Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakt
csendes tag
Most sokan sértődékenyek. Másik nagy szolgáltatónál is elképesztő dolgok mennek: egy hatóság ejnye-bejnye határozatot mert hozni (pénzbírság nélkül), de a szolgáltató még így is megfellebbezte.
-
draco31
veterán
Ha a standard shipping ingyenes, akkor is jó eséllyel megúszom az extra költségeket?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bajnokpityu
félisten
ipad mini 5 tokoet vennék, de nem sikerül összehozni EU warehousból.
tudna valaki segiteni?
csomó helpvideot megnéztem, de nincs találat...eladó topping dac
-
Topikgazda
válasz Helga0203 #59912 üzenetére
Mindegy hogy mivel fizettél, itt nekem jön össze az idő sorrend, nézd már meg a My Orders, Refund and return menüpontban ezt.
De mondjuk alulről felefelé haladunk.
Az eladó No return & No refund-jára Reject-et nyomtál.
Azután jött az AliExpress Return goods & refund US $ 8.24 (Tax included:) US $ 1.75
Arra mit nyomtál elfogadtad vagy nem? A V-re kattintva lenyílik
Esetleg nem csináltál semmit a megadott időpontig és ezért jött az AliExpress végső javaslata a: No return & No refund
De még PayPal esetén is az a lehetőséged van amit az AliExpress írt a pénz visszakapásra, hogy küldd vissza és teljes refund, ha ez nem jó akkor megtarthatod, de nem kapsz pénzt vissza. -
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #59611 üzenetére
Üdv Urak!
A fent linkelt cuccal van egy kis gond.
Ugye alapból lejárt volna az idő, pénz vissza, end off story.
Ehhez képest 02.22-én hirtelen beindultak és most azt írják, hogy sikeresen átvettem.
Én egy nagyobb csomagot átvettem amit egy másik boltból rendeltem (UH832703020BE) és volt még egy csomag ( tehát nagy szatyor amiben 2db kisebb csomag volt) amiben volt egy kb 800ft-s tok amiről azt hittem, hogy ajándék mert volt galiba a kézbesítéssel.
Erre most olvasom, hogy a UH838179583BE is sikeresen kézbesítve lett...ami 10 dodó értékben 2db flip tok lenne és aminek nyoma sincs...vagy küldtek helyett egy 1db 800ft-s tokot???
Átvertek?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Milka 78
nagyúr
Igen az UH832703020BE kapott más számot (UH837330347BE, sry ezt lefelejtettem) ez volt a fent említett frixi és a 158271900028039603601171 számú rendelés is át lett véve 4-én 12.57-kor.
A gond az, hogy az UH838179583BE tartalmát nem is láttam van szint szerintük 4-én 12.57-kor azt is átvettem.A jobbos a UH832703020BE aka.UH837330347BE.A balosról lövésem sincs, de ennek a linkelt 2db flipptoknak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hauptmann
addikt
Mai tapasztalat, ha az EmiratesPost hozza a cuccot, és a postán lehet átvenni, Akkor van 800 Ft-os díj.
-
Gabbbb
senior tag
"Budapest-Linehaul Arrival" után mennyi idő, mire kihozza a csomagot az Express One?
-
imree
csendes tag
Olyan bajom van,hogy nem tudok belépni se az alipay fiókomba se a jelszó megváltoztató email után mikor kitőltök mindent hibaüzenetet ír az alipay. Esetleg ötlet valakinek?
-
imree
csendes tag
Micsoda??? Èveken keresztül használom az aliexprest alipayel ès csak tegnapi napon mikor új kártyám jött ès azzal szerettem volna fizetni nem fogadta el az új kártyámat amire azt írta ki ,h lejárt.... Nah innen indult az ,hogy gondoltam megnèzem mi a helyzet az alipayen a fiókommal ès nem tudok sehogyse belèpni se jelszót változtatni mert olyan ,mint ha maga az alipay omlott volna össze. Bocsánat ha èrtetlenkedek ,de èvekik használtam ès semmi baj nem volt eddig. Most èrtetlenül állok az egèsz előtt ,h mi tőrtènt. Kèrnèm ,hogy segítsetek ,h most akkor mi van? Új fiók kell vagy mit tudom csinálni? Köszönöim
-
Milka 78
nagyúr
Mivel megy az időhúzás, hogy tudom elérni, hogy ne kapjon ez a majom egy petákot sem (nem igazoltam az alinak, hogy megérkezett, ugyanakkor átvettnek jelzi)? Igazából pont nem érdekel a portékája, írtam is neki, fotóztam is neki, de mindig csak újabb kérdésekkel jön elő...egyszóval szeretném, ha nem kapná meg a 10 dodót.
Your order will be closed in: 1 days 14 hours 44 minutes
A vita inditással az a gondom, hogy én még oroszt tanultam ergo töröm az angolt, kínait...
-
Topikgazda
Már nem egészen úgy van, lényegében nem használod, mert az Alipay csak a fizetési kliens az a fiókos dolog megszűnt. Vagy 3 éve. Ami most Alipay az egy más dolog, mint a kínai PayPal ami banki dolgokat is végez. Az itteni vásárlásokhoz nem kell regisztrálni, használni.
Belépsz az AliExpress-re.
Account-ot választod a menüben.
Baloldalt van a Wallet rész.Ott eltávolítod a régi kártyát. A Remove-al.
Amikor legközelebb fizetsz az új kártyával akkor eltároltatod az adatokat az AlIExpress-el.Másik módszer az hogy az AliExpress app-ban a Services rész, Wallet, My Credit/Debit Cards
Törlöd a régi kártyát és az újat hozzáadod, Add-al.
De aktív legyen és 1 $-nyi, 1 €-nyi pénz (500 Ft) elérhető legyen rajta mielőtt neki kezdenél, azt levonják, de refundként visszaadják 1-2 munkanap múlvaDe ha van PayPal fiókod akkor inkább azt használd a fizetésre, ne simán a bankkártyát.
Jó hogy kérdezted, majd ezt az app-os módszert az Összefoglalóba is beírom, mert lehet hogy másnak is lesz ilyen gondja.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Milka 78 #59939 üzenetére
Nem egészen, ha lejár ez az idő azután van 15 nap a vásárlói védelemre, ez amit nézel a szállítási, kézbesítési védelmi idő számláló. Lezárul vagy azért mert lejárt az idő vagy azért mert te leigazoltad a megérkezést és azután van 15 nap a dispute-ra: open a dispute within 15 days of confirming receipt.
Amíg szállítási, megérkezhet állapotban lehet addig nem sok értelme lenne a meg nem érkezésre dispute-t indítani.
Awaiting delivery
If you do not receive the order within 76 days , you can open a dispute. If there's something wrong with your item, you can open a dispute within 15 days of confirming receipt.[ Szerkesztve ]
-
Tomika86
senior tag
Szia!
Nyomkövetés szerint átvették kínában a csomagomat. Az eladónak is írtam ezzel kapcsolatban.
Ő ennyit írt vissza, hogy ne aggódjak, vissza fogom kapni a pénzt.
"Don't worry, you will receive your refund"Most a visszaszámláló 23 óránál jár. Én az evidenciák közé feltöltöttem, hogy átvették a csomagomat.
Mikor kapom vissza a pénzt, az eladónak le kell zárnia valamit? Át fog váltani másik státuszba a vita? Kell nekem bármit csinálnom? Kapok értesítést aliexpresstől?Az eladó nagyon nyugodt, én annyira még nem
Köszi!
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Ma az új felülettel szembesültem. (asztali gép, Chrome böngésző) Eddig az ABP eltüntette az EVA-t.
Most hiába próbálom, ott röhög a sarokban.
Már nem lehet eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest