Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #34602 üzenetére
Fényesebb? Ugyan nem volt G1-em, de számomra eddig minden HMD-n túl nagy volt a default fényerő. GO-n is olyan 50%-on használtam, és most Q2-n is sokkal kellemesebb így, sőt venném még lejjebb, csak akkor már nagyon bebuknak a sötét részletek, gamma állítás meg tudtommal nincs. És a családi körben mindenki így van ezzel, 5-10 perc nem szédítő, helyes IPD-s, 90Hz-es, sima panorámakép nézése után, mikor leveszik csak pislognak erősen és látom rajtuk, hogy megerőltették a szemüket. Magamon is tapasztalom ezt és sokkal kevésbé jön elő, alacsonyabb fényerőnél. Szóval egy nappaliba való tv-nél értem a minél nagyobb fényerőt, de egy full sötét kukkeren belül nem annyira. Kb. mint egy dedikált moziszoba, ott sem a nagy fényerejű projektor a nyerő.
Vagy a G1 képe annyira gyengus volt, hogy növelni kell Akkor nem szóltam.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs