Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59822) blakey válasza TCr (#59820) üzenetére


blakey
titán

Nemrég néztem végig egy kikölcsönzött SD sorozatnak 2 évadát S905X-en (LE), mert tényleg csak így volt elérhető, nem sokat számított (értsd: nem érdekelt) a képminősége, mert nem attól jó. - sok sorozatom van SD-ben (720x400) és nincs semmi különös gond a felskálázással ha jó a "kódolás", sz@r anyag esetén semmi sem tud jót csinálni. Ezért írtam, hogy vegyen egyet, mert csak akkor fogja látni, hogy miről írunk. Nem tartom rossznak a felskálázást, ennél több, rosszabb megoldást is láttam.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.