Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Én most egyenlőre még belépni sem tudok. Várakozunk.....
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Gaz 78 #12902 üzenetére
Jaja, tervezett azb+
Nekem igazán az fáj, hogy nagyon rázizzentem a medes heti 3 nap prémes küldetésre. Kb a felénél járok, mert kiesett majdnem egy egész nap a verzióváltás miatt, pár órácska a lagg, most meg karbantartás...
Pedig hozható lett volna, de igy nincs kedvem már napi 5-6 órát nyomni az utolsó 2 nap... -
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #12905 üzenetére
Én is így jártam. 28 csata, 10 győzelem és 69 kill kellene még. Az első kettő nyilván nem probléma, de az utolsóhoz nagyon kell az idő, és az most nagyon lecsökkent így.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Magany
tag
Egy kis aprosag, talalkoztatok mar ezzel a jatekosal?OsterHasse777..... Be jott tegnap a csataba AMX40 nel es ugy kezdte a jatekot hogy elintezte az artynkat aztan kezdet rank lovoldozni. Mondanom sem kell hogy bekekult es a csapattarsak ki lottek. En speciel jelentetem csapatsebzesert. volt ertelme, megbuntetik?
-
AMD Power
titán
Nálam megy most a játék. De a prémium időm 1 órával kevesebb lett.
-
Magany
tag
Megint kirakott a jatekbol az uj paja betoltese kozben......semilyen mod nincs fel rakva es csak az uj pajakon csinalja........van meg valakinek igy,valami otlet?
-
törölt tag
Bár éjjel 1 órakor lejárt a banánom, a fórumot követtem, s sem reggel, sem most nem érzek késztetést rá, hogy megpróbáljak játszani...
War Thunder, BF3, NFSW bőven pótolják... -
sebijani1982
senior tag
válasz AMD Power #12894 üzenetére
Remélem addigra, amikor nekem jár le, már játszhatunk.
Prémium számla lejár: 332 nap múlva."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
törölt tag
válasz Gaz 78 #12913 üzenetére
Egyre több probléma van ezzel a játékkal, s egyre kevesebb késztetést érzek rá, hogy játszak vele. Annak esélye meg, hogy pénzt is invesztáljak bele, eléggé az elképzelhetetlenhez közelít. Egészen addig, míg nem csinálnak a 3000 csatánál többet játszott, 600 eff alatti játékosoknak külön szervert...
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz Magany #12915 üzenetére
Üdv!
Én is egy 2008-as Acer Aspire 5720ZG laptopról nyomom.
Milyen videókari és proci van a gépedben?
Lehet tudunk rá ötletet, hogy hogyan oldható meg a normális közeli futtatás némi kompromisszum árán."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
scyllarus
veterán
válasz Magany #12915 üzenetére
Az 512 HD sorozatú kártya akár elég is lehet, meg kevés is. Nekem a HD5670 512 DDR5 tökéletesen elég.
Proci, proci, proci kell ennek a játéknak. Meg proci."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Magany
tag
válasz sebijani1982 #12916 üzenetére
Szoval Asus AMD Brazos Dual Core E450 1, 65 GHz,4 giga ram es RADEON HD6470M 512MB semmire sem eleg, vagyis eddig eleg volt, lehetet vele jatszani aranylag de most mar kidobal a jatekbol
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Magany #12919 üzenetére
A proci a gyenge pont ebben a konfigban. A laptopokba integrált cuccok amúgy sem hozzák ugyanazt a teljesítményt mint a PC-s társaik mert a laptopokban a hűtés nem megoldható ,így az integrált video magfeszültsége kisebb mint egy PC-s társáéban :/ ..de ha korábban szépen ment a játék akkor most is kellene mennie ..új pálya nem lehet akadály
..teli van hibákkal a játék azért is kapcsolgatják ki-be a szervereket ..lehet nem nálad van a hiba jelen pillanatban ..[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
válasz Magany #12919 üzenetére
Próbáld meg a következőket:
- Wot Tweaker használata: néhány felesleges képi hatást lekapcsol. (Pl.: Kipufogó füst, kilőtt roncs füst, köd, robbanás effekt)
- növényzet eltüntető mod néhányan azt mondják tiltott lehet.
-eggyel kisebb felbontáson játszani
-normál grafika + minden minimumon (kivéve a "megjelenítés távolsága", azt maximum vagy magas értékre kell állítani.
-tömörített textúra csomag használata (Korábban használtam, de ugyanolyan FPS értékeim voltak, így kuka lett nekem)
-Mod-ok mennyiségének csökkentése. (Pl.: Célkereszt mod-ok eltávolítása.) A zoom-mod az elméletileg maradhat, én nem tapasztaltam látványos esést Zoom-mod és "gyári" célzóval.
-Ha nem létszükséglet, akkor XVM-t ne használj. Minimap-hoz Locastan féle tökéletes, nem kell az XVM-s. Hátránya: Nincs Hitlog, paradicsom hadtest, esély a vereségre stb.[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Magany
tag
Hogyan tudok egy valaszban tobb embernek irni, erre meg nem jottem ra
-
Magany
tag
válasz sebijani1982 #12924 üzenetére
Wot Tweaker ezt hol talalom? Amugy a grafika mar jo ideje le van butitva es eleg jatszhato volt a jatek, es mint irtam csak az uj pajakom dob ki a regieken tudok jatszani....de ezt meg megprobalom hasznalni........ Igen ez a jatek proci fuggo es mar regeben is irtam ide hogy gondjaim vannak vele. Szoval ez a gep nem jatekra valo, legalabb ketesnek kellene lenni a procinak.....kar hogy a jatek nem tamogatja a dualcoret.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Magany #12931 üzenetére
wothungary-n fent van.
Ne úgy telepítsd, ahogy ők írják, úgy néha hülyeséget csinál.
Simán másold a rar-ban található 2 exe file-t a WoT mappájába. Először a Res unpacker nevűt indítsd el, amiben a kis dobozkára kell kattintani. Ha végeztél, akkor pedig a Tweaker-t. Ebben megadod neki a a játék könyvtárát, majd állíthatod is mi az ami nem kell. (Az object hitting és object destruction-t hagyd ON állapotban, mert kikapcsolt állapotban csak átmész a falakon, de lövésnél takarni fogja a kilátást.)Tudom mit érzel:
Nvidia 8400M GS 256MB vidkarival küzdök. 1,73 GHz-es dual core proci volt benne eredetileg, két hete Hardveraprón szereztem egy 2,4-es Core2-t. Egy hete vettem SSD-t, így a korábbi 1024*768 diafilm helyett, 1280*800 natívban, már várnom kell arra, hogy a többiek belépjenek és elinduljon a 30 mp. (Bokrok, fák nincsenek már 0.8.8 óta.) Így stabilan 25-50 FPS-t sikerült kihozni belőle, ami néha 40-50 végig egy csatában, ez sajnos pálya függő.[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz unravel #12928 üzenetére
Te szándékosan próbálsz kötekedni, mert sokszor nagyon ez jön le a kommentjeidből Szerintem hanyagold a dolgot, így is van elég "kellemetlen" figura az ON topikban
És mivel ez a WoT OFF topikja, itt mindenki sírhat, panaszkodhat, dicsekedhet vagy elmélkedhet kedvéreRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Magany
tag
válasz sebijani1982 #12932 üzenetére
Tervbe van egy asztali gep de most is 600 euroet talatam egy kompletet ami tokeletesen megfelene, itt nem goglakozik senk gep osszerakassal
-
sebijani1982
senior tag
válasz unravel #12935 üzenetére
Csak az a gond, hogy sok mindenkinek elveszed a kedvét a fórum olvasásától, mert ők a World of Tanks - OFF topic-ba akarnak írni, hogy mi történt velük és szembesülnek a World of Tanks - Troll topic-kal.
Legyél egy kicsit elnézőbb légyszíves. Sokkal inkább idevalóak a "sírások" mint az ON topicba.
-
unravel
őstag
-
jahrn
senior tag
válasz sebijani1982 #12924 üzenetére
A novenyzet eltunteto mod nem tiltott lehet, hanem konkretan az osszes szerveren az osszes valtozata tiltott.
-
Mister_X
nagyúr
Aha... én csak megjegyeztem, hogyha már hajlandó vagyok pénzt kiadni a játékért, akkor el is várom, hogy rendesen működjön, erre konkrétan megkaptam, hogy én vagyok a hülye.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr_Syrex
senior tag
Néha bizony még a nyogodtabb emberekben is felmegy a pumpa a játékban tapasztaltak miatt. Bár messze nem vagyok stathuszár, de nem szólom meg, aki viszont erre hajt. Ettől függetlenül törekszem a legjobb teljesítmény elérésére, de nem tudok tartósan kimagaslóan teljesíteni. Ezért nem is leszek kék, lila szintű.
Tisztában vagyok saját tudásommal és gyengeségeimmel, de mindent összevetve nincs okom panaszraRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Mister_X
nagyúr
válasz unravel #12941 üzenetére
Igen, vettem 1000 aranyat... elköltöttem kőkemény tizet. Ki hadovált itt bármiféle előnyökről? Ki a bánat akart téged bármiről is meggyőzni?
Jöttél és betrollkodtál. Ahogy itt is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz unravel #12943 üzenetére
Azt se említettem meg, hogy fizettem. Többes számot használtam, mert ahogy láttam a berakott shotok alapján, sokan rendelkeznek premiummal. A komment amire meg válaszoltam, az egy megcsömörlött NFSW játékosnak szólt, aki felhozta, hogy ennek is örülhetnénk, mert az NFSW trágya ilyen téren. Hát szerintem utána jogosan jegyeztem meg, hogy minket nem érdekel az EA mocska, azt várjuk el, hogy minden flottul menjen, akik meg még fizettek is, azok meg jogosan.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz unravel #12941 üzenetére
Ahhoz rengeteget kellene szakaszozni a klán legjobbjaival és egyéniben is jóval figyelmesebben kellene játszani egyéniben is. Ha idén elérném az 55%-os WR, annak nagyon örülnék, de nem jön össze, akkor sem lesz tragédia.
A "fizetős" wot viszont rengeteg előnnyel tud járni. Én ha csak tehetem prém fiókkal tolom, mert így akár több ág húzása esetén is lehet haladni, és nem kell görcsölnöm a kredithiány miatt sem.
Azt mindenkinek, magának kell eldöntenie, hogy megéri-e neki fizetni prémium fiókért vagy tankért. Nekem igen, mert ezzel időt spórolok több tekintetben is. Van aki normál fiókkal is kényelmesen elvan, de ilyenkor azért nehezebb fenntartani a magasabb tier-ű tankokat.
Persze a legrosszabb eset, ha a játék alapvető elemeivel sem tisztában lévő "vérpistike" rögtön 8-as prémtankban parádézikRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
-
unravel
őstag
noob koromban lattam egy nem eu szerveres wot YT videot amin egy egyhelyben allo heavynek tuno tankot 8an vesznek korbe de egyik sem tudja sebezni, vegul mind meghal. talalkoztatok ilyennel? ujraneznem.
¯\_(ツ)_/¯
-
KISDUCK
addikt
Kicsit fura ma a játék, mintha lassabban mennének a tankok, kv1s-sel nem tudtam eltolni a döglött könnyű tankot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest