Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9212) HKorn válasza liksoft (#9211) üzenetére


HKorn
addikt

Persze, értem a rizikót, de nem tudok ülni, annyira esz az ideg, gondoltam ezt még utolsó esélyként megpróbálom, még ha valamennyi adatot is vesztek ezzel. Azért bátorodtam fel, mert közben megtaláltam a fényképek és videók 50%-át felhőbe elmentve.

Amúgy kettő közül az SSD-t ítéltem esélytelenebbnek, na meg anélkül gépem se lenne. HDD deep scan-be már megjelentek a saját mappáim és sok fájlt is megtalált, de még 1 óra hátravan a szkenből. Reménykedek...

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#9213) King Unique válasza HKorn (#9210) üzenetére


King Unique
titán

Ez alapján az EaseUS kezel dinamikus lemezeket is és a jó esetben talán USB-n is meg tudja oldani a mentést. Ha nem korábban törölt egyéb fájlokat listázott ki, hanem azokat, amik kellenek, akkor az már jó jel. Az ingyenes verziója alapesetben csak 500 MB-ot enged menteni, regisztráció után pedig max. 2 GB-ot. Tehát ha ennél nagyobb adatmennyiséget kellene lementeni, akkor értelemszerűen meg kelleni venni a teljes verziót.

(#9214) liksoft válasza HKorn (#9212) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Akkor azért a szerencse is valamennyire a kegyeibe fogad. Nagy kalappal, a végére kiderül mennyire.

NAGYON FONTOS!

Nehogy a megtalált anyagot arra a drive-ra írd, amelyikről mentesz! Ugyanis a mentés az OS megkerülésével történik, az írást viszont az végzi. Ilyenkor szokott az lenni, hogy egy file mentése előtt az előző anyagával történik a felülírás. Innen NINCS visszaút! Vagyis ha a HDD-n megtalálod, az SSD-re ments, NE a HDD-re!

Ha viszont a HDD-n nincs meg ami fontos, az SSD-t sem érdemes tovább nyúzni.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.