Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Azt viszont a 112-es postán meg tudták volna mondani hogy kinek lett kézbesítve, ha igazi nemzetközi postai nyomkövetési szám volt. Ezeket alá kell írni.
A címzett is kezdeményezheti a keresést a Posta üzletszabályzata szerint. Itt a CN18 nyomtatvány tőlük.
Bár én az eladó által a csomagról készült képet is vittem, rajta a nevem, címem és a nyomkövetési szám, de a vége az lett, hogy az mégsem nekem volt címezve és az illetékes vette át. A Posta szerint.
Más, nem hivatalos módon kiderült, hogy ez persze nem volt igazEzt leírtam az Aliexpressnek is amikor a dispute ebbe a szakaszába értünk, igazolást erről 29 nap múlva kaptam a postától, a dispute-nál meg 6 napom lett volna becsatolni. Kértem a postát gyorsított eljárásra végül is a 30 nap hivatalos idő előtt megkaptam 1 nappal.
Ennek ellenére visszakaptam a pénzem az AliExpresstől[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
szerintem akkor szimplán csak elrontott valamit és inkább ezt mondja mint beismerje. Ez benne van sajnos. De mint írtad ez csak 1 negatív a sok jó mellett.
@MittuDomain_: szerintem az li nem tudja kényszeríteni az eladót hogy adja fel, csak a Te pénzedet tudja visszautalni aztán h mit csinál az eladóval, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
mezzi7
tag
Kollégám ismerősének küldtek csomagot, ő is azt látta a trackingben, hogy "Delivered". Bement, hogy hol a csomag és mutattak neki egy kézbesítési naplót, amin az ő aláírása volt, persze más írással. Vizsgálatot indíttatott, amiben kiderítették, hogy kinél volt kézbesítésre a cucc, az illető azt mondta, hogy a szomszéd vette át a címzett helyett. Egyik szomszéd sem vette át. Az címzett srác megüzente, hogy ha a csomag sértetlenül előkerül, akkor az ügy részéről lezártnak tekinthető. Valami 21 nap volt a vizsgálat kifutása, a végefelé megtalálta a dobozt a kertbe bedobva. Sajnos ilyesmi is megtörténik.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha refundként működik a pénz akkor neki úgy kell elküldeni, hogy a jutalék téged ne terheljen, mert nem vételárként funkcionál az összeg, a teljes összeg megillet.
Jutalékot tőled akkor von a PP ha vételárat kapsz.De a hivatalos pénz visszajuttatás az AliExpressen az Aliexpress-n keresztül történik, itt nincs PayPal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest