Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60175) Sakab


Sakab
senior tag

Sziasztok, van egy a410-esem ill a közeljövőben kerül hozzá beszerzésre bones and wilkins, Dali láda + valami Onkyo erősítő még ez az oldala nem tisztult le. Viszont, hogy addig se üljek tétlenül olvastam erről az Xbox os tuning tápdologról. Itt a topikba a tuning táp kereső szóra visszaolvastam az összes kommentet. Hát elbizonytalanodtam, egy olyan kommentet se olvastam, hogy nekem van és hallható lenne a különbség. Így ezt a vonalat elengedtem.
Lineáris táp-ot véleményetek szerint honnan tudnék beszerezni? És ezek milyen árban mennek kb? Ha jól tudom 12V 3A kellene, hogy stabilan működjön az A410. Moovika lenne a legjobb, de 600 ejuró :Y no comment.
Ebayen nézelődtem, de valami ilyesmi nem lenne jó?


[link]
Bár ez pont nem tud 3A leadni csak 2.5et de kiindulásnak mutatnám csak...
Másik kérdés, hogy és ezzel javulna e a hangminőség hallhatóan.
Film + DAC Zene lenne a fő csapás írány.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.