Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75151) Bahama válasza Thrawn (#75149) üzenetére


Bahama
aktív tag

Nem akarok szezonozni semmilyen karakterrel. Bőven elég nekem egyszer összeszednem a megfelelő cuccokat.
Elhiszem hogy ritka a cucc, de attól még nem kötelező szezonozni, nem kötelező monkozni, és nem kötelező erre építeni a buildet. Ha meg ezt szeretné csinálni, akkor gondolom tisztában van vele hogy mi mennyire sűrűn esik. Nem is vitatom hogy néha bosszantó hogy mennyire nem akar esni 1 cucc. Nekem is volt már ilyen a játékban hogy másnak már rég kidobta a fuloosat 5X, nekem meg még egy gyenge sem jött.
Ez benne van a játékban. Lehet szeretni, lehet miatta bosszankodni, de ettől még nem fog változni.
És diablózni sem kötelező...

(#75152) És a support nagy része craftolható cucc. És nagyon is lehet vele haladni (GR-ben), nem véletlen nyomják azzal a max xp runokat.

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#75152) Gyick válasza Bahama (#75148) üzenetére


Gyick
őstag

Szerintem nagyobb gr-re két választás van:Vagy support monkkal megy vki,ami azért nem zdps mert seasonba elég szép dmg-t hozzáad a palm a partihoz dps-nek viszont kötelező a Torch,a taegukot se lehet anélkül fenntartani.Nekem is csak a torch hiányzik seasonba azért megyek supportként.De én reklamálok ezért tudtam mikor elkezdtem hogy nagyon nehezen esik torch.Kadalánál is 2h weaponból van vagy 50-60 féle amit dobhat vagy több,szal nem sok az esélye hogy esik.Dh-val valamelyest könnyebb a dolog mert egy ancient arcane barb-al is el lehet lenni sokáig.

[ Szerkesztve ]

(#75153) Gorneck válasza Bahama (#75151) üzenetére


Gorneck
titán

Igen tisztában vagyok, ezért mondom amit...nonba 10+ torcs felett voltam 2-3 hét alatt (kb osztogattam) és számos más diabo is esett és alig esett fist wep...itt fossa a fist wepet és szinte nulla a diabo esése...

Ha a TR-re gondolsz, akkor az nem az igazi...mindent kipróbáltam és nem ment még T6 se. Ezt azok látják igazán akik nullásról játszanak vmivel...majd egyszer csak megvan az item és hoppá máris nem kolonc...máris mehet solo/split bounty, máris mehet a GR...stb.

És nem csak én látom így, hanem sokan mások...és igen...kezdj el pl Monkozni pl 2 DH mellett és meglátjuk mennyire fog tetszeni a dolog...jaaaa...te csak only DHzol. Az szuper...a DHval nekem sincs bajom...kemény 2 rift és 2 kadala munkája van benne: [link].

Továbbra se az a baj, hogy nem azonnal esik vmi baj, mert látom páran nem értik...hanem, hogy van olyan item ami egy alap egészséges működéshez kell, ami mondhatni normális farmoláshoz kell az olyan ritka mint a xar (sezlonyba ofc - nonba szépen esik)...és most nem egy Kriderről van szó...mert az is rikta, de mellette mással is van M6 DH, ahogy tegez nélkül.

(#75152) És a support nagy része craftolható cucc. És nagyon is lehet vele haladni (GR-ben), nem véletlen nyomják azzal a max xp runokat. LoL...jahhh...ha van aki DMGel...anélkül hajra kenhető...én is így toltam...de azzal te nem csinálsz split bountyt vagy bármit ami solo....

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#75154) Bahama válasza Gorneck (#75153) üzenetére


Bahama
aktív tag

Én inkább befejezem.
Egyetértek abban hogy nem értünk egyet...

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#75155) granini válasza Gyick (#75152) üzenetére


granini
őstag

Szerintem a magas GR-t eleve valasszuk kulon mindenfele buildtol, mert az jelenleg egybizonyos kombinacioval mukodik. Magas GR alatt ertsuk most az 51-54 stb rifteket.. Az ugy nez ki hogy sWD + sCruz + 2 dps karakter (direkt nem irom hogy DH nehogy itt a range monkosok meg wizardok nehezteljenek..) nincs mas. Persze lehet szorakozni csuszka barbarral is rift kozben a trasht szepen letarolja, de elitnel meg bossnal ahol oda kell menni, bele kell allni ott kampec..

En ugy latom a support karik szerepe nem fog valtozni (es szerintem sajnos a Monk ezen a ponton el is bukik a cruzzal szemben.. a cruz sztem tobb dps buffot ad mint a amennyivel a palmos monk megkonnyiti az eletunket) es tovabbra is maradni fog a kozeleto wd+cruz support. Viszont a masik 2 slotra tenyleg jo lenne mar ha tudna jonni igazabol barmilyen kasztbol dps kari.. WD mondjuk, vagy Barbar, vagy faja wizard.. amig le vannak fogva az elit affixek addig kb mindegy mert gyakorlatilag en is a lecsoban allok a DH-val a WD mellett csak (nincs lecso).. a meele kaszt a riftbossnal bukik el a range karival szemben, ahol mar a wd meg a cruz is csak elesztget meg rohangal korbekorbe..

Ha megnezed magas GR-en 3 fele boss fight van:
1) eselyed sincs (Saxtriss pl..)
2) x darab awareness meg elesztes aran idovel a 2 DH leuti a bosst, amig a wd meg a cruz probal minel tobb supportot adni.. vagy bejon vagy nem..
3) stoneslinger tipusu boss aki "kb semmit nem csinal" - marmint nem teleportal, jailerezik, fagyaszt, tehat legalabb kiszamithato a mozgasa.. - es akkor relative konnyen legyakhato..

Ezeket persze lehet kombinalni pilonokkal, de itt sztem mar kb egy power vagy channeling sem eleg max megkonnyiti a folyamatot idoszakosan :)

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75156) Gyuri27 válasza Gorneck (#75153) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nekem sezlonyba M6 nem esik.
A bombardier is volt vagy 4k shard.

Amd - Radeon - Ryzen

(#75157) granini válasza Gorneck (#75153) üzenetére


granini
őstag

Nincs mese.. sajnos akkor kemeny valutaert be kell vasarolnod magad 3 olyan EU top streamer monk koze akiknek a Blizzard kulon buffolt loottablat biztosit hiszen a streammel a jatekot es a buildeket nepszerusitik.. attol tartok nincs mas ut a boldogsaghoz.. :(

:U

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75158) atidzsiforc válasza Blaze_ (#75126) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Nekem para 400ig nem volt wardom. Dh-val meg gr40es gearben voltam kevesebb, mint 8ora jatek utan... Full mara kiesett pillanatok alatt, cindercoatom mar volt, de az is esett masik, esett a season only bow az elso 70es riftben anciba, kadala kb 2000 bs utan egyszerre 2 bombardiert adott.... Barbaromra nem akart geart adni csak rnjesus :D

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#75159) granini válasza Bahama (#75154) üzenetére


granini
őstag

:K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75160) sith7


sith7
nagyúr

+1 Gorneck mellett

500+ óra van a monk - omban

3 db inna cuccom van
1 db sunwuko, ez hétfőn esett
1 db soj
1 db rorg
0 db torch

még kb. 500 - 600 óra, és talán lesz még egy sunwuko

(#75161) bigbadforty


bigbadforty
tag

Sziasztok!

Lehet láma kérdés, nem vagyok nagy spíler diabloban, de youtube videókban minden spellhez van írva sebzési érték meg ilyenek, én meg csak szimpla leírást látok. Hogyan lehet módosítani olyanra?

(#75162) Blaze_ válasza sith7 (#75160) üzenetére


Blaze_
aktív tag

500 óra alatt már minimum 100 rorg-od lehetne és máris jobban nézne ki a lista :D (viccelek)

(#75163) Gyick válasza bigbadforty (#75161) üzenetére


Gyick
őstag

options/gamplay/show advanced tooltips

[ Szerkesztve ]

(#75164) sith7 válasza Blaze_ (#75162) üzenetére


sith7
nagyúr

há' nem vicces :( .... ;)

(#75165) Joezyka válasza sith7 (#75160) üzenetére


Joezyka
senior tag

amikről itt szó van az a tipikus jelenet a d3-ban. ami kell mint a disznó alias szopoknyalokbaszokérte cucc, az nem esik akármit is csinálsz, de fogadni mernék, hogy indítok egy monkot (van egy ns de csak rá van aggatva pár cucc) és esne minden amire ti a nyálatokat csorgatjátok. De vajon miért!? mert nekem rohadtul nem fontos és mindig az olyannak esik aki úgymond nem becsüli meg. (sajnos mindkét oldalon tapasztaltam :( )

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#75166) Blaze_ válasza Joezyka (#75165) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Ezek szerint át kell verni a Blizzard féle gondolatolvasó rng-t és arra kell gondolni játék közben, hogy kell a francnak az a torch ezt érzékeli az algoritmusuk és már dobja is. Én is biztos s2 elején arra gondoltam hogy fujj nehogy ez a szar dobjon egy soj-t és ezért lett a második gyűrű droppom az. Egyszerű :)

(#75167) sith7 válasza Joezyka (#75165) üzenetére


sith7
nagyúr

szóval mentálisan rágörcsöltem, azért nem esik ? :U

(#75168) Gorneck válasza Blaze_ (#75166) üzenetére


Gorneck
titán

Hááát persze... :D Volt idő mikor fél karom adtam volna egy Kukriért, több 100 órát toltam a WDbe, mióta meg leszarom már is eltelt jó pár 100 óra...és semmi... :D :DDD

Gorneck#1239

(#75169) errorcode06 válasza Gorneck (#75168) üzenetére


errorcode06
őstag

Lehet még is van benne valami. Tegnap season crusommal feladtam hogy záros határidőn belül lesz egy akármilyen sojom, így úgy döntöttem hogy ns-ben wizardozok egy kicsit (mert hát bő 2 hete még csak be se logoltam vele). Na, mi volt az első leg dropp úgy 3 perc után?

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#75170) Blaze_ válasza Gorneck (#75168) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Ugyan már valld be, hogy valahol mélyen, titkon legbelül még mindig vágysz rá. A tudatalattid még mindig azt harsogja: KUKRIT NEKEM! Na ugye. Hát ezért nem esik.

(#75171) bigbadforty


bigbadforty
tag

Segítsetek már légyszíves, mert én vagy nagyon láma vagyok ehhez a játékhoz, vagy csak vak.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glocc-2119/hero/34985405

Ez a main karim, Torment 1-en vagyok vele, a dps az gyenge nem? Valaki segítsen már, mire kell gyúrni, milyen cuccokat craftoljak stb. Nem járok nagyon utána a dolgoknak, klánnal riftezek, ami esik és pluszt ad azt viszem, craftolni se szoktam, pedig egy rakás zöldet tudnék.

(#75172) Thrawn válasza bigbadforty (#75171) üzenetére


Thrawn
félisten

A mai napi történéseket figyelembe véve: :DDD

Egyébként meg Inna+Sunwoku set+Torch és máris T6-on találod magad. Valahogy így: [link]
Craftolni fölösleges, monknak nincs mit lecraftolni.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#75173) Sárpac válasza Gorneck (#75153) üzenetére


Sárpac
nagyúr

S2-ben tuti, hogy visszavették a torch esés esélyét. Össz 2 esett mind2 nonacni egyet adtam egyik phs társnak!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#75174) Thrawn válasza Sárpac (#75173) üzenetére


Thrawn
félisten

Van is róla statisztika ahol számszerűen látszik ez, de annyian vitatták ma, hogy tényleg elbaszcsizták a monk lootját, hogy elő sem kerestem. Monk-rng monnyonle!

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#75175) oxox válasza Thrawn (#75172) üzenetére


oxox
addikt

"Craftolni fölösleges, monknak nincs mit lecraftolni....".ez igy azert kicsit eros kijelentes...nem keves fire alapu monk szaladgal craftolt nadrag+cipo, vagy akar elektronyos set sisak+bracerben (Hell pl. abban szaladt HC-n 40-es griftet, ami azert nem rossz teljesitmeny...) de az altalad linkelt karakter bracer-e sem dungeonban esett.

T1-en nagyon sokat segithet magan craftolassal foleg ha tele van hozza material-al, es van eleg, hogy aci-t gyartson.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#75176) Thrawn válasza oxox (#75175) üzenetére


Thrawn
félisten

Na jó akkor craftoljon le egy anci Reaper's bracert, de attól még nem fogja T6-on találni magát... :U
szerk: a tank monkommal (amit már töröltem) akár 99-es GR-ben is elszaladgálok, csak ugye minek is?

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#75177) bigbadforty válasza Thrawn (#75176) üzenetére


bigbadforty
tag

Mi az az anci? :DD

(#75178) Thrawn válasza bigbadforty (#75177) üzenetére


Thrawn
félisten

Ancient.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#75179) Tom5


Tom5
addikt

3 Gidbin 20 percen belül, abból kettó Aci. Kukori persze egy se. :DDD

(#75180) userxy


userxy
őstag

Mai nap legszebb és eddigi legszebb lootom :D

(#75181) granini válasza userxy (#75180) üzenetére


granini
őstag

Kéne mán egy olyan fegyó DH-nak hogy Cluster Arrow now generates 3-4 hatred. Osztakkó GR70 :Y :DD
Gratula, csodás íj ez :K !!

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75182) Gyick válasza granini (#75181) üzenetére


Gyick
őstag

Persze,jó hogy nem Cluster Arrow now generates a rift guardian to fight by your side :) Így is pont elég op a DH.Tényleg szép ez a kridershot btw

[ Szerkesztve ]

(#75183) Gyick válasza Sárpac (#75173) üzenetére


Gyick
őstag

Mostanában csak monkseasonlootshare community-vel megyek ha a season monkkal játszok.Az egyik monknak esett 1 torch ma,para 513 és irta hogy ez volt az első.... :DD

(#75184) Thrawn válasza Gyick (#75182) üzenetére


Thrawn
félisten

Cluster Arrow now generates a Greater Rift to fight by your side :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#75185) Jazz


Jazz
veterán

Hol lehet a leggyorsabban Arcane Dust-ot (blue item) farmolni?

Thx

free your mind

(#75186) Pedro78 válasza Gyick (#75183) üzenetére


Pedro78
senior tag

PH-s kollegaval jatszottam tegnap este, en csak monkkal jatszom a szezont, o negyedik karakterkent huzott egy monkot. Ennek az egy oras csupasztoku monknak masfel ora mulva esett egy torch es egy soj, en meg csak a hiradoban lattam, hogy van ilyen targy.

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#75187) czpitti


czpitti
senior tag

Na a monkhoz kicsit hozzászolnék én is: Nyogvenyelos az indulás vele ez igaz.Gr-be torcs kell ez is igaz.Viszont t6-ra elo nem venném amikor 4-es partyban akár egyedul lepucolom a mapot max 3 perc alatt tr-el.Jo oda meg az inna daibo a bis de nah.Ha FD esik és proccol kenterbe ver mindent.Amig nem esett egyik sem addig kraftoltam egyet és azzal tekertem.Most ne azt nézzuk hogy 3 accal mentem hanem azt hogy t6-ra van alternativa ( sunwuko kell ez tény ).Jo volt-e ujra 0-rol menni? jo mert szénné rohogtuk magunkat.Idegesitett-e hogy a monkot a legnehezebb felgearelni?Határozottan nem mert van-volt másik alternativa.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#75188) Sárpac válasza czpitti (#75187) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Ebben tényleg igazad van, én is szénné röhögtem magam mikor tegnap kiesett kb. 7. wh övem 26chd 5 assel és a többi sem volt sokkal jobb. Majd elkezdtem tekergetni rajta a chdt és úgy a 100.-ra 4millónál beadott rá egy 47-et előtte végig 26 és 34 között! :DDD

Viszont 2 napja a csaj monkot töröltem és új csajt vetettem be, na most az eddigi mandal heal, meg blokkos gyűrű, sebes cipő folyton folyvást különböző 2 kezes kardok után, érdekes módon kiesett 4 unity, 2 cinder, 2 jeges cipő, többféle bot, anci kesztyűk setbe is, anci gatya, 2wh öv és úgy alapjában véve sokkal több leg esik neki tegnap este volt olyan t6 rift ahol 15 leg esett.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#75189) Edge válasza Sárpac (#75188) üzenetére


Edge
veterán

Oké és hol a soj? :DDD

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#75190) granini válasza czpitti (#75187) üzenetére


granini
őstag

Errőlvanszó. :K
Melyik Daibo-t craftoltad, érdekelne.. lehet meg sincs a plan.. - egyébként pl a monk tök jól variálható T6-on, talán jobban is mint más kasztok. TR, palmos behúzós (oké az partiban jó..) harangos.. én pl DH-val csont ugyanazzal a skillszettel megyek T6-ra is mint GR-be, annyi hogy én T6-ra már kizárólag goldfarmolós geart hordok (gem, averice, goldwrap, custerian bracer) mert nem kell törődnöm a tafnesszel 2 lövés után, viszont milliárdos vagyok belőle és az xp is nagyon jól kúszik fel..

A TR-t próbáltam egyszer season előtt az adott daiboval, nekem nem jött be annyira a rohangálás :) kicsit olyan feeling volt mint ha egy blackhawk helikoptert vezetnék a csatatér felett ;] :Y

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75191) Gyick válasza granini (#75190) üzenetére


Gyick
őstag

[link] Én most így megyek vele torcs hiányában,egy rg-t tovább tart megölni mint kipucolna az egész mapot :DD Úgyhogy csak partiba megyek

(#75192) Gorneck válasza czpitti (#75187) üzenetére


Gorneck
titán

Miért ne? Nem voltál aszhem 200 és 4300-4500 torcs/inna ott ficegett a karidon és minden más ami kell...én is el tudnám azért így viselni a Monkot...

A TR meg vicc...kínlódás....fele mob ottmarad....és még fekszik nyugszik is van...illetve nehogymár az egyetlen szórakozást a játékba ne lehessen élvezni, mert a köcsög Blizz úgy gondolta, hogy kapjam be...és akkor a rg külön vicc TRrel mire legyakom...
Persze van a partyban még 1-2 arc aki DPS-t is tol ki single targetra az mondjuk más...de én még mindog soloról beszélek.

Végigpróbáltam kb mindent és csak kínlódás az egész...miután meglett a fegyó is kezdtem el élvezni a dolgot...de saját lootból még mindig nincs fegyóm.

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#75193) Rayner válasza Gorneck (#75192) üzenetére


Rayner
őstag

Együtt érzek veled!

Nekem most pl épp hasonló a szitu a 14 órás Cruzámmal.

Neki sem esik a condemnes pajzs. "fegyó már kiesett"

(#75194) errorcode06 válasza Gorneck (#75192) üzenetére


errorcode06
őstag

Tegnap rájöttem hogy mazochista vagyok így indítottam egy monkot. Sok szenvedést magamnak!

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#75195) Zan


Zan
aktív tag

Sziasztok!

Nem értem ezt a Reakor barbit teljesen, lenne egy két kérdésem:

1. A Reakor set 4-es bónusza után most akkor valójában milyen fajta damaget ad le a furious charge? (elementálra értem)

2. Miért látom, hogy a nagy streamerek nem is egy nagy pakkba, hanem csak pár mobba charge-olnak bele, mégis nem fogynak ki a "töltetből"(majdnem mindig 2-n van nekik)...?

3. A CDR hat a 10 másodperces recharge time-ra az FC-nél is?

Minél jobb, annál jobb!

(#75196) jookomak válasza Zan (#75195) üzenetére


jookomak
őstag

1. Mindegyiket leadja, de physical-ra érdemes gyúrni a pain enhancer gem miatt.
2. 3 mobtól nullázódik a cd, 40-50% reductionnal már szinte kettőnél is megvan a perma fc.
3. Igen hat, lásd kettes pont.
Ezen kívül magas gr-re az pride of cassius öv hatására kell még a nagy cdr, hogy meglegyen a folyamatos ignore pain.

[ Szerkesztve ]

(#75197) granini válasza jookomak (#75196) üzenetére


granini
őstag

Valamint T6-ra elvileg elég a strongarm bracer, de magas GR-re kb mindenki az ancient parthan defendert viszi mert ahogy stunnolsz ugy adja a damage reductiont, ami eléggé kell a túléléshez.

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#75198) tibee77


tibee77
őstag

Sräcok elmondanätok, hogy mi a baj a monkommal? T6-on persze semmi gond nincs, apritok mint az ällat de 40 körüli gr-ekben ugy hullok kb. mint a wizemmel...Szeretnek mär egy karit amivel dps-t is tudok leadni es magas gr-t is tudok menni.Imädom a tiki wd-met de kell a vältozatossäg.Mit kene csinälnom, hogy ne dögöljek folyamat?Leirnä valaki lepesröl-lepesre, hogy hogy jätszik a torch-os monkjäval?

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#75199) atidzsiforc válasza tibee77 (#75198) üzenetére


atidzsiforc
őstag

semmi recoveryd nincs meg keves a cdr-ed

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#75200) DjDanee87 válasza granini (#75197) üzenetére


DjDanee87
addikt

Megéri az? Rákerestem a neten, mert emlékszem itt is volt róla korábban szó, és van azon a dmg reduce képességen kb 1perc CD. Nekem az így elég használhatatlannak tűnik.

tibee77: Tegyél be egy Sixth Sense passzívot Unity vagy Momentum helyére GRre. Dashnek nincs kiválasztva valamiért rúnája, oda GRre mehet a 40! dodges cold változat, T6ra meg vagy holy vagy lightning mert ott nincs szükség a túlélésére annyira.
Ezen kívül a geared sem túl optimális. Sok cuccodon nincs másodlagos resist. Braceren elkélne a vitality az AR helyett, kesztyűn nincs secondary és CDR stb.

Healinged sincs kb semmi. Ha nincs fegyveren heal és nem használod a season onl gemet - ha jól látom nem season kari - akkor passzív heal kellene a másik dmg passzí helyett

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.