- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trón
újonc
Update: ismét felhívtam a javasolt számon az ügyfélszolgálatot.
Ha vámon átjön, más rendszer kezeli a SMS küldést, automatikusan. A telefonszám formátuma helyesen: +3620... szóköz nélkül. A korábbi csomagjaimra nem volt sem ÁFA, sem vám, ebben az esetben jó volt a 003620... formátum, mert azt más rendszer kezelte. A kódot megkaptam, a számolás érthetetlen, de utaltam. Belefáradtam ebbe a káoszba. -
Trón
újonc
Beazonosítottuk a nevet, címet, telefonszámot és a tracking kódot is. Ezért nem értem ezt a lehetetlen helyzetet. Ő meg állította, h reggel kiment az SMS, pedig nem jött. Sztem nem a mi IQ-nk kevés, a rendszer hibás. A posta email-jét is én kértem el, magától nem mondta volna, h ott kérdezzek rá
-
Trón
újonc
Csomag online fizetésre vár a nyomkövető szerint, de se email, sem SMS. Ügyfélszolgálat azt mondja, 1) kiküldték az SMS-t ma reggel, de rossz a telefonszám formátuma. 2) ő sem látja, mennyit kell utaljak, mert nem tudom megmondani a kódot
. Korábbi pakkról kaptam SMS-t, a csomagoláson a számformátum ugyanaz. Ítram email-t a Postaimport@posta.hu-ra. Ennél többet teheték még esetleg?
-
Trón
újonc
Ha egy batyu a Kicserélőbe beérkezett 29-én, az már vám elé állítottnak számít?
-
Trón
újonc
Sziasztok, egy pakkom státusza június 11-e óta változatlan: NL-The item has been processed in the country of destination:The item has arrived in the country of destination (LT...NL). A Magyar Posta utolsó bejegyzése júni 8: előkészítve nemzetközi szállításra. Mi lehet vele? Köszi előre is.
-
Trón
újonc
Köszönöm, de a rendelés 29-én ment, ő 5 nappal később adta fel (ezzel benne van a vállalt 5 napos feladási határidőben), miután már kétszer rákérdeztem, miért változtatott Seller Shipping Method-ra. Bla-bla, már feladtam, úton van... Június 3. az első dátum.Tény, hogy rendelhettem volna korábban, ezt nem vitatom.
-
Trón
újonc
válasz
mikk2000 #51194 üzenetére
Jó pár éve rendelgetek, soha nem néztem, hogy végül mivel szállított az eladó. A lényeg az volt, hogy megkaptam-e. Jóhiszemű lévén, ha esetleg késett is pár napot, lehet, fel sem tűnt, károm nem lett belőle. Becsülettel visszaigazolok mindent átvétel után, csak négy/öt csillagos értékelést adtam eddig. Ez az első, hogy átverve érzem magam, legyen ez akárkinek is a sara. Direkt az itt olvasottak hatására választottam a légit.
-
-
Trón
újonc
Köszönöm. RV568956036CN és UH420378415BE. Megjegyzem, hogy a szállítási mód kiválasztásakor fel sem dobja, hogy Cainaio Super Economy/Seller's Shipping Method => nem is választhattam volna ezeket => ők szegték meg a szerződést. Azt lehet, hogy a partial refund-ot választom, a szövegben pedig leírom a tényeket? Nem a postaköltség különbözete az érdekes, hanem a 27% ÁFA, ami júni 30-ig nem merült volna fel.
-
Trón
újonc
Üdv Mindenkinek! Olvasgatom egy ideje a topikot, de nem találtam megoldást a problémámra. Május végén rendeltem több cuccot, kettő kivételével minden rendben. Kiválasztottam szállítási módot, megrendeltem, majd láttam, hogy az eladó megváltoztatta a szállítás módját (az egyik Aliexpress Standard-ről Cainaio Super Economy UH...-ra, a másik ChinaPost tracked-ről Seller's shipping method-ra), lényegesen hosszabb szállítási idővel. Jeleztem is nekik, hogy észrevettem, de a szokásos bla-bla. Ennek a két csomagnak a megérkezése kétséges júni 30-ig. A felmerülő plusz költségemet kérhetem refund-ként? Az összes többi Ali Standard/China Registered már megérkezett, tehát nem a logisztikai késlekedés lesz az oka, ha júli 1. után érkezik, hanem az, hogy az eladó megszegte a szerződést a szállítási mód megváltoztatásával. mKöszönöm a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest