Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz petymek #46320 üzenetére

Van lehetőséged ujabb bizonyító erejú videókat is még feltőlteni.
    Nekem volt már olyan hogy általam nem is reklamált opciókat is bevettek a döntébe , mint "invalid" értéket ( pedig azt nem is terjesztettem vbizsgálatra), de ilyenkort mindigt ott a lehetőség hogy ujabb bizonyítékokat tölts fel. A helyedbe én arra mennék rá hogy az eszköz (tul azon hogy sérült) NEM MŰKÖDIK !!! ROSSZ, NEM ALKALMAS HASZNÁLATRA !!!
    Ez lehet a sérülés miatt ( kézen fekvő) de ne hivatkozz arra hogy szerinted már használt..
    Erről kell videó hogy pl bekapcsolom és rendellenes jeleket hangokat ad CSAK
    Azt magyarázni, hogy szerinted használtat küldött stb be volt már egyszer szerelve.. az gyenge indok neki arra nem fognak jelentős visszatérítést adni ( hiába van igazad)
    rossz, nem működik és ez jol látható a videón , hiába van az előírásnak megfelelően üzembe helyezve..
    Már jártam ugy én is hogy csak 50% ot akartak adni, döntés is volt erről , ( mást küldtek, nem a leírásnak megfelelő stb) döntés már volt de arra még adnak 3 napot hogy ha nem fogadod el akkor ujabb bizonyxítékokat töltsél fel. Ha semmi ujabb bizonyítékot nem szolgáltatsz akkor letelik a három nap és marad ami volt...
    Azzal indoikoltak hogy igaz hogy nem azt küldték amit vettem ( valid) de az is képvisel értéket. ezért az 50 %, vagy visszaküldöm és 100%
    Szóval akkor megtámadtam a döntést azzal hogy a nem leírásnak megfelelő eszköz, tul azon hogy nem azt küldték, amit vettem, még rossz is.. nem működik. Erről töltöttem fel ujabb videot.. Egy rossz nem működő eszköz már nem képvisel értéket. és kedvező döntést hoztak nekem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés