Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Valóban a 24"-es a legjobb megoldás a tft-k közt, csakhát kúrvadrága. De, hogy a 22"-es esetében milyen "függőleges csíkokra" gondolsz azt nem tudom. Ugyanis én kb 3-4 hónapja tolom egy 22"-es samu 226bw-n, kb 1m-ről nézem, és semmiféle csíkokat nem látok (a látásom tökéletes). Próbáltam haver 20"-as tft-jén is de nekem az a 22"-es után kicsi volt. Persze nagyobb felbontás értelemszerűen jobb, szóval mégjobb lehetne, ha a box támogatná az 1680*1050-et (egyes pletykák szerint ez egy dash update után meglesz). Én azt mondom, ha valaki tft-n akár játszani akkor minél nagyobb, annál jobb. Ha telik a 24"-esre... akkor vegye, 1080p-n nem lesz semmi élmény. De ha 19"-eset vesztek, azon is igen élvezetes lesz.
Mégvalami: 22"-est 50k-ért nem kapsz (újonnan), 60k körül indul... de azokat (Mirai, V7, HannsG...) én kerülném, 10-20k-val többért már jóval megbízhatóbb márkák közül válogathatsz (Dell, Samsung, Asus, ViewSonic...).
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Xbox Series X MS által felújított "ÚJ" 2db kontroller!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- darkFlash Shadow Pro
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest