Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28668) gyilkos répa


gyilkos répa
tag

sziasztok szakértők! :)

van egy novatron IAMM NTD38HD lejátszóm, jó régen vettem (talán 2009-ben?). sokáig ügyes volt, szerettem, de egy ideje már elég sok fájl kiakasztja vagy nincs hang (főleg az mkv konténeresek, HDt tulajdonképpen le se játszik, firmware-t frissítettem, de már régóta nem jön ki új).

szóval megelégeltem a helyzetet és úgy döntöttem, hogy vennem kell egy újat. olyat szeretnék, ami halk, nem, vagy csak nagyon ritkán ütközöm ilyen problémába (mármint hogy nem, vagy rosszul játszik; +jó képminőségű is), és amiben van valamennyi smart-tv funkció (legalább youtube...).

klassz lenne, ha hálózaton keresztül kulturált sebességgel lenne elérhető/tölthető (az iamm ebben katasztrofális volt), az meg egyenesen csodás, ha torrentezni is tudna.

tudtok ilyet ajánlani esetleg, jó ár-érték aránnyal? (érdekelnének azért a drágább modellek is, de az majdnem biztos, hogy 80 fölé nem nagyon szívesen mennék).

bocsánat - nem olvastam végig a topikot (a tesztek alapján nem tudtam dönteni); ha valahol vannak csoporttesztek, arra egy linket szívesen fogadnék.

köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.