Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81335) csaba951 válasza Hokunda (#81332) üzenetére


csaba951
veterán

Ok, akkor ez félreérthető volt. Szívem szerint ezeket venném meg magamnak. Viszont összeadva már elér egy olyan összeget, hogy kicsit rádobok még és van egy AMD R9 290X-em. És ennek azért jobban örülnék.

Far Cry 4 Gold
Megvéve, premier napon játszani akarok vele.

Assassin's Creed Unity Gold
Ez nagyon tetszik az előzetesek alapján! Szívem szerint megvenném. Viszont belealudtam a III-ba még szeptemberben, a IV-et meg el sem kezdtem. Reálisan 2015 második félévében venném elő játékra a Unity-t. Szóval ez a vásárlás halaszthatónak tűnik. Plusz eleve elriaszt, hogy idén már konzolon is proci limites lett a játék. Na, ezek után nem hiszek benne, hogy ukrán barátaink majd idén végre jól megoldják a PC port-ot!

The CREW Gold
Agusztusban bétáztam. Már az első óra játék meggyőzött arról, hogy ezért a játékért nem vagyok hajlandó fizetni! Azóta viszont pont azokat a hibákat javították a készítők, amikre ki voltam akadva. Megvárom a premiert, és ha tényleg jók a visszajelzések, akkor megveszem!.

Grand Theft Auto V
Ez alapvetően az a játék, ami a premier napján kell nekem! Egy dolog tántorít el, hogy ugye a PC-se már másodszor kapnak halasztást (Csak PS3/X360 -> csak PS4/XBox One -> PC). Itt a vásárlásom elhalasztásával tudnám jelezni a RockStart-nak, hogy nagyon nem vagyok megelégedve a PC porthoz való hozzáállásukkal.

Ez olyan 2 db (max. 3 db) játék nagyjából 4 hónapra. Ezt azért meg lehet szervezni. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.