- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz
scyllarus #33064 üzenetére
Ha majd az AW-t is annyian játsszák, mint a WoT-ot, akkor hidd el, legalább ennyi sírás lesz ott is, mint itt. Ha már most vannak pár perces 15-5/3-as vereségek, mire számítasz ha eljön a nyílt béta hm?
A másik meg a PvE játék. Ha ennyire tápak a botok hard fokozaton, hogy képesek felismerni azt, hogy mikor és hogyan mentsék meg a társukat, akkor te miért olyan fokozaton mész, ahol még arra is képtelenek, hogy ne lőjenek fölöslegesen egy átlőhetetlen fedezéket?Annyira bírom, hogy jó MMO játéknak van leírva az AW, csak a helyzet az, hogy ahogy TI játsszátok, az nem MMO és innentől fölösleges hivatkozni bármilyen újdonságra és összehasonlítani a WoT-tal. Ti egy kooperatív single-player játékot toltok és ezt állítjátok szembe a WoT-tal, aminek annyi értelme van, mint hosszú zárt bőrkabátban huggyantani egyet. Ha valóban "igazságot akartok tenni", akkor tessék szépen valódi játékosok ellen menni, szépen benyalni a csúfos vereségeket vagy éppen túl könnyű győzelmeket és majd ezután gyertek ide és hangoztassátok azt, hogy mennyivel jobb játék is az AW. Megelőlegezem azt is, hogy amint nyílt béta lesz a játék, ugyanannyi hülye lesz ott is, mint itt, ha nem több az újdonság varázsa miatt, ahogy azt Bingisz is írta fentebb.
Itt pedig kicsit a két értelmiségihez szólnék hozzá, wall2-höz és sp3cnazhoz. Szóval mindketten azt állítjátok nagy vehemensen, hogy a gold skúló miatt olyan a játékosállomány amilyen. Hoztatok fel bármilyen érvet ennek alátámasztására? Nos, akármerről nézem azt a pár hozzászólást, ami tőletek jött ebben a témában, nem látok semmit. Most pedig csipákat kinyitni.
Mutassatok nekem egy olyan ingyenes online játékot, ahol nem megy azon a sírás, hogy mennyi hülye van a játékban. LoL? BF 3? BF4? Dota2? DnD online? Lehetne sorolni az összeset, mert - bármily hihetetlenül is hangzik - mindenhol ugyanazok játszanak. Nincsen minden egyes játékhoz különálló játékosbázis eltérő képességekkel, mert Random Siemka letöltötte ezt, azt is, amazt is. Csak pár link a teljesség igénye nélkül: [link], [link], [link], [link], [link].
Most jött el az a pillanat, ahol el lehet árulni, hogy mi köze ennek az aranylőszerhez? Mondjuk úgy, hogy rohadtul semmi. Nem attól lesz valaki full retard/piros, mert arannyal tud lőni. Aki ennyire hülye, az aranylőszer nélkül is az lesz, max egy picit kevesebb átlagsebzéssel. De mondanék még valamit. Már az aranylőszer előtt is rengeteg sírás volt a sok siemka miatt. Arcra esés a köbön.Úgyhogy srácok ha legközelebb is úgy döntenétek, hogy velem szálltok vitába, akkor kicsit több konkrétumot kérek normálisan érvekkel alátámasztva, nem pedig olyan megdönthetetlen marhaságokat, hogy "Ugye ezt te magad sem hiszed el amit leírtál", meg sp3cnaz hihetetlen látnoki képességeit.
-
Bingisz
addikt
válasz
scyllarus #33064 üzenetére
Hát a zárt bétából a wot is fejlődött. Nem is keveset. Sőt ha elolvasod az akkori hsz.-eket, akkor ugyan azt látnád, mint most az AW topicban. Az újdonság varázsa mindig ilyen. Láttunk már erre példát a WT személyében, aztán kiderült, hogy mégsincs kolbászból a kerítés.
-
ako001
aktív tag
válasz
scyllarus #27373 üzenetére
Èn is engedem a 9 èves fiamat jàtszani a sajàtomon,de fèl szemmel mindig figyelem ès bizony ràszolok,ha ökörsèget csinàl.
Mèg akkor is ha csak a sajàtjàn randalirozik.Meg van 1 szabàly,ha a napi stat piros akor szünet lesz:-)
Egy idöbe pl nem engedtem T10 ben jàtszani,(wte100 miatt könyörgött:-))de aztàn mikor az Rhm-el nem ritkàn 3-4k lött akkor hagytam had nyomja:-)
Nem is sûrûn làtom a lista aljàn:-) -
SoulReaver
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz
scyllarus #25217 üzenetére
Igen vannak példák rá, mi is hoztunk le sokat balage8x-el
Én gondoltam, hogy fps gond vagy net, mert ilyen alacsony wn8 egyszerűen nem lehetséges egy átlag embertől. Konkrétan, ha 3 lövés talál pl. a Pz. Sfl. IVc-vel 1200as WN8-at ad. VAgy lightoknál is tier 5-6-ban, ha sebzel 500-at már jó wn8-at ad. stb.
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #23497 üzenetére
Én is pont tegnap csináltam meg, végre megint működik az effektív páncél jelző, a TD vonalzó és az IM-es díjakat is normálisan kiírja.
Jó ötlet, bár akinek kell a tank, az annyit tegyen meg érte, hogy egyenként kapcsolgatja a küldiket.
(#23513) mtade: Grat!
- - - - - - - - - - - -
Nem értem a játékot. Ma a sárga földig szidtam a WZ-132-t, mégis a nap végére azzal voltak a legjobb köreim, egész jól belejöttem. Ezzel szemben múlt héten még meg akartam tartani az E 50-et, most meg tök szarul adja vele... SU-122-54 szintén baromi jó tank lenne alapvetően (azért annyira nem, hogy megtartós legyen), de ezzel sem bírok egy értelmes kört menni. Fuck logic.Más:
Megérkezett az első IM-es leányzó a barakkba. Mindenki döntse el, melyik tetszik, én a jobb oldalira szavazok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #22940 üzenetére
OK, értem. Közvetlenül utána ezt írtam:
"A GT 210 abszolút gyenge VGA. Ez a gyenge pontja a rendszerednek"
.
Apróban E5400 cpu -> 3-4K
Apróban HD5670 vga -> 8-10K
A fórumtárs GT210 gpu-ja apróban -> 4-5K
.
Továbbra is úgy gondolom első lépésként a GT210-et kell lecserélje egy erősebb VGA-ra, mert most GPU limitje van nem pedig cpu limitje.
Ha van pénze akkor platformcsere, amiből ajánlható az is ami neked van, ha nem akar túl sokat költeni..
(#22942) jNk: Ha jól látom neked egy 7850-ed van, amely mellett a E8400 valóban masszív cpu limitet mutat fel WoT-ban, de ha ugyanezt a tesztet egy GT210-el próbálnád elvégezni vagy akár egy GT740-el, valószínűleg más eredményre jutnál. -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #22572 üzenetére
Szerintem a WG nem tesz különbséget a játékosok között WNx érték alapján.
.
A más szituációt arra értettem amikor mér még 10-100% közötti a a tank életereje (HP-ja).
.,
(#22575) scyllarus
Valaki belegondolt már, hogy szerverenként 80-120.000 játékos személyre szabott RNG eltérítéséhez mekkora számítási kapacitás kellene?Igen, becslésem szerint ezred, de inkább tízezred része annak ami a ballisztikai számításokra elmegy, mégha azok egyszerűsítő modellek mentén is számítódnak.
Mindig minden csatában, minden lövéskor van RNG számítás. Annak eltérítése egy konstanssal nem túl számítás igényes művelet, főleg ha a konstans meghatározása a csatába lépés után a várakozó időben (>30 sec) történik meg. -
Vigneau
félisten
válasz
scyllarus #21833 üzenetére
Nos, kipróbáltam a pakkot, de nálam egyelőre nem működik. Természetesen a kliensem magyar. Erre mondják azt, hogy majd egyszer magától megoldódik a probléma. Így jelenleg visszaálltam a saját verziómra. A pakkot jimbo is a régi gyári célkeresztet idézi, mintha pár fájlt meghagytak volna eredetiben. Amikor én csinálom a válogatásom, akkor viszont a frissebb fájlokat hagyom meg.
LicskaiJ:
Megosztom majd az infót, de még nem látom a megoldást. -
Vigneau
félisten
válasz
scyllarus #21833 üzenetére
Értem már, ez az install verzió saját panelja. Köszönöm szépen!
Én a csupasz verziót (kb. 6MB-s) szoktam használni, abban írom át notepad segítségével, amire szükségem van és csapom hozzá a többi modot (jimbo, dmg panel, vit stat, white tank és ultrafog). Akkor még erre rá kell jönnöm, abban a verzióban ez hol lehet szövegesen. Vagy kipróbálom a pakkot...
-
Arpee78
senior tag
válasz
scyllarus #20501 üzenetére
Nem egészen értem. Komolyan új A4-6300 és G1610-et akarsz venni? Még ha kapni is nem érné meg. Vagy ezekhez van alaplapod?
Alap alaplap 11-12k
G3220 14k v. G1840 9k (G1840-hez friss bios kell, hogy elinduljon)
4GB DDR3 10kÖsszesen kb 35k
A használttól én sem félnék ha megbízható az eladó, meg kell nézni az értékeléseit.
-
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
scyllarus #19335 üzenetére
Tundra nekem bejövős, bár régebben azért jobb volt. Windstormot ellenben ki nem állhatom, Abbey-vel együtt
Siegfried Line-t amúgy szeretem, de tegnap pl. 7-ből 6 alkalommal mi támadtunk Assault módban. Már kezdtem unni a banánt, meg a "gyenge" csapatokat, erre az utolsóban mi védtünk szakasztársammal top takokkal, 75% eséllyel. Néhány csapattárs tett róla, hogy bukta legyen a vége -
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #19029 üzenetére
nekem volt vele 5 killes csatám (Erlenberg, encounter) és csak első osztályt ért. Pedig nem frag volt.
Diarmand-nak sikerült vele az ász is (Ruinberg, encounter).
Totál paradicsom ellenfelek kellettek hozzá, mindkét esetben, úgy, hogy nekem akkoriban 130 körül volt a WN8-om. És abban a társaságban a jelek szerint én voltam a csúcs.... -
Tomi0703
addikt
válasz
scyllarus #18991 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy mihez ad pluszt, csak gyakorlatban nem tudom mekkora a haszna mert még nem használtam.
Célzásgyorsító szvsz felesleges. 2,3 mp a célzásidő, plusz még ugye lassú is, szóval valószínűleg nem esik nagyon szét a célzókör, úgyhogy tuti optika lesz. -
bluyoo
nagyúr
válasz
scyllarus #18829 üzenetére
Akkor ebből kiindulva nekem egy 8-as (7-es) csatában a VK 36.01 (H) -val, inkább hátul kellene maradnom végig?
A múltkori Waffe 0725-ös tanácsod is bejött, most vegyesen használom a 10,5 cm Kw.K. L/28 -al.
És a nehéz repeszpáncél és megmarad a TOG-ra, ahogy írtad.
A VK 36.01 (H)- n célzásgyorsító-ra cseréltem Fradi81 tanácsára. -
unravel
őstag
-
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #18739 üzenetére
Az arty nem azért van, hogy neked segítsen, ezt kell belátni. Hanem a WG azoknak csinálta, akik képtelenek tankkal játszani, tisztelet a nagyon ritka kivételnek (csak azért írom ide, hogy az artysták azt hihessék, hogy ők a kivételbe tartoznak). Gondoljunk már bele, hogy az, aki még a tankkal sem bír menni, milyen játékos lehet és hogyan tud(na) ő jól játszani artyval?
Az arty erősíti és nem csökkenti a kempelést, továbbá szinte soha nem a kempelők kifüstölésében segít, hanem azokat lövi, akik aktívak, harcolnak, mozognak és ezáltal láthatóak és nem tartózkodnak állandóan takarásban.
Ráadásul titokban buffolják az artykat folyamatosan, a pontosságukat biztos. Zavaróan sokszor találják el az embert, amikor nagy sebeséggel mozog és nem egyenes vonalban. Észrevehetően többször, mint korábban.
A WG ugye a kempeléssel indokolta az artykat, de ezen mindenki röhög már csak, mert tudja, hogy pontosan erősíti nem csökkenti a kempelési hajlandóságot.
A másik érv a csaták hossza, ha van arty akkor tipikusan rövidebb ideig tart. Ezt a cinizmust ugye, mert az arty leszed egy csomó hp-t az ellenfélről.
Mindezek mellett a csata elején és a közepén még nem annyira zavaróak az artyk, bár buffolják őket nagyon, szóval eljöhet még az az idő is. Engem a végjátékban zavarnak rohadtul. Ott már gyakran megesik, hogy nem tudok semmit tenni és pont az ellenfél artyja miatt. Akár még esélyem is lenne feltartani és harcolni több ellenféllel, de a parazita arty elől ilyenkor már nem lehet menekülni, mert kis területen kéne harcolnom
Ezt tartom az igazi cinizmusnak a WG részéről, mert harcolna egy jót az ember, de nem lehet egy félkezű okoska miatt, akki éppen klikkelget a térkép másik felén. Ilyen módon valóban csökken a csata idő, de éppen egy izgalmas harcot nem lehet lefolytatni.
Ez úgy általában igaz az artykra egyébként, hogy szinte mindig olyanokat lőnek, akik éppen egy jót harcolnának, de nem lehet, na ez az ami miatt utálják őket.
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #18741 üzenetére
2/ oldal, igen , az reális.
bocs, félreértettem.okos arty nem lő bele f2f csatába, csak, ha nagyon muszáj (utolsó 2 tank egymás ellen), egyszerűen azért, mert lutri. A célzókör beszűkülve is túl nagy, 2-4 mp amíg a lövedék odaér, addig pont megfordulhatnak egymás körül. Mindkét "szerencsés" medálom ilyen szituból van és az én ilyetén kilövésem is eredményezett már "szerencsés"t az ellennek.
Ha ilyenkor azt akarod, h segítsen az arty, távolodj egy 5-10 méterre a másiktól. És esetleg szólj neki... -
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #18739 üzenetére
2-3 arty szerintem nem zavaró. 4-5 már igen, de az is csak azért, mert 10-11re csökken a tankok/TD-k száma.
Amúgy általában nem is látod, h az artyval épp segítek neked. Mert pl a szikla mögött lapuló f2f ellenfelet artyval a legritkább esetben érem el. De 200 méterrel mögötte a snipert igen.
Nem fogom neked full Hp-ról kilőni az IS-t vagy a jagdtigert, de párszáz dmg-re jó leszek. Nem látod, és nem is érdekel, miért nem fullos az ellen, mégis az arty készítette elő neked - az egy másik kérdés, mikor van rá szükséged, mikor nincs.Az is lehet, h az arty a térkép másik felére céloz és oda ver be 1700-2000 dmget (a csata alatt). Nem neked segít, de a csapatgyőzelemhez járul hozzá.
Szóval ne mondj olyat, h még nem segített neked arty. többszáz csatám van artyval (jópár ász), egy kezemen megszámolom, hányszor köszönték meg a támogatásom, pedig nyertem már meg csatát egyedül maradva is.
És van 4000+ egyéb tankkal (ott is akad pár ász), egy kezemen megszámolom, hányszor éreztem, hogy segít, de attól még TUDOM, h segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest