- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
válasz
CosmoBacsika #28146 üzenetére
Nem igazán az AA-ra gondoltam, hanem, hogy részletszegényebb, homályosabb a kép.
Csináltam 2 képet:
Red Alert 3 - PC (1920, minden maxon, de AA&anizo nélkül)
A többi játéknál nem ennyire vészes a dolog, de azoknál is látható.
Szóval ez ilyen, vagy én rontottam el valamit? -
heihachi
addikt
válasz
CosmoBacsika #28146 üzenetére
Azért ez így általánosságban nem igaz, hogy nincs AA. Sok játékban van, de sajnos csak 2x, náha a menüben, hogy szebb legyen 4x. Valóban sokban egyáltalán nincs, de egy gyors mozgású játékban gyakorlatilag felesleges is (pl autós játékokban).
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #27528 üzenetére
Nah igen kb én is erre használom a gépem. Netelés töltögetés és filmezés úgy hogy az LCD tv-m össze van kötve a géppel és akkor a dvd lejűátszó szerepét tölti be a gép. Azt is le tudom vele játszani amit a z asztali nem visz mert háklis az írott cuccuokra. Így jóformán a játék az az xbox 360ra korlátozódik, ami nem baj hanem csak jó mert arra van kitalálva és arra használom. A közeljövőben nem tervezem új gép vásárlását mert már több mint egy éve megvan ez a vas és egészen meg vagyok elégedve vele és meg is leszek még egy darabig. Ami filléres dolog azt lehet, hogy veszek bele egy új dvd meghajtó mert ennek lassan kihajtom a lelkét teljesen, de azt könnyen tudom házilag cserélni olcsón.
Max új boxot fogok venni, ha másiknak kihajtottam a belét is -
Def26
félisten
válasz
CosmoBacsika #27069 üzenetére
Pont az elötted posztoló Scotty -nak van eladó...
-
p_milan
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #26676 üzenetére
Én csak 1080Pbe játszok. Eddig a géphez kapott két játéknál tapasztaltam csak, úgyhogy azzal meg nem sokat játszok, de egyébként álló helyzetben is előjön, és nem csak középen. Lentről fel teljes szélességében egy szép csík mászik...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
CosmoBacsika #26676 üzenetére
Nekem 720p-ben volt, 1080i-ben még nem próbáltam, majd lehet megnézem, igazándiból fura is, mert egész máshogy jön ki, mint a gépen. Ott csikos sokasága volt eltérő helyen a monitoron, itt viszont fixen mindíg középen látható és nyilván a gyors kameramozgások alatt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #26629 üzenetére
Többet ér de sajna így sem kell a kutyának sem ennyiért. Nem keresni akarok rajta hanem megszabadulni tőle. Nemértem a logikát hogy külön a forza 2 kb 4 guriga a két játék együtt 3at sem ér....Pedig ugyanaz,...
-
Don47
tag
válasz
CosmoBacsika #25667 üzenetére
Ebayen mindig van (még utángyártott is). Az Elite-hez alapból adnak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #25457 üzenetére
Hát akinek van gitárja annak szerintem is sokkal egyszerűbb a mutatvány
Van eladó 4 db 576 Konzol újságom 2008 május, június, július-augusztus, szeptember
1500Ft a 4db. A poszterek mindegyikbe benne vannak. GTA 4/marikart a májusiban
július augusztusiban ninja gaiden és MGS4, a szeptemberiben final fantasy 7 és soulcalibur 4, júniusiban GOW 2/ battlefield bad campany -
CosmoBacsika
tag
válasz
CosmoBacsika #24916 üzenetére
Hoppa en is
Gamertag: CosmoBorsom -
zsocy
őstag
válasz
CosmoBacsika #24862 üzenetére
Az eredeti MS HDMI kábelhez van olyan csatlakozó amin ki tudod vezetni a hangot optikai kimeneten. Utángyártottan én még nem láttam, de attól még létezhet.
Vagy olyan erősítőt veszel (ma már elég sok ilyen) amin van HDMI be és kimenet, először azt kötöd be, és onnan küldöd a TV-be a jelet tovább.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #24740 üzenetére
Én sem szerettem a dvd olvasó hangját pedig akkor is volt vinyóm, de felmásolás akkor még nem volt lehetséges, de most én is örülök neki hogy minden gyorsabb plusz halkabb az új dashnek köszönhetően.
-
Siffredi
senior tag
válasz
CosmoBacsika #24740 üzenetére
nekem a ventik elkezdtek futyulni, csendben eleg zavaro tud lenni, na de ki akar csendben jatszani?
-
dunc
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #24348 üzenetére
Pedig a vistába van media center,és ott egyszerüen hozzá kell adni mint extender eszköszt,máshogy nem hinném,hogy müködni fog!
-
Don47
tag
válasz
CosmoBacsika #24348 üzenetére
Ha ragaszkodsz az XP-hez, akkor XP Media Center Editionra lesz szükséged. Egyébként pedig Vista Home Pemiumra vagy Ultimate-re. Vistán rém egyszerű a beállítás, és szvsz ügyesebben is kezeli a box-al való kapcsolatot, mint az XP.
-
heihachi
addikt
válasz
CosmoBacsika #23839 üzenetére
Fogalmam sincs, de a TV nem írja, ki, hogy milyen jelet kap? Amúgy 50Hz-en egy csomó játék nem is hajlandó elindulni, szóval kénytelen leszel úgyis áttenni 60Hz-re, ha magától nem teszi meg ezt a szívességet.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CosmoBacsika #23634 üzenetére
Tud 1080p-t komponensen.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CosmoBacsika #12736 üzenetére
GH3-at már széjjeljátszottam, multiban is, kontrollerrel már nem élmény, gitárom nincs.
Meg ez elsősorban partijáték. Feljönnek a haverok, sör, tequila, gh3. -
mad1
veterán
válasz
CosmoBacsika #9165 üzenetére
es sokat nem is jatszol mell ette.
illetve konzolon nem. -
Ticsike
tag
válasz
Neharagudj de csak ennyit tudok hozzáfűzni
-
Prof01
veterán
válasz
"na hat igen, draga meg rövid"
mint az élet
-
Skynet258
veterán
válasz
CosmoBacsika #9094 üzenetére
Hát rendeljél
5500 pénzért van jelenleg.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #9022 üzenetére
A tökéletes optimalizáció sajnos túl sok időt követelne meg, ami nem adatik meg a halandó fejlesztőknek, így jönnek ki olyan gamek, mint pl a Lost Odyssey vagy a Mass Effect, amelyek szaggatnak is rendesen.
Már várom azokat a híreket, amikor leírják egyes emberek, hogy hááhhááá nállam PC-n nem szaggat a Mass Effect...Persze hogynem 1,5 évnyi +idő volt a fejlesztésre, de ugye ez senkit sem érdekel! A ma fellelhető legjobb hardverekre írt játékok is szaggatnak vmnnyire, más kérdés, hogy ki veszi észre és ki nem!! ...persze a doom 1 szaggatásmentes... -
BITBOYS
addikt
válasz
CosmoBacsika #9022 üzenetére
Ideje lenne kihozni egy 3DMarkot konzolra is
-
Spidee
senior tag
válasz
CosmoBacsika #8905 üzenetére
Pörögjenek a lemezek....
-
woodbear
addikt
válasz
CosmoBacsika #8905 üzenetére
Üdv a klubban!
-
MixY
tag
válasz
CosmoBacsika #8460 üzenetére
Itt 49.000 Ft az Arcade, sztem ennél olcsóbb nem nagyon van.
-
dunc
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #8453 üzenetére
nálunk a 3! mm-be
-
Gebriel
veterán
válasz
CosmoBacsika #8453 üzenetére
Nem tudom eldönteni,hogy ez most ez egy marketing fogás vagy ennyire "elavult" a box
-
30z.Samu
félisten
válasz
CosmoBacsika #8417 üzenetére
Ámen!
-
Scotty
tag
válasz
CosmoBacsika #8295 üzenetére
Azért pontosítsunk, nem ők a forgalmazók. Ők csak egy (kettő) a sok kisker közül. Lehet ám jó áron Microsoft disztribútortól is venni, ha van kapcsolat
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5955 üzenetére
Áhh köszi, akkor ezt fogom figyelembe venni. A játékélmény szebb vagy jobb a 65nm essel?
-
feka007
veterán
válasz
CosmoBacsika #5965 üzenetére
nem szükséges extra hűtés
Amíg a konstrukciós hibákat ki nem küszöbölik, addig ugyanúgy leválhat a gpu az alaplapról, -15W fogyasztás kb annyi, hogy most 85-90 fok helyett 75-80 foknál állítod meg a gpu hűtését, mikor kikapcsolod... -
Djuree
félisten
válasz
ez jó!
ott van a kép alján hogy one microsoft.
egy microsoft mind felett, mint a gyűrűk urában -
bwoay
nagyúr
válasz
Elite-ből is van 203 W-os, a legelső széria (2007 08 körüliek)
-
Viktor26
tag
válasz
CosmoBacsika #5956 üzenetére
A Linkben, amit közöltél, ott azt írják, hogy a Halo3-asban a GPU is 65 nm-es. Én eddig úgy tudtam, hogy a GPU továbbra is maradt 90-en, csak a CPU-t cserélték le!
Most akkor ez hogy is van?
-
Prof01
veterán
válasz
CosmoBacsika #5957 üzenetére
Én nem véltem benne felfedezni semmi újat/érdekeset.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5953 üzenetére
Akkor sztornózom és utánnanézek jobban. Hol látom azt hogy 175W vagy 203W a dobozon?
Mert akkor inkább a 65nm es verziót veszem és inkább nem kel játék csak ne krepáljon be egy hét alatt ha használom ezerrel. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5950 üzenetére
De elvileg ugyaúgy van rá garancia és ha gixer van vele akkor megcsinálják...Teljesítmény szempontjából egyforma a 90nm es és a 65nm es?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5948 üzenetére
Az az. és az miért baj hogy 203W-as változat vagy az nem jó?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5934 üzenetére
Hát elvileg az elcectro worldben, mert akarok biztosítást is kötni rá. Meg flash is lesz később, így nemtudom mennyire érdemes rá biztosítást kötni. Amikor néztem akkor 79K volt.
-
proper
őstag
válasz
CosmoBacsika #5544 üzenetére
ez csak el van irva mint az állat mod részletes leirásnál már nincs közte a hdd
arcade : wifi joy + memokártya
premium: wifi joy, 20gb vinyode amugy ilyenkor lehetne seggberugni öket mivel igy hirdették meg és te ezt rendelted meg kötelesek ezt szállitani
de az xbox.com-on van összehasonlitó táblázat hogy melyik csomag mit takar
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest