Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz kicsitrash #632 üzenetére
Mondom benézted! Hiába mondod, akkor is mindenkinél egyezik ugyanazon tankok kifejlesztésért szükséges xp és pénz mennyisége! Ennyi, benézted.
-
D.Orion
veterán
válasz kicsitrash #637 üzenetére
Infók a wot.db-ről és wot wiki-ről:
Pz IV:
->VK3601H : 27.200XP
->VK3001P: 26.325XPPzIII/IV:
->VK3601H: 28.460XP
->VK3001H: 27.800XP
->Hummel: 50.000XPEszerint a Pz IV-ből tényleg olcsóbb volt a VK3601H. Különböző, de akkor sem 8000XP, valamit benéztél. Én anno észre se vettem, vagy azóta elfelejtettem, ez nem egy gyakori dolog, mármint, hogy különböző XP két ágról megközelítve.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz kicsitrash #639 üzenetére
Egy tank xp költsége eltérhet más és más tankról kifejlesztve. De nem a számítógépek között. Ugyanarról a tanktól ugyanaz a másik tank ugyanannyiba kerül. Ilyen akció sincs, nem is volt. Néha változik a költség, nagyobb patch esetében, de még úgy is ritkán. Ha két éve nézted az egyik adatot, lehet; ha ma nézted mindkét gépen, akkor lehetetlen.
Esetleg a még szükséges xp-vel kevertétek?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagysandor88
tag
válasz kicsitrash #639 üzenetére
Fejlesztési költségre nincs akció...
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
bullseye
addikt
válasz kicsitrash #642 üzenetére
pic or didn't happened!
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagysandor88
tag
válasz kicsitrash #646 üzenetére
Érdekes, nem lehet, hogy a tutoriál hiánya zavar be?
Mondjuk akkor is érdekes...[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
bullseye
addikt
válasz kicsitrash #646 üzenetére
gyorsan fejlesszétek ki
aztán küldjétek be a bugot...'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagysandor88
tag
válasz kicsitrash #649 üzenetére
Még nincs befejezve az oktatójáték. Bár ennek nem kellene bezavarnia...
-
robogo81
senior tag
-
robogo81
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz kicsitrash #670 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy lenne hirtelen újabb javítás... Csak nem Highway és South Coast HD 7950 bugját javítják? Viszont elég érdekes ez a bug, HD 6770M-nél semmi ilyen nincs nálam. Igaz, ott nem is annyira részletes a grafika, de mindkét VGA-n már a fejlesztett beállítást használom.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
psycroptic
őstag
válasz kicsitrash #676 üzenetére
Tier 5-ösként max light tankkal illetve arty-val rohangálhatsz 9-es tankok között.
Szerk.: jah meg ha platoonban játszol...
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
nagysandor88
tag
válasz kicsitrash #676 üzenetére
Ahogy előttem is írták pzIV-et nem rak IX-esek közé, max 7-essel találkozhatsz.
-
nagysandor88
tag
válasz kicsitrash #686 üzenetére
Mert az felderítő tank. Kifejlesztettem a VK2801-et. Eleinte szenvedtem a leóval, de megérte, sőt mondhatni megszoktam, hogy csak szpottolni van lehetőségem, és így is nagyon sok kreditet és xp-t hozott. Most a VK-val álom menni, és tapasztaltabban vezetem, amire a kis leo tanított meg.
-
Vigneau
félisten
válasz kicsitrash #686 üzenetére
Vagy mint az LTraktor esete a 8-assokkal. Ki is hívta a top tankot.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz kicsitrash #693 üzenetére
Én az ELC AMX-re tippelek
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #966 üzenetére
A b és a 100 az szerintem jó. A sima 85-l nem voltam megbarátkozva.
Amd - Radeon - Ryzen
-
emre
veterán
válasz kicsitrash #973 üzenetére
Melyik su-t?
mert van pár....A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #975 üzenetére
Kell rá háló meg optika. A világ végéig ellátsz, téged meg nem látnak. Ráadásul ez a két cucc simán rakosgatható.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #973 üzenetére
Nos a Su-85b-t nem használtam,mert akkor még nem volt benn a Tech-Tree-ben. A SU-85-nek a VI-os ágyúja is erős és gyors is! A kisebb ágyúk,sajna gyengék.Mikor bekerült a SU-85b,ezzel egy időben elérhetővé vált a SU-85-höz egy VII-es ágyú. (Ekkor megvettem újra a vasat) Az már igen erős.Ha lesz lehetőséged fejleszd ki azt is,mert megéri!!!! Használtam töltésgyorsítót+pupillát és álcahálót. Kellemes csatáim voltak vele!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #977 üzenetére
A legénységnek meg első skillnek mehet álcázás vagy látótáv nővelés (pk és rádiós azt hiszem).
Igazából a festés lenne jó. De ugye az 450k egy hónapra. Így meg nem éri meg (meg hát sok a városi pálya is).
Lényeg a lényeg. Szépen lehet dugni azt a kis td-t. A látótávolsága meg könnyen maxolható.
Talán ezért is nem boldogultam a sima 85-l. Mert az meg olyan vak mint az állat.
Valamint a 85b lövege még t6-ba is jó. A 85 lövegével meg nem tudtam mit kezdeni magasabb tierben.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #981 üzenetére
Már nem csak cép lesz tőle.
5%-t ad a cammóhoz. Nyilván aminek van is az elég sok tud lenni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #981 üzenetére
8.0 ver-óta már nem csak cicoma. 5%-as csökkenti a tankod észlelhetőségét ha használod. Akkor jársz jól ha mindhárom tipusu festést megveszed - téli,sivatagi,nyári,így minden körülmények között hasznodra válik. A program automatikusan az a festést használja amilyen környezetű pályát tölt be neked a játék. Aranyért örökre,lreditért csak bérelhető
Látom Gyuri27 már rávilágított a dologra ..mire válaszoltam addigra már ő is írt .)
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #983 üzenetére
Ha van bia ami szintén 5%+-t ad mindenhez még saját tanknak is néznek.
Ha sokat játszol egy tankkal megérheti a festés. Ha nem akkor ablakon kidobott pénz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #989 üzenetére
Persze ha nem jön be az ai tank. De ha veszel pl egy t-25-t azt nem fogod eladni szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #993 üzenetére
Sokkal nagyobb a kredt szorzója mint a normál tankoknak. +30-35 ezer kredit csatánként. Prém számlával használva 70-90 ezer kredit csatánként ..szóval nagyot lendít a mutatványon...
Pár kiosztott sebzésért és két killért prém számlával így szól![ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz kicsitrash #997 üzenetére
Csak magamnak.
Ez a három műszakos munkarend átka. Ha délelőttös vagyok akkor ilyenkor már célszerű lefeküdnöm.
Ha délutános vagyok akkor csak délelőtt érek rá egy kicsit, ha éjszakás akkor meg vagy kómás vagyok egész nap, vagy megint csak maximum este kilencig érek rá.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz kicsitrash #1006 üzenetére
Persze, nem a stat fogja eldönteni a csatát, csak segit az alkalmazkodásban.
Meg épp tegnap akartam irni hogy a csatáim jelentős részét biztos a saját bénázásom miatt bukom el. Szerinem 15-20%-ról simán beszélhetünk amikor konkrétan csak téblábolok a pályán, mert vagy nem tudok, vagy mert nincs lehetőségem alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Például egy lassú heavy-vel maceràs a pálya másik végébe átugorni, azzal ha elindultam valamerre akkor tolni kell amig lehet.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
D.Orion
veterán
válasz kicsitrash #1011 üzenetére
-
Dr_Syrex
senior tag
560MB körül van a mérete.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
Én amit tegnap lehúztam, 675 mega volt. Erre elméletileg majd csak a lokalizációt tölti le délután, ha felrakom.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Dobi 562
addikt
válasz kicsitrash #1094 üzenetére
40%-ot több ezer csata után úgy lehet elérni, hogy aktívan hátráltatja a csapatát. Rendszeresen afk/bot, teamkiller, blocker, stb...
Ha aktívan részt vesz a csatában és nyerésre játszik, akkor egy 48%-ot illene hoznia neki.
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #1108 üzenetére
A B jó kis gép, imádtam. A "sima" 85 volt nekem hatalmas csalódás, ott fel is adtam azt a vonalat.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
addikt
válasz kicsitrash #1163 üzenetére
Bizony! Szeretem a francia nyelvet. Ki tudja mikor fog jól jönni, hogy tudom, hogy a chenille (f) a lánctalp, vagy a tourelle (f) a torony.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz kicsitrash #1229 üzenetére
Nekem sem a realitással van bajom, sőt. Sokkal inkább az zavar, hogy mennyire nem figyelnek sokan arra, hogy:
1. hátulról nem lökjük meg a célzó társat, mert amellett, hogy mellétrafál, még a vissavonulását is akadályozza
2. nem hajtunk előtte keresztbe, mikor a szerencsétlen épp sniper módban próbál lőni, mert a baráti sebzésért csúnya minusz jár, rosszabb esetben egy fővel fogyatkozik a csapatRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #1255 üzenetére
Ezt a kettőt én is imádtam. A 85b állat, kár, hogy utána a sima 85 már közel sem olyan jó.
-
Dobi 562
addikt
válasz kicsitrash #1275 üzenetére
Nem tudom hogy lehet szórakoztató, hogy a csatái 35%-át nyeri SU-152-vel. Tehát döntően a bukás felé billenti a mérleg nyelvét... 3 csatánként kilő valakit.. 193 átlagsebzés, úgy hogy a csatái harmadát 7-8-as TD-vel futotta... Én már sokszor megpróbáltam magam beleképzelni az ilyenek helyébe, de nem megy...
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #1279 üzenetére
Ja, ezek medek, heavyk, most nincs td-m egy ideje. A 193-at egy Marderrel is hoznám... Általában morcos vagyok, ha a saját hp-mnak megfelelő sebzést nem osztom ki egy csatában.
Nem ott tolják a legjobbak? Nézz át a másik topicba, diegho miket alkot Hetzerrel
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #1277 üzenetére
Az a gond hogy nem unják meg és eljutnak 10-15k csatáig is....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #1323 üzenetére
http://worldoftanks.eu/news/5194-Short-server-maintenance-December-29th/
pedig mintha 11 órára emlékeztem volna...
-
fsb1000
nagyúr
válasz kicsitrash #1438 üzenetére
T1-3-ba nár jó játékosként és gazdagon kell visszatérni. Pl. fullos legénységgel, álcahálóval, távcsővel, ismerve a pályákat .
A VK2801 nehéz dió. Kezdetben veszteséges voltam vele prém accal is.
Most a FUN tankom troll ágyúval és 10db HE lőszerrel.
A statom még mindig rontja, de szeretek vele menni. Gyors agilis... arty killer. Igazi kikapcsolódás minden köröm vele, akkor is ha néha korán halok benne -
kirjak
aktív tag
válasz kicsitrash #1835 üzenetére
Most értem haza és valóban OFF...
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
fsb1000
nagyúr
válasz kicsitrash #1835 üzenetére
Ja... 5 kor kidobott engem is és még mindig karbantartják.
Lehet most reszelik a kinai tankokról a sorját. -
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #1850 üzenetére
szivatnak... miután azt leszedte, most elkezdett kb. 700 megát tölteni... miért nem lehetett egy csomagban küldeni?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #1888 üzenetére
megjavult, már beenged
-
KaLeun
senior tag
-
virkir
veterán
válasz kicsitrash #2024 üzenetére
Azért mert a hétfő reggelit már mindenki tudja, amióta megy a játék ha fúj, ha esik hétfőn reggel van egy félórás porszívózás a szerverben.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Fel
addikt
válasz kicsitrash #2024 üzenetére
Minden áldott nap van szerver leállás / karbantartás és ütemezett. Téli idő szerint 6:00-tól 6:30-ig, nyári szerint 7:00-tól 7:30-ig.
-
Magany
tag
válasz kicsitrash #2208 üzenetére
a legfrisseb verzio fut jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest