- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
djsunstealer #60758 üzenetére
nekem ezzel kapcsolatban még a következő gyakorlatban használt tapasztalatom van.
ha kártyával fizetnék: akkor a kártya számot jól adom meg, de az érvényességi dátumot , már direkt elírom, a névben is egy két betüt hozzáadok /kihagyok, és a 3 jegyü kódot is lehet rosszul megadni. Megprobálja leemelni az összeget, de természetesen nem sikerül , az adatok valótlansága miatt elutasításra kerül. Viszont a a vásárlási előzményekben ott lesz mint fizetésre váró tétel. Utána az eladó tudja módosítani az árat. Folyamatosan csináltam ezt egy eladóval ,akivel megállapodásom volt kedvezményes árra mivel rendszeresen tőle vásárolok. mindig irok neki, hogy feladtam egy tételt, javítja, aztán fizetek.
másik lehetőség hogy azt a kártyát amiről fizenék átmenetileg letiltom előtte .a revoluton ez pl kb 20 másodpercbe sem telik és azonnal érvénybe lép. ez paypallal is működik mert az se tudja levenni rola (arra persze ügyelni hogy ne legyen másik kártya se amihez a paypal hozzáférne..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest