-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #41047 üzenetére
Második hullám: újabb 539 mega
-
kchryss
veterán
válasz kicsitrash #37921 üzenetére
Ha megnézed az Efficiency trend-nél van pár időszak amihez ez van írva:
This stats snapshot is eventually incorrect due to inconsistent data sent from WG API. Possible suspect vehicles: Aufklärungspanzer PantherNekem nincs ilyen aufizébigyóm és tökéletesen azt a statot mutatja amit mentem, de sokaknál látni ilyen hibajelenséget.
-
Tomi0703
addikt
válasz kicsitrash #37921 üzenetére
Nekem 180 meccset ír 27-28 között, mert beleszámolta 166 Aufkulás meccseimet. Jah, 2755-ös WN7 mellett 200as WN8-at adott.
-
senior tag
-
rlazol
veterán
válasz kicsitrash #37252 üzenetére
a találati arány javulását el tudom fogadni, de az átütést nem. kivéve, ha addig is weak spotra célzott.
de a 10% túlzásnak tűnik.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
válasz kicsitrash #37215 üzenetére
A vizuális model (amit látsz a játékban) és a hitbox model (amivel a játék valójában számol) gyakran eltér egymástól. Super Pershing esetében a jobb oldali kupola vizuálisan látszik, de nem része a hitbox modellnek. A kupola alatti csíknál egyébként belőhető, a replayben ott sikerült egyszer belőnöd. A kedvencem ilyen szempontból egyébként az OI aminek meg a vizuális modelljén nem látszik (vagy nem úgy látszik) 2 gyenge pont ami a hitbox modellen meg ott van.
Ezen az oldalon megnézheted minden tank vizuális és hitbox modelljét is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz kicsitrash #37216 üzenetére
Pár hete gyakorlóban én is észrevettem, hogy szemből a jobb oldali kupola nem hitbox átmegy rajta a lőszer és ezért a mögötte lévő falat célzod. Én korábban is mindig a bal oldalira céloztam, szóval lehet, hogy már nagyon régen egyszer rájöttem, csak azóta már az okát elfelejtettem, hogy miért azt lövöm.
Igen, az artykon manapság gyakran keresztül lehet lőni. Velem is megesett már párszor, videók is számolatlanul vannak fent ilyen esetekről youtube-on.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #37215 üzenetére
bekapcsoltam a szerver oldali keresztet, dettó...
egyébként 11:40 körül kezdődik pontosan az akció
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #37198 üzenetére
életem csatája:
t127, 13 kill, 1789 sebzés, viszont csak 780 lepattanó
de rég volt. néha jó sealclubbernek állni
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
válasz kicsitrash #37105 üzenetére
Gondolj bele ezt ajánlottam régen( még nem kaptam meg bérelti tankként) sógoromnak, szegény csoda, hogy abbahagyta a wotot?!
(#37106) Tarill
Sta-1-el van több tapasztalatom, ha messzebbről fel-felbukkansz egy dombon, nagyon kicsi a "feje", illetve ha el is találják sokszor csak a lövegpajzsot. Ettől függetlenül igazad van nem, lehet rá alapozni, viszont nekem sokat számít, hogy csatánként toronnyal felfog 1-2-3 lövést, ez rengeteget számít, sokszor 50hpval végigterrorizálom a maradék mezőnyt.
Az SP nem rossz, de szinte mindenki ismeri a két sörösdobozt a tetején, és 3ból kétszer be is lövik, P8.8 is tetszett, de a csőlehajlása árnyalja a képet. Persze a STA-2 se fenékig tejfel, de szórakoztatott a csatákban, úgy éreztem tudom hol-mit kell tenni, hogy kihozzam belőle a maximumot (hozzám mérten). Viszont miért alacsonyabb a kreditszorzója???
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz kicsitrash #37085 üzenetére
Biztos, hogy tuti. Még odébb van, karácsony hetétől lesz kb. szerintem.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Kakumix
senior tag
válasz kicsitrash #36979 üzenetére
Statisztikailag lehet, hogy kijön, de érzetre és tapasztalásra nem. Simán becseréli heavy-re, medre a td-ket vagy kisebb tierben "kárpótol" azzal hogy ott többet kapnak.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
emre
veterán
Volt hogy az ellenfélnél nem is volt td. Nálunk meg 2db t10 és 2db t9-es. A szakaszt meg ennél nem erőltetem.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
szbalogh
addikt
Úgy vettem észre, hogy ez csak arty-val működik. Vagy összeszámolsz egy hármas TD szakasszal
Nick: HE_Storm
-
jr1994
addikt
válasz kicsitrash #36883 üzenetére
Alapvetően nem lenne gond a tier8-cal, ha olyan pályák lennének ahol lehet érvényesülni. De amúgy nem igazán szeretek ezzel spotolni, egy rakás 8-as td egylövésez, meg a heavyk is leamortizálnak. Ha van is jó pálya akkor meg nem lövik a spotot. Inkább egy 7-es vagy 8-as light, az 1000 körüli hp már jó spotolásra.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
emre
veterán
válasz kicsitrash #36877 üzenetére
És azt is hozzátette hogy ugyanakkor paradicsomok ellen is lehet betlizni, bármilyen jó a statod?
Egyébként statot húzni vesztes csatában is lehet, sőt....
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #36813 üzenetére
Stalingrad, Kharkov és Windstorm eszik legjobban a gépet.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
válasz kicsitrash #36813 üzenetére
Ugyanazt a replayt futtatod és közben a fraps méri a min, max, átlagot.
-
nyunyu
félisten
válasz kicsitrash #36651 üzenetére
Azért ez a sehova sem érsz el duma elég harmatos... HEAVY tank...
Amikor minden masodik meccs Karelia vagy Sand River assault, akkor tuti elatkozod azt a napot, amikor megvetted az O-I-t.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
emre
veterán
A T95-el nem is kell odaérni sehova, majd jönnek ha elérkezett az idő.
Vagy el kell indulni valamerre, és végig kell tolni. Számomra meglepetés gép volt, hogy nem éreztem a lassúságnak olyan mérvű hátrányát. Talán csak az átlagsebzésben jelentkezett, mert egy kicsit alacsonyabb a többi 9-es gépnél, de ez a gép olyan mint a Maus, néha elég csak megjelenni vele.
-
woryz
senior tag
Nah, akkor ezt ki kell próbáljam.
-
csapee
őstag
válasz kicsitrash #36641 üzenetére
Egy account nem a raforditott osszeget eri, mert akkor tuti en is eladnam annyi munka van benne. Szerintem csak ha unicum stat van hozza vagy unicum premium tank van benne akkor veszik meg, termeszetesen kosza hulyekre lehet vadaszni, mondjuk nem itt.
Csapee
-
törölt tag
válasz kicsitrash #31770 üzenetére
A T29 istenkirályság! 670 csatám van vele és igaz ugyan, hogy hót sárga vagyok ezzel a tankkal, de néha elég jól szoktam tarolni! Még t8-ban is egész jól megállja a helyét.
-
h1mpi
félisten
válasz kicsitrash #31771 üzenetére
Én a T32-vel csináltam meg. A T29 saját tierjében sokkal jobb, mint a T32.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
válasz kicsitrash #31771 üzenetére
Megéri megvenni.
Bő 500 csata fölött vagyok vele, és még mindig imádom.
Igazi bolondbiztos zúzógép.
Arról nem beszélve, hogy ha egyszer szeretnél T-57 heavyt akkor ebben tudsz hozzá legénységet képezni.
A 8k-s küldihez kevés lesz. Ahhoz inkább KV-4, ST-I, vagy VK Béci kell. -
kicsitrash
aktív tag
válasz kicsitrash #31770 üzenetére
a 8k-s heavy küldetést meg lehet vele csinálni?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz kicsitrash #31768 üzenetére
De legalább Te is tolod az FV 201-es augusztusi küldit nem?
(#31770) kicsitrash
Áhh elvileg ma kellett volna jöjjön, még elképzelhető, hogy hétfőn berakják, tök ideális dolgozom.... Viszont megfogalmazódott bennem amint kijön az Armored warefare open beta dobbantok, remélem ott nem lesz megkülönböztetés régiók között.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kicsitrash #31600 üzenetére
Le lehet ugatni bárkit, de attól még nem lesz kevesebb a penje
-
jozefgucci1
addikt
válasz kicsitrash #31541 üzenetére
Ezek szerint lemaradtál diegho egy korábbi eszmefuttatásáról , miszerint az átlag 2500 WN8 környékén van .
H1mpi .: A T43-at fullosan goldal imádtam . A legutóbbi akcióban megvettema T44-et ,de még nem mentem egy csatát sem vele , mert alap állapotban használhatatlan így húztam rá egy kis free xp-t . Aztán most , hogy összejött a free rá , elgondolkodtam , hogy lehet ki kéne próbálnom magam a T49-ben
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
válasz kicsitrash #31526 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
-
törölt tag
válasz kicsitrash #24973 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz kicsitrash #24961 üzenetére
Vizes lőszerrekesz a robbanási esélyt csökkent, a sérülés attól még bekövetkezik.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
galervin93
addikt
válasz kicsitrash #24040 üzenetére
Épp az imént írtam a másik topikban, a nerf pont hogy inkább a jókat sújtja jobban. Kevesebbszer fog oda vinni a löveg, ahová te akartad. Cserébe persze ugyanígy lesz mindenki másnál is, de aki eddig sem célzott, az nem fog nagy változást észrevenni.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz kicsitrash #24040 üzenetére
+1
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
válasz kicsitrash #24038 üzenetére
Biztos, hogy nem.
Más: Én örülök az arty nerfnek. Az hihető, hogy egy 1K-s 314 WN8-al rendelkező arty a VK28-at 40 km/h-ról oneshotolja... inkább én se játszok artyval csak ne legyen ebben a **** játékban
-
jozefgucci1
addikt
válasz kicsitrash #23881 üzenetére
Nem szabad eladni a a kisebb tankokat amivel jól megy a játék . Nálam Tier2-től vannak tankok amivel ha nem is megyek , de jól lehet velük szórakozni és megtartottam őket. Szakaszozáshoz pedig T6tól T10 ig kell jó pár tank , hogy lehessen menni a többiekkel . Régen én is eladtam jó pár tízes tankom ,de már jó ideje nem teszek ilyet . Egyedül az OB268-on gondolkodom , hogy leváltom szó szerint inkább az OB704-re mert ez ebben a formában egy okádék . Egy vicc amikor több lövésem is 600 alatt sebez T10-ben . Hiába 3 skilles legénység az álca semmit nem ér +a felfedező skill és távcső .Tudom , hogy a OB704 néha furcsa dolgokat produkál ,de még mindig játszhatóbb mint ez .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sith7
félisten
válasz kicsitrash #23881 üzenetére
Tuti megoldás a tier 8 -as ... pl. Ferdinánd
-
sith7
félisten
válasz kicsitrash #23713 üzenetére
tegnap este meglett nekem is az LT15, 5400 spot
-
Pete55555
addikt
válasz kicsitrash #23713 üzenetére
a 4. körben már 5-öt kell majd?
Lehet addigra buffolják majd az artyt, lesz 30m-es splash dmge egy Grille-nek
...Szeretem leracsniztatni...
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #17854 üzenetére
A heti kimutatás nem jó? Az bent van a játékban alapból.
-
bigobert
tag
válasz kicsitrash #17552 üzenetére
Az infopanel mod, amit használok, is 127-et mutat hátulra.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz kicsitrash #17550 üzenetére
Lol, osszesen nincs annyi pancel rajta. Max a Mantlet-nel ha jol irom, de az elol van
Ui: most nekem is annyit ir, fu alatti buff?[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Bad Pritt
félisten
válasz kicsitrash #16836 üzenetére
Jaj a dombok, az átkozott dombok. Gyűlölöm őket, hogy nem addig tartanak, ameddig látszik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz kicsitrash #16577 üzenetére
Elvileg FTR-en volt kinn ez.. Ha az hivatalosnak számít...
(#16578) sith7 CSak amikor azzal toltam, akkor még ennél is bénább voltam, és állan Delon mentem közelharcolni, arra meg nem igazán alkalmas, mert hogy nem pattint, és puha..
Na de a 704-nél már volt kicsi rutin, és az döntött is, és valahogy a formája is sokkal szebb...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz kicsitrash #16575 üzenetére
Késik, mert az orosz szerver behalt tegnap a frissítés után... Laggok pingek, ameddig a szem ellát...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
xenom0rph
őstag
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #16545 üzenetére
Szerda vagy Csütörtök.
-
addikt
válasz kicsitrash #15574 üzenetére
Én nekem sokszor, amikor 13 75-tel 1500-2000 sebzést csinálok, akkor olyan érzésem van, hogy rosszul használom a tankot.
Viccet félretéve, én mindig inkább vert stab/egld, venti, távcső/álca, egyszerűen sajnálnám másra a pénzt.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Mister_X
nagyúr
válasz kicsitrash #15389 üzenetére
"Kezdő játékosoknak egyébként páratlan sikerélményt tudnak nyújtani, mert míg tier6-ban 2 lövésből kiszed bármit a kv1s, addig itt egyedül képes lehet tartani egy oldalt... vagy sorban kiszedni 2-3 tankot láthatatlanul... ez szerintem elég jó motiváció "
Izé, csak szólok, hogy tier 4-5 is mehet KV-1S ellen és az az igazán ipari szopás... Nemhogy kettő, hanem egy lövésből szed ki és a 175mm pen megfogásához is lánctalp meg RNG kell. Elég ha rosszul kap el és elpukkansz, kigyulladsz (tier 5), vagy csak simán megöl (tier 4). Én olyan boldog voltam amikor meglett az első tier 6-os gépem (Type 58), hogy végre ki tudok én is osztani pár pofont ezeknek az ópé csicskavasaknak. Most bő 1500 csata után már T4-5-tel is jobban tudok játszani, de attól még tud bosszantó lenni egy KV-1S.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
addikt
válasz kicsitrash #15375 üzenetére
Nem az, hogy milyen kevesen ismerik (el), hanem mi a fenének játsszon valaki T4-ben? Kreditet nem hozza eléggé, legénységet képezni inkább prém tankban szokás, a játéktudást megint nem ott szeded össze. Cserébe ~20k XP-ből átugrod.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Diarmand
senior tag
válasz kicsitrash #15375 üzenetére
Ez egyértelmű. Azzal a tankkal aminek szar hírneve van, mert nem tudnak vele menni, azzal könnyen lehet ászt gyűjteni. Nem is azért posztoltam ki, mert mindegyik igazzy ÁSZ kör, hanem mert már röhögtem a csataösszesítőkön mikor megláttam azokat
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz kicsitrash #15365 üzenetére
Nem fullos a tank, plusz végig bent voltam a falucskában, tehát minden még egy Hetzer számára is spottávolságon belül volt. Tolhatok replay, volt egy kis RNG is, amikor sikerült leláncolnom az ELC-t, simán kinyírt volna.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
válasz kicsitrash #15365 üzenetére
Pedig de gyűlöltem... biztos azért mert semmi ágyúlehajlása nincs és mert mindig megtalált valami derp gun-os tomato...
-
sith7
félisten
válasz kicsitrash #15209 üzenetére
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz kicsitrash #15144 üzenetére
235-ös pen... szvsz semmire az 50 100 on nem soká meg lesz a nagy löveg annak annyi az átütése, ja csak az 8-as
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz kicsitrash #15142 üzenetére
e100-ba repesz? neeeeee Én nem használok bele ahhoz túl lassan táraz át, ha meg jön felém egy med beletaposok az 1200 paciba, és ha nem ügyes nekironygolok
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz kicsitrash #15138 üzenetére
Bízom abban hogy nem mindíg van idő áttárazni vagy ha igen mire áttáraz elhúzok a picsába
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #15136 üzenetére
Pont így vagyok vele. Lehet, hogy utána jobbak jönnek, de én imádom a 12t-t. Nem csak spotolni jó, sebzek is vele, amennyit csak lehet.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz kicsitrash #15136 üzenetére
A sebesség a kulcsa mindennek, a nagy td-nek lassú a célzásideje, így ha nem állsz meg nem biztos hogy eltalál sőt nem fog eltalálni
-
L4mie
veterán
válasz kicsitrash #14758 üzenetére
ölvileg már mennek, már ha valaki még nem olvasta az ON ban :]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #14584 üzenetére
ezaz ..nézzétek meg a replayt
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #14568 üzenetére
Nem tudom,nincs rálátásom ebben a mélységben ..de az biztos ha frissített az nem véletlen volt ..talán rendet rakott a kliens a telepített összetevőkben
-
Gaz 78
aktív tag
válasz kicsitrash #14563 üzenetére
Nálam sem. ..az élesre gondolsz vagy a tesztre?
-
emre
veterán
válasz kicsitrash #14563 üzenetére
nekem nem
-
Djuree
félisten
válasz kicsitrash #13534 üzenetére
golddal van rendes átütése is, nem sok kreditet vitt el mert lassan tölt és így csatánként 7-8 gold ha elment. 2 nap alatt kihúztam az isu-t, baromi élvezetes volt, még t9-es gépeket és lőttem vele ki, nem is keveset.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz kicsitrash #13527 üzenetére
su-152 golddal verhetetlen abban a tierben.
-
Tomi0703
addikt
válasz kicsitrash #13382 üzenetére
-
Midway
senior tag
válasz kicsitrash #13210 üzenetére
-
Patrick76496
őstag
válasz kicsitrash #13175 üzenetére
Valószínűleg amikor azzal játszott még nem voltak Mastery Badge-ek..
(#13177) Mogyesz75: Na igen, van pár ilyen ember.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
válasz kicsitrash #13190 üzenetére
nem tudom, biztos van, gondolom a szokásos 10db.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz kicsitrash #13188 üzenetére
de, biztos csak az van, miért is kéne vkinek itt 300 arany?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz kicsitrash #13184 üzenetére
Én azt nagyon jól tudom. Meg is van eredetibe a Call of Duty sorozat legtöbb része, illetve még pár másfajta játék is.
(#13185) Bingisz: Pontosan! Ezért nem is játszom már az újabb cod szériákkal..
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #13184 üzenetére
+a DLC-k, amik összesen a teljes játék árát adják ki még egyszer....
...vagy még többet.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz kicsitrash #13088 üzenetére
úgy ok, persze, nekem is van 5 db betárazva, és lövöm ha kell, csak pl. a leo - nak tier 9 - ben 268 a penje, azzal lehet szemből is lőni, igaz az nem pattint annyira, mint a T54 ... valamit, valamiért, mi ?
meg nekem ez az első 9 -es med tankom, eddig td -k, meg heavy tankjaim voltak csak, lehet ezért furcsa nekem ez a megkerülöm, mellémegyek oldalbakapom stílus
-
LZs?!
aktív tag
válasz kicsitrash #13055 üzenetére
kicsitrash
Nekem ez a legnagyobb bajom, ha td-zek. Nem birok megülni a seggemen, és megyek a heavykkel. És ha 1-2 perce vacakolnak egy sarkon, akkor berusholok 50-el, legtöbbször ha csak 2 ellenfél van, bejön... JP2-vel simán oldalba lehet kapni egy is3-at, vagy rammolásra használni (irányitott ütközéssel 3-400 is leugrik nála).
Volt már olyan is, hogy elindultak utánam, de ritka. Viszont gyorsabban töltök, nagyobbat sebzek, s ha rámászok, nem is tudja az alját lőni... Rambó mód rulz
Bár lehet, ezért nincs 2e sebzésem átlagban...Vitatkoznék...
Miután a "rambó" stílust feladtam, vagyis igyekeztem a háttérbe visszahúzódva játszani, az avg-dmg elkezdett esni ~2.4k-ról és 1930 körül fékezett; a win rate pedig 63-66%-ról 60%-ra esett - egyébként az első 50 játékban ~3k/~67% volt...
Jelenleg: ~1950 avg-dmg és 60% WR, ~660 csata.
Most ismét a "gunship" stílusban megyek vele, hátha sikerül legalább részben visszatornázni mindkét értéket.
Nevermind...
-
Angel1981
veterán
válasz kicsitrash #13062 üzenetére
Oké, persze, csak mint "új térkép"?
Ez szerintem kb. annyi változtatás, hogy megjelenhetne ugyanúgy Ruinbergként a töltőképernyő, a játék meg eldönti, hogy a hagyományos verziót adja be, vagy ezt - az még meglepi is lenne!Djuree: igen, a Winter Himmelsdorf az valóban ott van, nagyon hangulatos!
A többi téli pályán is szállingózhatna a hó!emre:
Nekem tűréshatáron belül volt a lag - bár valóban magasabb volt, mint az előző verziókban.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #12905 üzenetére
Én is így jártam. 28 csata, 10 győzelem és 69 kill kellene még. Az első kettő nyilván nem probléma, de az utolsóhoz nagyon kell az idő, és az most nagyon lecsökkent így.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Atlantis
veterán
válasz kicsitrash #12861 üzenetére
Akkor lett volna korrekt lépés, ha egy kódot adnak ki, amit mindenki akkor használ fel, amikor éppen ráér játszani.
Persze ott a dolog másik nézete: legalább adtak valamit...nem akarok én se hálátlan lenni, csak ez így félmegoldás.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #12664 üzenetére
A GW Panther volt. Ma volt egy ugyanilyen, csak még közelebb voltam a bázisunkhoz. Tudom, hogy az ARL érzékeny a tüzérségi tűzre, nem is ez a bajom, hanem hogy neki alig kell odébbgurulnia, bőven spot-távolságon kívül, és kiszedi az ellenséges bázis környékén lévőket is.
Viszont a Tigris, az fantasztikus továbbra is.
Akár sebzés:Akár kill:
-
Atlantis
veterán
válasz kicsitrash #12659 üzenetére
Najó, akkor kívánom, hogy francia HT-vel sok sebzést szedjél össze...se hosszú életű, se népszerű nem leszel vele. Nem lehet általánosítani, vannak HT-k, amik akár meg is felelhetnének az általad írt feladatra, de a "gold éra" miatt a páncéljuk nem sokat ér, csak arra jó, hogy lassan mozog. Éppen ez a bajom az aranylőszerrel, sokan kihúzzák/kihúzták a "vastag bőrű" HT-ket, abban a reményben, hogy majd ők lehetnek a nagyfiúk a csatatéren, ehelyett minden légpuskás ócskavas simán átlövi őket, mert a játékos inkább kifizeti az arany lőszert, ahelyett, hogy gondolkodna egy csipetet.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #12659 üzenetére
Ja, jól sz.rrá nerfelték őket...
Különösen akkor gondoltam erre, amikor a csata kezdetén elindultam, és majdnem 150m-t tudtam menni a saját bázisunkról, amikor is full hp-ről kikapott egy lövéssel a b.zija.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kicsitrash #12649 üzenetére
Ezen meg 2 kib@szott nagy weakspot van...
Egyébként pont ezt mondtam. Helyzet függő. És meg kell ragadni a helyzetet. Ha nem élsz vele, vagy nem mersz vele élni, az már a te bajod.
Én simán rámegyek. Sokan azért nem mennek "neki" semminek, mert féltik a tankukat. Én mérlegelek, hogy mennyit kapok, és mennyit tudok optimális esetben adni. Ha az utóbbi többszöröse az elöbbinek, akkor mindenképp megéri. -
jahrn
senior tag
válasz kicsitrash #12649 üzenetére
Jah, de az F155 hatranya hogy amig toltesz (ami nem keves ido) addig semmit nem tudsz kezdeni azokkal akik radmasznak.
Amit meg eszrevettem vele - igaz csak a tesztszeron - h elegge serulekeny helyen van az ammo rack, szal valszeg ajanlott 2 repair kit. Persze tobbet kene menni vele h realisan lassam a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kicsitrash #12645 üzenetére
Én meg batchat-el, vagy egyéb fürge járművel beállok mellé-mögé, és szanaszét lövöm... ha látsz egy F155-et akkor miért mész rá egyedül E-100.al ha tudod, hogy esélyed sincs. Már meg ne haragudj, de ha ilyeneket csinálsz, akkor a hiba benned van. Mindig mérlegelni kell az esélyeket, lehetőségeket...
Szerinted a T28 (8-asTD) vagy az ELC a jobb? Helyzete válogatja. Mindegyikkel öltem már a másikat full HP-ről... -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz kicsitrash #12646 üzenetére
Épp erről beszélek. Ezt a nagyobb DPM-et fejeld meg arannyal, hogy senki se pattintson, és kész is vagy.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz kicsitrash #12636 üzenetére
Érdekes, hogy az egyik mindenki számára elérhető előnyt helyeslitek, míg a másikat meg nem.
sabijani: A probléma az, hogy -mint írtad- ez egy játék. A gold lőszer tömeges terjedése pedig rombolja a játékélményt. Leírtam miért. Ha gold-ból indulsz ki, el lehet felejteni az összes nehéz tankot, mert mind lassú, és golddal töltve a fürge közepek és gyakran a könnyűek is simán átlőnek bárkit, akivel MM alapján találkozhatnak. Közepes tankok ráadásul sebeznek is annyit, mint a nehéz társaik, főleg felső szinteken.
Atlantis: Random csatákban csak a szakasztársaidra számíthatsz, a többi emberre ritkán. Amin legjobban kiakadtam, mikor bekaptam egy lövést, hogy ne a kék játékosunkat szedjék ki, mire hálából ő szedett ki utána engem, majd dühösen beírja, hogy legközelebb ne álljak elé, mikor céloz...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dfsz34
őstag
válasz kicsitrash #12637 üzenetére
Tulajdonképpen nem lenne rossz TD a foch, de az ágyúnak nagyon kicsi alfája, nem is tölt nagyon gyorsan, 8,02sec és a tetejébe elég sok az eltévedt lövés még teljesen beszűkült célkereszt esetében is. Ha nincs beszűkülve, akkor meg tapsikoltam örömömben, amikor eltalálta az ellenfelet, annyira ritkán fordult olyan elő.
Rázva az eleje brutális, tényleg, a legtöbb játékos nem tud vele mit kezdeni, csak sajnos olyankor jön az arany lőszer, ami már nem pattog róla olyan gyakran. Zöldek, kékek lilák ha nem arannyal lőttek, akkor sokszor mást nem tudtak csinálni, mint esetleg leláncolni, de az sem ment mindig nekik és ha mégis, akkor full javítás mellett én voltam a gyorsabb. Tártöltősek ellen meg ott a kis javító és utána az óvatosabb játék.
Ez mind szép, csak a kis alfa, vért izzadtam mire kilőttem egy ellenfelet és az idő tényező nagyon fontos, mert rázom rázom az elejét, de azért előbb-utóbb belövik vagy arannyal vagy szerencsével, meg a lövés idejére meg kell álljak.
Az sem tetszett, hogy már egy type is simán leforog, ami a gyors szovjet TD vonallal (obj263 ág) soha nem fordult elő, a másik szovjet ágon meg brutál sebzés van, ott a type nem nagyon jutott közel.
A JT szerintem jobb, az ágyúja jobb, erősebb és a csatában ez sokat számít.
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #12579 üzenetére
Trollkodás. Haminak már be van telve a tiltólistája, ezért folyton villog neki egyszerre 30 privát chat, ahol a paradicsomok érdeklődnek a jelentkezésről...
Amúgy valamelyik mod része. Ja és Hami nagyon jó FC, 99%-ban századozik, és egy hatalmas bunkó gyökér paraszt.
-
diegho
nagyúr
válasz kicsitrash #12543 üzenetére
Régen a tier6 heavy tier10-ben is járt, nem volt gold, mégis mindenki elvolt.
-
[HUN]Dani
őstag
Én szerintem teljesen jó minden. Nem kell az a szaros gold ammo random csatába és pont.
Az E-100 100-at sebez HE-vel egy t10 amcsi td-re szemből? How terrible.. Az egyiknek 250mm a másiknak pedig 300mm a frontja. Mit akarsz mennyit sebezzen rá egy HE ammo? Miért kell egyáltalán HE ammot lőni E-100-al?
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
sith7
félisten
Más: megvettem a jtigert, és a jp2 gun van rajta... tényleg pontatlan és pattog mint a kecskes**r
ne add fel, fullos löveggel terminátor, én nagyon szeretem, megvan már a 10 -es is, de ez még mindig jobban tetszik
-
diegho
nagyúr
válasz kicsitrash #12524 üzenetére
Éppen ez lenne a lényeg. Régen milyen jó volt bemenni a csatában E-75-el IS-4-el Bélával úgy, hogy tudtad a 7es szarok nem fognak sebezni. Most mi van? Beáll eléd a 7-es tank golddal és átlő mint a huzat, sőt akár 900-at is beléd lő, a SU-152 szemből. Abszolút nem kell gondolkodni sem már, ha goldot lősz, mert megállsz és átlövöd, nem kell megkerülni, mint régen. Régen amikor a T-54-nek nem volt a jobbik ágyúja és nem volt gold ammo, akkor is brutálisan erős volt, most meg a jobbik löveggel golddal... Régen látszott a tier különbség a tankok között.
-
jimmy74
őstag
válasz kicsitrash #12504 üzenetére
WoT:jimmbo
-
Patrick76496
őstag
válasz kicsitrash #12450 üzenetére
Jaja, csak néhány normál AP van benne, de azokat sohasem használom. Amúgy igen, az E-100-al is biztos lehet szépeket trollkodni HE-vel.
(#12452) KISDUCK: Töltésgyosító + Célzásgyorsító + Venti. Venti helyett mehetne még Csigaszem, haveromnak pl az van fent, mert idegesíti, ha trackelik és nem látja mi lövi. Szerintem a repeszpáncélnak nincs sok értelme (lényegében semmin sem), sokkal fontosabb felszerelések elől veszed el a helyet. Az álcaháló nehéz tankra ugyan csak fölösleges.
T8+ és minden 2,5s-el vagy annál lassabban célzó nehéz tankra ezt a felszerelést rakom: Vert. Stab + Célzásgyorsító + Töltésgyorsító. Ami ennél gyorsabban szűkül, arra a Célzásgyorsító helyett Venti kerül. Majdnem ugyan így T8 alatt is, ami 2,5s-nél vagy annál lassabban szűkül, kötelező a Célzásgyorsító, csak ott ugye még nem minden tanknál lehet Vert Stab-ot használni, szóval annak helyére megy a venti. Sniper tankoknál vagy nagyon kicsi látótávú gépeknél esetleg Csigaszem (utóbbi gépekre csak haverom véleménye miatt, én inkább a ventit ajánlom a nem Sniper gépekre, amikre nem megy vert stab).
(#12453) Runo: Emlékszem még rá, és nem is ammo rack volt. Amúgy lehetséges, hogy a track mögött találtad el, ahol kis T-34-el is be lehet lőni? Bár ahhoz óriási mák kell, mert nagyon kicsi a weakspot.
(#12487) Bingisz: Szólj, ha lesz WZ-d, mert ha tényleg megfelel, akkor jössz a 132-es mellé. Amúgy nekem haverom mindig is azt mondta ezekkel a kínai light-okkal kapcsolatban (meg 13 90-nél is), hogyha nem lehet spotolni, menjek medezni. Így is tettem, WZ-131-el így végeztem 1290 átlagsebzéssel, bár a végére megutáltam a gépet, mert a vége felé állandóan bedobálta T10-be, amikor az elején szinte csak T8-9-be rakott.
Most ugyan ezt próbálom kivitelezni a 132-essel, próbálok visszaszokni a light-okra nagy kihagyás után. Kezdem megszeretni a gépet, már nem csak az ESL és a gyakorlók miatt tartom meg. Amúgy szerintem sokkal jobb a 13 90-nél. Szvsz 1-2 db T9-10-es med mellé nagyon jó, egyrészt lehet vele spotolni a szakasztársaknak, más esetben falkában tud nyomulni a medekkel. Még nincs rajta minden modul, a 131 is hasonló stílusú lesz fullosan.
59-16
(=43)-mal nem tudom mi számít jó sebzésnek és úgy 600 környékén végeztem vele. Bár akkor még ritka retard light tankos voltam, nagy részt azon tanultam meg annyira játszani velük, amennyire most tudok.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #12396 üzenetére
Ingame nézd meg a küldetéseknél, a "következő küldetések" fülön. Most melóhelyen vagyok, itt nem tudom megnézni, de ha jól emlékszem, "tengelyhatalmak és szövetségesek" néven fut egy küldetés, 15 győzelem random csatákban, amiért valami 10db fogyóeszköz jár. Ez akárhányszor ismételhető, 4-szer teljesítve meg kapsz egy T-15 német T3-as prémtankot garázzsal.
-
mtade
aktív tag
válasz kicsitrash #12357 üzenetére
Csapatharcnál nem kall a puskának hatótávolság. Vagy a picibe futsz bele, és azonnal kiganyézod, vagy a nagyokba, akkor pedig azonnal kiganyéznak....
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz kicsitrash #12357 üzenetére
Ez igaz, de a 0,5-ös pontosság miatt nem is érdemes messzire lövöldözni vele.
-
mtade
aktív tag
válasz kicsitrash #12351 üzenetére
Tegnap volt kis vita a klánban, hogy csapatos T1re melyik ágyút rakjuk. Én a sorozatköpő Hispano-ra szavaztam, azzal egy tárból 99%, hogy az ellen T1-et kicsípem. A klántársak azt mondják, a Browning jobb, de nekem annyira nem adja. Gondolom a nagyobbakhoz kell a Browning a nagyobb arany átütéssel...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
robogo81
senior tag
válasz kicsitrash #9977 üzenetére
Plusz,ha még kapsz valami plecsnit(mesterlövész,szárnysegéd,topgun stb..),és még benne vagy a 3 top sebzésben,akkor ha veszt a csapat akkor is megkapod a nyertes csatáért járó xp-t.
redmi note 8 . psn:robert_warior
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla