Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29951) ollie válasza Timyyy (#29947) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az azért óriási dolog, hogy féláron van a slot, meg olcsóbb a prémium. Nem értem ezt a nagy felháborodást. :U

***

(#29952) Tüzi válasza echterion (#29928) üzenetére

pedig a hummelért megéri szenvedni a grillével.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#29953) Werewolf20 válasza ollie (#29951) üzenetére


Werewolf20
tag

Óriási igen, csak ha neked kellene egy két tank fél áron félre állna a szád, hogy neked nem jár féláras mint az orosz "testvéreinknek". Nem szeretem amikor nem képesek az emberek felfogni más oldalát is, nyomják hogy a másik hülye miért van felháborodva, amíg meg nem tapasztalják a saját bőrükön. Szerintem is elég jó ajánlatok ezek, a goldosoknak... csak akinek nem kell az....szeretett volna kicsit spórolni tankok árain, annak sajna nagy a felháborodás, hogy nem jön nekünk is félár. :U

It's not the destination...but the drive there

(#29954) Antonius1978 válasza belaazallat (#29854) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nocsak, Jagdpanther 2 ?
Az mifele jargany lesz ? Honnan lehet errol valami tajekoztatot nezni ?

(#29955) fsb1000 válasza Chris0321 (#29945) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ne viccelj már.... egy játék miatt szégyeljem magam?

Tudod miért kell szégyelnie magát az embernek?
Amikor teherbe ejti a szomszéd csajt és mikor annak apja kérdőre vonja, akkor azzal kezdi, hogy de nem ő volt az első, meg lehet hogy más is benne van a buliban.

Az hogy én a WoT-ban milyen tankkal megyek századba, az nem szégyen kérdése.
Arányolkat tévesztesz!!!
Azt kell szégyelni, mikor nem tudtál férfiként viselkedni, vagy magad, vagy szeretteid vagy a hazád hagytad szarban.

(#29956) fsb1000 válasza Simulacrum (#29949) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Na ezt én is megszívtam.. 2 napja vettem 1 hónapot... mert féltem hogy el freeXP-zem a GOLD-omat.
Kár hogy nem előbb hírdetik be az ilyesmit.
Timyyy-nek azért abban igaza van, hogy tankot nem tudunk olyan kedvezménnyel venni mint a másik 2 régióban tehetik.

(#29957) vhw válasza fsb1000 (#29955) üzenetére


vhw
addikt

Miért kell mindig összekeverni egy virtuális világgal a valóságot? Ennek a virtuális világnak is megvannak a különböző "videlkedési normái" pédául nem álllunk bele a csapattárs képébe, nem blokkoljuk, nem lövöldözzük egymást stb. És ezen normák szerint bunkóság high tier csatába értéktelen kis szintű tankot behozni. Nem azért mert nekem így tetszik, hanem mert minden éppeszű normális játékos felfogja, hogy a saját csapatát gyengíti a kis tankkal, ezzel csökkentve saját győzelmi esélyeit, akkor meg miért???
Ráadásul ő maga sem élvezheti a csatát, mert nem tud sebezni semmit, felderíteni nem tud, mert 100 méterrel hamarabb látják meg az ellenséges high tier tankok (ugye az alacsony képzettségű legénység miatt, ami feltételezhető kis tankoknál még a papírforma szerinti értékeket sem tudja az a tank). Aki ennek ellenére mégis ezt hozza be, az csak trollkodni szeret mások kárára. Lehet itt erősködni, hogy ez csak játék, meg szórakozás, de a másik 12-13 embernek a csapatban nem vicces.

És még mindig nem a wot az életem, nem én költök rá valódi pénzt.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29958) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Az AMX 13 90 mennyibe kerül eredetileg?

Én tegnap is 1,3M-ért láttam, meg ma is. Mintha nem volna rajta a 30% kedvezmény.
Vagy korábban 1,9M volt?

(#29959) jahrn válasza fsb1000 (#29958) üzenetére


jahrn
senior tag

Az EU szerveren nem lett olcsobb a francia light/med vonal.

Alapvetoen nem rossz a khmm.."event" (olcsobb premium meg garazshely ), de egyertelmuen az EU szerver kapta megint a leggyengebb specialt.

[ Szerkesztve ]

(#29960) fsb1000 válasza vhw (#29957) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Egyetlen valóság van: amit te magad megélsz.
Mindenhol ugyanaz az ember vagy és a cselekedeteit fő megmérettetője is saját magad vagy, mert majd a végén csak magaddal kell elszámolnod.
Ha nem érted ezt, vagy nagyképűségnek érzed a fent leírtakat, akkor olvasd el Máraitól a Fűves könyvét. Egyszerű bölcseletek füzére, melyek mindannyiukban benne vannak, csak nem lettek kibontva.
---

Ettől függetlenül a WoT-on belüli normák betartását és az általános emberi kommunikáció szabályainak alkalmazását fontosnak vélem, és helyenvaló ha magunktól és egymástól is megköveteljük.
Az viszont nyitott kérdés számomra, hogy mennyire sérti a normákat, ha olyan szakaszt hozunk létre, amelyben a tankok tier száma jelentősen eltér.
---

Ja.. arról szerintem ne nyilatkozz ki mennyire élvezheti a csatákat ilyen szakaszban, mert csak a saját preferenciáid alapján tudsz róla képet alkotni. (én se próbálom elképzelni, hogy Nemecsek Ernő mekkorát élvezhet Fellini trafikos nőjével)
Ha valaki nem élvezi, akkor nyilván többet nem akar így szakaszozni.
Ez egy játék, és szabadon választható kivel mész szakaszba és milyen tankkal.

------------

(#29959) jahrn: Akkor ezt benéztem, mert csak a camora van 30%

[ Szerkesztve ]

(#29961) Zeratul válasza Simulacrum (#29949) üzenetére


Zeratul
addikt

A fenéket, az igazi törlesztés az a francia tankok, szvsz elég sokan váltottak free xpt goldért csak hogy túl legyenek az első 4 tieren.

(#29962) jahrn válasza fsb1000 (#29960) üzenetére


jahrn
senior tag

"Az viszont nyitott kérdés számomra, hogy mennyire sérti a normákat, ha olyan szakaszt hozunk létre, amelyben a tankok tier száma jelentősen eltér."

En ugy gondolom nem illik alacsony szintut platoonban high-tier csataba vinni. Cimborammal szoktam neha nyomulni, de akkor is figyelek arra h max 1 tier elteres legyen (de akkor egyeznie kell az tank osztalynak) szimplan mert ha tul gyenget viszunk be az csokkenti a nyeresi eselyeket. Egy bukott csata magas szinten tul sokba kerul ( reszben az indirekt credit nerf miatt) meg ugye teny h a moka kedveert jatszom, de nyerni is szeretnek. Ritka az a vereseg ami utan ugy erzi az ember h - na ez akkor is uberf@sza vot...

(#29963) ZerocokeX En a 10,5-ot hasznaltam mert az valt be, bar nagyon elhuzodo csatakban elofordult vele h kifogytam a loszerbol. Jelenleg a Stug-on is azt hasznalom.
De - L70 a Hetzeren??? L48 van rajta

[ Szerkesztve ]

(#29963) ZerocokeX


ZerocokeX
csendes tag

Hetzer-re melyik éri meg jobban,az L/70es stukker,vagy az L/28as? :F Szerintem az L/70 a pen miatt,viszont az L/28asnak nagy a dmg-je.Segítenétek?Az L/70es tud kezelni R.RO lőszert?

I Löwe Tank Destroyers!

(#29964) ZerocokeX válasza Zeratul (#29961) üzenetére


ZerocokeX
csendes tag

Utána is szar,vagyis rossz.Legalábbis a BDR G1B.

I Löwe Tank Destroyers!

(#29965) psycroptic válasza fsb1000 (#29960) üzenetére


psycroptic
őstag

Nem trollkodni akarok csak éreztetni:

Emlékszel mikor úgymond 'ríttál", hogy sok az arty és miattuk nem lehet élvezetesen játszani? Mondták Neked is, hogy fogadd el, mert ez van. Neked sem és másoknak sem nagyon akaródzott elfogadni a tényt, továbbra is ment a "rívás".

Most van ez a HighTier behoz egy LowTier-t, mások úgymond "rínak", erre írod, hogy fogadd el, mert ez van. Nekik sem megy az elfogadás.

Te azt akartad, hogy mindenki értsen veled egyet és lett aki igen és lett aki nem.
Mások azt akarják, hogy értsenek velük egyet és lett aki igen és lett aki nem.

Mindenkinek van némi igazsága csak el kell tudni fogadni.

Valakinek ilyen, valakinek olyan a nézete a játékkal kapcsolatban. Ráerőltetni az igazamat másokra szerintem felesleges.

PSNID: Tomy83PS

(#29966) vhw válasza fsb1000 (#29960) üzenetére


vhw
addikt

Az a baj az idézeteddel, hogy azt erre a valóságra írta valaki. Egy virtuális valóságban mások a normák, más az elfogadott, mást jutalmaznak.

A wotban tankokat/embereket ölsz. (Fel lehet fogni úgy is hogy csak pöttyös labdával játszunk kidobost 15vs15, de akkor miért is játszunk egy tankos játékkal?) Ugyanaz a mérce vonatkozna tehát a valóságra, mint erre a virtuálisra? A wotban kitüntetést kapsz, ha többet és hatákonyabban ölsz.
Ugyanezt, ugyanezzel a könnyedséggel tennéd meg a valóságban is? Ugyanolyan lelki tusa elszámolni magadban azzal, hogy levegőbe repítettem tegnap 20 tankot, mint ha a valóságban tetted volna? A valóságban nem fog az idióta eléd állni a tankjával, hogy ne tudd lőni az ellenséget, nem fog a kis tankjával belédrongyolni, hogy csata végén kompenzációt kapjon. Más lesz a saját mércéd is a játékon belül mint azon kívül, mert mások a szabályok.

Nézzük a woton belüli normákat. A cél adott; győzni. Ennek érdekében kell megtenned mindent. (aki nem így tesz minek játszik vele? akkor ő nem a játékkal játszik, hanem más emberek idegeivel és türelmével) Mit tudsz tenni a győzelemért? Elsősorban minnél jobb tankkal indulni egy csatába, amennyire a fejlettség szintje engedi. Ha szakasztársak is vannak, akkor ezen felül megjelenik a csapatmunka, amit úgy lehet maximalizálni, hogy egymást kiegészítő, vagy bizonyos erősségeket tovább erősítő típusokat válogatnak egymás mellé. 3 közel azonos szintű med felerősíti egymás erősségeit, mert támadhatnak falkában. Egy scout és két arty kiegészíti egymást stb.
Ennek a "normának" homlok egyenest ellenmegy az, ha olyan tankokat válogatnak össze amik nem tudnak egymásnak segíteni, sőt gyengítik a csapatot.

A saját preferenciáim; épp elégszer megtapasztalhatja az ember milyen 4es tankkal (nem scout) 7es tankok ellen harcolni. Elég elkeserítő... ez a tierek különbségének növekedésével csak egyre romlik.
Ha már ilyen fantasztikus hozzánk az MM, akkor próbáljunk már nem rátenni még egy lapáttal szánt szándékkal.

Igen ez egy játék, azzal mehetsz szakaszba, akivel csak akarsz. DE nem élvezetesebb (és racionálisabb!) ha a még kezdő új haverunk mellé mi is visszaülünk egy hasonló tankba, és úgy árulhatnk el neki pár trükköt, amit ott azon a szinten tud hasznosítani amin van. Ahelyett, hogy berángatjuk értelmetlenül erős csatákba, ahol csak bámulhatja az óriás vasakat, és lövöldözheti a ping-pong labdáival, de semmi sikerélménye nem lesz.
A józan ész sérti a normákat?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29967) Zeratul válasza ZerocokeX (#29964) üzenetére


Zeratul
addikt

A ARL is elég szar, de már használható, viszont iszonyatos XP nyelő ha ki akarod maxolni amit mindenféleképpen érdemes mert szinte mindent viszel tovább, haevy vonalon tier8 ig cumira kell készülni.

[ Szerkesztve ]

(#29968) fsb1000 válasza jahrn (#29962) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ok, elfogadom hogy másokat zavar és a normákba nem mindenkinél fér be.

