Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30501) CactuS válasza Gyuri27 (#30482) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A promó kódokért - amennyire én tudom - az adott cég fizet, így a WGnek aztán mindegy, hogy felhasználták-e vagy sem. Annyira nem zavarhatja őket, mert akkor már rég lenne olyan korlátozás, hogy 1 kód/account, mint a computerbildesnél.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#30502) Gyuri27 válasza CactuS (#30501) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az elején ott se volt. Mert a ruszkik elfelejtették milyen fineszes a magyar. Utána jött a korlátozás 10-re, majd egyre.

Amd - Radeon - Ryzen

(#30503) L-e-f-i-e válasza Gyuri27 (#30498) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Nem hiszem, hogy ez olyan sok vizet zavarna náluk, de ha el is érnél vele valamit maximum azt, hogy MO-ra nem küldenek soha többet egy kódot se vagy beszüntetik ezt az egészet, mert simán megtehetnék az ilyen mentalitás miatt, ha nekem nem jött cucc akkor másnak se...

[ Szerkesztve ]

=^-^=

(#30504) CactuS válasza Gyuri27 (#30502) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szerintem ott is a computerbuild volt a szűk keresztmetszet. Lehet gyorsan tele lett a tökük azzal, hogy mindenki regisztrál az oldalra. Gondolom gyorsan leesett nekik, hogy nem az egyik kollégájuk írt egy baromi jó cikket, amihez tömegesen akarnak hozzászólni. :)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#30505) Djuree válasza Gyuri27 (#30480) üzenetére


Djuree
félisten

sztem ne írj nekik, minek? nem mind1 neked ki mit mennyit és mennyiért vesz? vegyél te is, ha meg nem akkor viseld el. mert könnyen lehet hogy ezzel minket marasztalnának el, és qrvára nem szeretném ha miattad nem játszhatnék többet WOT-ot :DD kapis?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#30506) Gyuri27 válasza L-e-f-i-e (#30503) üzenetére


Gyuri27
félisten

A baj ott kezdödőtt, hogy beírtam a fórumba van újság 1000 forintért. Ha kussolok és elhozom a magam adagját nem lett volna semmi. Viszont mint látjuk sokan olvassák a ph-t. Ezért nem kaptam újságot. A másik oldal is olvassa és ezért töröltek néhány acc-t ha igaz.
De gyerekek az egész nem miattam van.
Nektek akartam 1000 forintért kódot. Mert mindenki azt mondta, hogy az értékesítés elhajtotta őket a nincs újság dumával.
Ezért ne én legyek a mumus!
Amúgy azt is gondolom ha nem innen értesülnek (ha egyáltalán innen értesültek), meg tudták volna máshonnan. Hiszen picit ipari méretekben működött ez a dolog.

Amd - Radeon - Ryzen

(#30507) DeniBoy válasza Djuree (#30505) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Igazad van!

Mert mi, magyarok Ilyenek vagyunk, ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is.

Egyébként vannak kodok én úgy tudom nem 4000 csak 400 de én vettem ma 2db.-t

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#30508) CptMisi válasza Gyuri27 (#30480) üzenetére


CptMisi
őstag

Istenem... :W

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#30509) CactuS válasza Gyuri27 (#30506) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Félreértés ne essék én nem rád akarom ráhúzni a vizes lepedőt. Szerintem korrekt volt, hogy szóltál, hogy van ilyen, közzétetted a pórnépnek. Csak azt mondtam, hogy szerintem a WG már megkapta a pénzét érte és nem hiszem, hogy érdekelni fogja, hogy egy már kifizetett termékét ki és hogyan adja tovább.

Talán kicsit hasonló a dolog, mint a Blizzardnal a RAFos feltöltés, vagy az elektronikus úton vett GCk, amik a bolti árnál jóval olcsóbb feltöltési lehetőségek. Csak itt /db nagyobbat szakít pár élelmesebb emberke.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#30510) Gyuri27 válasza CactuS (#30509) üzenetére


Gyuri27
félisten

A promó kódokat nem szokás kifizetni. Az újság ír egy cikket néhány oldalon. Az a fizetség. A játék népszerűsítése.
Egyszerű barter.

Amd - Radeon - Ryzen

(#30511) bullseye válasza Gyuri27 (#30480) üzenetére


bullseye
addikt

az jó lenne, ha befújnád a WG-nél, hogy itt mi van SZERINTED, majd ők megteszik a megfelelő lépést: ezt a kódot is 1x használhatóra állítják... (remélhetően nem visszamenőleg, azt azért nem illik)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#30512) ollie válasza Gyuri27 (#30480) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A WG-nek semmi köze hozzá, ha akarnának sem tudnának mit tenni.

Sőt, egy ilyen levéllel max annyit érnél el, hogy soha többet nem jelenne meg WG kód magyar újságban.

[ Szerkesztve ]

***

(#30513) Antonius1978 válasza Plasticbomb (#30453) üzenetére


Antonius1978
addikt

T-34

Amikor meg 2-3 szintu tankjaim voltak es osszeakadtam egy T-34-el, a lovesem nagyon sokszor lepattant rola.Erosen bosszantott a dolog.
Most hogy nekem is van T-34, mindig 5-6-7-8-as szintu tankokkal rak be csatazni, ritka veletlen ha szamomra kedvezo szintre sorol be.

En kisegito tankkent vagy mesterloveszkent hasznalom.Kozelharcban is lehet vele gyozni, de nem mindig, mert fugg a tereptol, az ellenseges tanktol es annak jatekosatol is.Mindharom esetre mondok peldat.
1.Kisegito tank : egyszer egy Type-vel indultunk el, szembejon egy masik Type.Elkezdtek egymast loni, en pedig keringtem az ellenseges Type korul es jo sokat belelottem, foleg oldalrol es hatulrol.Vegul en lottem ki.(57mm-es agyurol van szo, toltesgyorsito is van rajta).
2.Mesterlovesz : pl olyan palyakon melyeken bokrok vannak hatrebb maradok, es amikor valaki kiszur egy tankot akkor allandoan lovom amig a mi tankunkkal harcol.Kb mint az elso pont csak tavolrol.
3.Kozelharc : most a napokban tortent egy ilyen eset, az ellenfel tanktipusara nem emlekszem, de azt hiszem szinten 5-os szintu volt.Szoval szemtol szembe az ellennel, belem lo, kb elment 110-120 EP, tolt, de en a toltes ideje alatt belelottem 3-at (85x3=255 EP) tehat en ketszer annyit sebeztem rajta ugyanannyi ido alatt.

Ami mellette szol : viszonylag jo sebesseg, nagyon gyors agyu jo atuto erovel (105mm ut at) ha az 57mm-es agyut hasznalod, akar a 7,8-as szintu tankokat is sebzed, ha szerencsed van.
Ami ellene : rossz gyorsulasi kepesseg, gyenge pancelzat,rossz fordulekonysag.

Mondom ezeket ugy, hogy a legenyseg 100%+80% alcazas, van rajta toltesgyorsito, szellozteto, es +felfuggesztes.

(#30514) CactuS válasza Gyuri27 (#30510) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az jelen esetben kb mindegy. Ha így van, akkor ez még egyszerűbb, hiszen ebben az esetben az újság lehozta a cikket, és az, hogy nyomott mennyiséghez képest első körben kevesebb példányban kelt el már nem igazán fog érdekelni senkit. Nem garantálhatod a fixen eladott példányszámot.

Azt sem tudják megkülönböztetni a WGnél, hogy te első körben vetted az újságot és eltetted a kódot, hogy 300 feletti EURnál beváltsad vagy két nappal ezelőtt akadtál rá a piacon.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#30515) smisa válasza Gyuri27 (#30510) üzenetére


smisa
őstag

Gyuri27 biztos minden infot megosztasz velünk ami történt/nik? csak kérdezem mert nekem sántít a dolog .... nem volt más is esetleg amit elfelejtettél?

Met ez tutti vagy csak Ő is inkább lapúl hogy ne basztasák

(#30516) echterion válasza Gyuri27 (#30480) üzenetére


echterion
nagyúr

Én is írtam nekik, válasz nuku...

**********

(#30517) Gyuri27 válasza smisa (#30515) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ami történt leírtam.
Ha valamire kiváncsi vagy kérdezd meg itt nyilvánosan (ne legyen sunnyogás).
Ha arra célzol, hogy én írtam a wg-nek rossz úton jársz. Ugyanis ma nem kaptam meg az újságom és az angolom is kimerül az evridbodri-ban.
Mint írtam onnan is valaki olvassa a ph-t. Ugyanis mikor én kaptam mailt akkor már be volt másolva a hsz-m. Amiben leírtam, hogy elvileg én kapok újságot. Ráadásul az a mail nem is a terjesztés mail ciméről jött, hanem egy privátról.
Most kérdés, hogy egy wg-l jó kapcsolatban álló személy olvasta a fórumot és az írt levelet.
Vagy annak az embernek valami ellenlábasa olvasta és az írt.

echterion: nem te voltál az egyetlen ha ez vigasztal. A fórumról 3 embert tudok (ennyien jelezték). Gondolom más is írogatott nekik.
Mégis a nincs újság odáig jutott, hogy a ph-n is, a vaterán is és a wot-ba is árulták az "újságot".

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#30518) echterion válasza Gyuri27 (#30517) üzenetére


echterion
nagyúr

NEm vígasztal, de köszi. Sajnos ma ilyen világot élünk, mindenki a maximális hasznot akarja a lehető legrövidebb időn belül, és tök mindegy, kinek a testén keresztül.

**********

(#30519) Chris0321 válasza Tüzi (#30465) üzenetére


Chris0321
addikt

Van egy rossz hírem. Ha tényleg kicserélik majd prémtankra a T34-et akinek benn van a garázsban ennél csak többel fogsz találkozni mert azzal fognak farmolni sokan(remélem én is).

(#30521) DeniBoy válasza Chris0321 (#30519) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Én úgy olvastam elveszik a t-34, helyette adnak m103

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#30522) Gyuri27 válasza DeniBoy (#30521) üzenetére


Gyuri27
félisten

T-34, t34
nem mindegy :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#30523) Timyyy válasza Gyuri27 (#30517) üzenetére


Timyyy
őstag

Az 1200 Ft-os (László Tóth loutshi@gmail.com) kódot nem kapod meg?
Vagy te a másik árusítótól vetted volna? Mert nekem szombaton még azt mondta van, és hétfőn küldi, de eddig még nem jött.

(#30524) CptMisi válasza DeniBoy (#30521) üzenetére


CptMisi
őstag

Akkor rosszul olvastad....

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#30526) Chris0321 válasza DeniBoy (#30521) üzenetére


Chris0321
addikt

Én úgy tudom, hogy megkapjuk az M103-at és a prémium T34-et is. Már nagyon régen megígérték és sokan hajtanak ezért a T34-re elég nagy felzúdulás lenne ha nem tartanák be az ígéretüket és nem csak magyarországon.

(#30527) Timyyy válasza Gyuri27 (#30525) üzenetére


Timyyy
őstag

Akkor ez engem nem érint, én valószínűleg kapok még ma kódot mástól.

(#30528) DeniBoy válasza Timyyy (#30527) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Eggyel lejjebbre

Én csak arra gondoltam hogy a játék lényege nem az ajándékozás hanem a pénz kereset a befektetőknek, ha prem tankokat osztogatnak akkor ki vesz majd goldért.

Változások az amerikai Nehéz tank ágon:
• T30 költözik másik ágra, Tier IX Tank Destroyer
• T30 helyébe Т110E5
• T34 költözik Premium Tankok közé
• Т34 helyébe М103

én így olvastam, ez a wot honlapon van írva (helyébe nem mellé a T-34)

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#30529) marked one94 válasza -vitya- (#30520) üzenetére


marked one94
őstag

Nyugi semmi érdekesről nem maradtál le. :) Jó újra látni ;)

You'll Never Walk Alone

(#30530) CptMisi válasza Chris0321 (#30526) üzenetére


CptMisi
őstag

Jól tudod...

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#30531) -vitya- válasza marked one94 (#30529) üzenetére


-vitya-
őstag

igen sok mindent kell behoznom, és a nyaraláson volt egy csaj, aki nem akart velem lefeküdni, mert szerinte nagy a hasam ;-) (hülye lengyel csajok, nem beszélnek nyelveket, és nekem meg beszólnak ;-) ), úgyhogy most edzés, és kravmaga , szóval nem tudom mikor leszek, de ha leszek fellépek mindenhova, és tolhatunk welcome gameeket ;-)

-=Витя=-

(#30532) DeniBoy válasza CptMisi (#30530) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Emiatt gondoltam de mind1 nincs T-34-m :)

Changes in American Heavy Tank branch:

T30 moved to alternate branch as a tier IX Tank Destroyer
T30 replaced by Т110E5
T34 moved to Premium Tanks
Т34 replaced by М103

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#30533) bullseye válasza -vitya- (#30520) üzenetére


bullseye
addikt

na végre itt is vannak goldfarmerek!

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#30534) Chris0321 válasza DeniBoy (#30528) üzenetére


Chris0321
addikt

Igen, prémium tank lesz és meg lehet majd venni. De régen megígérték, hogy akinek benn lesz a garázsában az megkapja mindkettőt, ezért is hajtanak rá most sokan köztük én is. Még jóval korábban lévő frissítésre ígérték gondolom nem számítottak rá, hogy ennyire elhúzódik a dolog.
A kötőjelet hagyd el mert úgy orosz 5-ös szintű tank nem amcsi 9-es. :)

(#30535) -vitya- válasza bullseye (#30533) üzenetére


-vitya-
őstag

??
hogymi??

világosítsál fel kérlek;-)

-=Витя=-

(#30536) StoneBridge válasza -vitya- (#30520) üzenetére


StoneBridge
senior tag

Ez csak nekem "bűzlik"?

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#30537) -vitya- válasza StoneBridge (#30536) üzenetére


-vitya-
őstag

nem is rendeltem még, hátha itt valaki kiókumlálja, hogy minden OK-e...

-=Витя=-

(#30538) StoneBridge válasza -vitya- (#30537) üzenetére


StoneBridge
senior tag

Elég csak ránézni az "about us" részre, meg úgy általában gáz az egész oldal, nekem az jön le, hogy szépen levonják a pénzt, aztán gold sehol, futhatsz a pénzed után.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#30539) Arpee78 válasza StoneBridge (#30536) üzenetére


Arpee78
senior tag

Nekem a WOT(a Web of Trust böngésző kieg) pirossal jelöli azt az oldalt.

Ha a 7.2 patch beköszöntekor T30 van a garázsomba ugye kapok egy T110 Heavy tankot és az átalakult T30 TD-t. Ez egyben azt is jelenti, hogy az a T30 TD ki lesz fejlesztve az új tech treen?

És itt egy figyelmeztetés a WG-től. Link

[ Szerkesztve ]

(#30540) virkir válasza -vitya- (#30520) üzenetére


virkir
veterán

Azért ha gondolkodnál onnan venni inkább nekem utald a pízt ugyan annyi aranyad lesz akkor is. :D

StoneBridge
Nem csak neked.

Ilyen oldalakról senki ne rendeljen aranyat, kamu az egész és már nem is az első.
Arany értékesítéssel csak és kizárólag a WG foglalkozik a WoT oldalán megjelent árakon.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#30541) -vitya- válasza virkir (#30540) üzenetére


-vitya-
őstag

én is így tudtam, ezért kérdeztem, hogy erről van-e valakinek tippje.

mert, drága barátom, el kell ismerned, hogy a WG néha egész jelentős mennyiségű aranyat ad promóciós és egyéb célokra, különböző cégeknek.

ha ezek szereztek olcsón, és tudják teríteni, akkor jó; ha meg sumákok, derüljön ki mihamarabb, mert senki sem szeretne belebukni.

-=Витя=-

(#30542) káen válasza -vitya- (#30520) üzenetére


káen
tag

[inkább ne]

[ Szerkesztve ]

(#30543) -vitya- válasza káen (#30542) üzenetére


-vitya-
őstag

tökéletes válasz, köszönjük a nép nevében ;-)

-=Витя=-

(#30544) -vitya-


-vitya-
őstag

valami moderátor leszedhetné a 30520-as hozzászólásom, nehogy valaki lyukrafusson...

-=Витя=-

(#30545) LBandi válasza -vitya- (#30520) üzenetére


LBandi
aktív tag

Azért tapasztalt játékos révén, azt gondoltam ennél több sütnivalód van mintsem hogy belinkelsz ide, hiszel az ilyen kamu site-oknak! :(((

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#30546) -vitya- válasza LBandi (#30545) üzenetére


-vitya-
őstag

nem lehet mindenki so clever. különben meg elittam az agyam. Jogomban áll hülyülni.

(amúgy lehetek a wot-ban tapasztalt, de mmo-ban teljesen szűz voltam ez előtt, szóval megpróbálkozhatsz beszólni, de én ezzel nem fogok foglalkozni, egy icipici rossz érzést nem fog okozni, mivel én érdeklődtem, hogy milyen ez, létező, vagy nem - és szerencsére gyorsan kiderült, hogy xar, így máris örülünk Vincent. Ha meg jó lett volna, akkor nagy segítség lett volna. Így az előző hozzászólásod alapvetően teljesen felesleges volt.)

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#30547) Bobyjack válasza Timyyy (#30523) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Ő a klán társam. Biztos lehetsz benne, hogy küldi a kódokat. Én már a haverjaimmal együtt 3szor vettem tőle eddig 20+ újság nagyságrendben. Korrekt arc. Ha valami gond van írj egy Privit és rákérdezek személyesen, hogy mi a problem.

(#30548) LBandi válasza -vitya- (#30546) üzenetére


LBandi
aktív tag

Lehet hülyén fog hangzani, de csalódtam benned, mert eddig úgy tekintettem rád mint az egyik magyar PH-s WoT etalon (Diegho mellett).

[ Szerkesztve ]

"Az igazi EMO-s halva születik."

(#30549) D.Orion


D.Orion
veterán

Melyiket is lőjem?

Remélem ha egyszer lesz T9-es TD-m, akkor lesznek ilyen szép célpontjaim.

(#30550) CactuS válasza D.Orion (#30549) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát pz38nAval én is hasonló gondokkal küzdök. :D

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.