Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 11:37:36

LOGOUT.hu

YouTube kisokos

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7410) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Csak úgy érdekességképp, meg kellett az ajánlásmentes nyugi, sütitörlés mellett kiléptem minden google cuccból az elmúlt hónapban. Egy ideig el is volt az ajánlórendszer anélkül, hogy gyanús lett volna, aztán egy külső linkkel (pl innan a fórumról) megnyitottam egy olyan csatornát ami alapból feliratkozós volt nállam, és ha már ott jártam, akkor megnéztem a kihagyott videókat. Akkor még csak 1-2 tematikailag közel eső feliratkozós átfedést ajánlott (pl veritasium mellé Vsauce), de ha azokra is rámentem, akkor egyre egyre nagyobb százalékban jöttek tematikailag nem hasonló, de feliratkozásaim közé eső videók ajánlásai.

Szóval az algoritmus egy idő után szépen visszapedzeget...

Másik: Vágyogatok egy játékot játszani, de nem akarok belekezdeni, mert akkor borulnak a dolgaim ;] . De nem bírtam ki, hogy ne nézegessem naponta a friss feltöltéseket (keresőt megfelelően szűrve). Egyik nap valaki feltöltött egy videót, a játék neve volt a címe, de a videó más volt. Na az így beállt kb 24 órára: hiába volt -utólag megjelenvén- feltöltés abban a 24 órában, a frissített keresés sem változott, aztán meg a kb 1 nap elteltével jelzett 10-23 órával korábbi feltöltéseket is.... érdekes.

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.