Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37251) Wolverine válasza Rizzo (#37239) üzenetére


Wolverine
félisten

Pontosan. Szerintem a játékosok közti trade kiirtása nem jó ötlet, ezért a gold AH megszüntetése baromságnak tűnik. Az RMAH egy kísérlet volt, és a jelek szerint úgy ítélték meg Irvine-ban, hogy nem jött be.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37252) killerjohn válasza P00By (#37227) üzenetére


killerjohn
addikt

van HS betád? :Y

(#37253) Sárpac válasza P00By (#37227) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Loot 2.0 kijön gold még fog mozogni rendesen. Szóval tényleg sok víz fog még lefolyni fél év alatt. Abban viszont 99.99%-ig biztos voltam, hogy a jelenlegi AH-t meg fogják szüntetni, mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy lesz egy új a kiegre építve. :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37254) mikromanus válasza schwartz (#37236) üzenetére


mikromanus
veterán

TEgnap próbáékoztam párszor még, de egyre szarabb lettem. Harmadjára mezei fallenek csaptak le kétszer zsinórban, így mentem aludni inkább. MA meg nem volt net. Ha ez így megy tovább, akkor szégyenszemre kialszom magamat + csak hétvégére lesz barbár párja a videóidnak.
Mindegy. Holnap nekifutok újra, Húzok vissza aludni. Öregszek, meg "Winter is coming". :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#37255) Thrawn válasza Cadal (#37246) üzenetére


Thrawn
félisten

Ha jól emlékszem ő az utolsó monszta akit még nem találtam meg valami achihoz :W
Szóval defiled cript... ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#37256) mikromanus


mikromanus
veterán

HU, de sokat írtatopk.. Történt valami, Kidobtak valami kamu hype hírt? Feltámad márciusban a d2jsp? :Y :C

edit: csacskaangyal.battle.net/diabigbrother3 egyébként AH és RMAH-ról is ír. Az első 10 reply alapján úgy láttam páran addig nem jutottak az olvasásban itt :D
" With that in mind, we want to let everyone know that we've decided to remove the gold and real-money auction house system from Diablo III."

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#37257) schwartz válasza Gyuri27 (#37199) üzenetére


schwartz
addikt

Szóval nem kell aggódni. Lesz biznisz itt. Csak meg kell keresni. Aztán ott az ebay is. Nem aggódom.

A fene fog bizniszt keresgelni meg mindenféle gagyi modszerrel tradelni. A D3 dev team egy toketlen idiota banda. Meg akarjak tartani a casual reteget de az ujabb es ujabb content nelkul nem fog tobb ezer oran at jatszani barmilyen jo is lesz a drop. Aki ennyi idot beleolt es most is jatszik ezzel a szarral az mar a Diablo univerzum megrogzott resze (mint jomagam) es nem feltetlenul ez a 3-k resz tette azza. Most ezt a reteget vagjak pofan, hisz minden amit elert gajra megy.... Es ne az anyagi oldalan kezdjunk el rugozni mert azt pont leszarom. Az eddig szerzett gold lett volna az egyetlen biztositek, hogy a kiegben is fel fogom tudni oltoztetni a karaktereimet arra a szintre amilyenre szeretnem. A loot2.0-nak nem hiszek es meg ha hozza is azt amit igertek, nem biztos, hogy tobbszaz orat fogok farmolni csak egyetlen itemert ami nelkul a buildem ugyan hasznalhato de nyogvenyelos. (mert pl. epp 1 sec red. hianyzik a zombivernyul cooldown-hoz) A D2-ben is volt olyan item amit 1000 ora utan sem dobott, viszont ott nem volt ez a kotott item/skill/build rendszer...
Ezek utan szememben cask akkor lesz nagyobb a munder becsulete ha a kieg legalabb 50%-at vissza tudja adni annak a feelingnek, amit a Diablo Hellfire megalapozott.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#37258) Zan


Zan
aktív tag

Na végül is csak meglett már nekem is az első p100-as kari :DD !

Tudom manapság már majdnem mindenkinek van, így már lassan cikinek éreztem magamat, hogy 1,5 éve igazából nagyobb megszakítás nélkül játszva még nem volt egy sem..! Mindegy, most már van! Jöhet a Wizz! De lehet, hogy nézek valami vicces buildet hozzá Mikro vidijei között, mert az archonba rendszeresen szó szerint belealszom..:D! (Bocsi Edge! :U )

[ Szerkesztve ]

Minél jobb, annál jobb!

(#37259) #57919488 válasza Rayner (#37238) üzenetére


#57919488
törölt tag

Ez csak annak problema akinek a gearelesen kivul semmi jo nem volt a jatekban.
Honapok ota semmit sem vettem a karktereimre es nem is ez a fo jatek mufajom de megis elvagyok a jatekkal mert szorakoztato a szornyek daralasa. MPL xy meg paragon baromsagok sem erdekelnek, megvagyok ezeknelkul tobb szaz ora jatek utan is :))

(#37260) Sárpac válasza schwartz (#37257) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Ezt nem vágom. Minden gajra megy így is úgy is a kieggel, pláne, hogy alapvetően más lesz, más új tulajdonságú itemek jönnek adatbázis felépítése szempontjából is muszáj nekik ezt a rendszert megszüntetni. A gold miatt korai aggódni szvsz hetek esetleg napok kérdése az új loot ott pedig aztán pont a gold fog pörögni nagyon! :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37261) schwartz válasza Sárpac (#37260) üzenetére


schwartz
addikt

Majdnem mondtam egyet, hogy mit muszaj nekik ... ;] Evidens, hogy az ilv60-as cuccok mit sem fognak erni, ezzel nem mondtal ujat. A loot 2.0 engem nem erdekel, nem leszek vele elobbre csak a kiegeszitoben. Viszont ha ott nem szarmazik semmi elonyom a felgyult goldbol ugy en befejeztem a jatekot a kieg megjelenesevel egyidoben.

szerk:
De most miert is adjak ki a loot2.0 a kieg elott? Fizetnek a beta tesztert, vagy mi? Vagy nezzem az unott legendarykat csak jobb statokkal? Jeh, egy Cindercoat! De 300 Int-el, az igen! Kapjak be.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#37262) schwartz válasza Sárpac (#37260) üzenetére


schwartz
addikt

Es kulonben is mit erdekel engem, hogy ezek utan hogy fog porogni a gold az alapjatekban mikor en nem anyagi hasznot akarok huzni belole. Eddig sem az motivalt.

If he dies, he dies.

(#37263) Gyuri27 válasza schwartz (#37257) üzenetére


Gyuri27
félisten

A baj gyökere a következő. Hamar jött ki a játék. Mondhatom béta fázisban. A rizsevők, bóterek ezt csúnyán kihasználták. Lássuk be ez ártott a játéknak. Teljesen más lett volna a képlet ha rendes loot, roll, craftal jön ki a játék. Nem így történt. Kínában a gdp meg csúnyán megugrott rmha nyitásákor.
Szóval valamit lépni kellett. Nem a legjobb módja az ah bezárás a dolognak. Másrészről hamarosan megkapjuk azt ami alapból járt volna. Majd jön a ros.
Az én véleményem az, hogy az ah a kereskedés jó (kell). A mostani rendszer viszont tarthatatlan.
Én azt gyanitom lesz még majd valami piac d3-ban.
10év alatt változott a világ. Nem kell gagyi tradelni. Itt a ph-n is élénkülni fog a kereskedés. Hivatalos oldalon is menni fog a dolog. Meg majd killer is csinál valami jó oldalt. :DDD
A konzolt elnézve nem kell több 100 órát farmolni. Ha baba cucc kell azzal fogsz játszani. Mert a legandaryk nagyrésze baba drop lesz. A roll meg figyelembe veszi mi van rajtad.
A jobb loottal nem kell majd ragaszkodni a megszokott buildekhez, meg ugye nerf és buf is lesz. Azaz sok minden fog itt még változni.
A kieg jó lesz. Látványra, tartalomra mindenre. Nem kell aggódni.

Amd - Radeon - Ryzen

(#37264) schwartz válasza Gyuri27 (#37263) üzenetére


schwartz
addikt

10év alatt változott a világ. Nem kell gagyi tradelni. Itt a ph-n is élénkülni fog a kereskedés

Persze, mar latom is lelki szemeim elott: Frostburn Gountlets-et cserelek par lyukas zoknira. De ha nincs lyukas zoknim mit adok erte? Gold mint opcio? Ami a jatekon belul szukseges azt nagy valoszinuseggel kitermelik maguknak.

A jobb loottal nem kell majd ragaszkodni a megszokott buildekhez, meg ugye nerf és buf is lesz

Fene tudja, en elveztem a porgentyus orokjetit, ha kiherelik nem jatszom tobbet barbival. A wiz-t utalom, a monk meg semmi ujat nem fog mutatni gameplay teren barmit is kezdjenek vele. (igaz kerdeses meg milyen uj skillek lesznek)

If he dies, he dies.

(#37265) Sárpac válasza Gyuri27 (#37263) üzenetére


Sárpac
nagyúr

"Én azt gyanitom lesz még majd valami piac d3-ban."

Csak arról volt szó, hogy a jelenlegi AH-t megszüntetik arról még nem, hogy nem is lesz új!
Loot 2.0-vel szépen ki lehet építeni olyan buildeket amiket örömmel visznek át kiegbe, ott meg ha meg ha lesz új ah biztos, hogy egy jó darabig ára is lesz mivel a kiegbe folyamatos lesz az átállás.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37266) schwartz válasza Sárpac (#37265) üzenetére


schwartz
addikt

Persze, nagy dramaian bejelentik, hogy kukazzak az AH-t de szerinted lesz uj. Es ezt igy adjak elo...Logikus.

If he dies, he dies.

(#37267) granini válasza schwartz (#37266) üzenetére


granini
őstag

Nem lesz AH, hanem a Blizzard átalakítja a Game Guide részt a Battle.net portálon, és onnan lehet egyszerűen egy kattintásra visa kártyával megvásárolni az itemeket, az ár nyilván majd változik a kiválasztott sorok és a rollok függvényében.

Rákkatintasz, kiválasztod melyik sor kell, hm.. legyen benne socket is.. jaja, meg 250 dex, 100 vita, ha már vásárolunk legyen már fullos, na még egy kis 6 chc és 'hozzáadás a kosárhoz'. Aztán a végén fizetsz, gyors review és estére ott van a stashedben.

Vagy lehet hogy a Blizzard nem egy bevételorientált amerikai cég aki nem próbál meg minden egyes centet megkaparintani ha lehet..? DE ;]

Megint fel kell tegyem a kérdést, vajon hány olyan user van a 12 millióból aki effektive többet költött gear-re mint magára a játékra..? És nyilván a kieg meg az új loot alatt is meglesz erre a hajnaldóságuk meg a tőkéjük is.. a Blizzard meg úgy gondolja hogy őneki ez a bevétel nem kell.. hagyjukmár... ma minden a pénzről szól.. nem lesz AH de valami lesz.. kell egy olyan csatorna / platform ahol ezt a többletbevételt a Blizzard valahogy magához veszi..

Ugye senki nem gondolja hogy aki eddig slotonként 250 euróért öltöztette magát az most nulla eurót fog majd költeni és lelkesen játszik heteket hónapokat mire lootol magának megint top tear-t.. ppff.. ébredjünk már.. :U

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#37268) jpeetr válasza granini (#37267) üzenetére


jpeetr
aktív tag

LOL
gondolom még nem ittad meg a reggeli kávéd :))

(#37269) killerjohn válasza granini (#37267) üzenetére


killerjohn
addikt

jajaja AH, RMAH nem lesz, helyette in-app purchase :C

[ Szerkesztve ]

(#37270) pulcsi válasza granini (#37267) üzenetére


pulcsi
tag

Én 10 eurót költöttem, a CE viszont sokkal drágább volt. Azért örülök kicsit hogy nem lesz RMAH, mert így nem fogok kényszert érezni hogy kéne venni valalmit mert 300 óra játékkal szar sem esett, és remélem a loot 2.0val meg nem fostenger fog megint esni.

''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"

(#37271) Tombi válasza pulcsi (#37270) üzenetére


Tombi
senior tag

szívemből szóltál a fostengerrel kapcsolatban, legyen úgy ! :K

(#37272) tPedro_


tPedro_
őstag

Nem hinnem, hogy a loot 2.0 az AH bezarasa elott jonne, mert akkor mindenki jol bevasarolna, meg total elszallt arak mellett is.
Szepen bezarjak az AH-t, majd utana loot 2.0. Igy a gold kb semmit nem fog erni, max craftolasra lesz jo.
Gondolom ez majd erinti az in-game arakat is (craftolas, gem keszites, kisezedes stb.), melyeknek csokkennie kene.
Ha a trade megmarad, akkor is jo draga lesz minden, mivel nem lesz alternativa.

Az AH megszunteteseben gondolom szerepet jatszott a ladder es esetleges pvp bevezetese is. Ha mar egymas ellen is lehet versenyezni, es ezt merik/jutalmazzak is, akkor legyenek minel inkabb kiegyenlitettek a feltetelek.

(#37273) Sárpac válasza tPedro_ (#37272) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Hát pont ez a lényeg, ezzel pörgetik fel, vajon fél évvel miért jönnének ki ilyen hírrel? :DDD

Nem AH bezárása mellet két érv szól. 1 Új casual játékosok esélyegyenlőségének biztosítása, a jelenlegi gold mennyiséggel ez lehetetlen feladat. 2. Jelenlegi AH adatbázis struktúrája nem tudja az új itemek új tulajdonságait feldolgozni, tehát újra kell szervezni az egészet+ a sok szemét loot is megy a kukába tehát tiszta lappal indulhat a játék.

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37274) JSaN válasza tPedro_ (#37272) üzenetére


JSaN
addikt

Szerintem a loot2.0 meg iden ki kell jonnie, legalabbis nyar vegen valami ilyesmit is hangoztattak. Meg aztan meg jo bo fel evig ne legyen semmi patch es tartalom? a blizzard is erzi hogy rizikos lenne addig huzni az idot. Szerintem ki jon a loot 2.0 aztan lehet farmolni, kozben adni venni meg, majd bezar a bazar, es utana indul a kiegeszito is majd. En ezt sorrendet latom realisnak.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#37275) davidsito válasza Sárpac (#37273) üzenetére


davidsito
tag

Most kell abbahagyni ... ki is fogom írni / bátran a napokban ...

Diabló 3 eladó, accounttal, 2 db mp10-es erős karival.
Sok milliárd golddal, ingyen úgyis ennyit ér :)

Hála istennek, eljött ez a nap is!
Mehetek valóvilágot nézni + éjjel nappal Budapestet!
:C

64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.

(#37276) Chiller válasza jpeetr (#37268) üzenetére


Chiller
őstag

Pedig nem hülyeség, Blizzard allstars DOTA-hoz úgyis fog kelleni majd, bétatesztelőnek meg már bizonyítottan bevált a D3 közösség :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#37277) Sárpac válasza davidsito (#37275) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Miért? :D
Pár héttel a kieg előtt venni kell a tuti itemeket! Azokkal szépen átmenni kiegbe és ott eladni AH-ban, hogy lesz AH szinte 100%! Majd biztos az aranytojást tojó tyúkot fogja leölni a blizz arról híres, hogy ingyen ad mindent! :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37278) tPedro_ válasza Sárpac (#37277) üzenetére


tPedro_
őstag

Errol azert csinaltam egy screenshotot, biztos ami biztos. :DDD

(#37279) P00By válasza killerjohn (#37252) üzenetére


P00By
nagyúr

Nincsen, h rohadnának meg :O
De készülök a jövőre! :))

[ Szerkesztve ]

(#37280) Vinsanity87 válasza pulcsi (#37270) üzenetére


Vinsanity87
csendes tag

Pont azért fostenger a mostani loot, mert van AH. Ha sokkal jobb itemek esnének és ugyanúgy mp10 lenne a maximális nehézség, senki sem AHzna.
De ez a másik irányból nézve is igaz. Minél több item kerül a rendszerbe annál jobban csökken a közepes itemek ára. Ha így összekapcsolod a mindenki által legálisn elérhető AHt és a botok által kiütött rengeteg itemet ami egyre jobban lenyomja a nem top itemek értékét, kialakul a mostani helyzet, ahol már milliós itemet is ritkán találni ingame.

Magyarul ilyen AH és a botok együttes jelenléte mellett bármilyen a loot, úgyis jobbat vehetne mindenki AHból. Kiveszik az AHt, így növelhetik a drop minőségét, mert a botoknak nem lesz már akkora hatása az egész játékosállományra.

Sárpac: AHt maximum akkor hoznák vissza, ha a kiggel egyidőben kiirtanák az összes botot, és minden új botra is instant lecsapna a banhammer. Ez meg esélytelen, így szerintem végleg ugrott az AH és nem hozzák vissza kieggel sem AH2.0 néven.

[ Szerkesztve ]

(#37281) granini válasza jpeetr (#37268) üzenetére


granini
őstag

Reggeli kavezas kozben irtam.. :K
(Ez csak egy lehetseges verzio.. )

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#37282) Sárpac válasza Vinsanity87 (#37280) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Nem kizárt, de szerintem nem így lesz!
Azért fostenger a mostani loot mert így van kitalálva, de nem a botok miatt ilyen elsősorban, hanem a fos tartalom nélküli 2nap alatt fullra kijátszató játék miatt.
Azt meg kötve hiszem, hogy ingyé és bérmentve biztosítanának hétről hétre új tartalmat + futtatnák a szervereket csak azért, hogy a casualok játszhassanak ugyan mááár! :DDD

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37283) tPedro_ válasza Sárpac (#37282) üzenetére


tPedro_
őstag

Azert a ket evente egy kieg az nem hetrol hetre uj tartalom.

(#37284) mikromanus


mikromanus
veterán

Nincs komolyabb gond a droppal. Csak azért érzitek szarnak mert láttok jobbat. Simán kezelhető lenne mindegyik MP szint AH nélkül is a mostani dropokkal. Lassabb? Persze? De legalább nem fikáznátok a "kicsiket" az AH huszár agyontápolt karaktereitekkel. Gonoszok vagytok. Eltiporjátok a kreatív hajlamot. (velem nem jártok sikerrel! Hiába küzdötök). Az AH-s itemek alapján azért tűnik szarnak a drop, mert töménytelen mennyiségű volt eddig is és abból a játékosszámnak megfelelő, vagy épp AH-ban tartott része veszett ritka összességében . Persze van töménytelen rossz item is bent, de ugye nem azt nézed mikor bekukkantasz AH-ba.

Az ilyen szar-a-drop emlegetések egyszerű műsírások. Jaj, de jó lesz ha nem lesz AH! Nem, nem lesz jobb. Amíg a trade csatornák ingame érintetlenek maradnak addig csak visszalépés egy D2-s átb@§zós ... szabadon és kreatív módon kezelt játékon kívüli csatornákon rendezett rendszerhez. Persze lehet erre lesz a klánrendszer. Vagy csak akarnak még egy pontlistát ladderre. ;]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#37285) Pekkk válasza Sárpac (#37277) üzenetére


Pekkk
aktív tag

Egy fansite-on feltettek néhány kérdést az AH-val kapcsolatban. Itt az egyik:

"Q.: Are there any plans to add the gold and real-money auction houses back into the game in the future?

A. : No. We have no plans at this time to add either the gold or real-money auction house back into the game after they are removed."

[ Szerkesztve ]

(#37286) Poctar


Poctar
senior tag

Most olvasom a hírt.
Nem is tudom, hogy öröm e vagy sem az AH bezárás.

Azt nem tudjátok, hogy az AH-ban lévő itemekkel mi lesz? Lényegében tárolásra használtam az AH-t és most 100 item roskadozik bent. :DDD Ezek elvesznek ha nem rakom be őket a ládikómba vagy a karikhoz? :F :F

(#37287) Gorneck válasza Sárpac (#37282) üzenetére


Gorneck
titán

Ezért fogjuk kapni a nagy kalap semmit...mivel ez nem MMO így szinte biztosra veszem, hogy a nem túl acélos hosszúságú kieg nem fogja odaragasztani a népet a játék elé...és ha tényleg olyan lesz a loot, mint D2-ben volt, akkor más elfoglaltságot fog a többség keresni magának, mint órákat öljön bele a semmibe... :) Mással uccse tudják odakötni a népet, mint a loottal (vagyis farmmal)...viszont, ha aranyeső lesz, akkor 1 hónap után kieg ide vagy oda, de sokan félre fogják rakni a játékot (sztem már előtte is)...így marad a mézesmadzag...majd a fél év utáni vagy beesik 1 item vagy nem, mármint az az item amit eddig 1-2 szörcs után megvettünk. Erre én személy szerint nem nagyon vagyok kíváncsi...elég volt a d2nél ebből.

Szal nagyon bízom, hogy loot2+ah bezárás előbb jön sokkal, mint a kieg. Egy szarra nem nagyon akarok költeni...annak ellenére, hogy full ingyen lesz a kieg... :) Szal mindenképp kell 1-2 hét hogy lássam érdemes erre költenem, vagy inkább vegyek egy kocka wieselburgert.

Gorneck#1239

(#37288) khirill


khirill
aktív tag

2 tormentor
2 dark mage shade
1 grand vizier...

kedves loot2! nagyon-nagyon várunk ám! ...bár úgy látom végre észrevetted, h a wizardhoz kellene ez-az, de azért lehetnél kicsit gálánsabb is... köszi...

szerintem az AH az ördögtől való volt, ergo maga a terror ura csempészte bele a játékba... mint anno lazarus-t most jay wilson elméjét szállta meg és azért alakultak így a dolgok... szerencsére tyrael be van épülve az igazgatótanácsba... és - bürokratikus úton ugyan de - legyőzte ezt a démoni masinát... de sajnos maradt az épületen belül egy darab szilánk wilson szemüv... izé... lélekkövéből...

ratabyzou

(#37289) Sárpac válasza Pekkk (#37285) üzenetére


Sárpac
nagyúr

"at this time"

Szóval sok víz mint írtam! :D

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37290) granini válasza Poctar (#37286) üzenetére


granini
őstag

Biztos hogy lesz freeze period.. tehat betenni, eladni mar nem lehet majd semmit AH-ba, de biztos kapsz mondjuk 1-2 hetet Blizzardtol hogy az ott tarolt cuccaidat visszapakold a ladadba. Nekem 'listan' nincs cuccom, tehat vagy aktiv aukcio vagy a ladaban hever, de biztos sok ember van ugy mint te hogy 2x50 itemet lebegtet minket AH-ban, amik most hirtelen be se fernek majd..

Gondolom lesz announcement a breaking news reszben is hogy akkor meg X napod maradt hogy valahova elpakolassz, amit meg cutover utan bent marad azt buktad.. vagy valami hasonlo..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#37291) granini


granini
őstag

Azt lehet tudni amugy hogy kb mennyibe fog kerulni a kieg? Nyilvan meg lehet majd online vasarolni bnet account balance-rol, nekem a tervem az hogy kb annyi eurot hagyjak bent amibol megjelenez utan az elsok kozott le tudom tolteni es meg tudom venni..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#37292) F-ECT$ válasza granini (#37291) üzenetére


F-ECT$
titán

Online drágább megvenni, mint boltból, szóval szerintem 40 Eurót nem árt ott tartani, ha ez a terv.

Dive ever, work never.

(#37293) Poctar válasza granini (#37290) üzenetére


Poctar
senior tag

Remélem tényleg lesz freeze period...
El is kezdtem a cuccok kiszedését.
Kari fejlesztések előtt még jók voltak az itemek (számomra), de most már nem. Sajnos azonban nem vették meg és ott maradtak. Most mennek a zúzdába a legtöbben. Legalább több lesz a Bstone a ládikómban. (Kár értük, már millát érnek/értek... :((( )

(#37294) schwartz válasza granini (#37267) üzenetére


schwartz
addikt

Megint fel kell tegyem a kérdést, vajon hány olyan user van a 12 millióból aki effektive többet költött gear-re mint magára a játékra..? És nyilván a kieg meg az új loot alatt is meglesz erre a hajnaldóságuk meg a tőkéjük is

Nekem boven megvan a tokem, hogy minden egyes karakterre rahuzzam a vizeslepedot es megse teszem. Egy centet nem vittem be a jatekba azon kivul amit ott szereztem. Az, hogy latsz egy par idiotat aki ebbe lapatolja a penzt meg kozel sem biztos, hogy ez akkora profit a Blizzardnak. Minden egyes tranzakcio 1Euro... nos ez mesebeli. :U Nem tudom mekkora eroforrast emeszthet fel maga az AH de ha szerinted ennyiert megeri, akkor legyen... Masik dolog, hogy az igazan jo itemek ugyis az AH-n kivul kerultek eladasra szal onnan nem szarmazott semmilyen bevetel.

Ugye senki nem gondolja hogy aki eddig slotonként 250 euróért öltöztette magát az most nulla eurót fog majd költeni és lelkesen játszik heteket hónapokat mire lootol magának megint top tear-t.. ppff.. ébredjünk már..

Kit erdekel az a par majom idiota? A casual reteg meg nem fog egy szaros 30 dolcsis jatek miatt 2500 dolcsit betolni a nyomorult gearbe csakhogy par nap utan gyotorje a dogunalom. Ebredj mar fel...

Kulonben most megneznem magamnak azt a sok suketet ahogy probalnak tuladni a cuccaikon... Eddig ment a rongyrazas mert a top gear konnyen cserelt gazdat. A slotonként 250 euroert oltoztette kategoria kvazi riziko nelkul nyomhatta az adok veszeket. (sot olykor profittal) Ez a kieg utan is igy lesz de abbol megint nem kaszal semmit a Blizzard, AH ide vagy oda...

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#37295) killerjohn válasza Sárpac (#37273) üzenetére


killerjohn
addikt

nem mintha számítana, de a 2. pont nem igaz

(#37296) JSaN válasza granini (#37291) üzenetére


JSaN
addikt

Ennyi lesz.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#37297) Sárpac válasza killerjohn (#37295) üzenetére


Sárpac
nagyúr

De igen! :P

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37298) Sárpac válasza Sárpac (#37297) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Egyébként az egész ott lett elcseszve, hogy az accok között lehetővé tették a bartelt, ha ez nincs akkor minden ahban ment volna 3. oldalról pedig lehetetlen lett volna kereskedni!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#37299) mikromanus válasza granini (#37291) üzenetére


mikromanus
veterán

Standard Blizzard árazás: Alap = 60, kieg = 40.
1-1 a váltási arány. 40 euró vag y40 dollár, de EU-ból nem vehetsz azt hiszem dollárért elektronikus verziót. Boltban jó lesz.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#37300) priti


priti
addikt

Bolondok hajója... bezáár a bazááár :DDD

Az ár csak egyfelé mehet, lefelé.

Elsőnek kiderül, hogy az emberek fele nem azért vásárol, mert játszik, hanem azért, mert spekulál. Kiderül, hogy milyen pici is a piac, ráadásul mindenki kiszállni akar mindennel.
A gold ára zuhan elsőnek. Erre minden cucc átmegy gold AH-ból RMAH-ba, az ottani túlkínálat miatt lemegy minden itemnek az RMAH-s ára, mert az eladók, akik korábban spekulációs céllal vásároltak be egymással versenyeznek, mert mindenki eladni akar kiszállóra erre a fele item visszajön onnan gold AH-ba, mert még alacsony gold ár mellett is ugyanott van ha egymilliárd goldért odaadja, ettől egy picit magához tér a gold ára, de csak ideig-óráig, mert goldból irgalmatlan lesz a túlkínálat így aztán hamar kipörög az a pár cucc gold AH-ból, aztán újra megzuhan a gold, de akkor már totálisan és végérvényesen, mert az idő fogy és a kutyának nem kell a játékhoz, de az RMAH-ban még mindig túl sok a cucc és mindenki eladni akar eladni-eladni-eladni éééés megindul minden ára lefelé még a top-top-top cumók ára is és aztán jön a szende halál.

Picit meglep, hogy páran arra számítanak, hogy a top itemek ára felmegy. Miért adna valaki egy csomó valódi pénzt itemért, ha beindul a cserekereskedelem AH nélkül és annak bezárása után egy félszar droppolt cuccért toppot is kaphat valaki ingyen, csak mert a hiánygazdaságban annak fognak örülni a játékosok ami éppen van... Az is ritka lesz, hogy egyáltalán találkozol valakivel, akinél van egy olyan cucc eladó, ami a sajátodnál jobb egy picivel is, hiszen minden jó cucc eladásra kerül valakinek akinek az van és AH vége előtt vette, tehát azért vette, hogy hordja és nem azért, hogy eladja. Egy okból lehet eladó, ha talál vagy gyárt egy jobbat, de ha lehet találni vagy gyártani jobbat a mostani top-nál, akkor pláne miért adna valaki RMAH-ban horror pénzt érte? Szóval nem vágom miért menne fel az ár az egekbe szerintetek...

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.