- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
Dr_Syrex #38926 üzenetére
Ez mindig érdekelt hogy milyen szempontok alapján jön az hogy ki melyik tankjával játszik annyit hogy meglegyen a három jel. Én mindig is változatosság kedvelő voltam, inkább sokfélével játszom mint eggyel sokat.
Nálatok ez mi alapján dől el hogy inkább még több meccs eggyel mint kifejleszteni/játszani több másikkal? -
rlazol
veterán
válasz
Dr_Syrex #27386 üzenetére
szerintem nem.
pl., egy Pantherre a 65 % sebzés, vagyis az első csík, 700 körül van (5 lövés/csata), egy Tiger (P)-re 900 körül (4-5 lövés), vagyis 100-130 dmg/Tier. Márpedig egy 90 dmg/Tier szint bőven 750-800 körüli WN8at jelent (természetesen konkrét tanktípustól is függően). 750-800 bőven sárga szint, de legrosszabb esetben is a narancs felső határa, semmiképp se piros. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #24947 üzenetére
Hát ez a foglalós küldetés (szinte csak) a szerencsén múlik. A nehéz tankkal szinte azonnal meglett a HT-7, ott a HT-6-al szenvedtem irtó sokat.
Én még nem tudom mibe mennek a lányok.
Legénység nélkül áll a VK 45.02A, Tiger I, IS, és hamarosan a A Jg Pz. IV is (kicsit kivárok, hátha lesz akció).
Na meg az egyetlen egy arty-m (S-51) is képzetlen legénységgel van. Ami be kell valljam, igazi kínszenvedésnek bizonyult (valószínű nem is tudom majd vele megcsinálni a küldetést). Szóval lenne helye a lányoknak.
Hát nekem soha nem volt igazán jó a statisztikám, így nem nagyon tudom lerontani. -
emre
veterán
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dr_Syrex #24024 üzenetére
Az elejen meg en sem kedveltem annyira, viszont igy fullosan mar nem rossz. Nem a kedvencem nekem sem, de most inkabb vele megyek mint a stock T-44-emmel. Na az az igazi copas.
Amugy nekem ezzel kene osszelonom a 4k dmg-t, leven ez a legnagyobb TD-m, de nem remenytelen a helyzet. Dani 5,5k-t lott ossze vele.Bar eddig 3 k koruli volt a max amit lottem vele.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Dr_Syrex #22782 üzenetére
Köszi, és én is.
Valószínűleg az első alkalom, hogy közvetlen egymásutánban sikerül ennyi meccset nyernem. Mindezt úgy, hogy nemcsak a szerencsén múlt a dolog, kellőképpen tudtam befolyásolni valószínűleg mindegyik meccset.
Tovább már nem mertem folytatni egyébként. Az utolsó csatát, miután kilőttek, majdnem el is vesztette a csapat...
Nyilván "hatalmas meglepetés" lesz, ha elárulom, a Hellcat-tel hoztam össze. Kéne rá a három csillag, de nem bírom összekaparni.
1500 dmg fölött kellene tartani a sebzést ehhez egy darabig (legalábbis a jelenlegi ciklusban e körül jár a felső 5%).
@Angel1981
Úgy, ahogy mondod.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #20483 üzenetére
A modok csak annak adnak információt, akik nélkülük is tudnak játszani, ráadásul a tiltott modok közül talán egy, ami előnyt jelenthet, de az sem akkorát, hogy akár 10%-ot is dobna a teljesítményen.
Amúgy meg ezek a német tankok nagyon gyengék...
Győzelem!
Csata: Ruinberg on Fire
Jármű: Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 197
Szerzett kredit: 87 484
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
[link] továbbra sincs nagy löveg. -
emre
veterán
válasz
Dr_Syrex #18609 üzenetére
Az új 4-es AB már a proci adatait is ki tudja írni, nem kell hozzá a hw info, és létezik hozzá magyar kezelőfelület is. De sajnos anélkül csak oszlopba lehet rendezni az adatokat. A hw infoval meg lehet adni melyik sorba mi kerüljön. Én még mindig a 2.31-es AB-t használom, mert az újabbak rivája miatt nem megy a leadtek tv tuner kártyám.
-
Magany
tag
válasz
Dr_Syrex #18052 üzenetére
Emrének is igaza van, nem adják meg sehol. De azt hangoztatják hogy ez a játék inkább proci faló mint grafikuskártya,.Sőt, az intel procikhoz van kitalálálva. Azokkal fut igazán simán a játék. Az fps kártya függő is? Vagy netán most ahogy megjelennek a HD tankok már el kell gondolkodni egy komolyabb grafikuskártyán is?
-
mrszitya
senior tag
-
-
Steelheart2
őstag
válasz
Dr_Syrex #15050 üzenetére
Köszi szépen fiuk.Gondoltam hogy több kellet volna hozzá.Sajna már nem maradt enemy amire löni lehetett volna.
Más:
A 9 es patchben azt vettem észre hogy jobban lehet vak lövéseket leadni és kill is gyakrabban jön igy össze.Azelött ha leesett egy tankrol a spot és te odalötél ahol volt az tuti nem talált.Ma pedig vagy 5 killem jött igy össze. -
-
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dr_Syrex #14112 üzenetére
Dr_Syrex + mefistofeles koszonom.
Bar mar csak az itteni forumot fogom kovetni, mivel mar gyakorlatilag kb 3 honapja ? (az IS6 akcio utan) nem igazan jatszom, csak nagyon hebe-hoba, de jol jon egy + hely ha visszaterek majd valamikor.
Szoval akkor csak ugy talalomra dobaljak a kodokat ? Azt hittem van valami rendszer, ezert kerdeztem ra, mert innen elcsiptem 3 kodot es az viszonylag elegge egymas utan volt. -
Magany
tag
válasz
Dr_Syrex #13652 üzenetére
Mar azt gondoltam meg 1 rajongom akadt aki azt tanacsolja mihamarabb fejezem be a jatekot........ nekem is vannak hibas donteseim amit kesob at gondolok hogy maskepp kellet vona megoldani.......Emre : nem tudom megnezni a replayt mert epp errol a pájárol is kirak a jatek
-
Magany
tag
válasz
Dr_Syrex #13645 üzenetére
Gondoltam hogy ez megint valami ilyesmit fog magaval hozni........marmint hogy jo kifogast talaltam a gyenge jatekomra......azerte kernek nemi magyarazatot dolgokra ami nem az en gyengesegemel fugg ossze.....na mind1, amig nem hozok tank aszt nem leszek itt senki....
......Amugy ezek velem is megtortenek nap mint nap ha jatszom......mar mint amirol a cikk szol.
-
mcwolf79
veterán
-
dfsz34
őstag
válasz
Dr_Syrex #12969 üzenetére
Ezért kell úgy használni hogy picit forgatod a fejét és nem mereven bámulsz előre és csak a lövés idejére fókuszálsz. A gyenge pontot nagyon precízen kell meglőni és körben pattint. Nagyon nem szabad forgatni, akkor az oldalát meglövik, de olyan 20-30 fokos szögben mindkét irányba simán. A jobb játékosok persze kiismernek hamar és megvárják, amíg lősz és akkor lőnek ők is, de evvan, mást nem lehet tenni, lőni kell.
Nem is teljesen pontos ez a kemény fej meghatározás, mert kemény a lövegpajzs, de a toronyra magára inkább a mocskosul pattintó kifejezés lenne igaz.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dr_Syrex #12884 üzenetére
nálam 20-30 a normális - ezen a szinten semmi gáz nincs ..de a 60-as szinten a tank irányítása késik picit,és nem állandóan,hogy hozzászokjak-ráálljon a kezem hanem néha igen néha nem ..100 felett már egyszerűen sz@r :/
a WG is tudja,hogy valami lappangó bibi van a szerverekkel,ezért is küldték mindenkinek ezt a rendszerüzenetet .) ..remélem mihamarabb kiküszöbölik a problémákat -
robogo81
senior tag
válasz
Dr_Syrex #11855 üzenetére
Belenéztem a célzó csomagjába,ott nincs a NoScroll.xml fájl,de a hiba leírás alapján nézd meg a res_mods/gui mappát,ott kellene lennie,nyisd meg valamilyen szerkesztővel,és írd át a <noScroll>True</noScroll> sort <noScroll>False</noScroll>-re(vagy esetleg fordítva,nekem a zoom-sok móddal lett,és alapból engedi a görgős ki-be lépést) .
-
bullseye
addikt
válasz
Dr_Syrex #11449 üzenetére
Egy nagyon picit igaza van, mert a plusz skillek és perkek adnak némi előnyt. De nem hiszem, hogy ezért nyernének
És azért kizárni őket mert jók, utólag, szemét dolog.
Amúgy szét lehetne választani a pro és amatőr ligát, de arra előre kell gondolni. De tőlem akár >1000 WN6 verseny is indulhatna, csak legyen meg előre a szabály, és ne utólag moralizálgasson az, akinek nem jön ki jól a lépés.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Dr_Syrex #11422 üzenetére
Hát nekem ma sem ment valami jol,de végül sikerült egy 1280as wn6 al és 60% os winrátával befejezni.Volt 2 ujraindittás.Az elsö az nem volt tervezve.De katasztrofa,hogy mi megy 7 végén.Fejetlenül mindenki elöre.Arty scoutol és anyázik,mert kilövik öt.
Churchill 7 esünk egy t34-85 el a kezdés után egymásnak esnek és kilövi a t34-85 öt.Pechje volt,mert bekékült.Véletlen mögötte voltam ISU-val és véletlen megnyomtam az egérgombot.
Hát nem örült nekem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dr_Syrex #10742 üzenetére
Én mostanában kezdtem el ráunni. Az elején élveztem a tankot (még a 122-essel is úgy, hogy én nem használok goldot). Pattogott is akkor rendesen. Most viszont már mindenki átlő. Igazából hiába vastag a páncél, alig van rendesen döntött felület. ST-I kell nekem, de egy örökkévalóság lesz a hátralévő 44k xp vele. Már fél éve nálam van a tank.
-
emre
veterán
válasz
Dr_Syrex #10742 üzenetére
Ezt tegnap előtt írtam a on topikba:
"Vagy pl az orosz kv4 ága csak másodiknak ajánlott, azért hogy az is3-al ki tudd fejleszteni a BL9-es löveget, mert különben az ST1-en a D25-el kell vacakolnod amíg meg nem lesz rá az xp."
Szóval aki a D25-el szenved T9-ben az meg is érdemli.
-
dfsz34
őstag
válasz
Dr_Syrex #9737 üzenetére
Az F9 cellánál voltam, a jobb szélénél, a teteje felé, annyira hátra, hogy csak a tornyom teteje látszódott a lentieknek, de én tudtam az ő tetejüket lőni. Is3-nak viszonylag könnyen lőhető a tetején levő gyenge pont, is8 kicsit nehezebb, a tiger2 meg elég nehéz, az többször is pattant. Egyszer még így is meglőttek valahogy lentről, valószínű nem figyeltem és túl előre mentem. Arra is figyeltem, hogy oldalt takarjon a hegy meg az a bunker ha F5-ben van mesterlövész, akkor ne tudja az oldalamat lőni. Arty nem volt, de talán ott nem is tudott volna meglőni ott a hegy miatt, de ez nem teljesen biztos. Egy kockázat volt, ha valaki körbe jön és E8/F8 elkezdi lőni az oldalamat, mert azzal a döggel nem tudok két irányba harcolni és random csatában ugye nem szokás segíteni. Egy scout próbálkozott is, de ennyiben szerencsés volt a lemming vonat, mert ott hemzsegtek a mieink a B-C sorban fent és így a hegy másik oldalán már nem mert senki próbálkozni utána.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dr_Syrex #9567 üzenetére
Nem csak most az a hepjük, hogy ami nem történelem hű, azt megváltoztatják, de persze csak azokat, amiket úgy gondolnak
. 1200-as motorok elvétele, kv1 ágyú elvétele, Pershing 180 penes ágyú elvétele, és most ez....
kivi vagyok mi a következő(persze az is7 marad ilyen mert az jó, igaz, hogy ha gyártották volna, nem ilyen páncélt kapott volna, a költségek miatt)
-
scyllarus
veterán
válasz
Dr_Syrex #9246 üzenetére
Én is gondolkozom, hogy visszaveszem a 30.02db-t...
Egy kérdés: a T-43-mal érdemes szenvedni? Mert most a KV-13-mal játszom, és úgy tűnik, a T-43 ugyanaz: nagyra nőtt T-34-85 egy tierrel feljebb. És a 2x 20k xp-t ki lehet szenvedni ezzel, de a T-44-hez már 93k kellene, azt meg nem akarózik bevállalni. Onnantól ütősnek tűnik az a vonal, de az a löveg T8-9-es csatákban még golddal is vékony nagyon, 100k+ xp-t előteremteni azzal lehetetlennek tűnik nekem.
Más: mától játszhatatlan a játék. Az MM úgy osztja, hogy egyik oldalra játékosokat tesz, a másik oldalra 1-2-t és egy csapat makákót... Vagy 15-2-re nyerünk (ha ott vannak a banánfalók), vagy 2-15-re kikapunk (ha itt vannak.) Gyakorlatilag egyik sem nagy élmény. Az 5x xp és a T7-es bónuszok miatt játszom csak. -
mno
tag
válasz
Dr_Syrex #9192 üzenetére
sziasztok!
Látom páran megvettétek a most leárazott JT 88-at, mi a véleményetek róla?
Én már kb egy hónapja beszereztem gift shopban, egy jó árú csomagban. Kb 150 csata után eléggé vegyes érzelmekkel vagyok iránta. Ágyúja nagyon pontos és gyors az újratöltése, sebzése nem túl nagy. 9esek ellen már nagyon keresni kell gyenge pontokat, és van egy-két 9es amit szemből nem nagyon tud átütni, még prém lőszerrel sem biztosan. Az hogy tier limites úgy gondoltam tök jó, de most már úgy látom 10esekkel szemben ez az ágyú teljesen hatástalan lenne, tehát elvárható tier limitSzakaszozni nem tudunk vele, nem mehetek másik 8assal mert 10esekkel rak össze, 7essel meg másik félnek nem jó, soha nem lesz top tier, neki lesz szenvedős. Ami jó benne: front páncél, nagy kredithozam, magas XP. Szerver top sebzés közelében megcsináltam vele, de még így is WR szerintem szar, eléggé súlytalan tierjében, lassú-lassan fordul, nem érek oda vele ha csatán belül változtatnom kell taktikán. Én a Dicker Maxot sokkal jobban élveztem, nem rossz JT 88, talán komolyabb legénységgel hatékonyabb lesz. Eddig így sikerült:
Tank ász nem jött össze még, háromszor sebeztem 5K körül, de mindhárom kör vereség lett
(4K-ra meg nem kaptam meg csak 1.osztályt)
-
robogo81
senior tag
válasz
Dr_Syrex #9146 üzenetére
Szép eredmény.
Emlékszem,amikor megvettem a 2. csatára kb. 4000 sebzésre+5 killre adott nettó130 ezret(meg az ászt),de akkor volt a +30 % kredit az első 3 top sebzésűnek.
Azóta is a Stug 3 legénysége van benne +1 fő,a végsebességét meg a fordulékonyságát leszámítva jó kis gép(a kuplung égetéssel kicsit jobban fordul,de azért 1 light-ot nem fordul le,azért a végsebessége jobb mint az amcsi társaié t8-ban),meg nem érdemes egyedül menni vele,kivéve ha nem tudnak oldalba,vagy hátba kapni,a felépítmény nagyon bírja,ha nem golddal lövik.
Még 9000-nél többet nem fizettem a javításáért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest