Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73974) EmberXY


EmberXY
addikt

Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok-e, de hátha. Furcsa dolgot tapasztalok időnként, miszerint ha wifi-re van kapcsolva a tablet (egy 2 éves Navon), akkor rendszerint feltelepül egy Media Service nevű program, amit a Clean Master is trójainak vél, és egyébként is feltűnő, hogy mindig létrehoz egy "baidu" nevű mappát, amit hiába törlök, mindig újra előjön, és böngészés közben mindenféle reklámokat dobál időnként.
A progit szerencsére könnyen le lehet szedni, akkor a probléma is megszűnik. Előtte is hallottam már erről a baidu hülyeségről, de nem gondoltam volna, hogy szinte minden wifi-re kapcsoláskor előjön.
Most azért tartom ezt furcsának, mert a céges wifi-n is előjön, de senki más nem tapasztal ilyet, előtte egy buszállomás wifi-jén fordult elő, ezt betudtam annak, hogy az egy forgalmas háló, nagyobb eséllyel lehet fertőzött, na de a céges hálózat, ami még nincs egy hónapos.... :F
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki hallott már erről? Ez valami külső vírus, vagy talán a tablet szoftverébe van integrálva (mint pl a Clean Master), már az utóbbira is gondoltam, pont azért, mert meglepő, hogy minden esetben ugyanúgy előjön, és mivel elég noname a kütyü, nem lennék meglepve.
Köszönöm előre is a válaszokat. :R

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.