Nem kicsit meglepődtem.
Megnéztem a tracking infót, elvileg már 12én feladta és csak utána írt rám, hogy kellene még fizetnem.
Ez milyen már?!
Ja, és persze egy kis cucc hiányzik a dobozból.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ez a tróger konkrétan +15%-ot akar, ami kb az akció nélküli ár különbözete.
Én inkább attól félek, hogy vmi más magyar megrendelés nyomkövetési számát adja meg és azt mondja megkaptam.
Volt már ilyen esetem ebayen.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a problémás eladó, amiről korábban írtam, még mindig nem adta fel, és már csak 2 nap és másfél óra van hátra a feladásból.
Kommunikáció kimerült annyiban, hogy megírtam, hogy nem fizetek plusz pénzt, azt ő olvasta, de semmi válasz.És ez a termék még ugye garantált érkezésű is lenne, bár annak a dátumát nem látom a megrendelés adatainál, csak a termék oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz kurtuzov #44611 üzenetére
Eddig 3-4 ilyenem volt, egyik sem volt jogos, nem is fizettem nekik, refund lett a vége és még csak értékelést se tudtam hagyni, hogy átverés.
Jó nagy tróger dolog ez.Most ott tartok ezzel, hogy elolvasta amit írtam, de nem válaszolt, a termék pedig még mindig nincs feladva.
Ez a cucc jobban zavar, mert hetekig vártam a 11.11i akciót.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 11.11es akció keretében vettem több mindent aliexpressről, de az egyik termék eladójával meggyűlt a bajom.
Ezt a terméket vettem meg német raktárból és az eladó DE szállítási módján hagyva, ahogy a leírásban is van.
Erre rámírt tegnap (miközben az összes többi 11.11i termékemet már rég feladták), hogy rosszul rendeltem és így nem lesz vám és áfa mentes, de gyorsan kattintsak az általa küldött kiegészítő szállítás linkre, és akkor az lesz, mert akoor majd a német raktárból küldi majd.
A linken a termék a kiegészítő szállítás vám és áfa mentességhez +35$ chinese registred mail.Elküldtem neki szépen a megrendelés leírását, ahol le van írva, hogy német raktár és szállítási mód sellers method DE, tehát a leírásának megfelelő, és nem volt róla szó, hogy több pénzt kell majd fizessek.
Most várom a választ.Amúgy a +35$ kifizetve majdnem annyi lenne a végső ár, mint amennyibe most kerül.
Szerintetek van esélye, hogy elfogadja a válaszom, vagy mindenképpen le akar gombolni?
Az is zavar, hogy így ha az lesz a vége, hogy pénz vissza, buktam mondjuk más eladó 11.11i akcióját, mert már nem tudok mást választani.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Pedig azt hittem tenyleg kamu, az eladoval a kommunikacio nem volt a legjobb.
Akkor gyakorlatilag most a dispute-al semmit nem kell csinalnom, hanem csak varni a csomagra?
Koszonom szepen a segitseget.
-
Zirowe
nagyúr
De éppen ez az, hogy ez most vmi furcsa "döntés", mert nem tudom elfogadni, és a megjelölt időpontokat se nagyon értem.
Ezt látom:
-
Zirowe
nagyúr
Aziasztok, rendeltem par cuccot aliexpressrol, de a csomag hianyos volt.
Az elado mondta, hogy elkuldi nekem a tobbit is, de amig az eredeti rendes tracking numberrel jott, addig az ujra kamut adott es mar 2 hete semmi info.Nyitottam disputeot, ali nem fogadta el az erveimet, mert szerinte a tracking jo es varjak a megerkezessel.
A proposaljaba azt irja az ali, hogy varjak meg 14 napot, de alapvetoen szerintuk augusztusig kene megjonnie.Ket kerdesem van:
Ha ezt az alis ajanlatot elfogadom, de 14 nap mulva se lesz semmi, akkor tudok meg disputeot nyitni?
Sehol se talalom azt a nyomorek accept gombot, merre kellene lennie?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest