Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81329) csaba951 válasza Hunbeast87 (#81328) üzenetére


csaba951
veterán

Rendben, akkor írok egy harmadik módszerről is! :)

A nem egyedi listás, hanem ömlesztve kínált itemekről beszélek. Tipikusan ilyenek pl a kulcsok. Én nem ezekkel foglalkozom, hanem CS:GO matricákkal. Itt aztán nem vádolhatsz a bot előnyével, hiszen itt a Stream neked is "saját bot"-ot ad a kezedbe. A vételi és eladási listán az érték és az ajánlat bekerülésnek az ideje számít. A megfelelő eladási-vételi ajánlatokat meg a Steam párosítja össze, amire nincs külső ráhatásunk.

Ezekből is tudok pénzt csinálni. A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy szinte mindig az enyém a legmagasabb vételi, illetve legalacsonyabb eladási ajánlat. Egyszerűen azért, mert elemzem a grafikont, és normál piaci körülmények között az elmúlt 24 óra adatai alapján nagyon hatékonyan be tudom lőni az vételi/eladási árakat. Ennek pedig semmi köze a botokhoz! :)

Szóval nem érdemes azon lovagolni, hogy könnyű nekem a bottal! Rengeteg más módszerrel is lehet a Market-en pénzt csinálni! A klikkharcot meg tényleg érdemes meghagyni a botoknak, harcoljanak csak egymással! :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.