Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
válasz Darth_Revan #10854 üzenetére
Egy kis érdekesség:
[link]
és ez
[L:http://itcafe.hu/hir/lebuknak_windows_vista_bios_hack.html][/L][ Szerkesztve ]
-
DaDy0219
tag
válasz pszihó #10879 üzenetére
Hali!
Nézd meg ezt [link]!
A Windows DreamScene csupán MPEG- és WMV-formátumú videókat kezel, próbáltál már új codec-et felrakni?
Vagy próbáld meg felfrissíteni a dreamscene-t!
A Windows DreamScene Content Pack-et a vezérlőpult Windows Update menüpontjából tudod letölteni.
Nem biztos, hogy ez a probléma, de hátha segít. -
DaDy0219
tag
válasz m0h0senator #10839 üzenetére
Frissítettél közben valamit, mikor megszakadt a net?
habár miokor frissíted és pl.: hirtelen áramszünetet kapsz, akkor szokott fura dolgokat művelni a rendszer.
Rendszervisszállítással próbálkoztál? -
DaDy0219
tag
Egy kis dilemmában vagyok!
Jelenleg 32 bites Vistát használok.Most fogok egy új gépet összerakni, amiben 4GB RAM lesz.
Erősen gondolkozom, hogy 64bites Vistát fogok használni a RAM-ok miatt, mivel, ahogy olvasgattam a 64 bites rendszer fogja látni mind a 4 gigát és egyéb alkalmazásoknál annyi memóriát használ, amennyi kell neki, ellentétben a 32 bitessel, ami csak maximum 2 gigát fog használni egyéb alkalmazásoknál.Lényeg, hogy érdemes-e csak a RAM-ok miatt levátani a rendszert /egyébként a processzor AMD 5200+ X2 lesz/, ha igen mi van a programokkal?Azt tudom, hogy a drivereknek 64 biteseknek kell lenniük.
Olvastam 64-bites böngészőről is, ez mennyire lényeges?
játékoknál mi a helyzet? -
DaDy0219
tag
Üdv!
A mai nap az alábbi frissítést telepítettem fel a rendszerre: NVIDIA Corporation driver update for NVIDIA nForce Serial ATA Controller.
A problémám ott kezdődik, hogy miután a frissítés feltelepült, majd újraindítottam a gépet, a tálcán folyamatosan jelen van a "Hardver biztosnágos letávolítása ikon, amire ha rákattintok a DVD íróm és a vinyóm eltávolításának a lehetősége jön elő.Ez minden bekapcsolásnál, újraindításnál jelen van, sajnos.Ezt hogyan állíthatnám vissza?A telepített frissítések között nem találom, talán mert a nem fontos frissítések közé volt sorolva.A tekepített programok között sem találom.Rendszervisszaállítással próbálkozzak?Az sem lenne jó szerintem, mert nem hibának érzékeli a rendszer, igazából csak engem zavar, és így ha vissza is áll, ugyan ezzel a problémával szembesülnék.Vagy nem?
Mit lehetne tenni? -
DaDy0219
tag
Üdv!
Lenne egy probblémám.
Vista Ultimate op.rendszert használok.Elindítottam egy játékot, majd egy bizoyos idő után kékhalál jelentkezik be és újraindul a gépem.Először tápra gondoltam, hogy hibás lehet ezért kipróbáltam ugyanezt egy másik táppal.Sajnos megint előjött a probléma.Először azt írta ki, hogy "Windows has been detected", majd 2. alkalommal "Program has been detected".
Lefuttattam egy memtest86+ -twindowson kívül, de nem jelzett hibát.Eddig nem volt gondom a gépemmel, igazából azóta van ez a kékhalál probléma, mióta új házat vettem.
Konfigurációm: M2N-E alaplap, 5600+ X2 CPU, 8600GTS 256MB VGA, 4 GB DDRII 800 RAM,250GB S-ATA HDD, 450W Chieftec táp.
A táp elég a konfigurációnak és 2 különböző táp ugyan azzal a hibával szerintem nem a táp a ludas.A memóriák elvileg jók.A CPU-val nem volt gondom, de lehet azt is lefuttatom valamilyen teszterrel.A VGA-nak szerintem nem sok köze van a kékhalálhoz.Az új ház Thermaltake Soprano-fekete.Ezen van 3 plusz ventilátor, amit összekötöttem az alaplappal és a táppal.Lehet, hogy tápkábel érintkezési hiba lenne vagy valami szoftver probléma?Nem tudok már mire gondolni, ja és az op.rendszer 32-bites. -
DaDy0219
tag
válasz TazLeacher #14294 üzenetére
Megszereztem az Orthost.Kérdésem a következő: Mennyi ideig kell futtatnom, hogy megbékéljek az eredménnyel?Olvastam 3 órát, 6 órát valahol 12-24 órát írnak...
Közben találtam egy másik tesztelő progit: Hot CPU Tester Pro v4.3. <--erről mi a véleményetek?Megbízható eredményeket ad? -
DaDy0219
tag
Útközben lefuttattam két CPU tesztelő progit is:
[link]
[link]
Lefuttattam a 3DMark03-at is totál full maxra feltettem mindent és kaptam 3948pontot.Ez nem kevés?VGA: Leadtek 8600GTS 256MB
Egyenlőre még mindíg homály fedi a kékhalál okozóját, ami kétszer történt meg.Szétszedtem a kábeleket, megmozgattam a ramokat, kivettem a VGA-t aztán mindent újra összeraktam és várok... -
DaDy0219
tag
válasz Morden24 #14406 üzenetére
Egyenlőre nincs kékhalál.
Ez az, hogy nem tudom mikor következik be a BSOD.Kivettem már a modulokat, lefuttattam őket memtest86+ al már tegnap, de semmi problémát nem írt ki.4x1GB-os modulok vannak.
Pontosabban azóta nem tapasztalok kékhalált mióta az alaplapból kihúztam a Front panel audio connectort, ami a házból jött ki.Azalia volt bedugva, majd a BIOS-ban beállítottam a HD audiot.Úgy látom fölöslegesen illesztettem az alaplapra... -
DaDy0219
tag
válasz DaDy0219 #14413 üzenetére
Elnézést, hogy új hozzászólást nyitok, de harmadszorra nem tudtam szerkeszteni a hsz.-omat.
Az alábbiak közül melyiket javasolnátok?
DDR2 2048Mb 800MHz CorsAir Twin2X Kit of 2 (2x1024Mb) CL5
DDR2 2048Mb 800MHz Geil Kit of 2 (2x1024Mb) Black Dragon Ed.
DDR2 2048Mb 800MHz Geil Kit of 2 (2x1024Mb) CAS 5-5-5-15, 1.8V, aluminium hűtő, dobozos
DDR2 2048Mb 800MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb)
...vagy esetleg Kingston márka?
Egyébként nem hinném, hogy a RAM-jaim lennének a ludasok, mert eddig nem volt velük gondom, nem volt kékhalálom, vagy utólag is megbolondulhatnak?[ Szerkesztve ]
-
DaDy0219
tag
Sziasztok!
64-bites Vistát használok, de ez lehet nem lényeg....
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom a rendszerikonok kinézetét megváltoztatni.Vannak már kiszemelt ikonjaim, amikre cserélném.Egyéb mappák kinézetét megtudtam változtatni, de azt is egyenként(tulajdonságok, testreszabás, ikoncsere...).
Másik kérdésem, hogy hogyan tudnám beállítani azt is, hogy az összes mappa kinézete olyan legyen, amilyenné én akarom, hogy kinézzen.Ne kelljen minden egyes mappát megszerkeszteni, enyhén szólva rengeteg lenne.
Köszi a választ! -
DaDy0219
tag
Sziasztok!
Milyen kodeket használtok Vista alatt?
(SP1-Ultimate, de ez nem számít gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest