Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
kétszer ment
[ Szerkesztve ]
-
veterán
olyan gondom van, hogy van egy msi m673-as laptopom amin szeretném kihasználni a dual view lehetőségét Vista alatt.
A gond az, hogy ha engedélyezem a második kijelzőt, akkor megjelenik mindkét képernyőn a megfelelő kép, de pár másodperc múlva a másodlagos kijelzőn eltünik, mintha a gép nem adna neki jelet, az elsődleges kijelzőn meg úgy 2-3 másodpercenként 1 másodpercre fekete lesz a kép amolyan villogást képzeljetek el....
Azt szeretném tudni, hogy találkoztatok már ilyen problémával, vagy sem... s ha igen akkor mi a megoldás ...
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Angol Windows Vista-hoz elérhető már valahonnan hivatalosan az SP1? -
amdni
aktív tag
üdv!
Audigy 2 kárnya van a gépemben, ma feltettem a vista 32 bites rc1-es változatát, a gond csak az hogy minden újraindítás után vissza kell állítani 5.1-re a hangkártyát, mert visszaáll 2.0-ra.
Egyszer már sikerült valahogy ezt a hibát helyrehozni, de nem tudom hogyan és a nem rc verzió volt.
Légyszi ha van ötletetek írjatok!
-
Noxy
veterán
Sztm megválaszoltad a kérdést magadnak.
Nekem az RC1 alatt, nem lehetett átnevezni a mappákat. Nem is kerestem rá +oldást. Ment a pi..ba. Eredeti szoftal hibátlanul megy.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek, most tettem fel a vista ultimatet 32bit, és a gondom, hogy a másik vinyón van xp, de hiába teszem be biosban ezt elsődlegesnek, csak az xp-s vinyóról bootol, erről csak akkor ha a másik nincs rádugva a gépre!
Mit csináljak annak érdekében, hogy vagy lehessen választani, melyiket akarom indítani, vagy akkor ha a bootsorrend szerint erre van állítva akkor legalább ezt indítsa?
És hogy tudom azt állítani, hogy automatikusan melyik programok induljanak?
Előre is kössz![ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Noxy
veterán
válasz sosperecek18 #10857 üzenetére
A Vista majd megoldja a telepítés végén.
Mod:
Most látom hogy má felraktad. Hogyan?
Ha xp alól indítod akkor a vista megcsinálja.
Deamon Toolsból indítva, még DVD-re sem kell ki írni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BotaN
senior tag
Hali
Lenne néhány kérdésem, mert még nem használtam vistát, főleg nem 64 bites OS-t. Amit már most is tudok hogy a 32 bites Vista sem látja a 4gb ramot. Ezért az új gépemnél szükségem lessz a 64 bites verzióra, azt hallotam hogy rengeteg alkalmazás, driver, játék, nem megy rajta mert 64 bites. Valaki megerősítené ezt bennem vagy cáfolna, mert nagyon zavar hogy mi vár rám. Nagy lineage 2 fan vok és érdekelne az pl megy-e ilyen rendszeren. Gondolom az újabb játékok mind támogatják a 64 bitet és nem kell 64 bites verzóban megszerezni őket.
Tudna vki olyan oldalt írni ahonnan beszerezhetőek a megfelelő 64bites programok stb...
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Noxy
veterán
válasz sosperecek18 #10861 üzenetére
Mi erről?
Hagyd békén a vinyókat, a BIOS-ban se kavarjál.
XP elindít, DVD-t berak, klikk vista setup ,oszt megkérdi hova parancsolod.
Mod:
Leszedni meg így kell:
-1 XP CDről boot, helyreállítási konzol, fixboot és fixmbr parancs
-2 XP alól futtatás: X:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force (X = a cd/dvd meghajtó betűjele)
Töröld a az XP partíció gyökérkönyvtárában található Boot.BAK és a Bootsect.BAK fájlokat.
Vista part.. formázása.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Thrawn
félisten
A legfontosabb, hogy a drivereid legyenek 64 bitesek. A programok és játékok nagy része 32 bites de elfutnak rajta.
Egy 64 bittel foglalkozó oldal: Link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
sosperecek18
őstag
Ok, egy másik miért nem tudom a windows live messengert feltenni?
Mindig elkezdi keresni a windows live programokat, majd kiiírja, hogy próbáljam meg később...(miért van az hogy a microsoft oldalait be sem hozza)Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Noxy
veterán
válasz sosperecek18 #10865 üzenetére
Valszeg, ki herélték a telepítődből.
-
Noxy
veterán
válasz sosperecek18 #10867 üzenetére
Meg veszed.
Mielőtt meg vettem, elég sok verzsönt teszteltetem de az 1ik rosszabb volt mint a másik.
(nem boti volt 1ik sem)[ Szerkesztve ]
-
hendrixsl
csendes tag
Hello,valami virust szereztem a visara,a start menu mindig eltunik es hasonlo dolgok tortennek,melyik irtoval tudnam kiirtani?torrentrol leszednem valamelyiket.koszi.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Core2duo6600 #10820 üzenetére
#10820 - ra valaki ?
Most vettem észre, hogy eltünt a beépített CD - DVD készítési lehetőség
Pl a DVD makerrel akarok csinálni valamit, akkor
DVD Burner not found hibat kapok, és az ÍROk tulajdonságánál sem lehet semmi írásra utaló dolgot kiválasztani, mindeközben a NERO val lehet írniTalálkozott már valaki ilyennel ?
Zavar, hogy nincs ilyen lehetőség még akkor is ha ritkán használtamGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Thrawn
félisten
válasz Core2duo6600 #10870 üzenetére
Jó kérdés, nekem sosem hiányoztak, nem is használom őket, mint ahogy a beépített DVD írót sem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
sosperecek18
őstag
Sikerült megoldani a módszereddel...Szivesen megvenném, ha mondjuk 10k lenne mint a többi szoftver, nem sajnálnék annyit érte, viszont 25-30k-t azért...
Másik: hogy lehet az automatikusan induló progikat beállítani, mint xp idejében az msconfig?
-
k.
őstag
válasz sosperecek18 #10873 üzenetére
Ugyan ott.Futtatásba beirod hogy msconfig.És ott lesznek az autostart progik.
-
sosperecek18
őstag
Megtaláltam, thx!
-
DaDy0219
tag
válasz Darth_Revan #10854 üzenetére
Egy kis érdekesség:
[link]
és ez
[L:http://itcafe.hu/hir/lebuknak_windows_vista_bios_hack.html][/L][ Szerkesztve ]
-
SonyBlade
csendes tag
válasz Thrawn #10864 üzenetére
Akkor most ugy veszem ki a szavaidból, hogy a VISTAn megy minden, amire szükség lehet! Én is most állok "rendszerváltás" előtt!
Ha valűban jó, megéri áttállni, akkor....
Csak félek tőle, hogy sok program nem fog menni! De cáfoljátok meg, hogy nem gy van
Az a gondom, hogy 4GB-ig nem képes az XP felismerni a memóriát, és ha benne van mind a 4GB akkor még lassabb mint 2GB-al!Lassan minden elavul....
Asus M2N-E ; AMD X2 4800 ; Geil Value Kit 2x2GB (800Mhz) ; 8600GT TwinTurbo ; by SonyBlade
-
pszihó
aktív tag
Szasztok
A dreamscene háttérrel vannak olyan problémáim, hogy elindul 1-2 másodpercre utána fekete háttér.
Esetleg valaki tud segiteni?Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
sosperecek18
őstag
válasz SonyBlade #10878 üzenetére
Én tegnap tettem fel egy Vista ultimatet, minden driver könnyen gyorsan felment rá, egyedül a hp 1010-es nyomtatómnak nincs vista drivere(vagy csak én nem találtam), így biztos hogy az egyik vinyón maradni fog az xp...
2giga rammal simán lehet mindent csinálni, sőt a Gears of War-ban megszűntek az xp-n meglévő gyors akadások(mellesleg szebb is lett vmivel)...sztem korrekt ez a vista, nyugodtan tedd felSzabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Na sikerült telepíteni a hp drivert is...innentől már ugyanazt tudja mint egy több éve javítgatott xp, uh...
-
SonyBlade
csendes tag
Akkor sztem megpróbálom! Csak jó lesz nekem is ha már mindenkinek megfelel!
Köszike a segitséget!Asus M2N-E ; AMD X2 4800 ; Geil Value Kit 2x2GB (800Mhz) ; 8600GT TwinTurbo ; by SonyBlade
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
olyan kérdéseel fordulok hozzátok , hogy melyik vista verzió felel meg a win xp proff oprendszernek ?
mert éppen oprendszer vásárlás elött vagyok, de nem tudom még hogy win xp sp3 vagy vista verzió legyen.
xp bevált gyors vistáról egyelőre nincs nagyon tapasztalatom.
előre is kösz a segítséget.
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All!
Miért nem tudok "D" meghajtóra XP-t telepíteni?
Egy winyón belül van két partíció, és a másodikra szeretném az XP-t!
Sikerül feltelepítenem rá a file-okat, de újraindítás után a boot előtt beáll, mint a szög!
Csak a CD boot-ra reagál!
Az első partíción Vista van...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
DaDy0219
tag
válasz pszihó #10879 üzenetére
Hali!
Nézd meg ezt [link]!
A Windows DreamScene csupán MPEG- és WMV-formátumú videókat kezel, próbáltál már új codec-et felrakni?
Vagy próbáld meg felfrissíteni a dreamscene-t!
A Windows DreamScene Content Pack-et a vezérlőpult Windows Update menüpontjából tudod letölteni.
Nem biztos, hogy ez a probléma, de hátha segít. -
Motaba78
addikt
válasz s7evcsenko #10885 üzenetére
xp mellé vista oké fordítva nem ajánlott pont emiatt.
-
m0h0senator
őstag
#10839 erre valaki
An odyssey through the realm of consciousness.
-
pszihó
aktív tag
válasz DaDy0219 #10886 üzenetére
Köszi ezeket mind végig probáltam.
Csak a csomagban levő MPEG és WMV próbáltam.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
Motaba78
addikt
válasz s7evcsenko #10889 üzenetére
igen igy már müködni fog a dolog, fontos hogy elöbb az xp-t telepitsd fel utánna a vistát a vista megcsinálja már hogy tudj választani induláskor.
-
DaDy0219
tag
válasz m0h0senator #10839 üzenetére
Frissítettél közben valamit, mikor megszakadt a net?
habár miokor frissíted és pl.: hirtelen áramszünetet kapsz, akkor szokott fura dolgokat művelni a rendszer.
Rendszervisszállítással próbálkoztál? -
Motaba78
addikt
licenceléssel kapcsolatban is lenne egy kérdésem, van egy srác akinek van egy eladó bontatlan vista home premium dobozos oprendszere ezt ő úgy nyerte a microsofttól, de ő eladná nekem de számlát nem tud adni csak egy adásvételi szerződést. Ez így legális ?
-
stop
aktív tag
válasz m0h0senator #10888 üzenetére
Segíteni sajnos nem tudok DE együttérzek veled, (lebaszkod a netről és lefagyaszt majdnem mindent)
ezt nekem 2-3 naponta INDOK NÉLKÜL tudja produkálni!!!
kikapcs - bekapcs semmi más nem gyógyítja,
vista"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Core2duo6600
veterán
válasz SonyBlade #10878 üzenetére
4 GB ramot nem azért nem ismeri fel, mert xp, hanem azért mert 32 bites
64 bites xp vel nincs ilyen gondod
Igen minden megy vistan is
A nagyon régi játékok nem, amik még win98 ra voltak tervezve, no meg persze a dos osak
De a 99 % a az utobbi idők progijainak gond nélkül megy(#10884) Motaba78
Olyan, hogy melyik fele meg neki, ennek a gondolatnak nincs sok értelme, mert teljesen más, az ultimate a legokosabb
Basic a legbutabb az gyakorlatilag használhatatlan
már ha a wbezeésen meg az e-mailen kivül másra is használod a gépet
itt van egy összehasonlító táblázat(#10888) Bale_E
Felszedhettél valamit a netről
vagy a töréseddel van valami, márha nem eredeti
Valószínű a reinstallal oldod meg leggyorsabban a gondot, mert lehet, hogy keresgélni, hogy mi a gond tovább tart(#10886) DaDy0219
VGA drivert friistsél, ha a legfrisebb nem béta van fent akkor passzolom
(#10893) Motaba78
Jó kérdés, ő hogy igazolja hogy neki legális van ?!?!(#10894) CSorBA
MSN en belül mintha lenne erre vonatkozva valami[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
marcee
addikt
Vettem pár hete egy külső IDE/SATA to USB2.0 adaptert itt a ph!-n [link] Bizonyosan nem hibás a kütyü, mert több 3,5"-os és egy 2,5"-os winchesterrel is gond és driver nélkül megy XP-vel. A cimborám 32 bites Vistájával már csinál furcsa dolgokat néha, elveszti a kapcsolatot másolgatás, vagy formázás közben, de az én 64 bites Vistámon teljességgel használhatatlan: hasonlóak a jelek, mint a 32 bites Vistán, csak gyakoribbak, többször egyálltalán nem jut el odáig a rendszer, hogy meghajtójelet osszon ki a rádugott eszközön lévő partició(k)nak, ha másolás vagy más művelet közben veszti el, akkor látszólag "lefagy" a rendszer és csak az USB csatlakozó kihúzása után áll helyre a rend. (nem szabályos eltávolítással ugye, mert az sem elérhető ilyenkor)
Az eszközhöz járt egy mini CD, de azon win9x-ekhez van csak driver, fejlettebb rendszerhez nem kell állítólag. Néha felismeri a windows és "az eszköz használatra kész", majd mégis behal, néha odáig sem jutunk. Szóval van a Vistában valami unified driver az ilyen kütyükhöz, de mégsem jó úgytűnik. A rendszer állandóan frissítve van, SP1-et is ráhúztam, de attól sem javult meg. A gyartó noname, honlapot nem találtam se a dobozon, se leírásban, szóval tűlük sem lesz driver, akkor vajon honnan? Tud az Ms ilyen hibáról, vagy egyedi lenne?
\m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...