De rangsoroljuk már

- AFK
- Kilövi a csappattársat, mert nem tetszik neki ahogy játszik
- Anyázza a csappattársat, mert nem tetszik neki ahogy játszik
- Bemondja az ellenfélnek a saját poziciókat a kilővése után (mert noob teambe került)
- Csata közben: bocsi telcsim van, pisi kaki, kifut a leves (3 percre eltünik)
- Önvédelmi taktikát játszik, nem segíti a csapatot, csak ingyen fragre megy
- Szándékosan akadályozza a csapattársat, blokkol, elé áll, stb
- Jelentősen eltérő tier számú szakasz

-------
...vagy amikor 6 db arty van... az aztán tényleg hazavágja a játékot.
Ok, az arty-s nem tehet róla, hogy ennyien vannak, ő sem ezt szeretné, de a végeredményen ez nem változtatt: elcseszett 15 perc. Mindegy hogy melyik oldalon voltál.

----

(#29966) vhw : Nem idézet volt. Megy az nekem saját kútfőből is...

(#29965) psycroptic : Tényleg utólag olvastalak, de igazad van. A sok arty egy csatában a mai napig zavar és igen a vélemények megoszlanak. Elfogadom, hogy másokat meg a "kis" szakasz zavar.

[ Szerkesztve ]

(#29969) vhw válasza fsb1000 (#29968) üzenetére


vhw
addikt

Csak az a különbség, hogy az általad felsorolt hibák ellen nem tehetsz semmit, de azt igenis eldöntheted mivel/kivel mész csatába.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29970) jahrn válasza fsb1000 (#29968) üzenetére


jahrn
senior tag

Kimaradt a felsorolasbol:
- lemming train
- magas szintu hvy kempel a bazison

"Önvédelmi taktikát játszik"
Ez nem egyertelmu, minel tovabb vagy eletben annal tovabb tudod segiteni a csapatodat.

(#29971) fsb1000 válasza vhw (#29969) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ne hülyéskedj már...
A cselekvő szempontjából eldöntető:

- AFK-zok vagy sem (kivéve műszaki hiba)
- Kilövök csapattársat vagy sem
- Anyázok vagy sem
- Bemondom a poziciókat vagy sem
- Segítem vagy nem a csaptot.

És még ez is kimaradt
- dezártálok vagy sem, mikor látom hogy kedvezőtlen az MM leosztása

Szóval ezen "hibák" ellen is lehet tenni, nem?

------

(#29970) jahrn
"Magasszintű kempel a bázison" az kb egyenlő azzal amit én önvédelmi taktikának hívok, azaz kivonja magát a harcból és csak arra vár, hogy a lesebbzett ellenfél elé guruljon, vagy a többiek megnyerjék a csatát.

Ez nem vonatkozik azokra, akik valóban védelmi feladatokat hajtanak végre a megfelelő pozicióból, mert szerepük fontos és adott esetben épp olyan valószinüséggel hullanak el, mint a támadók.

[ Szerkesztve ]

(#29972) vhw válasza fsb1000 (#29971) üzenetére


vhw
addikt

De amiket felsoroltál mind olyan dolog, amivel nem tudsz semmit se kezdeni, nem tehetsz ellene semmit ha ezt műveli a csapattárs. Te is csinálhatod ugyan ezeket, de akkor miről is beszélünk?

Erre mondtam azt, hogy ha még ezek meg is történnek random csatában, és ezeket nem csinálod, mert mondjuk neked se tetszik. Akkor miért jó, ha még ráteszel egy lapáttal a kistankos szakasszal? Így is elég nehez nyerni, ha minden csapatban olyanok vannak, akik a felsoroltakat művelik, jobb ha még direkt kicseszünk magunkkal is?

De győzz meg, mi pozitívum származik abból, hogy kis tankot viszünk szakaszba?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29973) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Tegnap végre meglett a T50-2 és mentem is vele azóta pár kört. Érdemes volt megszenvedni érte. Sajna tízből kb hét csatában nincs arty , de akkor is lehet jókat menni. Viszont ha van arty azokat nagyon élvezetes vele szivatni .A nagy motorral 72Km/h-át megy a kicsike és az 5. löveg is sebez szépen. Egy gond van csak vele , hogy csata kezdetén az ellen csak rám vadászik :DDD Rakott már be Tier5-ös tankok közzé is hát ott szegényeknek nem volt lehetőségük a menekülésre .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#29974) jahrn válasza vhw (#29972) üzenetére


jahrn
senior tag

Annyit tegyunk hozza h kulonbseg van abban h valaki egy Luchs-ot hoz be platoonban T9-T10 csataba vagy B1/AMX 40-et.

Ami meg az onvedelmi taktikat illeti, eleg szerencsetlen a megfogalmazas.
Uccso T34 (stock :U illetve van rajta 105mm) csatamban - Swamp - az uccso 5 percre maradt 24HP-m. Az ellen bazisanak kozeleben voltam, ott kempeltek 4-5-en kozuluk. Bebujtam egy haz moge es ossz-vissz annyit csinaltam h idonkent kikukkantottam es eleresztettem egy snapshot-ot ha volt celpont.
Ez kokemenyen onvedelmi taktikazas volt, de nem vagyok "guilty". Reszben elvontam a fgyelmuket a tobbiekrol (eleg ha tudjak h ott vagyok, azert egy stock T34 is zavaro az oldaladban), meg igyekeztem spotolni oket.
A masik: en ha IS3-mal megyek kifejezetten orulok ha van valaki mogottem 150-200 meterre egy high-rof agyuval es kilovi a 100-200 HP-n levo ellenfeleket. Ra lehet fogni azt h onvedelmi taktikat folytat es free fragra megy de nekem megkonnyiti az eletemet h nem kell ralonom a 150HP-n allo Jagdpantherre hanem lohetem mellette a fullos Tiger B-t.
Szal mint sok minden mas ez is helyzet fuggo.

(#29975) fsb1000 válasza vhw (#29972) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nem akarok senkit meggyőzni semmiről.
A kis tankos szakasz nem jelent előnyt a csapatnak. Ezt nem vitattam.
Az én tapasztatalatom szerint messze ennek a legkisebb a gyakorisága, ha besoroljuk a nemkivánatos cselekedetek közé, vagy azok közé, ami a többieket zavarhatja.

OK, nem forszirozom tovább...
De.. ha valaki megkér a jövőben, hogy próbáljuk ki, vagy duplázzon így, akkor mégis megteszem, bár kétlem hogy sorban állás lenne, mert valószinűleg ez a vitasorozat a kistankosok kedvét szegte jobban meg.

----
Gondolom aki eddig kilőtte a csapattársakat, anyázta őket az nem fog változtatni a dolgain.
AKi eddig hátúl sunnyogot, vagy AFK-val termelt kreditet az sem.
Szóval engem is sok minden zavarhatna, de van amit elfogadok, mint a játék részét.
Leginkább azokat amik képesség hiányból származnak, nem pedig arcoskodásból.

(#29976) LAJTNING válasza fsb1000 (#29968) üzenetére


LAJTNING
tag

Egy nagyobb szintű AFK TANKNAK még mindig jobban örülök, mert ott az esély hogy megjön, míg a kicsi ha megfeszül sem tud érdemben segíteni. vhw-nek meg igaz van, a többivel nem tudsz mit csinálni... Azt a felfogásod sem értem miszerint te a jelek szerint inkább nagy tierrel mész, ahelyett hogy közelebbit vinnél, hogy a társad is élvezze.

http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk

(#29977) fsb1000 válasza LAJTNING (#29976) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Azt a felfogásod sem értem miszerint te a jelek szerint inkább nagy tierrel mész, ahelyett hogy közelebbit vinnél, hogy a társad is élvezze"

Ezt honnan veszed?
Kb. 6-8 csatáról van szó, amikor főleg duplázás miatt jött velem kicsi tank.
A szokásosnál több XP-t kapnak ilyenkor és az jól jönne, mert sokaknak el kéne érni a t6 szintet legalább egy ágon.

Ennek sokszorosát megyek "normal" szakaszban, és általában én alkalmazkodom a kisebbekhez, mivel nekem van teljes sorom.
Ráadásul nem érdekel a duplázás, majdnem minden tankom fullos és szeretek menni kisebb tankokkal is, tehát nekem megfelel egy t5 szakasz is, ami lehet épp oly élvezetes, mint egy t9 vagy t10 szakasz.

---
Baszki... nehogymnár nekem kelljen magyarázkodni!
Csak mert tettem egy felajánlást a kistankos szakaszraa a Klán alacsony felszereltségű tagjainak, de általában szakaszban meg században én vagyok az aki azt mondja a gyakori kérdésre:
"Hozd azt amivel szeretnél játszani."

[ Szerkesztve ]

(#29978) vhw válasza fsb1000 (#29977) üzenetére


vhw
addikt

"szokásosnál több XP-t kapnak ilyenkor"

Amiért nem ők dolgoznak meg...
Szép dolog már így a játék elején ilyesmire tanítani őket. Ami nem arról szól, hogy fejlődj, ismerd ki a játékot, hanem ilyen kiskapukon keresztül jusson "tisztességtelen" többlet ponthoz. (végülis ez mivel jobb mint a afk leecherek? mintha ott se lenne a csatában és kapja érte az xp-t, mindezt tapasztalt játékos tanácsára!)
Nem dől tőle össze a világ, csak a mentalitás...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29979) smisa


smisa
őstag

Tényleg nyithatnátok már egy külön topikot az egymás basztatására meg megnevelésésre :W
Vicc hogy szétkurjátok az egész topikot minden egyes héten ;]

[ Szerkesztve ]

(#29980) vhw válasza smisa (#29979) üzenetére


vhw
addikt

Ha lenne érdemi mondanivalód, akkor nem foglalná ez a helyet.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29981) Simulacrum válasza vhw (#29978) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Plusz a nagyok között ki se tudja próbálni mit tud a tankja mondjuk normál helyzetben. Én se szeretem az ilyet, de abban igaza van FSB-nek, hogy nagyon kevés ilyen van. Elég sok csatával a hátam mögött kb. 10 ilyet láttam még csak. És az MM is kompenzálja az ilyet. Sőt a szakaszokat is. Próbál olyan csatákat összehozni, ahol vagy arányosan vannak felenként szakaszok vagy egyáltalán nincsenek. Szerintem ebben elég jó az MM.

Nekem a fő bajom az MM-el a stock nem stock kérdés. Azt már sajnos többször tapasztaltam, hogy míg az egyik oldalon fullos tankok vannak, addig a másikon ugyanazokból stockok. Ez sajnos bőven eldönti a csatát. Nagy tierben pedig a gyengébb játékosok a zavarók nekem. Pontosabban a Tier10-es tankban ülő gyengébbek. Nagyon sokszor tapasztalom, hogy mindent eldönt, ha egy Mausban vagy egy E-100-ban 20% hit ratios játékos ül. Ha ezt bele tudnák rakni az MM-be, hogy figyelembe vegye valamilyen módon, nagyon sokat javulnának a csaták.

Talán itt nem, de az SG fórumon felmerült, hogy a prémeseket jobb csatákba sorolja. Direkt készítettem erre statisztikát, prémmel és prém nélkül. Semmilyen különbség nincs az MM-ben. De ilyet nem is mernének szerintem meglépni, túl feltűnő lenne.

(#29982) tytyty válasza ZerocokeX (#29963) üzenetére


tytyty
tag

A 105mm-est használom. 4es szintig szinte minden 1 lövés. 5-6on beesik 350es sebzés,de 120 tuti(kivitél a kv-k,azokon néha nem sebez),7töl felfele is sebezget és osztja a kritikálokat. Messzire is lehet vele lőni,csak sok idő mire odaér a töltény.

(#29983) Zeratul válasza Simulacrum (#29981) üzenetére


Zeratul
addikt

E100ban 20% hit ratios?

(#29984) fsb1000 válasza vhw (#29978) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szép dolog? Meg kiskapu? Meg tisztességtelen?

----
Tudod mit? Ismét átgondoltam ezt a vitázgatást.
Olyanok szólaltak meg főleg, akik nem tagjai a PHE-nek.

Nos.. a sáját klánotok heggesszétek a becsület és kiskapu támában, ha meg nem vagytok tagjai egyiknek sem akkor a saját erdőtökben keresséték a szilánkot.

Meggondoltam magam... pedig már visszakoztam.
Nem érdekelnek a sírámok meg az észérvek, meg mit hisztek "tisztességtelen"-nek
Ha úgy gondolom, bármilyen szabályzatba nem ütköző módszerrel segítem a saját Klánom tagjait a fejlődésben, ha azt igénylik.
Azt meg magasról leejtem, hogy ezt kit zavar.
Ha van rá igény akkor kettőt is viszek szakaszba.... lehet jelenti a megfelelő helyen.
(de talán majd lesznek jobb ötletek is XP gyártásra)

Ennyi.

--------

Hogy mindenki értse: az egész onnan indult, hogy a PHE tapasztaltabb tagjai nehezményezték, hogy a jól kereső századba kistankokkal járnak egyes tagjaink,ezzel lerontva az eredményességet.
Ekkor logikus lépésként ki lettek terelve a t6-os századból és a szakaszozás lett az ajánlott közösségi játékforma, mint XP és kredit maximalizálási lehetőség, természetesen a tanulási lehetőség sem elhanyagolható.
Ekkor ajánlotttam a "kistankos" szakaszt: t3-t6 tank egy t10-essel
6-8 csata nem sok, de a statom semmit nem változott kb. felét nyertük ezeknek.
És ahol sikerült duplázni (győzni) ott a szintjükhöz mérten nagyon sok XP-t kaptak.

Eddig elenyésző csataszám, de ne kellejen már ezen kivülállókkal vitázzak.
Sem azon miket találunk még ki, mivel húzhatjuk feljebb a lassan fejlődő tagokat.
Ha annyira nehezményezik ezt a kistankos szakaszt, akkor vigyék ők (is) "normál" szakaszba és tanitgassák a tagjainkat.
Na ... ha ez meglesz akkor igérem nem lesz több kistankos szakasz.

(#29985) KaLeun válasza KaLeun (#29873) üzenetére


KaLeun
senior tag

?

Cila

(#29986) jahrn válasza smisa (#29979) üzenetére


jahrn
senior tag

Ez sem basztatas nem volt sem neveles. Megosztottuk egymassal a velemenyunket a WoT-tal kapcsolatban.

(#29987) fsb1000 válasza smisa (#29979) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Mi a gond smisa?
Magyarázd el megint a modiknak, hogy nem a Wot-ról szól a szpics.
Nem lesz igazad.

Nyiss magadnak topikot, kezdetnek ezt oda bemásolva, mert biztos nem off: [link]

(#29988) vhw válasza fsb1000 (#29984) üzenetére


vhw
addikt

Mondhat neked bárki bármit nem érdekel, mert te már birtokában vagy minden bölcsességnek... Hiába hoz fel az ember észérveket, téged nem hat meg.

Engem meg különösebben egyáltalán nem érdekel a PHE klán harckocsi, vagy játékos állománya. Minden egyes mondatomban általánosságban beszéltem. Bármelyik másik klán tagjának elmondtam volna ugyanezt, ugyanígy.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29989) Zeratul válasza vhw (#29978) üzenetére


Zeratul
addikt

vhw: A prémium fiók és prémium tank nem csalás? Egyik 150% XP és kredit "érdemtelenül" a másik meg 2-3Xnyi kredit "érdemtelenül".

(#29990) fsb1000 válasza vhw (#29988) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Megértettem az észérveket, elfogadtam, hogy másokat zavar a "kisszakasz", de a saját Klánom tagjainak érdekeit előrébb helyezem mint más játékosokét.
Ebben a témában és másban is. (a játékon belül)

Te meg ezt értsd meg és fogadd el. Ezzel le is zárhatjuk a témát.

(#29991) Met


Met
nagyúr

köcsög type, köcsög artyk, köcsög MM

ON :DDD

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#29992) jahrn válasza Zeratul (#29989) üzenetére


jahrn
senior tag

Miert lenne az csalas? Nem a tobbiek elol veszed el az xp-t es kreditet. Masreszt meg az ebbol befolyo penzbol mukodik a jatek, ugye WGnek is vannak kiadasai meg a befektetok szeretnenek profitot is eh?
Mondom ez ugy h egy ideje nincs premiumom, es az ossz prem tankom a Tetrarch.

Az sem csalas ha egy high tier bevisz egy T2-T3at a csataba. Csak eppen... nem illendo.

[ Szerkesztve ]

(#29993) vhw válasza Zeratul (#29989) üzenetére


vhw
addikt

Ha úgy veszük a nem fizető játékosok szemszögéből lehet az, igen. Ahogy előttem is mondták, nem mások esélyeit rontod (azért teljesítményben még mindig közelebb vannak egymáshoz a prem-normál tankok azonos szinten, mint a 4-5-6 szintkülönbségű tankok) hanem magadnak veszel előnyt. De azért virítani kell a pénzt, ami a fejlesztőknek megy a játékra (hogy fejlődik tőle a játék vagy se, az más kérdés).

De látom nehéz felfogni a vita tárgyát...

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29994) Zeratul válasza jahrn (#29992) üzenetére


Zeratul
addikt

Az aki a kisebb tierüt viszi szakaszban talán többiek elől veszi el az XPt? A bukta nem abból van hogy vki kis tierüt vitt magával hanem hogy ha lemming a társaság, mert azt semmilyen tűzerő nem kompenzálja.

(#29995) vhw válasza Zeratul (#29994) üzenetére


vhw
addikt

Nem kompenzálja, de most direkt szántszándékkal jó rontani az esélyeket, még a csataba lépés előtt?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29996) frame>24 válasza LAJTNING (#29895) üzenetére


frame>24
addikt

Ja, jó, köszönöm amúgy a választ.
Furcsa volt, mert hogy átültetéskor úgyis átképezünk mindenkit.

Más.

E-50-em meglett 1 hete, de alapként nagyon szar, KIVÉVE a frontpáncélt, ami már közepes távról jól pattog, akár beforgatás nélkül is. Olvasgattam a wot fórumot, hogy milyen sorrendben érdemes rá modult kutatni.
Vacillálás után megléptem, hogy első fejlesztésként rátettem a 88/100-as űberhosszú ágyút.
Sokak szerint ez fölös xp-pazarlás, de úgy találtam, drámai módon segíti a farmolást, szvsz megéri, a kisebb 88-as 200-as penje már durván kevés tier9-10-en.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#29997) Zeratul válasza vhw (#29995) üzenetére


Zeratul
addikt

Ha Tier 10 a legmagasabb oly mindegy hogy tier 7 vagy 3 áll vele szemben mert egyik se tudja megkarcolni se.

(#29998) jahrn válasza Zeratul (#29994) üzenetére


jahrn
senior tag

Nem irtam h a tobbiek elol venne el. De...
Ha mar kiszamithatatlan h milyen csapatba kerulok akkor legalabb annak a tamogatasaban bizzak akit magammal viszek. Namost miben tud tamogatni egy AMX 40 egy Objektet???
Tegnap az eggyik csataban az ellenfelnel behoztak 2xAMX40-et meg egy Tetrarch-ot. Gondolom baromira orultek annak h minusz 3-al kezdenek...

Ami meg a tier 7 vs tier 10. Lattam jol eggyutmukodo 2x high tier francia + 1 low tier scout (AMX 12, AMX 13, T-50) platoon-okat. De ne mondd nekem h egy B1 barmit is hozza tud tenni a dologhoz.

[ Szerkesztve ]

(#29999) bullseye


bullseye
addikt

Márpedig akárhogy csavarja akárki T1-2 tankot vinni szakaszban T8-10 tankok közé méltatlan magatartás. Nem azért, mert a T1 így 1 csata alatt kap annyit, amiből szintet léphet, hanem azért, mert elrontja az arányokat. Hiába kompenzál az MM - ha egyáltalán képes erre, és éppen jó napja van. Az a tény, hogy 15 hasznos tank van az egyik oldalon és 14 a másikon, már egy kicsit megborítja az erőviszonyokat, mivel még teljesen ideális párosítás mellett is valakire két tank jut.

Mivel a párosítás nem ideális, így szerencsére simán nyerhet az az oldal is, ahol két T1 van. De ez nem ad felmentést. Aki csapatjátékos, az nem tesz ilyet. Aki meg ilyet tesz, az utána ne sírjon, ha más meg máshogy tojik a csapatra, meg az ő érdekeire nagy ívben.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#30000) ollie válasza Zeratul (#29997) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De, a Panther szinte mindent tud sebezni, persze nem mindegy, hol lövöd.

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.