Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30022) fsb1000 válasza virkir (#30019) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"A Pz4 simán tudja sebezni az AMX 13 75 vagy a T50-2-t megint csak a tapasztalatlanságodat bizonyítja mivel mindkettő megeszi reggelire HP veszteség nélkül."

Bocs.. de miért beszélsz mellé? Nem arról volt szó, hogy melyik eszi meg a másikat, hanem azt az állításod cáfoltam, mely szerint egy t5 tank képtelen sebzést bevinni a legmagasabb szintű csatákban. Ez az állításod megdölt.

De szerintem hagyjuk... magánba is írtam jóindulattal, így útolag ezt olvasva felesleges volt.

******************

_seth_: Igazad van, csak annyit tennék hozzá, hogy én nem érzem úgy, hogy okoskodnék vagy domborítanék az eredményeimmel, mert sosem írok tankokról, ágyúkról, melyik a jobb, melyik nem... nem is igazán értek hozzá, csak használom azt amelyik nekem megfelel. Néha hezitálok és akkor kérdezek. (ilyenkor jön az hogy 5K csatával már illene.... de nem érdekel)
Ráadásul több esetben elismertem, hogy a vitapertnereim jobb játékosok, magamat átlagos képességünek tartom minden szempontból a Wot játékban.
Még a fiam is 2x jobban játszik mint én.... nem itt kellet elsőként megélnem, hogy nem a toppon vagyok.

Na... ez valószinűleg így is marad, (bár az orosz vonalon javul a statom mérhetően) épp azért szeretném ha a PHE-ben a többség elhagyná az én szintemet.

------
(#30021) emre 25 fős ezredből sokkal nehezebben lehetne századott kiállítani. A lelkesedés amúgy is lecsengőben. Pl. mindig ugyanazzal a tankkal megyünk....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.